9242
-
isamood #8151 Sziasztok!
Olyan tört verzió van már amivel nem fagy ki jeruzsálemnél, vagy mindegyiknél szórakozni kell a FIX-el? :) -
Maksi #8150 Nálam bizonyos helyeken vakítóan fényes a játék. Van valakinek ötlete, hogy hogy lehet rajta változtatni?
Ati 4850-es VGA, és 21-es CRT monitor kombóm van.
Brightness nem sokat segít sajna... -
#8149 gondoltam, csak tood a rossz májúság :D -
#8148 Nagyon nem tudott belepiszkálni a mentésembe, amúgyis már végigtoltam.
-
#8147 és a jó akarás... remélem hogy a te mentésedbe mentett bele :D -
#8146 -
#8145 -
#8144 Képzeljétek, ma eljöttek rokonomék, a 7 éves kisgyereket nem bírtam elrángatni az AC elől három órán keresztül.
Már nagyon untam a banánt -
#8143 azthiszem a videómmal még gondok vannak. elég nagyok. szóval még egy darabig eltart -
#8142 nem nem, semmi célzás nem volt benne... -
#8141 OFF
ÖÖÖ, ha ez most célzás akart lenni, bocs, de nem nagyon járok fel mostanában a you tubera, megkaptam emailben az értesítést, h aláírtad, de nem jártam azóta fent.
A Tiédet scak msot láttam a linken, kezdésnek nem rossz
-
#8140 és természetesen pontozni! -
#8139 persze, a jó videókat illik "aláírni" -
#8138 Ja ezt láttam, Te írtad alá you tubeon a videómat (subscribe) -
#8137 egy kis off, sorry előre is
bár nem szeretem az e kategóriába tartozó játékokat, de ez az assassin's creed tetszik, ezért készítettem a youtube-ra egy videót.
Remélem beleesik még az egyszer megnézhető videók közé... -
#8136 Akkor erigyééé vissza a Bérgyilkosok irodájába! és akkor mehetsz is a város/vár főküldijéhez -
#8135 De a térkép nem mutat semmi ilyet egyik városba se... Pedig már mindenhol megcsináltam a View Pontokat, meg embereket mentek, meg ilyenek! -
#8134 Nyomoznod kelll, kihallgatés, verés stb... -
#8133 Én ezt tényleg nem értem!! Az összes kilátót megcsináltam!!! Minden városba és valami investigation-t kell megcsinálnom!! Mi az?! Hol merre? Nem vágom... -
#8132 -
#8131 Akkor tedd fel az 1.02-őt -
SERg #8130 Nem tudja valaki mi lehet a probléma ha egyfolytában lefagy a játék ,pedig a gépem jó hozzá. -
#8129 Ugyanaz a 2. -
#8128 Használjuk már precízebben a kifejezéseket, kérem szépen!
Laggolni semmiképp nem tud, lévén az csak neten van, a packetloss miatt. "Szaggat" a kifejezés, amit kerestek.
Köszi. -
#8127 Az h a Kingdomban laggol a játék, nem feltétlenül patch hibája, nagyrészt a VGAtól függ. Nekem is laggolt, mielött még nem volt meg a 8800 GT karim. -
#8126 ne tedd fel szerintem -
#8125 Szerintem csak akkor tedd fel ha gond van. Én csak azért kezdtem így mert azt hallottam, hogy patch nélkül fagy meg összeomlik a játék. -
#8124 Aha...thx, mert sokan panaszkodnak 1.02-re.... én meg 1.00-vál toltam...és hibátlan volt az is....akko majd felteszem vele... -
#8123 Nem tapasztaltam ilyet, grafika teljesen fel van csavarva 1024x768-ban. Frissítés nélkül nem próbáltam. :P -
#8122 És nem laggol a Királyság területei neked speciel?
felkéne má tegyem a frissitést :P -
#8121 Én! -
#8120 1.02 patch-vel kinyomja Xp 32 bitesen? -
#8119 A Kingdomban is megvannak a view pontok? -
#8118 sziasztok! segítséget szeretnék kérni! már mindegyik városrészben megcsináltam a save citizen küldetéseket az összes view point megvan és még mindig ezt írja ki hogy need 3 investigation mission! mit csináljak ilyenkor? előre is köszi a segítséget! -
#8117 Cucc -
#8116 Nem tom ki volt az, aki küldte, de köszönöm!!! -
#8115 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/assassinscreed.shtml -
#8114 Ha vkinek megvan a Repack Reloaded, küldje már át nekem legyen szíves a dx10es cracket, ne kelljen mindíg az eredeti lemezt használnom.
Köszi -
#8113 Na felraktam a 32 bitest és eddig úgy tűnik, h gyors az AC :) -
#8112 ezt énse tudtam sose :S