9242
  • tommyg
    offtopik
  • CroftManor
    22 éves vagyok. Én sem azt mondtam hogy azok a fogyatékosok, akik beszélnek angolul.
    Te azt mondtad, vannak OLYAN fogyatékosok mint te, akik beszélnek angolul.
    És természetesen értettem h poén volt és nem komoly.
    Csibusz: ...nem zavart...csak téged...
    Persze, mivel ezzel a játékkal már a kutya se játszik.

• Csibusz
    Nem azt mondtam, hogy azok a "fogyatékosok" akik beszélnek angolul és könyörgöm nem tudom hány éves vagy, de a viccet érthetnéd... "fogyatékost" nem komolyan írtam..sőt öngól volt, mivel saját magamra mondtam..Nem arra, hogy tudok, hanem arra hogy én szóból kb nem tudok rendesen fordítani...Nem tudom mit kell ezen ennyit ugrálni... Sajnálom, hogy megbántottalak a munkáddal kapcsolatban... de én is megfogom élni azt, hogy dolgoznom kell... és akkor is fogok tudni angolul..Fejezzük most már be..vagy ha az a mániád, hogy a tied kell, hogy legyen az utolsó szó.. akkor írd le még aztán kész.. Komolyan nem tudom mi ebben ilyen hihetetlenül sértő amiket írtam, kész vagyok.. saját magamat beoltom poénból... senkit nem bántott meg...nem zavart...csak téged...
  • CroftManor
    Csibusz: Jó nem vitatkozok veled butaságokon.
    Butaság? Le a kalappal az elött az ember elött, aki napi 10 óra munka után hulla fáradtan még leül angolt tanulni.
    Csibusz: de nem fogom belerángatni a családi életemet a hülyeség miatt ebbe a topikba
    Hát, te hoztad szóba, hogy sajnos vannak olyan fogyatékosok,akik beszélnek angolul.

• ffxi
    A szegény negyedekben viccesen koldulnak és részegednek :)
  • Csibusz
    Jó nem vitatkozok veled butaságokon, de nem tudom minek kell mindig bele tenni azt a csöpp kis iróniát a szövegedbe.. na mindegy.. nyáron én is dolgozok napi 12 óráztam is már igaz ez még nem a végleges munkahelyem.. de mindegy hagyjuk...hidd el ha valaki tudja én igen mi az ha nincs pénz... de nem fogom belerángatni a családi életemet a hülyeség miatt ebbe a topikba...

Témaváltás...

Kinek melyik a kedvenc helyszíne a játékban?:)

• CroftManor
    Semmi érzékenység nem volt ebben. Majd ha te is 8-10 órákat fogsz dolgozni egy nap, hát majd akkor próbálj meg angolt gyakorolni.
  • Csibusz
    Sztem semmi tolakodót, se bunkót nem mondtam neked ezzel.. Most vagyok végzős, és már két éve nem Angolt hanem Németet tanulok, hülye tanterv váltás miatt, és szerintem nem felejtesz ha gyakorolsz... Szóval nincs itt egy deka nagy mellény sem... Nem tudom mit kell ennyire érzékenynek lenni:) Én vagyok a lány nem te:P Na elég is az OFFból:)
  • CroftManor
    Akkor csak nézd őket szorgosan
  • Cat 02 #8473
    Heti 1-2 angol sorozat és szintentart :D
  • CroftManor
    Apropó, lehet h most még tudsz angolul, mivel még suliba jársz, na de majd ha a melóhelyeden nem fogod használni az angolt mondjuk 4-5 évig, majd akkor beszélhetsz.
    Most még nagy mellénnyel beszélsz hogy "fogyatékos vagy" mert tudsz angolul.
  • CroftManor
    Sajnos én is azok közé a fogyatékosok közé tartozom, kedves Csibusz, de sztem mindenki inkább írásból fordít, mint szövegből.
    Szóval tapsikolok
    thx
  • Csibusz
    azt tudom, de sajnos vannak olyan fogyatékosok mint én:D akik tudnak angolul:) de inkább írásból tudok fordítani, és nem szövegből:P
    szóval tapsikolhastz:) de nem én vagyok szerintem az egyetlen ilyen:) Meg a másik, hogy néha mint pl mikor kihallgatja a srác a tudóst meg az aszisztensét, akkor alig lehet érteni amit mondanak:)

amúgy megjegyzem, tetszenek a video-k, főleg az In the End:)
  • CroftManor
    Csak éppen magyar nincs
  • Cat 02 #8468
    *felkerültek az átvezető filmek

grr
  • Cat 02 #8467
    Sztem valamilyen oldalra felkerültek a feliratok mint egy film relase és ahhoz felirat.
  • Csibusz
    de szerintem sokkal élvezhetőbb lenne ha lenne felirat, sokaknak ez az egy dolog miatt unalmas, mert nem értik.. ha értenék sokkal nagyobb örömmel tennék meg azokat a távokat a játékba:)
  • Csibusz
    én azt tudom... milyen a magyarítás vannak ismerőseim, akik csinálják, csak kiváncsi voltam hátha valahogy bele lehet rakni ezeket az Angol feliratokat.. de ha nem akkor nem:) ennyi:)
  • doxadmin
    De ehhez a játékhoz nincs semmi felirat. Angol felirat sincs a játékban, szóval nincs mit átírni magyarra. Amúgy játékmagyarosítás picit bonyolultabb, mint egy filmet feliratozni. . .
  • Csibusz
    én találtam egy küldöldi oldalt ahol elméletileg le lehet tőlteni a videókhoz feliratokat...csak az a bajom hogy .sub formátumú..és gondolom így semmi értelme..
    Allsub
    ez az oldal beírtam a keresőbe a játék nevét és ott találtam letőltendő file-okat.. Plz ne nézzetek lámának.. egyszerűen csak kiváncsi vagyok..mert tudok angolul, de felirattal jobb lenne:(
  • KOVU
    De addig a részig gyorsan megy.
    am 7300 gt-m van ^^
  • koschwarz
    talán mert a te géped jobb (a 7600gs-nél szerintem jobb a 7600gt), több a ramod, a proci meg annyira nem számít. a tiéden még éppen elmegy...
  • KOVU
    Hali
    az lenne a gondom hogy nekem a gépem
    g force 7300 gt 1,5 gb ram és 2,4 es intel cleron proc . ^^
    ezen minimumon belassulva elmegy a játék de haverom gépén ami
    g force 7600 gs 1 Gb ram és 2,6 intel celeron proci
    és amikor a beszélgetés után be fekszik az animusba vagy mi amior jön az a kis solyom kép hogy ott repul ujra idul a gép.
    ez miért van? már fel tettük a legujjab grafikus drivert is de akkor is ujraindul.
    pls help mert él hal ezért a játékért ^^
    elöre is köszi
  • koschwarz
  • simonl #8458
    Sziasztok,

Nekem is lenne kérdésem: mi a teendő amikor egy új városba érek, és még nincs semmi feladat a GPS -en? Keressem a legközelebbi view pontokat és akkor kapo feladatokat? Csupán a nyíl irányát érdemes követni??

Köszönöm
  • tommyg
    jah ilyen mentési rendszer :D
  • koschwarz
    sziasztok! normális az, hogy mikor a játékból teljesen kilépek, majd elindítom megint, és betöltöm az utolsó mentést (vagy continue latest memory...), akkor nem pontosan ott kezdem, ahol abbahagytam (elvileg mentés után). pl. beértem damaszkuszba, meg kell keresnem a helyi assasin-iroda vezetőjét :), de még csak annyit tettem, hogy beértem, megmentettem egy polgárt a katonáktól...majd mikor másnap folytattam, és betöltöttem az utolsó mentést, akkor már ennél a damaszkuszi irodavezetőnél (asszem) találtam magam... holott még el sem jutottam hozzá előző alkalommal.
  • zeus89
    pedig piszok yó történet ... kiváncsi leszek a végére ... :D
  • Dante73
    Kb fél évvel a konzolos verzió után. Pontos dátumról nem tudok, de gondolom, dolgoznak rajta....
  • tmisi
    Én is quitra megyek és szépen beindul.
  • Kandurex
    PC -re? ..hm..hát...hm...
  • zeus89
    na végre befejeztem én is a játékot ... nagyon izgalmas lett a vége ... nagyon kiváncsi vagyok a folytatásra ... mikor jelenik meg a következő rész?
  • mama2
    Hello. Megint meg van a játék, feltelepítem, bejön az az ubisoft töltő képernyő, tölt egy picit, majd kiírja hogy patch download, rányomom a quitra,erre nem csinál semmit. Crack nincs, de töltöttem le hozzá, de úgy sem működik.
    Meg kellene várni a patch letöltését? Vagy mi?
  • JencyJasko
    Ezek a szemét katonák csunyán néztek rám az utcán aztán a lendület miatt elkaptam pár bunyóst is
  • Harkat 89
    Érdemes megölni öszess templomos lovagot, meg összeszedni zászlókat?
    Add valamit érte vagy hadjam? Meg láttam olyan trailert AC-ből hogy
    ülnek egy asztalnál és meghal valaki , majd egy toll hull le, az mikor
    van mert nekem nemvolt.
  • Hunor1
    Hali.
    Ha jól belegondolunk akkor ez a játék nem sokkal több egy mai korkövetelményeknek (super 3D )megfelelö..SUPER MARIO .. !!!! LOL
  • Gando
    mivel konzolra csinálták, és átportolták pcre....
  • bgabor
    Ezen a kötelező F billentyűs ellenség-kijelölgetéses dolgon akkorát röhögtem. Micsoda buta, elavult megoldás. Konzolos időket idéz.
  • doxadmin
    Erre csak annyit hogyha erősebb lenne az AI, vagy nem 3 gomb fő gomb lenne akkor meg az lenne a baj sokaknak. Történet tényleg picit vontatott. Felderít, öl, menekül. De szerintem jóra sikeredett. Nem úgy kell hozzáállni hogy na van 2 órám végigviszek 2 memory blockot.

Én pl az elején katonákkal hülyültem, ledobáltam őket a tetőről, vagy megnéztem meddig másznak utánam. egyik küldit lopakodva, másikat kamikaze módra csináltam, majd fordítva

Zászló gyűjtögetés csak +, én csak párat szedtem össze eddig.

Lopakodni szerintem elég jól lehet, távolról kell kinyírni az őröket a tetőkön, és akkor semmi gond nincs.

Az hogy meg 10 katonából 9 nézi a harcot, ha mind a 10 támadna egyszerre földarabolnának 1 mp alatt, még kivédeni sem lehetne. . .
  • CroftManor
    Annyi a lényeg, h kijelölöd F-el, rejtett tőrre váltasz és ráugrasz, meg közbe nyomod a bal egér gombot.
    Ennyi