9242
-
#8522 bármilyen videónál ha jön a "kékes köd" és bármit megnyomsz, kameraváltás van :) -
zsumo1992 #8521 Helotok,mi lehet a baj:NEHA ELTUNIK A TALAJ? -
#8520 Az engem is erdekelne, a magyaritas. -
#8519 Szia! Sajnos nem, mert nem enged tovabb menni, maig nem harcolok veluk! :( -
#8518 sziasztok
én megkaptam a 9600gt-m mellé a játékot, és csak annyi kérdésem lenne, hogy van-e hozzá magyaritás, mivel anno emléxem hogy az orosz warez félig magyarithato volt, bár nem volt a magyar fájlokhoz szerencsém...
esetleg aki tud magyaritást szoljon, elöre is thx -
#8517 Ott esc training elhagyása csak angolul van leirva katt rá és kész elvileg remélem segíttetem -
#8516 En meg nagyon az elejen tartok! ott vagyok elakadva, hogy gyakorolnom kellene a vivast egy, majd ket szemely ellen, de sehogy sem tudom leverni oket! :( milyen gombot kell nyomkodni hozza? mert hiaba nyomkodom az eger bal, meg a jobb gombjat is nem akar elhullani a mocsok trainer tars! :( -
#8515 a proci és a ram az elégggé kevéske -
Bale123 #8514 Miért van az akárhányszor próbálom elindítani mindig az jön hogy: sajnljuk de a mnkája elveszett vagy mi..... A játék eredeti. Konfigom: 2.2Ghz Amd, geforce 7600GT, 1Gb ram... -
#8513 azért van mert a warez az csúnya dolog, és a crysis azért megy a gépeden mert az kezeli a shader 2.0 át is, ezzel ellenben az assassins creed nem -
binco #8512 Hello
Régebben megvolt az Assassin's Creed de nem ment el a gépen ,de most letöltöttem a Crysis demoját és a tökéletesen megy ,pedig nagyobb a gépigénye.Akkor most elmenne az Assassin's Creed vagy nem??Lécci segítsetek!Ja az mért van ,hogy akármennyiszer akarom letölteni az Assassin's Creed-et annyiszor nem jó a letöltés?! -
#8511 Arra jöttem rá, hogy amikor megölünk egy fő ellent és bejön az a kékes köd és vallajtuk az áldozatot, mikor Altair elmondja kérdését, és ha egyből bal egeret nyomunk, akkor a főellent máshogy fogja mutatni, szal nem fekve mondja el a választ...
Eddig csak végignéztem ezeket a videókat -
#8510 ugyanaz -
Deagle #8509 Sziasztok!
Szerintetek megéri megvenni vagy a letöltés(fúj) is azt adja? -
#8508 na sikerült, teljesen félreértettem, hogy melyik gombokat kell nyomni és nyomva tartani -
#8507 Működik a link. -
Grifidos #8506 A hiba nálad van, a link működik. -
#8505 Egyszerűbb lenne ha írásban leírnád mire gondolsz -
#8504 érvénytelen link, nem található -
#8503 én egyszerűen képtelen vagyok megcsinálni a counter attack-et. azt írja, hogy tartsam nyomva az 1-es gombot (bal egér) és utána nyomjam meg a 0-ás gombot (shift-et, ha igaz...?), amikor látom hogy az ellenfél támad. egyszerűen akármennyit gyakorlom, nem jön elő, legalábbis nem tudom mi lehet az a counter attack, mert semmi különös nem történik, csak egy nagy ütés (ami nyilván a folyamatos 1-es gomb lenyomás miatt van)...
szerk: bár most hogy belegondoltam, lehet hogy ilyenkor a nullás gomb az még egyszer a bal egér? vagy mi van? -
Grifidos #8502 Sokan tudják miröl beszélek, ne aggódj...
Itt egy link neked, hogy kicsit elgondolkozz azon, hogy nem csak az létezik amiről te tudsz. -
#8501 Üdvözlet!
Van 1 állati nagy gondom. Előre leszögezem : FULL EREDETI A JÁTÉK!
A gond az,hogy belépek a gammába,jó is,megy is,minden a 4-esen van,kivétel az antispamling-ot. De általában kilép magától. Játszok egy órát,kilép magától,egy hibaüzi nélkül. Van,hogy egy 20-30 perc után jön elő...nem értem. És van,hogy rebootol a gépem... Ez miért lehet?
A configom:
XP
Intel PIV 3 GHz
1 giga RAM
ATi HD2600 XT
Valszeg ez nem felel meg a követelményeknek,de a játék tökjól megy,és nem szaggat,csak néha belassul amikor rengeteg ember és nagy területtel vok körülvéve...
Szóval miért fagyhat?? -
#8500 3 éves kártya. Mire számítottál? Persze, hogy szarul fog menni. -
binco #8499 Akkor azt mondjátok hogy kevés rá az esély hogy elmennyen nálam? -
#8498 Ha kapott hozzá kódot akkor origi. Ha meg nem, akkor írány offtopik :) -
#8497 A Repack Reloaded verzió ugye már nem bugos sehol sem?
És van olyan verzió, ami magyar, vagy csak angol van? -
gyonax #8496 A zázlógyűjtögetéssel, ha az ÖSSZESET összgyűjtöd egy fajtából, akkor tényleg kapsz animus pontot, amitől nő az életerőd...(ha van belőle elég) Az más kérdés, hogy a játék végére mindenféle gyűjtögetés nélkül(ha minden mást megcsinálsz) simán meg lhet a maximális életerő szint. -
#8495 Sziasztok!
Nekem lenne egy olyan problémám hogy a haver megvette eredetiben kinn Ukránba :D És a lemez sima dvd nem duplarétegű...Feltelepití és nemindul.
Töltene le valamit.De mivel nincs nete a havernak így para.
Ilyenkor mit lehet tenni?
-
#8494 Nézd én felszedtem minden zászlót, megöltem minden templomost és nem történt semmi. Más is megerősítette. Életerő növekedés meg azért nem lehetett, mert minden küldetés végrehajtása után kaptam.
Nem tom milyen 20 rejtett feladatról beszélsz, de sztem más se. -
Grifidos #8493 Ha te mondod...
Szerintem meg a komplett zászló gyüjtésekkel, ugyan úgy mint a küldetések megcsinálásával kapsz animusz memoria pontokat (ha jól emlékszem minden 10. után nő az életerőd 1-el)
Neked akkor meg sem súgom, hogy van vagy 20 külömböző "rejtett" feladat amit meg lehet még csinálni a játékban és csak akkor írja ki a program illetve ad rá pontot amikor megcsináltad.
De lényegtelen, neked van igazad... -
#8492 Asszem csak SSE2-es procival megy.És a tied nem olyan sajnos. -
#8491 Nem tom ezt honnan veszed, a zászlóknak semmi köze az életerő növekedésnek. A zászlók összegyűjtése csak a játékidőt növeli. -
#8490 5-10 fps -
binco #8489 hello
szerintetek elmegy a gépemen az Assassin's Creed?
proci:AMD Athlon(tm)XP 2200+ 1.81 GHz
RAM:512MB
videókártya:NVIDIA GeForce 6600 -
#8488 aha. szóval több ütést bírok ki. -
Grifidos #8487 Életerő növekszik a komplett begyüjtésekkel. Egyébként semmi. -
#8486 felmerült még egy kérdésem: mi értelme van összegyűjteni a zászlókat?
-
#8485 jöhetne már a második rész Vagy valami kiegészítő. . . Minden pályán lemészároltam már majdnem mindenkit -
#8484 Jobbulást -
#8483 én is csak azért játszok, mert fekvőgipszben szenvedtem itthon és el kellet ütni az időmet:P Hagyjuk Off kikapcs és ennyi:)