Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

istenostora03
Nekem 3000+-os AMD-m van és full grafikán 1152x864-be 15-25 FPS-el megy 😊

mike0013
procid gyenge lesz a játékhoz, amúgy meg ne patcheld és jó lesz

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

tommyg
azt nem értem hogy egy 8600 gt mellett mit keres egy celeron??<#wow3>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Még mindíg ugyanaz lenne a kérdésem, hogy: letöltöttem az Assassin's Creed Repack-Reloaded-et , feltettem , patcheltem 1.02-re, crackeltem és amikor elindítom 1 ien töltési csík jelenik meg amin 48%-nál hibaüzenettel kilép.
Ha valaki tudja mi a baja írjon!
Elõre is THX!

Gépem:
CPU típusa Intel Celeron D 336, 2800 MHz (21 x 133)
Rendszermemória 1024 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
Videokártya NVIDIA GeForce 8600 GT (512 M😎
DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)

ffxi
<#worship><#worship>

Fákjúal!

Mert a fejet nehézkes lenne cípelni. :-) Egyébiránt ez bevett szokás volt a középkorban. Ha a bérgyilkos hazudott volna akkor rövid idõn belül Õ maga is kapott volna egy fehér tollat valakitõl. A gyilkosság tényérõl pedig hamar szóbeszéd kezdett terjedni így a megbízó megbizonyosodhatott arrol hogy valoban megtörtént.

Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77

ffxi
Azért mért kell vinni vért az áldozatról? Netán a megbízónak van DNS vizsgálatlaborja? 😄

Fákjúal!

Prince23
És ezért iktata ki a társait... értem. De ez így nagyon sablonos.

CroftManor
Hát mert egyes egyedül magának akarta azt a gömböt és minden vele járó hatalmat és tudást.
(sztem)

Nothing is True, Everything is Permitted

Prince23
Ennek a játéknak egy (kettõ) az erõssége: a kiváló hangulat és az ezzel járó történelmi kor. Ha ez se lenne így, akkor számomra csak közepes játék lenne.
Hangulatának így többször végigvihetõ a játék.
Amúgy, ugye Al Mualim fõnöke, azoknak a 9 templomosoknak, akiket megöltünk Altairral. de miért nyíratta ki saját embereit AltairraL Mualim? Valami ok-okozat elkéne nekem ez ügyben. Altair csak egy eszköz volt mindvégig a visszaemlékezésekben.

Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77

A temlomosok nem jelenthetnek gondot hiszen városrészenként 2-2-2ben 3 van 1-1-1 pedig 4. tehát összesen 10-10-10 a maradék 30 meg a Kingdomban.
A zászlók szívatosabbak föleg Damascusban mert ott összesen van 100 a 3 városrészben és nincsennek szétbontva, úgy mint Acre-ban ahol le van bontva részekre és ha egy kimarad akkor tudod melyik városrészt kell árnézned. Damascusban, ill. Jeruzsálemben ha egy kimarad akkor cseszheted mert nézheted át az egész várost mind a 100 pontot újra és újra amíg meg nincs.

CroftManor
Egyébként én is pont ugyanebbe a hibába estem mint Te. Nem jelöltem be a felvett zászlók helyét, sõt én csak úgy elkezdtem gyüjtögetni õket, szal már azt se tudtam, h melyiket vettem már föl és melyiket még nem.
Aztán így a térkép se sokat segített...de bejártam a városokat és megtaláltam magamtól a zászlókat. (Masyaf a legkönyebb.)
A templomosokból sajna 60ból csak 59 van meg <#rinya>

Igen, én is ezt használom a keresgetéshez, bár nem pontos, de nagy segítség. Mondjuk én kinyomtattam és így nem kell átlépedni zászlonként. A hibát ott követtem el - valószinûleg - hogy bejelöltem egy zászlót anélkül, hogy felvettem volna. Csak éppen nem tudom melyik lehetett az ami kimaradt. Már átnéztem 2x is Damascust pontról pontra mind a 100 helyet és az istenért nem találom azt az egyet ami kimaadt.

Hosszú érdekes séta vár rád...<#hehe>

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Na megnéztem és az "iszonyat (eagel vision) látással" nem lehet felfedezni a zászlókat. Nem jelzi a térképen a helyét. Sõt ha van olyan zászló amit látsz szabadszemmel azt ha nem vagy elég közel akkor nem fogod látni a eagel vision-nal! Tehát ez nem jött be.

Van valakinek más ötlete???

CroftManor
Ha rámentek a kurzorral a számokra, akkor kiad egy kis képet is a zászló pontos helyérõl.

CroftManor

CroftManor
Ezt meg honnan vezsed? XD

Az "iszonyat látással" nem lehet felfedezni a rejtett dolgokat! Ha meg jelzi azt egyébként is látnád. De a térképen nem fogja jelezni a helyét hogy oda kelljen menni és felvenni. Én olyasmi kijelzésre gondoltam mint az Informer Chalengekben amikor idõre kell összeszedni az elhagyott zászlócskákat. De azért mindjárt utánna nézek a játékban. Az a biztos.

DarkSector
Mivel nincs fent, nem tudom megnézni, de ha körbenézel az iszonyat látásoddal belsõnézetben, akkor tudtommal jelzi.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nagyon jó, mi az?

ffxi
És hogy? Nekem azért kell, hogy mentsem.

Fákjúal!

DarkSector
Igen.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Van valami módja annak hogy a zászlókat lássuka térképen vagy valahogy jeleze õket. Damascusban egy (99/100) kimaradt és rohadtul nem találom.

Prince23
Csak összejött xD

Na végre! 8361-63ig töölhetõ!! És ez is

Nem tudom mia francért lett kicsi a kép???

Látható a különbség. Az egyik a nagy képen az látható ami a játékban is benne van a tõrkard/tõr/rövidkard, kinek mi tetszik és felette a dobótõrök. A két kicsin pedig az ami a videóban is látszik a hátán a nyílpuska tartója illetve a vesszõk tegeze. Jól látszik a különbség a vesszõk és a dobotõrok közötti formális eltérés így elég nehéz õket összekeverni. Vajon miért marad ki a nyílpuska és miér lett helyette tõr és dobótõr?

Prince23
Na végig vittem másodjára is.

ffxi
Áááááh... eddig állandóan újra kellett csinálni mindent. Nem baj, most meg is maradnak<#idiota><#vigyor1>

Fákjúal!

CroftManor
A Combó?
Te támadsz, ha háromszor öszecsapnak a pengék, akkor elvileg bejön a kombó, ha nem akkor próbálkozz újra. Az a lényeg, h te kezdeményezz harcot.

Leírná valaki, hogy milyen billentyû kombinációval kell a harc során a combokat elõhozni (Pc, billentyûzet).

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

poppe
a zászlók felvételekor is ment

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

DarkSector
kilépsz az emlékeidbõl.

ffxi
Hogy tudok menteni?

Fákjúal!

CroftManor
Pcn ugye ilyen a tegez

CroftManor
Tõr is ugyanúgy van a konzolos verzióba, amirõl te beszélsz, az a dobókés tartó tegez.

Most olvastam egy összehasonlítást az Xbox és PS között! A két konzolos verzió között is nagyon sok eltérés van, hát akkor mennyi lehet a Pc és a konzolok között. Ha csak azt vesszük alapul, hogy a mi verzionkba még csak hasonló sincs az akasztos térhez. De érdekesség, hogy olyan templom, amiben a harang megszólal 2 is van Acre-ban.

Nagyon hasonló, de videóban a tér közepén van egy fa tákolmány és azon van az akasztófa. Itt meg közvetlenül a fal mellet van. De a tér az lehet ua. mert a kút az itt is és ott is meg van. Kár hogy pont azt nem lehet benne megtatálni, ami szinte mindenkinek hiányzik. Ha megnézed a elsõ képet akkor a hátán nem a tõr van hanem a tegez.

ffxi
Jah télleg. Köszi!

Fákjúal!

Prince23
Vagy a papokkal menj be.

CroftManor
Nem az én képeim, googleba találtam gyorsan rákerestem a xboxos verzióra.
Igen, 1-1,5 hónapos idõtaram alatt kell a spoiler, de az AC már 5 hónapja kijött.

CroftManor
A katonák nem engednek be? Hát mássz fel a falon oldalt.

ffxi
Jerusalem bejáratánál vok. Nem engednek be. Van kiskapu?

Fákjúal!

Prince23
A 2. képed miért ilyen vakító?

A játék megjelenése óta eltelt már töb bmint egy hónap, szal sztem is lehet spoiler nélkül beszélni. Csak mikor aktuális a gamma (szvsz 1-1.5 hónapos idõtartam a megjelenéstõl) akkor kéne spoilert használni.