9242
  • sz4bee
    Igen már ki is néztem.Elösször egy q6600-ast néztem de mondták, hogy felesleges a 4mag inkább vegyek egy gyorsabb 2magost pl.:E8400
  • Falcon87
    Ez a proci egy kb.3 éves darab, a vidókártya meg idei. De látom, már adtak tippet. Én is csak azokat tudom ajánlani.
  • Falcon87
    Megvan... Csak nem volt gombra állítva.
  • davidka003
    Gagyi a proci és nem tudja normális meghajtani a videókártyát. Ezért lassú csomó játék.
    De itt kérdezd meg szerintem: link
  • sz4bee
    Mert ezzel a procival mi a gond?Kérdeztem másokat is, hogy mi a véleményük a géppel kapcsolatba és senki se emlitette, hogy a procival gond lenne.
  • sz4bee
    Oké.Gondoltam megkérdezem mielött megvásárolom a játékot.Nem akarok ugy járni mint a Kane&Lync-nél hogy megvettem és szaggat még minimumon is.Xp van a gépemen akkor ettöl nem kell félnem szerencsére.
  • davidka003
    "szaggatott olyan játéknál aminek simán kellett volna futnia"

Azzal a procival ne csodálkozz, ha szarul megy valami. Egy normális Core2Duo-val minden jobb lenne.
  • Gando
    kéne mennie... és egészen jól.. ha vistád van akkor a ram miatt néha megroggyanhat de az nem durva
  • sz4bee
    Ezen a gépen hogy menne a játék?
    Intel Pentium D CPU 2.80GHz
    2.0 GB
    NVIDIA GeForce 9800 GT 512 MB
    Olvastam a gépigényt de már fordult elö olyan, hogy szaggatott olyan játéknál aminek simán kellett volna futnia.Mi a véleményetek?
  • Gando
    a gentle push-t kell használni hogy szípen elmennyen köztük
  • Falcon87
    Mondom NYOMOM a shiftet. Hiába, mert ugyanúgy leejtik.
  • ffxi
    Tarsd lenyomva :S
  • Falcon87
    Áh, ez hihetetlen. A legelején a korsós asszonyok között hogy kell elmenni? Hiába nyomom a shiftet, akkoris elejtik... HELP!
  • elitehun
    Én 1X kipörgettem aztán már nem nagyon játszottam vele
  • The Protector
    Nem sokan.Pedig sokat tolom.
  • Narxis
    Senki.
  • elitehun
    Ide már nem jár senki?
  • Atys91
    ez engem is érdekelne
  • elitehun
    Lehet valami egyéni bug mert nekem is az van meg és soha nem lépett ki
  • omi88
    Sziasztok!

Tud valaki segíteni nekem abban hogy miért van az hogy elkezdek jáccani, és 40-50 perc játék után üzenet hogy " Az Assassin's Creed hibát észlelt ezért leállt". Ez miért van? Ez a REPACK - RELOADED verzió.

xp , M2N alaplap , 2 giga ram , Ati Hd 3850 vidikari (512 MB DDR3) , és mindenhol ahol néztem ilyen diagnosztikai progival simán mennie kéne de mégis baszakszik. Ha valaki tud segíteni azt megköszönném.
  • elitehun
    Már eszembe jutott
  • Adam II
    A kód a szekrényben csak a hálószoba ajtóhoz jó. A tollak azok amikkel a géphekhez hozzá lehet férni ezt az egyik e-mail is igazolja amiben az asszisztensnő figyelmezteti a dokit, hogy ne hagyja szét az azonosítós tollát meg az is ha csak egy átlag toll lenne semmi értelme nem lett volna ellopni. A játék legvégén meg van egy új üzi a doki gépén amivel ki tudod nyitni a konferencia terem ajtaját és ott van egy laptop egy érdekes üzenettel.
  • elitehun
    Emlékeim szerint nem a tollal tudtad feltörni a gépét (xD) hanem a szekrényben elvileg találtál kódot
  • elitehun
    Hol tartasz? (a játékban)
  • Adam II
    Hát nem csak arra volt jó mert fel tudtam vele törni a gépét és elolvastam az e-mailjeit. Meg a csajét is.
  • snowkid16
    XD
  • elitehun
    ja jó valamire! írni!
  • Adam II
    Jól van de ez ilyen menő világítós kütyü azt hittem jó is lesz valamire.
  • elitehun
    Nem hinném ugyanis csak a tollát vetted el!
  • Adam II
    LOL kizsebeltem a dokit amíg kávézott most már lehet fel tudom törni a számgépét.
  • tonyr #8532
    ha pedig már letelt a 3 nap, akkor sajnos csak ugy tucc töle megszabadulni, ha eladod vkinek...
  • tonyr #8531
    csak 3 napon belül veszik vissza :S
    amugy ez mindenre vonatkozik, törvény irja elö, csak sok boltos mondhatja hogy ez nem igy van, DE pedig igy, ha pl veszel 1 játékot, és nem fut nálad, 3 napon belül kötelesek visszavenni, feltéve hogy mindent visszaadsz amit kaptál, kézikönyv, dwd, tok, stb, ill a blokk természetesen... de minden termékkel ez a helyzet...
  • elitehun
    Ja ok
  • elitehun
    Miért akarod visszavinni?
  • Gando
    hát ha megvan a blokk akkor lehetséges
  • Bale123
    Szerintetek boltban vissszaveszik a játékot?
  • Gando
    aha... azóta is várom hogy mikor tudok venni új gépet mert ez már elavult.. :(
  • Bale123
    és neked sikerült megoldani?
  • Gando
    nekem se jött be a főmenü XD
  • Bale123
    Atől a főmenünek csak be kéne jönnie nem?