9242
-
Grrr....
-
üdv olvastam 2008 márciusába :) -
idén
[talán] -
Na akkor...
Mikó jelenik meg PC-re???
-
Kérdezz bármit az Xesek válaszolnak :) -
Amíg halogatják, addig mi a fa..t beszéljünk róla még.
Szerintem ez is hozzá tartozik a játékhoz...a grafikus motor.
Mert eddig én személyszerint másról nem nagyon tudok véleményt nyilvánítani, mint a videókból leszűrhető grafikáról.
A többit meg az X-esek fogják max leírni....ha játszanak a játékkal.
De ennél sokkal többet már ők sem fognak tudni mondani szerintem. -
Jah de lehet hogy én néztem el de utána van egy NEM szócska.
Mintha a pont helyére egy kérdőjelet akart volna tenni...
Akkor SORRY ha én néztem el. -
jó mostmár lesz*rom az assassins creedet nem is érdekel 
[csak vitzelxD]
-
Cyberdevil #1703 OMG, erre vártam már mióta -
jön az új pop trilógia egyébként...
-
ok, kösz az infót, mindenképp adok neki egy esélyt! -
Kindred Blades #1700 Én megnéztem konzolon, és azt kell mondjam, teljesen rendben van. Az ottani panaszokat inkább az szülhette, hogy... nem is tudom. Sokan -én is- világmegváltást vártam ettől a játéktól. Kb olyan különbséget, mint a Bioware féle KotOR és Mass Effect között. Bár még ott sincs akkora nagy eltérés, de hogy mire akarok kilyukadni, az asszem világos.
Az ismétlődő küldetések, etc csak annyira válik unalmassá, lapossá, mint mondjuk a Splinter Cell Double Agentben a folyamatos lopakodás-információszerzés epizódok. Úgy értem, olyan, mint ami rengeteg más játékban előfordul, és nem ront azok élvezeti faktorán. -
csgj #1699 "a jericho pedig ue3-as" - ProGabe írta... Egyébként meg van egy ilyen a hsz-em alatt: "Válasz 'ProGabe' üzenetére (#1694)"
-
Igen, a MoH gyönyörű. Sztem szebb a grafikája mint a Cryisnek, és maga a játék is jobb. És ami a lényeg, fullon ment a Airborne, ezzel a csodálatos grafikával. Ezzel szemben a Crysis jó h 1024×768 normalon elfutott.
-
Miért ki mondta hogy U3-as??? -
csgj #1696 A Jericho nem UE3-as :D Vmi saját fejlesztésű engine van alatta. De tény, hogy hasonlít az UE3-ra.
Amúgy mielőtt bárki bármit mond, nézze meg a Wikipédián. (mármint engine-el kapcsolatban) Ott le van írva szinte minden fontos adat... Legalábbis a híresebb játékoknál.. -
Jah hülye azé nem vagyok....azt tudom hogy scimitar a neve, de hogy mikor fejlesztették ki arra kérdeztem rá, mert én még nem hallottam a nevét egyik játékkal kapcsolatban sem!
A többit meg már tudom.
GoW figurájával prezentálták ezeket a dolgokat amiket említettél. -
most írták,hogy scimitar
a jericho pedig ue3-as.nem mellesleg ezt a motort (mármint az ue3-t) is folyamatosan fejlesztik!GDC-n most mutatták be,hogy már támogatja a kölünböző gumiszerű anyagokat,fejlettebb vízet,és a rombolható környezetet!!az már egy másik dolog,hogy nekem túlságosan műanyag hatása van.majd jön az unreal 3,és remélem erre rácáfol :) -
Jah de akkor ez egy új Engine lehet nem? -
Köze sincs hozzá, ut motorral ezt nem lehetne megcsinálni ilyen szépre. -
Jah.
Eddig azt hittem hogy U3-as.
Mert nagyon hasonlóak a textúrák.
Akkor ezennel SORRY ezügyben. -
Jah mindenki ezzel jön.
"Ebben ekkorák a pályák, abban akkorák, ugyhogy ezt ne hasonlítsuk ahhoz....bla-bla-bla...."
Teszek a nagy pályákra, ha elhányom magam a látványtól.
Az össz látvány számít nekem, nem az hogy két kilóméterrel több gaz legyen a képernyőn.
Meg hol érdekel a fű meg a sok szaros bokor.
A Crysis-ban olyan trehányul néz ki a növényzet, hogy az első rész ahhoz képest NEXTGEN-nek számít.
Háát ha választanom kéne, akkor inkább Jericho meg MoHA clone-ok legyenek.
Persze én most a látványról beszélek.
Nem arról hogy hány négyzetméter erdő van a játékban.
Jah és a MoHA-ban meg a J-ban hálisten végre arra adtak elsősorban, ami a játék legfontossabb része a KARAKTEREK!!!
Mert azokat látja az ember a képernyőn a legtöbbször.
Hol van a Cry katonák kidolgozottsága és animációja a MoHA katonáihoz képest????!!
Megmondom....féluton sem. -
csgj #1689 Mi?? Az AC a Scimitar engine-t használja... -
UT3.. -
nézd meg a cod 4et, az egy picit szebb mint a mohaa -
Atyaisten Moha mint graf etalon na szép lol ekkora marhaságot ne röhögtess minket kérlek.
Crysis és Jericho teljesen más pálmafás tengeres dzsungeles a Jericho full telejsen más.Nem is értem miért hasonlítgatód.
De a Moha-val csak a graf stilusodat minősíteted lol.Az egy szánalom főleg a nővények benne no meg a talajon az a fényes takony mert vízhez köze nincs. -
chooselee #1685 Kicsit OFF:
Ha már controlerről beszéltek én szerintem a Logitech Chillstream-et fogom "alkalmazni"! :) Jobb fogású controller még nem volt a kezembe.Igaz elég húzós az ára,de csak egyszer kell megvenni,ha vigyázol rá! :) és hűti a tenyered! :P -
És ez milyen motort használ? Saját fejlesztésű? -
Ne nevettes már a Crysis az egyik legoptimizálatlanabb Engine (és szerintem a gépigényhez képest ki..szott csúnya!), és ráadásul messze rondább az Unreal-tól.
A Jericho és a MoHA amik nálam etalonnak számítanak, hogy na így kell kinéznie mostanság egy nextgen cuccnak.
A Jericho-t nemtuom milyen motor hajtja, de ahhogy kinéz az eszméletlen!!!
A MoHA meg szinte már-már hihetetlen látványvilágot mutat mintha egy animációs filmet néznék!!!
Na majd a Far Cry 2 ami szerintem valami Chrome Engine-hez hasonló 24hengeres motort fog majd használni, ami oda..sz mindegyiknek.
Legalábbis a videó alapján ezt feltételezem.
JERICHO:
MEDAL OF HONOR AIRBORNE:
-
csá nép!
Van egy eladó Logitech Wingman Rumble II gamepadom ha érdekel vkit...(ár megegyezés szerint) -
Nem baj, nem drága egy gamepad, special én a tescoban vettem 3500-ért!
-
Ja az még nélam titok hogy lesz az irányitás pcn megoldva. Igen joy orientélt játék a Low és High profil miat. -
csgj #1679 De, csak te most engine-ről írtál... és a cryengine 2-t használja a Crysis. Na és az márpedig elég vacakul optimalizált. -
Rajtad múlik hogy csinálod meg a feladatokat, persze van ahol csak ugy lehet h észrevétlenül, de amugy a többi rajtad múlik h 20 katonával a nyomodba akarsz mászkálni vagy észrevétlenül a tömegben illetve a házak közt:) -
A játék kiváló:)
Irányítással semmi gond kiváló és hibátlan, ahogy a mozgások is meg minden. -
:OO Ácsi ezzel azt akarod mondani, h lesz benne lopakodás is?
-
Annyira nem értek az enginekhez, de amit a Crysis készítette az nem Crytek? -
bgabor #1674 Szerencsére nem. Inkább a Hitman és a Prince of Persia sorozat összeolvasztását képzeld el, nagyon igényesen megvalósítva. -
csgj #1673 Most az első Cryengine-re gondolsz? Ami a FarCry alatt ment? Csak mert annak idején az se volt jól optimalizált... Ma meg már kicsit ütött-kopott. (Persze még mindig szép) -
Sztem a Crytek a legfaszább engine, ami még jól optimalizált is, utána jön U3.