9242
-
#1751 MÁRCIUS 28 -
#1750 AZTA!! BH csak nem csal! -
ricsa008 #1749 ezt nem hiszem el -
#1748 mikor is jön a játék amúgy? -
zso23 #1747 heheh kint van Assassins Creed CLONEDVD-PROCYON :P :D -
#1746 Azt akartam mondani ezzel a mondattal, hogy az amd dual core x2 4200+ elég lesz hozzá ha van SM3-as VGA-ja. -
#1745 A Pentium 4 hány magos szerinted?
Segítek, 1 magos. Akkor csak elfog indulni 1 magoson is. -
#1744 "Jah az sm2.0-ás kártyákon meg el tudom indítani az SM3.0-ás játékokat"
Te normális vagy? Ki mondott ilyet? A procikról volt szó. -
#1743 Jah mint a Bioshock-nál az SM2.0-ás buhera.
Minden fal más színű. LOL...:D
Azé mondom, hogy buhera ha van, de akkor is valszeg bugos lesz a játék, ha belepiszkálnak.
Itt már nem csak Hz-ekről van szó.
Itt már 1magos VS. 2magos procikról, ahol én naív játékos gondolom először Ubisoft játékokhoz híven bejön a HW Scan és levizslatja a gépet.
Mert gondolom a program 2 magos procikhoz lett igazítva.
Kb. arra tudnák példát mondani, mikor a Vista kidobálja a cuccost.
Nem arról van szó, hogy a Vista nem bírja el a régi 32bites progikat....hanem NEM TÁMOGATJA!!!!!!!!
Remélem vágja mindenki miről beszélek.
Ez szerintem is genyóság, de azé butaságokat ne beszéljünk. -
Skyline #1742 Az elindulás egy dolog,a cod4 is elindítható egy 1200mhz-es gépen,de nagy élményben nem lesz részed,hiába van mellette sm3-at támogató vga...:)
-
#1741 Intel támogatás.
Intel Core2 Extreme / Core2 Quad / Core2 Duo / Pentium Extreme / Pentium D / Pentium 4 Processors -
#1740 Jajj ne kezd már.
Jah az sm2.0-ás kártyákon meg el tudom indítani az SM3.0-ás játékokat, ha Quad-om van 8GB DDR2-es rammal. MI???
Na ne légyszíves.....azé majd rájössz ha feltelepíted. -
#1739 VGA a fontosabb nem a proci.
Szerintem 1 magos procin is elfog indulni, ha van mellette egy SM3-at támogató VGA. -
#1738 Háát már miért ne számítana??? -
#1737 Pofon 1szerű.
Dual core-os a procid, vagy nem.
Paraszti nyelven 2 magos, mert ha igen akkor menni fog.
Ha meg nem és 1 magos akkor értelemszerűen NEM.
Hacsaknem lesz hozzá okosság. -
#1736 Ha egy Core2Duo-val nem menne, akkor kb senki nem tudna játszani a játékkal. :) -
#1735 VGA számít nem a proci. -
#1734 És a amd dual core x2 4200+ elég lesz vajon hozzá? én úgy tudom jó lesz -
#1733 uhh.kb teljesen rosszul írtam a #1726-t
szóval:
a pentium M,az első kétmagos pentium NEM natív kétmagos,de a pentium D-től felfelé,tehát így a core 2 duo is természetesen az.a dual,és a duo között annyi a különbség,hogy a pentium a 'duo' szót használja a 'dual-core' processzorjaira(ezek az Exxxx-k).tehát semmi :) ugyan így a négymagosaik neve 'core 2 quad'(Qxxxx,vagy QXxxxx ha Extreme),miközben a négymagos procik "szakmai kifejezése" 'quad core'
na ezt most sikerült túlmagyaráznom.a lényeg,hogy az E6850-t meglehetősen szeretni fogja a játék,emiatt tényleg ne aggódj :) -
#1732 Édes istenkém.Siám jó az a proci hozzá nem kell parázni! -
Cyberdevil #1731 Akkor ne is számítsak rá h egy ilyen:INTEL Core 2 Duo E6850-3 GHz, típusú procin elmenjen? -
#1730 jeh :) nagyon köszi akkor nekem indul remélem le kopogom köszi a kérdésekre a válaszokat :) -
#1729 igen -
#1728 magyarul a duo az nem két magos hanem simán pl.3,2GHz??? -
#1727 Tehát magyarán a dual az a jobb, nem? -
#1726 a duo nem natív kétmagos,hanem csak két processzor egy "tokban".a dual core már tényleg egy processzor 2 maggal.ha nagy hülyeséget írtam,javítson ki valaki :) -
#1725 amugy a duo és a dual közöt mi a különbség??? -
#1724 Off
S FC -
#1723 ? -
#1722 bocs az offért de linkeled a sevilla topikot :) -
#1721 köszi a segítséget remélem jó lesz megyek is a topikba :) -
#1720 A proci sztem kérdéses...
Persze, h szeretem... van topik is:DD keresd fel...eddig asszem te vagy a 3. sevillai druuker az sg-n -
#1719 de indulni fog??? szerinted látom szereted a sevillat :) helyes -
#1718 Háát sztem ne várj jót a gépedtől... -
#1717 üdv ha nekem minden megvan a minimum gépigényhez söt még egy kicst több is de a procim nem dual ha nem simán 3,2GHz és ez a játék 2,2GHz dulat kér akkor nekem menni fog??? lécci segítsetek el lennék keseredve ha nem indulna nagyon szeretnék ezzel játszani -
#1716 Ezeket eddig nem is tudtam.....
#1715 -
#1715 hivatalos minimum sysreq -
#1714 Csak nehogy BS Area 51 optima legyen belőle:SSS Eléggé szivinfartusos infót tárultál elénk :D
ezekszerint ez is 2 dl dvd kiadású lesz :(( -
csgj #1713 Ugyanez volt a fake-nek kikiáltott gépigény is... sztem ez nem az igazi. Vagy ha mégis, akkor rohadtul sz*rtak az optimalizációra. -
#1712 itt a gépigény annyira nem rossz