Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Nothing is True, Everything is Permitted
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
szerintetek elmegy a gépemen az Assassin's Creed?
proci:AMD Athlon(tm)XP 2200+ 1.81 GHz
RAM:512MB
videókártya:NVIDIA GeForce 6600
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Te azt mondtad, vannak OLYAN fogyatékosok mint te, akik beszélnek angolul.
És természetesen értettem h poén volt és nem komoly.
Csibusz: ...nem zavart...csak téged...
Persze, mivel ezzel a játékkal már a kutya se játszik.
Butaság? Le a kalappal az elött az ember elött, aki napi 10 óra munka után hulla fáradtan még leül angolt tanulni.
Csibusz: de nem fogom belerángatni a családi életemet a hülyeség miatt ebbe a topikba
Hát, te hoztad szóba, hogy sajnos vannak olyan fogyatékosok,akik beszélnek angolul.
Témaváltás...
Kinek melyik a kedvenc helyszíne a játékban?😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Most még nagy mellénnyel beszélsz hogy "fogyatékos vagy" mert tudsz angolul.
Szóval tapsikolok
thx
szóval tapsikolhastz😊 de nem én vagyok szerintem az egyetlen ilyen😊 Meg a másik, hogy néha mint pl mikor kihallgatja a srác a tudóst meg az aszisztensét, akkor alig lehet érteni amit mondanak😊
amúgy megjegyzem, tetszenek a video-k, fõleg az In the End😊
grr
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Allsub
ez az oldal beírtam a keresõbe a játék nevét és ott találtam letõltendõ file-okat.. Plz ne nézzetek lámának.. egyszerûen csak kiváncsi vagyok..mert tudok angolul, de felirattal jobb lenne😞
am 7300 gt-m van ^^
az lenne a gondom hogy nekem a gépem
g force 7300 gt 1,5 gb ram és 2,4 es intel cleron proc . ^^
ezen minimumon belassulva elmegy a játék de haverom gépén ami
g force 7600 gs 1 Gb ram és 2,6 intel celeron proci
és amikor a beszélgetés után be fekszik az animusba vagy mi amior jön az a kis solyom kép hogy ott repul ujra idul a gép.
ez miért van? már fel tettük a legujjab grafikus drivert is de akkor is ujraindul.
pls help mert él hal ezért a játékért ^^
elöre is köszi
Nekem is lenne kérdésem: mi a teendõ amikor egy új városba érek, és még nincs semmi feladat a GPS -en? Keressem a legközelebbi view pontokat és akkor kapo feladatokat? Csupán a nyíl irányát érdemes követni??
Köszönöm
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
http://www.freetvmaci.info/
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Meg kellene várni a patch letöltését? Vagy mi?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Konfig: AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4200+, 3,00 GB RAM DDR2, ASUS EN9600gso 512MB
Add valamit érte vagy hadjam? Meg láttam olyan trailert AC-bõl hogy
ülnek egy asztalnál és meghal valaki , majd egy toll hull le, az mikor
van mert nekem nemvolt.
Ha jól belegondolunk akkor ez a játék nem sokkal több egy mai korkövetelményeknek (super 3D )megfelelö..SUPER MARIO .. !!!! LOL
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Én pl az elején katonákkal hülyültem, ledobáltam õket a tetõrõl, vagy megnéztem meddig másznak utánam. egyik küldit lopakodva, másikat kamikaze módra csináltam, majd fordítva
Zászló gyûjtögetés csak +, én csak párat szedtem össze eddig.
Lopakodni szerintem elég jól lehet, távolról kell kinyírni az õröket a tetõkön, és akkor semmi gond nincs.
Az hogy meg 10 katonából 9 nézi a harcot, ha mind a 10 támadna egyszerre földarabolnának 1 mp alatt, még kivédeni sem lehetne. . .