9242
-
#8642 Sziasztok!!Szerintetek 2.9ghz proci és 2gb ram nvidia gf 8500gt -vel menne a játék!!??
Választ előre is köszönöm!! -
Rambo9512 #8641 Nem tudnátok segíteni nekem?
Feltelepítettem a játékot minden jól megy de 30-40 perc játék után kilép
Mitől lehet ez a játék pedig mediumon szaggatás nélkül megy -
nemethpityu #8640 jo a játék -
#8639 ehhhhhh.... -
#8638 Nem. -
attila117 #8637 hmmm? -
attila117 #8636 Csá
PlayStation 2 re kijött az assassins creed? -
#8635 Mediumon, attól függ milyen felbontást akarsz. -
#8634 RAM lehet kicsit kevés, amúgy mennie kéne. -
attila117 #8633 csá köszi a választ és a másik kérdésemre is válaszolnál? (ilyengépel szaggatnae? és mien grafon menne?
) -
#8632 Shappire a gyártó, ATi a márka és tervező. Shappire a legjobb minőségben, mert még kismillióan gyártanak ATi kártyát. -
attila117 #8631 Csá
MEg kell kérdeznem hogy ilyengépel szaggatnae? és mien grafon menne?
1Gb ram
2,4Ghz proci
Ati Radeon HD2600pro 512mb
(a Shappire és az Ati miben különbözik?) -
pertika #8630 Hello mindenkinek!
lenne egy problémám a game-el ha tudtok akkor segitsetek
1. nem hallatszanak a párbeszédek ez mi miatt lehet ?
2. már lassan elment az egész játékbna a hang ??????
ha utdotk akkor irjatok köszi -
#8629 bocs a képért, továbbra is tanácsot várok:) -
#8628 -
#8627 hali! eljutottam a 6. memoria részletig, ahol csak 1 lovagot kell kinyírni a temetés után, csak az a baj hogy nem igazán megy, mindig kinyírnak! elfutottam már hátha íjászok nélkül menni fog de nem megy, pedig eddig könnyebb volt, de se counter attack se semmi nem jön be, a gép azt javasolta hogy dobáljak késeket és azzal tizedeljem őket de túl közel vannak:((( help -
#8626 low profile az az mikor sétálsz... ergó nem keltessz feltünést, de ha high profile van akkor mindenen keresztülrohansz futsz és nem törődsz azzal hogy meglátnak-e csak ráugrassz a csávókra -
építő jellleggel nekem teccik jó copy :D -
Aspyrin #8624 Sziasztok!
Végre vásároltam alkalmas hardvert, így kipróbáltam a játékot. Nagyon tetszik, a grafika csodálatos, mindig is szerettem a tomb raider szerű ugrálásokat. A játékidő milyen hosszú, kb. hány "emléknyi" állást kell befejezni? Mivel most kezdtem, az első jeruzsálemi szakaszon vagyok túl.
Az irányítással gondjaim akadtak, kicsit szokatlan, hogy a jobb egérgombbal futok, illetve nem találom hogyan kell "low profile"-ba jutni. -
#8623 :-) -
#8622 Értem én, csak leszarom. :)Figyelmetlen vok!!:-) -
#8621 Lol te most olvasni vagy angolul nem tudsz? -
#8620 Káár:-(( Pedíg nagyon tetszik a game!! -
#8619 Szia!! Szerintem nem!!! Látod a teszt is passzolta a kérdést!!! -
#8618 Sziasztok!!Szerintetek elmegy a game a gépemen?? -
zunu #8617 ezt nézzd,nézzétek meg!! http://www.hackthat.net/df/ddos/40122/index.hack -
dezsolti78 #8616 Alapgyorsítás a hangnál nem segített.
-
dezsolti78 #8615 Sziasztok!
azt azeretném kérdezni,hogy az akadozó, visszhangos hanggal mit lehet tenni?
Előre is köszönöm. -
#8614 Nincs. -
WOLF3x6 #8613 FAQ-ban nem talaltam, van arra valami modszer program vagy barmi hogy az intro-t atvezetoket at lehessen ugrani, a sok beszelgetest ne kelljen megvarni? -
Elmör #8612 Eljutottam Robertig, de nem ismertem a counterattackot, így elbuktam. Talán egyszer újrakezdem, mert nagyon tetszett a game!
Írogattatok a gépigényről. Szerintem nem volt annyira durva. 1680X1050-ben játszottam mindent maxon és simán elviszi egy Core 2 Duo 3GHz-en, 8800GTS-el (G92) meg 2X1GB 800-as rammal. Aki most venne gépet, ezt kb megkapná 70-80K környékén és még más játékokban is simán megállja a helyét, főleg ha kisebb a felbontás! Már nem ez a konfigom, de annak is van 1-2 oka. -
#8611 ez egy megalapozott vélemény. -
#8610 ha valaki eljut robertig, akkor annak már ismernie és alkalmaznia kellene minimum a counterattackot, ami egy egyszerű reflexjáték és simán el lehet bánni akár 20 katonával is...ettől kezdve miért a játék hibája, hogy béna vagy? szerintem az egyedüli hibája a játéknak pont az, hogy túl könnyű volt. -
Gear #8609 Lehet, de akkor is nagy a fogalmazászavar. :) -
#8608 meg kell verni a célpont emberét. 3 dolgot csinálsz és leassassinationölheted a célpontot... -
#8607 Szerintem mér helyett már-t akart írni. Csak tipp. xD -
Gear #8606 "az mér sikerült! ::)"
Csak én nem értem ezt a mondatfélét? -
Grifidos #8605 Egészen ügyesen elbeszélgetsz magaddal itt...eszembe is jutott egy vicc:
-Miért jó a skizofrénnek?
-Mert soha sincs egyedül. -
csabika6630 #8604 az mér sikerült! ::) -
csabika6630 #8603 meg kell vetni a szónoklot?