Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
Asszem csak SSE2-es procival megy.És a tied nem olyan sajnos.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

CroftManor
Nem tom ezt honnan veszed, a zászlóknak semmi köze az életerõ növekedésnek. A zászlók összegyûjtése csak a játékidõt növeli.

Nothing is True, Everything is Permitted

tommyg
5-10 fps

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

hello
szerintetek elmegy a gépemen az Assassin's Creed?
proci:AMD Athlon(tm)XP 2200+ 1.81 GHz
RAM:512MB
videókártya:NVIDIA GeForce 6600
koschwarz
aha. szóval több ütést bírok ki.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Életerõ növekszik a komplett begyüjtésekkel. Egyébként semmi.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

koschwarz
felmerült még egy kérdésem: mi értelme van összegyûjteni a zászlókat?

doxadmin
jöhetne már a második rész<#vigyor> Vagy valami kiegészítõ. . . Minden pályán lemészároltam már majdnem mindenkit <#idiota>

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

CroftManor
Jobbulást

Csibusz
én is csak azért játszok, mert fekvõgipszben szenvedtem itthon és el kellet ütni az idõmet😛 Hagyjuk Off kikapcs és ennyi😊
tommyg
offtopik

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

CroftManor
22 éves vagyok. Én sem azt mondtam hogy azok a fogyatékosok, akik beszélnek angolul.
Te azt mondtad, vannak OLYAN fogyatékosok mint te, akik beszélnek angolul.
És természetesen értettem h poén volt és nem komoly.
Csibusz: ...nem zavart...csak téged...
Persze, mivel ezzel a játékkal már a kutya se játszik.

Csibusz
Nem azt mondtam, hogy azok a "fogyatékosok" akik beszélnek angolul és könyörgöm nem tudom hány éves vagy, de a viccet érthetnéd... "fogyatékost" nem komolyan írtam..sõt öngól volt, mivel saját magamra mondtam..Nem arra, hogy tudok, hanem arra hogy én szóból kb nem tudok rendesen fordítani...Nem tudom mit kell ezen ennyit ugrálni... Sajnálom, hogy megbántottalak a munkáddal kapcsolatban... de én is megfogom élni azt, hogy dolgoznom kell... és akkor is fogok tudni angolul..Fejezzük most már be..vagy ha az a mániád, hogy a tied kell, hogy legyen az utolsó szó.. akkor írd le még aztán kész.. Komolyan nem tudom mi ebben ilyen hihetetlenül sértõ amiket írtam, kész vagyok.. saját magamat beoltom poénból... senkit nem bántott meg...nem zavart...csak téged...
CroftManor
Csibusz: Jó nem vitatkozok veled butaságokon.
Butaság? Le a kalappal az elött az ember elött, aki napi 10 óra munka után hulla fáradtan még leül angolt tanulni.
Csibusz: de nem fogom belerángatni a családi életemet a hülyeség miatt ebbe a topikba
Hát, te hoztad szóba, hogy sajnos vannak olyan fogyatékosok,akik beszélnek angolul.

ffxi
A szegény negyedekben viccesen koldulnak és részegednek 😊

Fákjúal!

Csibusz
Jó nem vitatkozok veled butaságokon, de nem tudom minek kell mindig bele tenni azt a csöpp kis iróniát a szövegedbe.. na mindegy.. nyáron én is dolgozok napi 12 óráztam is már igaz ez még nem a végleges munkahelyem.. de mindegy hagyjuk...hidd el ha valaki tudja én igen mi az ha nincs pénz... de nem fogom belerángatni a családi életemet a hülyeség miatt ebbe a topikba...

Témaváltás...

Kinek melyik a kedvenc helyszíne a játékban?😊

CroftManor
Semmi érzékenység nem volt ebben. Majd ha te is 8-10 órákat fogsz dolgozni egy nap, hát majd akkor próbálj meg angolt gyakorolni. <#vigyor0>

Csibusz
Sztem semmi tolakodót, se bunkót nem mondtam neked ezzel.. Most vagyok végzõs, és már két éve nem Angolt hanem Németet tanulok, hülye tanterv váltás miatt, és szerintem nem felejtesz ha gyakorolsz... Szóval nincs itt egy deka nagy mellény sem... Nem tudom mit kell ennyire érzékenynek lenni😊 Én vagyok a lány nem te😛 Na elég is az OFFból😊
CroftManor
Akkor csak nézd õket szorgosan <#vigyor0>

Heti 1-2 angol sorozat és szintentart 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

CroftManor
Apropó, lehet h most még tudsz angolul, mivel még suliba jársz, na de majd ha a melóhelyeden nem fogod használni az angolt mondjuk 4-5 évig, majd akkor beszélhetsz.
Most még nagy mellénnyel beszélsz hogy "fogyatékos vagy" mert tudsz angolul.

CroftManor
Sajnos én is azok közé a fogyatékosok közé tartozom, kedves Csibusz, de sztem mindenki inkább írásból fordít, mint szövegbõl.
Szóval tapsikolok
thx

Csibusz
azt tudom, de sajnos vannak olyan fogyatékosok mint én😄 akik tudnak angolul😊 de inkább írásból tudok fordítani, és nem szövegbõl😛
szóval tapsikolhastz😊 de nem én vagyok szerintem az egyetlen ilyen😊 Meg a másik, hogy néha mint pl mikor kihallgatja a srác a tudóst meg az aszisztensét, akkor alig lehet érteni amit mondanak😊

amúgy megjegyzem, tetszenek a video-k, fõleg az In the End😊
CroftManor
Csak éppen magyar nincs <#taps>

*felkerültek az átvezetõ filmek

grr

Sztem valamilyen oldalra felkerültek a feliratok mint egy film relase és ahhoz felirat.

Csibusz
de szerintem sokkal élvezhetõbb lenne ha lenne felirat, sokaknak ez az egy dolog miatt unalmas, mert nem értik.. ha értenék sokkal nagyobb örömmel tennék meg azokat a távokat a játékba😊
Csibusz
én azt tudom... milyen a magyarítás vannak ismerõseim, akik csinálják, csak kiváncsi voltam hátha valahogy bele lehet rakni ezeket az Angol feliratokat.. de ha nem akkor nem😊 ennyi😊
doxadmin
De ehhez a játékhoz nincs semmi felirat. Angol felirat sincs a játékban, szóval nincs mit átírni magyarra. Amúgy játékmagyarosítás picit bonyolultabb, mint egy filmet feliratozni. . .

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Csibusz
én találtam egy küldöldi oldalt ahol elméletileg le lehet tõlteni a videókhoz feliratokat...csak az a bajom hogy .sub formátumú..és gondolom így semmi értelme..
Allsub
ez az oldal beírtam a keresõbe a játék nevét és ott találtam letõltendõ file-okat.. Plz ne nézzetek lámának.. egyszerûen csak kiváncsi vagyok..mert tudok angolul, de felirattal jobb lenne😞
De addig a részig gyorsan megy.
am 7300 gt-m van ^^
koschwarz
talán mert a te géped jobb (a 7600gs-nél szerintem jobb a 7600gt), több a ramod, a proci meg annyira nem számít. a tiéden még éppen elmegy...

Hali
az lenne a gondom hogy nekem a gépem
g force 7300 gt 1,5 gb ram és 2,4 es intel cleron proc . ^^
ezen minimumon belassulva elmegy a játék de haverom gépén ami
g force 7600 gs 1 Gb ram és 2,6 intel celeron proci
és amikor a beszélgetés után be fekszik az animusba vagy mi amior jön az a kis solyom kép hogy ott repul ujra idul a gép.
ez miért van? már fel tettük a legujjab grafikus drivert is de akkor is ujraindul.
pls help mert él hal ezért a játékért ^^
elöre is köszi
koschwarz
<#dumcsi><#law>

Sziasztok,

Nekem is lenne kérdésem: mi a teendõ amikor egy új városba érek, és még nincs semmi feladat a GPS -en? Keressem a legközelebbi view pontokat és akkor kapo feladatokat? Csupán a nyíl irányát érdemes követni??

Köszönöm

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

tommyg
jah ilyen mentési rendszer 😄

koschwarz
sziasztok! normális az, hogy mikor a játékból teljesen kilépek, majd elindítom megint, és betöltöm az utolsó mentést (vagy continue latest memory...), akkor nem pontosan ott kezdem, ahol abbahagytam (elvileg mentés után). pl. beértem damaszkuszba, meg kell keresnem a helyi assasin-iroda vezetõjét 😊, de még csak annyit tettem, hogy beértem, megmentettem egy polgárt a katonáktól...majd mikor másnap folytattam, és betöltöttem az utolsó mentést, akkor már ennél a damaszkuszi irodavezetõnél (asszem) találtam magam...<#nemtudom> holott még el sem jutottam hozzá elõzõ alkalommal.

zeus89
pedig piszok yó történet ... kiváncsi leszek a végére ... 😄

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Dante73
Kb fél évvel a konzolos verzió után. Pontos dátumról nem tudok, de gondolom, dolgoznak rajta....

http://www.freetvmaci.info/

Én is quitra megyek és szépen beindul.

Kandurex
PC -re? ..hm..hát...hm...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

zeus89
na végre befejeztem én is a játékot ... nagyon izgalmas lett a vége ... nagyon kiváncsi vagyok a folytatásra ... mikor jelenik meg a következõ rész?

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

mama2
Hello. Megint meg van a játék, feltelepítem, bejön az az ubisoft töltõ képernyõ, tölt egy picit, majd kiírja hogy patch download, rányomom a quitra,erre nem csinál semmit. Crack nincs, de töltöttem le hozzá, de úgy sem mûködik.
Meg kellene várni a patch letöltését? Vagy mi?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Ezek a szemét katonák csunyán néztek rám az utcán aztán a lendület miatt elkaptam pár bunyóst is <#vigyor3><#violent><#buck>

Konfig: AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4200+, 3,00 GB RAM DDR2, ASUS EN9600gso 512MB

Érdemes megölni öszess templomos lovagot, meg összeszedni zászlókat?
Add valamit érte vagy hadjam? Meg láttam olyan trailert AC-bõl hogy
ülnek egy asztalnál és meghal valaki , majd egy toll hull le, az mikor
van mert nekem nemvolt.

Hali.
Ha jól belegondolunk akkor ez a játék nem sokkal több egy mai korkövetelményeknek (super 3D )megfelelö..SUPER MARIO .. !!!! LOL
Gando
mivel konzolra csinálták, és átportolták pcre....

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Ezen a kötelezõ F billentyûs ellenség-kijelölgetéses dolgon akkorát röhögtem. Micsoda buta, elavult megoldás. Konzolos idõket idéz.

doxadmin
Erre csak annyit hogyha erõsebb lenne az AI, vagy nem 3 gomb fõ gomb lenne akkor meg az lenne a baj sokaknak. Történet tényleg picit vontatott. Felderít, öl, menekül. De szerintem jóra sikeredett. Nem úgy kell hozzáállni hogy na van 2 órám végigviszek 2 memory blockot.

Én pl az elején katonákkal hülyültem, ledobáltam õket a tetõrõl, vagy megnéztem meddig másznak utánam. egyik küldit lopakodva, másikat kamikaze módra csináltam, majd fordítva

Zászló gyûjtögetés csak +, én csak párat szedtem össze eddig.

Lopakodni szerintem elég jól lehet, távolról kell kinyírni az õröket a tetõkön, és akkor semmi gond nincs.

Az hogy meg 10 katonából 9 nézi a harcot, ha mind a 10 támadna egyszerre földarabolnának 1 mp alatt, még kivédeni sem lehetne. . .

CroftManor
Annyi a lényeg, h kijelölöd F-el, rejtett tõrre váltasz és ráugrasz, meg közbe nyomod a bal egér gombot.
Ennyi