9242
-
#2192 olvasgass vissza, valaki már linkelt. -
#2191 Ez igy jó, mennyé próbáld ki elötte legközelebb x360on :D -
#2190 Na eltettem Procyont, bekrekkeltem rld-vel.
de ez atutorial vagy mi nagyon egy idegesítő. Alig látok vmit, tiszta homályosság van... talán hibás a gamma?
meg mindig a játék üzeneti: ez Error memory vagy mi a tökömet:P
na de tiszta homályosság van, meg mintha belenne rúgva a főhős, minden imbolyog.. pls ez jó, ez így kkell legyen:O -
#2189 Igeeeen :D
vki küldjön már pm-ben Daemon-Tools Pro advanced version 4.12.0220.0 linket, htx :D -
#2188 hibas a crack? :O -
Matte #2187 nem tudom.....erre a képedre verem most......nem tudok odafigyelni.
te szerencsétlen n00b. -
#2186 Reloaded = Clonedvd-Procyon + reloaded crakc (ami hibás)
ergó tökmind1 -
kilcsir #2185 meik változat a jobb? A CLONEDVD-PROCYON vagy a Reloaded?lécci válaszoljon vaki, köszönöm! -
#2184 Lehet h a reloaded crack okozza akkor a hang problémákat? Megyek és hozzálátok a másik inditási procedúrához :P -
#2183 Na kiprobáltam tetszik eddig igaz még csak most értem a nagy várhoz eddig jól fut.Majdha lesz megoldás a FRAPS-ra hogy ne buzuljon az fps számláló része akkor teszek be fps-el képeket.De eddig semmiféle akadást nem tapasztaltam. -
#2182 nemrossz...:) vicces game :P -
retek683 #2181 na meséljetek már kinek hogy megy? -
#2180 Na ezt h érted, h csak legyen hang??? -
#2179 beolvasást megcsinálja fel is tudod vele telepiten ,de sima dt nem hide-olja a optikai meghajtot :) :( de a crack lehet megoldja a problémád csak hang is legyen :) -
#2178 "erre egy gyökér átjön ide megmondani hogy ő kijáccota" stb
ezt te irtad...en csak ideztelek...nem mondtam hogy gyoker vagy...
csak te ugrottal nekem mintha zavarnek...ugord at amit irok ha mindent tamadasnak veszel az a te gondod...sry -
#2177 Na most már rendben... beolvassa a sima dt is...
a kérdésem a következő:
Ezt a jó minőségű PROCYONT bekrekkelhetem a reloades krekkel???? -
#2176 pedig azert mar megerne...
en meg nem tartom meg a jatekokat (nincs bennem horcsog szellem)
elpasszolom vagy becserelem...
az hogy te gyujtod a jatekokat dicseretes...
felhordhatnek egy tonna jatekot a jatekaim.hu-ra csak prev-gen-el mar nem foglalkozom...
-
#2175 1024v1280 max-on élvezhető a játék, jeee :)
Van másnak h visszhangzik a hang fölöslegesen néha? -
Cyberdevil #2174 hagyjátok már ezt a warezhuszárkodást, én is előbb letöltöm pedig megvan a pénz meg minden, de előtte megnézem h fut a gépemen és ha jól akkor természetesen első dolgom lesz beszerezni amint lehet -
Lazlo #2173 milyen minden nem warezhuszárnak? te miröl beszélsz???? hallod ha normálisan nem megy akkór befoghatod.....senki nemkiváncsi a "warezhuszár" szövegedre mert ezen kívül még mást nemondtál......ha 1normális mondatot nemtudsz mondani csak leugatni a másikat....nemkellesz ide...mivel senkit nemérdekel.....és ha amit éncsinálok ez gyökéség akkór vállalom :D de akkór amit te csinálsz szerinted?! :DDDDDDDDDDDD.... -
kilcsir #2172 meik a jobb? A CLONEDVD-PROCYON vagy a Reloaded? -
#2171 Nem mert nincs a játékba felirat. Ergo sose lesz magyarítás. -
#2170 Jaj ne!!! DT pro-val kell telepíteni, én hülye csak most olvasom a nfo-t.
hogy kellesz feltegyem? :( -
#2169 hmmmm :)
oké. köszi^^ -
#2168 Gratulálunk ez mindent visz, érdemel egy -
#2167 rossz a sorrend, amugy ezel a kérdések valami genetikailag beird kód egyesekbe?:) -
tibiszabo #2166 Csinál már hozzá valaki honositást??? -
#2165 És ha igen akkor mijen?És honnan van meg?És a gépigény? -
#2164 Van aki nyomja már a pc-s verziót? -
#2163 Ezt nem értem:O a Procyon már a 3. B filet csomagolja... nem 2-őt kéne neki? -
#2162 "gyoker"
csodalatos...ember bejonide jo jatekot kivanni minden pc-s nem warezhuszarnak erre o a gyoker....
-
#2161 jó nagyok :) -
#2160 egyébként a városkák mekkorák? -
#2159 de még az is nagyon szép 1024*768ban -
#2158 low -
#2157 tudom hogy van gépigény mérce stb. de beírom h milyen a gépem, és akinek hasonló gépe van az mondhatna vmi véleményt h neki hogy futott...szal: AMD Athlon 4000+, 2,25gb ram, gf7600 256mb, xp oprendszer...:S sztetek?: -
#2156 azt nem tudja valaki hogy miért nem hallhatom azt hogy az emberek beszélnek? -
#2155 Trilógiának készült. -
#2154 Én is. Mert hát szerintem tuti lesz 2. rész is. -
#2153 Jó azt énse, az már baromság:), majd a következő részben változatosabb és több lesz a dolog, bízom az uborkában:)