9242
  • AntiHero
    Hát jó én is 10/8 adok a játékra csak mondom hogy a mellék küldik szerintem unalmasak egy idő után. (szintén kivégeztem majdnem 100% csak zászlókat nem szedtem össze még mindenüt:)
  • retek683
    assissin creed csak képregény változatba jelent még meg:):):)
  • Istencsászár
    Nem, akció orientált 99%ban.
  • The Protector
    Ezen hogy menne?Amd x2 5200+,2gb-ram-és gigabite nvidia8600Gt 512.Azért remélem eldöcög.
  • Istencsászár
    Nemkell, csak ha akarod... de én perfekt megcsináltam mindent, és élveztem minden egyes városi pógár megmentésést, minden egyes nyomozást és bérgyilkosságot, főleg a végén ahol már kellett bujkálni és kommandózni.
  • AntiHero
    Ö is-is:D De majd megtapasztaljátok.
    Kiváncsi leszek mi lesz nekteka benyomásotok a játékrol ha kijátszottátok.
  • heringer
    Ezen a gépen hogy fog menni sztetek.
  • Prince23
    Ez most akkor rpg jellegű pop stilusú gamma? vagy mi? ilyen türelems játék lett:?:O
  • AntiHero
    na és az a szép az egész játékba hogy miden városba végig ezeket kell csinálni vagy 30x. (kihalgatni, kizsebelni, megfenyíteni stb...) Ami enyhén unalmas lesz már a memori block 3-ba is.
    A fő szál az kompenzálja mert az nagyon jó.

Majd írjátok már meg hogy mik az új mellék küldik. köszi
  • Prince23
    Szép fogadtatás...
  • Lazlo
    örülj neeki :) neked tovább fog tartani a játék ha mindíg elakadsz :) a bunkókkal meg nemkell foglalkozni....hagyd abba a játékot csinálj mást halgass zenét olvass forumokat nézz tv-t késöbb 1ből menni fog. nekem ez segíteni szokott :)
  • Istencsászár
    Nem mondom hogy nekem egyből sikerült mert nem, sokadjára, de addig próbáltam maig nem, azt se mondom h egyből rájöttem h le kell ülni a padra az első nyomozásnál, de rájöttem pár perc alatt... a kitartás az ami a mai gémerek egy részéből teljesen kihalt, inkább jön fórumra irogatni ahelyett hogy próbálná és maga felfedezné a dolgokat, sajnos ez minden olyan gémnél igy van ahol nem nyomják a pofádba szájbarágósan a dolgokat, de még ott is lehetnek bajok:)
  • retek683
    húz már innen ne itt verd a nyálad mocskos boxos .
  • CalebJoe
    vagy go NFS ahhoz nem kell ész...
  • tdu Toyota
    hát még full grafon van :) de a városba nem tudom hogy akkad e :S eddig jó :) de az a lényeg elindult :)
  • Istencsászár
    Igen azvagy, próbáld még 20szor, vagy már a tréningen cheat kell? a játszás nem a te asztalod:)
  • Prince23
    Na hogy megy a gamma a procidon?
  • PrisonMan
    Nagyon remélem, hogy kamu. Eddig megbízhatónak tartottam, de így?!

Holnap kiderül. Azért bennetek jobban megbízom
  • tdu Toyota
    de nekem nem akkar sikerülni elég béna vagyok :S már kb. 15-ször próbáltam áhhhh
  • zzeN
    átkell közöttük menni, amikor van egy kis rés akkor átszökkensz közöttük;)
  • Tinman #2132
    Akkor dobtam ki az egymagos procim, amikor a STALKER high beállítások mellett Arénában megadta magát. Sajnos egy egymagos 3.4 GHz-es CPU ára jelenleg 10 körül sincs. Evvan, dual core idők járnak.
  • Istencsászár
  • NeBby
    ...és vista...
  • tdu Toyota
    áhh lécci segítsetek az elején vagyok mikor vannak még a fejlesztő gyakorlatok de nem tudom megcsinálni hogy ne essen le a váza fejükröl hogy kell nyomom a shiftet de nincs hasznom hogy kell lécci segítsetek
  • retek683
    e6300 a van 3.1 ghz6 ig húzva 2 giga ram
  • berczely
    :O nekem fullon van minden zöld bigyó recommended -nél!
  • Istencsászár
    Ne hőbölögj már, az egy kamu szemét oldal... ha neked nem tünik fel hogy csk amiatt pampog hogy a tied 3.2 ght, de ő 3.8at ir rá akkor add el a géped és ne pécézz.
  • zzeN
    2 magos szerencsésebb lenne...
  • tobias88
    elég neki! 2,6os cpu kell neki, ennyi...

az az oldal baromságokat szokott írni
  • Istencsászár
    Bonyolult nagyon. Ha nem irja hogy menj távolabb akkor le kell ülni egy padra és utána kell kihallgatni őket... huh ez nehéz volt:)
  • PrisonMan
    Basszus a Crysis meg simán elfut ez meg nem fog????
    Nem elég egy 3,2GHz-es Intel CPU?? Mennyenek a ... oda!

De azért a remény hal meg utoljára. Letöltöm, hátha elindul..
  • Tinman #2121
    89 game... amit utánna írtam, az meg nem neked szólt.
  • tobias88
    elakadtam már is:
    investigate and find May'saff traitor

tudom hogy meg kell találni, de ahova mutatja, ott két csávó beszéget, mit kellene ott csinálnom?
  • PrisonMan
    Itt megnézhetitek, hogy elfut-e majd a gépeteken:
    http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

Nekem nem fog, hogy b.sná+
  • berczely
    pl.: nálam crysis xp alatt high tűrhető volt 1440x900 nehogy már ennek magasabb gép keljen mer szétcsapok valakit XD
  • heringer
    Ahhoz képest elég durva hogy azon se megy jól,akkor milyen kártya kell ennek.
  • NeBby
    Nincs meg , mert multizok egy másik játékkal és csak este fogom leszedni... Tehát majd holnap reggel tolom a képeket fps el Am kétlem , hogy a 320as GTS el ne menne min mediumon , ha van mellette valami normális proci+ram.
  • Gyureszka
    89 game? arra érted? :D számoljam meg neked? :P
  • berczely
    Nálad hogy megy megvan már?
  • NeBby
    Nem csak a vga számít...