9242
-
#2232 Akinek csúszik a hang, az a dxdiag-ban vegye vissza a hardveres gyorsítást. Nekem bejött.
Viszont a reloadedes verzióval a kép szétesik, az emberek arctalanok stb.
-
#2231 NEM, sajnos:( -
#2230 Magyar megjelenésről lehet tudni vmit? Pl. magyarul adják ki? -
#2229 Javított crackel megy a hang rendesen? -
#2228 Warez mindenképp, nemsokára jönnek pucolni sztem :D -
#2227 Egy 8800gtx-hez min kell egy c2d 2.6ghz, h kihajtsa a kártyát, csak azért mondtam :) (prohardver.hu) -
#2226 490új üzenet nem olvasok vissza.Megjelent? -
#2225 akarok venni új procit, de nem intel az is biztos:D AMD-s vaok már egy ideje... -
#2224 Mér lenne ronda? -_-" ha fut rajta jól akkor nem mind1? -
#2223 Az a 4200+ nagyon ronda ott xD
Mikor veszel e6750 ??? ^^ -
-
#2221 1280*1024, minden maxon van, nem vettem még fel az AA-t, de így akadásmentesen megy a game, és a fehér körvonal atóól van, hogyha ránézek egy emberre, beszíneződik.
még 1 képecske:) -
#2220 gamepad recommended ^^ -
#2219 Kipróbáltam, sztem nagyon faxa kis gém, és a tutorialja remek... különlegesen felépített küldetés kezdés és elhagyás...
csak egy a gondom:
A hangok elcsúsznak, ez a rld crack hibája? -
#2218 Ez milyen grafika/felbontás? Alsó képen a háttérben az ember kicsit fehér körvonalazott. Ilyen nekem a ProStreet-ben volt. Ez bug vagy a gép hibája alacsony grafika/más miatt? -
csoola #2217 irányitása milyen lett? bár az ubisok nem szokták elrontani a portokat, de megvan még a gamepadem :D (elado a kormányommal együtt, logitech cordless rumblepad 2es a kormányom meg formula force gp XD)
télleg kormánnyal probáltátok? -
#2216 Honnan próbálod és hogyan?
Pl Pirateclub képfeltöltés-ről és a Netbag képfeltöltő-ről enged, viszont a képfeltöltés.hu-ról nem enged az SG feltölteni.
+ még a tag -
itt mit kell csinálni?a fickó elkezd szaladni, sé snem szabad h kifusson a pályáról, de megkell ölni vagy mi? -
#2214 KÉPEKET PLS :) -
timantes #2213 nem lehet képeket beszúrni!!!!!!!!!!!!! MIÉRT ???? -
timantes #2212
-
Cat 02 #2211 Bugjavítás gondolom -
timantes #2210 IStenem , délután hogy ellenezte itt mindenki a warezt , most benézek és a warez éli a világát. A sok lámi meg őrjöng
-
#2209 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://rapidshare.com/files/95898910/rld-acrd.7z ez a javított crack -
#2208 Te vagy a vezetőjük? :D -
#2207 Az mit jelent pontosan?
Az install alatt lehet a boltiban más kép lesz, vagy mi? -
Cat 02 #2206 Nem gáz :S
Ingyen leeches :D -
#2205 Látom te értesz a szavakhoz -
#2204 Ezt a lúzertenyészetet ami itt burjánzik... -
#2203 Nekem nagyon tetszik a játék. Érdekes, hogy mikor kikerültem abból a virtuális akármiből elkezdett akadni mint az állat, levettem, úgy se lett sokkal jobb. Utána bekapcsoltam a multisamplinget és a Vsyncet és most egyáltalán nem akad :o
Nagyon jó játék, a harcban kicsit kevés a kombó. -
Cat 02 #2202 Megjelent a game vagy mi ? :D -
#2201 Ez így van rendjén... letöltjük, megnézzük, ha ütős, megy a gyűjteménybe, ha nem akkor végigjátszottuk és elfelejtjük.
-
retek683 #2200 vkinek a kéoregény is élvezhető:):) ÉN is szeretem a képregényeet:)
-
#2199 ezt irták nforce forumon:
" surprise suprise - its nuked not.retail, Game is not Gold, in stores in 1 month, so u all playing not the retail...lmao "
ez álitólag valami Pre-Retail verzió .... az üzletekbe szánt verzió tehát 1 hónap múlva jelenik meg .... -
#2198 Ez csak így megjelent egyik pillanatról a másikra, nem március végén kellett volna neki? Érdekes... -
#2197 aha értem! -
#2196 2089.-ik Crack jó hozzá? (rld) -
#2195 akkor annak a linkjét elküldhetnád pm-ben, mert ami nekem van (amit előbb említettem) nem megy.. :DDDDDDDDDDdd
köszie -
#2194 nem hibás mivel kijött egy crackfix .... amit szintén belinkeltek már ... -
#2193 közben már megtaláltam máshol, de azért köszi ^^