9242
-
#2272 ezen csodálkoztam én is :) de megy és örülök -
#2271 De mivel a reloaded crack eddig úgy tünik elbssza a hangot, ezért valszeg jön a vitality :D -
himpike #2270 Ha valaki feltöri és nem nuked akkor a többi csapat nem ad ki semmit. -
#2269 Max grafon azon a kártyán? :SS Én ha már mediura rakom a level detailt vagy az árnyékot (vagyis a 2-es csíkra) akkor már akad. :S -
heringer #2268 XD -
#2267 kérdezd tőlük ^^ -
#2266 ez a játék fantasztikus állat egyébként sikerült meg csinálni a gyakorlo küldiket könnyü volt de a játék élmény 10/10 grafika 10/10 hangok effektek 10/9 nagyon tetszik :) és max grafikán megy és azon a oldalon mikor le ellenörzi hogy müködik-e vagy is jó a géped a játék futátásához ne higgyetek neki mert én még a minimumi systemel is megbuktam és ful graf csak az elsimítást nem bírja -
#2265 Ezzel a crackel nekem tökéletesen megy a játék. Sztem tök mind1 melyik verziót szeditek le. -
heringer #2264 Vitality crack mikorra váható kb. -
#2263 Ott inkább ne!!
Pár (tíz/száz) hozzászólással ezelőtt kitárgyaltuk, hogy nagy kama az egész, rám meg majd a szívrohamot hozta... -
#2262 Akkor nem éri meg letölteni még?áááá nem értek semmit! -
#2261 Hehe mi nehéz a w,a,s,d -n meg space ,e, stb egérgombok használatában?? -
#2260 Ááá, de a többi gammánál bajok lesznek, inkább várok crack onlyra...
Viszont: aki pl. a Procyonost felkrekkelte rld-vel, vajon annak összefog jönni a Crack only-val való felülírása?? -
#2259 Tök mind1 melyiket szeded le, reloaded crack még rossz, de a reloaded verzió is a proxycon, csak csaptak hozzá egy crack fájlt :) -
#2258 Akinek nem megy a hang egyáltalán:
A dxdiag -ban a "A hangok hardveres gyorsítási szintje" beállítást állítsátok "Nincs gyorsítás" állapotba. Ez után nekem tökéletesen megy a hang!
Az ötletet Wanted adta az elcsúszó hangokkal. -
#2257 srácok, daemon tools eredeti install neve: DTPro4120220Advanced.exe
ha valakinek elszállt úgy mint nekem :) -
gyuri12 #2256 Köszi! -
#2255 Nekem nagyon nehéz megszoknom az irányítást :( -
#2254 Csak abba nincs benne az az emu amivel el lehet indítani krekk nélkül!
Én sztem úgy fogom tolni....
Gunner:Amúgy szerintem azért van ez a DT telepítős gáz , mert letörölted az előző Dt t és nem resiztés (énse , ésmost nemis fogok) szal pls próbáld ki , sztem az a gond! -
#2253 Akkor most mivan valaki elmondaná?Melyik verzió a jó? -
#2252 Azt mondják első mission után kész vége a játék.
Procyon eddig jó, csak kéne egy jó krekk, mert ahang csúszkál, mászkál, pont mint a Pop2-nél -
#2251 Lehet föltelepíti, de el is indítod? :D hehe -
#2250 egyszerűen nem használod crack-et, olvasd el proxycon nfo-t, nincs különbség :) -
heringer #2249 Reloadedeset szedem,de ahhoz is jó lessz a vitality-s crack ugy is. -
#2248 Nemáááár!Reloaded negyednél van már!Jó akkor procy verzsön este csak lejön.... -
#2247 Sztem elég lesz, nem nagy gépigényű, ezen meglepődtem nagyon. nekem is 7300 gt van, szal... -
#2246 itt nézd -
ellington #2245 télleg szar a reloaded? 7 órája töltöm van hátra másfél, hurá. -
#2244 Próbáljátok simán az alap daemon tool 4.10-el... nekem feltette Procyonkát. -
gyuri12 #2243 #2234 valaki? sürgős lenne:( -
#2242 "Nekem meg akármeik daemon 4.12 advanced jön le, install elszáll rossz fájlnévvel"
Nekem is ez a gondom... -
#2241 Procyont krekkeltem rld-vel. -
#2240 Emberek, aki most szedi, az a Reloadedet azonnal hagyja abba! Procyon a tökéletes, eddig. Vagy várjuk a Vitality.
Viszont hamarosan jön egy Crack Only....... -
#2239 Reloaded verziódat crackelted vagy procyont? -
#2238 Nemtom milyen crackfixről beszélnek emberek, amit belinkeltek az tökéletesen megegyezik az alap reloaded-es crack-el :)
Nekem meg akármeik daemon 4.12 advanced jön le, install elszáll rossz fájlnévvel >:( -
#2237 Kegyetlen gém....
Csak egy bibi van vele mar vagy 3x-rra megyek be a váron belül egy kapun és kidob az asztalra semmi hibaüzenet :S -
#2236 A crackfixet honnan lehet leszedni?
-
#2235 Én pl semmi infot nem láttam róla.
Feliratozás nincs benne sajnos :( Bárcsak leszinkronizálnák mint a Witchert! -
gyuri12 #2234 2 ghz-s proci,geforce 7300GT, 1,2 giga ram<-- ez elég ehhez(full lowon természetesen:D) -
#2233 El kell lopni tőle a cuccot:), erre is nagyon nehéz rájönni:)