9242
  • tdu Toyota
    ezen csodálkoztam én is :) de megy és örülök
  • Gunner
    De mivel a reloaded crack eddig úgy tünik elbssza a hangot, ezért valszeg jön a vitality :D
  • himpike
    Ha valaki feltöri és nem nuked akkor a többi csapat nem ad ki semmit.
  • Balumann
    Max grafon azon a kártyán? :SS Én ha már mediura rakom a level detailt vagy az árnyékot (vagyis a 2-es csíkra) akkor már akad. :S
  • heringer
    XD
  • Gunner
    kérdezd tőlük ^^
  • tdu Toyota
    ez a játék fantasztikus állat egyébként sikerült meg csinálni a gyakorlo küldiket könnyü volt de a játék élmény 10/10 grafika 10/10 hangok effektek 10/9 nagyon tetszik :) és max grafikán megy és azon a oldalon mikor le ellenörzi hogy müködik-e vagy is jó a géped a játék futátásához ne higgyetek neki mert én még a minimumi systemel is megbuktam és ful graf csak az elsimítást nem bírja
  • Balumann
    Ezzel a crackel nekem tökéletesen megy a játék. Sztem tök mind1 melyik verziót szeditek le.
  • heringer
    Vitality crack mikorra váható kb.
  • PrisonMan
    Ott inkább ne!!
    Pár (tíz/száz) hozzászólással ezelőtt kitárgyaltuk, hogy nagy kama az egész, rám meg majd a szívrohamot hozta...
  • berczely
    Akkor nem éri meg letölteni még?áááá nem értek semmit!
  • grebber
    Hehe mi nehéz a w,a,s,d -n meg space ,e, stb egérgombok használatában??
  • Prince23
    Ááá, de a többi gammánál bajok lesznek, inkább várok crack onlyra...

Viszont: aki pl. a Procyonost felkrekkelte rld-vel, vajon annak összefog jönni a Crack only-val való felülírása??
  • Gunner
    Tök mind1 melyiket szeded le, reloaded crack még rossz, de a reloaded verzió is a proxycon, csak csaptak hozzá egy crack fájlt :)
  • Nagylaci
    Akinek nem megy a hang egyáltalán:

A dxdiag -ban a "A hangok hardveres gyorsítási szintje" beállítást állítsátok "Nincs gyorsítás" állapotba. Ez után nekem tökéletesen megy a hang!

Az ötletet Wanted adta az elcsúszó hangokkal.
  • Gunner
    srácok, daemon tools eredeti install neve: DTPro4120220Advanced.exe
    ha valakinek elszállt úgy mint nekem :)
  • gyuri12
    Köszi!
    Nekem nagyon nehéz megszoknom az irányítást :(
  • NeBby
    Csak abba nincs benne az az emu amivel el lehet indítani krekk nélkül!
    Én sztem úgy fogom tolni....

Gunner:Amúgy szerintem azért van ez a DT telepítős gáz , mert letörölted az előző Dt t és nem resiztés (énse , ésmost nemis fogok) szal pls próbáld ki , sztem az a gond!
  • berczely
    Akkor most mivan valaki elmondaná?Melyik verzió a jó?
  • Prince23
    Azt mondják első mission után kész vége a játék.

Procyon eddig jó, csak kéne egy jó krekk, mert ahang csúszkál, mászkál, pont mint a Pop2-nél
  • Gunner
    Lehet föltelepíti, de el is indítod? :D hehe
  • Gunner
    egyszerűen nem használod crack-et, olvasd el proxycon nfo-t, nincs különbség :)
  • heringer
    Reloadedeset szedem,de ahhoz is jó lessz a vitality-s crack ugy is.
  • berczely
    Nemáááár!Reloaded negyednél van már!Jó akkor procy verzsön este csak lejön....
  • Prince23
    Sztem elég lesz, nem nagy gépigényű, ezen meglepődtem nagyon. nekem is 7300 gt van, szal...
  • Gunner
    itt nézd
  • ellington
    télleg szar a reloaded? 7 órája töltöm van hátra másfél, hurá.
  • Prince23
    Próbáljátok simán az alap daemon tool 4.10-el... nekem feltette Procyonkát.
  • gyuri12
    #2234 valaki? sürgős lenne:(
  • NeBby
    "Nekem meg akármeik daemon 4.12 advanced jön le, install elszáll rossz fájlnévvel"
    Nekem is ez a gondom...
  • Prince23
    Procyont krekkeltem rld-vel.
  • Prince23
    Emberek, aki most szedi, az a Reloadedet azonnal hagyja abba! Procyon a tökéletes, eddig. Vagy várjuk a Vitality.

Viszont hamarosan jön egy Crack Only.......
  • NeBby
    Reloaded verziódat crackelted vagy procyont?
  • Gunner
    Nemtom milyen crackfixről beszélnek emberek, amit belinkeltek az tökéletesen megegyezik az alap reloaded-es crack-el :)
    Nekem meg akármeik daemon 4.12 advanced jön le, install elszáll rossz fájlnévvel >:(
  • BlastR
    Kegyetlen gém....
    Csak egy bibi van vele mar vagy 3x-rra megyek be a váron belül egy kapun és kidob az asztalra semmi hibaüzenet :S
  • Wanted
    A crackfixet honnan lehet leszedni?
  • grebber
    Én pl semmi infot nem láttam róla.
    Feliratozás nincs benne sajnos :( Bárcsak leszinkronizálnák mint a Witchert!
  • gyuri12
    2 ghz-s proci,geforce 7300GT, 1,2 giga ram<-- ez elég ehhez(full lowon természetesen:D)
  • Istencsászár
    El kell lopni tőle a cuccot:), erre is nagyon nehéz rájönni:)