Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dragooon
egyenlõre csak e3mas demó volt.

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

akkor nuku demo?

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...

Gideon Wieth
nah megnéztem a vidiket... Hát igen a csillár meg a deszka elég érdekes, de ez legyen a legkissebb gondunk... Szerintem ezek ellenére, meghogy nem egyszerre rontanak ránk, még mindig a legjobb game lesz 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Prince23
Na azért, szinte gondoltam.

Scottt
akkor miért nem 3E?😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Dragooon
Electronic Entertainment Expo

ték<#vigyor1>

Scottt
Tudtam beugratós volt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Prince23
Játék bemutató... elõször ott debütáltatják a leendõ ill. hamarosan piacra dobott játékokat.
Van show meg minden, majnem mint egy gála.

Scottt
Mondjtáok már mi a halál az a E3?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dragooon
reméljük nem késik.egyébként.

Ez a játék marha jó lesz.
Egyépként ténleg 2007.09.07.-én fog megjeleni.
(az 567.hu van írva)
Bucser
Az a játék alapsztorijából adódik.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

azt nem vettem észre ^^de az faxa volt mikor ott fent ugrált XD bár nem tod mi volt az amikor néha bevillant a kép?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Bucser
Élõben néztem... elég gáz volt mikor alevegõbe maradt a hulla...

jade meg idegesen röhögcsélt.

Az már egy fokkal jobb video volt amikor Fõhõsünk feladata volt az hogy lerázza az üldözõket.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

sjó lesz 😄 láttátok azt amikor a városon keresztül üldözi a krapekot?
hardwireden van az összefoglalóba

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Prince23
Kicsit késve, de megéri, legalábbis a zene az jó (Bourne, Collateral)
Szal: Assasins Creed
A C game

Tudom az elõzõ kommenteke az illúzió rombolásról szóltak, de engem ezek a videók kiengeszteltek...

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...

grebber
serito
Már pár hónapja Vistát használok, de a VGA-m az nem igazán akarja a DX10-et.
Aug vagy szept végén VGA csere lesz!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Prince23
mivel vistás lesz (bár azt nem tom)dx 10-es lesz. De az xp-t sem hanyagolják dx 9-re, remélem adank hozzá a legújabb frissítést

serito
DX10-es lesz a gamma?

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Scottt
(Halkan megsúgom h még életemben nem álltam se vidin se élõbe de megnézném
azé' ugatok mer foly már róla "beszélgetés" a fórumon 😄 )

Bucser
hát szerintem nem akkora dobás a csaj mint amekkora a hype körülötte...

Scottt
Gépigényrõl lehet már tudni vmit?!

Ui azzal tudnának sokat tarolni az ubisalisok ha 1 életnagyságú Jade klónt adnának a gémhez 😛 😄 LOL<#mf2><#idiota>Páran megvennék sztem!😛

AntiHero
pontosan😊 Öregszel😛

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Dragooon
nem kell megölni mind a hatot, ott a létra, elfutás következzen
max mennek utánatok

tudtátok jól, hogy nem lesz tökéletes a játék, örüljetek hogy van😊

hykao
Ezzel csak az a baj, hogy ezt a játékot nem egy "újkori" PoP klónnak harangozták be...annál kicsit több volt beígérve. 😊 Mellesleg az újkori PoP játékok játékmenete sem valami nagy újdonság, hisz már a 80-as években voltak ilyenek a játéktermekben...akkor még le is kötött az ilyesmi, de ma már nem. Ez van, úgy látszik öregszem. 😊
Õszintén szólva nem tudom, de nem akarok abba belenyugodni hogy több hónap reménykedés után egy "ilyet" húzzanak elõ...

Bucser
Én UBI-bansoha nem reménykedem. Mindig azt kapod amit mutatnak. Meglepni nem szoktak semmivel. hisz a bemutatók célja, hogy felhajtsák a várakozást. Ergó minden innovatív részt ki kéne hangsúlyozni... Hisz mindenhol mutogatják a leap of faithet, az interactive obstacle crowd helper AI-t, meg a fizikát meg, a pókembert megszégyenítõ falmászást, meg hogy altair hányféleképpen mozog ugrik üt vág nemapád... akkor az akrobatikus menekülést tömegbõl miért nem?

Azt hogy most nem mutaták az akrobatikus részét, nem az jelenti hogy nincs is. A remény hal meg utoljára... <#wink>

spidey91
Nemtom volt e de az 576-ban már elõ lehet rendelni PC-re X360-ra meg PS3-ra de sajna csak az alap verziot gyüjtöiröl semmi😞((

Gépem ati X1900 4200

Bucser
De akkor ne legyen az egyetlen lehetõségem az hogy mind a 6-ot levágom, hanem Altair egy akrobatikus fickó és mester bérgyilkos!!

Adják kezembe a menekülés lehetõségét, hogy elhagyhassam õket. Annyira büszkék a dinamikus obstacle crowd AI-ra... használják bakker...

Már a Splinter cellben is útáltam amikor Ramboként végig lehetett menni a pályákon.. (ott is a lopakodást szerettem a legjobban) Aztán go for the target és elnyiszálni a nyakát....

De ez így nagyon szar...

AntiHero
Sztem az hogy ott 6-an támadtak rá az egy csapda volt. Sztem felbérelt valaki hogy nyírjuk ki azt az embert(aki után a végén futunk és ez a jelenet tetszik a legjobban) és csapdába csalt. Lévén hogy õ akkar minket kinyírni.

Nos igen a külön-külön kiváros dolog elég merredek, de gondoljunk már bele hogy ez egy bérgyilkosról fog szólni nem pedig egy "rambóról" tehát ha egyszere 6-an esnek nekünk akkor valamit nagyon elb*szhatunk lévén szépen lassan osonni kéne, nem pedig belerohanni minden õrbe...

AntiHero
Hát jóhogy nem akartak változtatni a Prince Of Persias alapokon. Sokan nagyon szerették köztük én is. Lopakodósba ott vannak azok amiket felsoroltál bõven elég sztem. Az A.C. azért várom nagyon mert ebben a stílusba nem sok játék van. Csap a prince of persia volt hasonló. Szval nekem nincs semmi gondom eddig a játékkal.

hykao
Nem ez a lényege a mondandómnak. Egy bérgyilkosos-lopakodós játékban egyáltalán nem szeretnék olyan jelenetet látni, mint az "újkori" Prince of Persia játékokban, hogy egyszerre hatan rontanak rám - hacsak nem baszok el valamit...
Magyarán én annak örültem volna, ha ez a játék több hasonlóságot mutat a Hitman, Splinter Cell, Thief, Szmerty Spionám játékokkal, de úgy látszik erre vajmi kevés lehetõség kínálkozik, hisz hiába akarna bárki is lopakodni, észrevétlenül ügyeskedni, ha ilyen PoP-os szkriptelt jeleneteket kényszerítenek a játékosra...
Igazán kár, mert érdekes lett volna egy ilyen játék a középkori Közel-Kelet kereszteshadjáratok dúlta helyszínein, de ezek szerint nagyobb a kereslet a PoP-os, túlzott akrobatikus ugra-bugra, ellenségáradattal megfûszerezett natúr-akciós játékmenetre.

("újkori" alatt a pár éve felmelegített PoP sorozat darabjait értem, amikre jellemzõ az ilyesfajta ellenségáradat - szóval nem az elsõ két PoP játék a '90-es évek eljérõl, és nem is a 3D a '90-es évek végérõl...)
Malakai
Thiefben is jól meg van csinálva, de ez se baj, ez is jó valahol...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Bucser
Úgy kell megcsinálni a gamedesign-t hogy ilyen ne történhessen meg. Ha megtörténik akkor az ezen veszély elhárításához szükséges mozgáskultúra a rendelkezésemre álljon...

De ez nagyon hülyén néz ki...

jogos 😄
Attila8805
Szerinted ha egyszerre 6-an rádmennek 5 másodperc alatt megölnének akkor megvennéd a játékot?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Rage47
ez ugyanaz?
hykao
Hát nekem nem a köcsögök és nem is a mozdulatlan csillár az, ami elveszi a kedvemet, hanem pl. az a jelenet, amikor többen támadnak emberünkre...(a gagyi filmekbõl megismert szokásos kamuval, hogy szép lassan minden támadó vár a sorára, véletlenül sem egyszerre rontanának rá...az uccsó fenti csóka is szépen kivárja a sorát, amíg odarepül a kés...)...ezek szerint sajnos ez a játék is csak egy sima konzolos külsõ szemszögû akciójáték lesz...semmi komolyabb. Valahogy semmi lopakodós "bérgyilkosos" fíling nem jön át nekem. Az csak egy dolog, hogy majd lesznek célpontok akiket meg kell ölni, de amúgy sima "újkori" PoP fílingje van az egésznek. Remélem az új Splinter Cell-t nem viszik el teljesen ebbe az irányba...
Kandurex
1:20

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Szerény véleményem szerint az csak hasonlat volt...

grebber
Nemcsak a csillárok nem mozultak de a városba felfögesztett deszkás izék se.
Amúgy ezt a köcsögös dolgot sajnos 6. végignézésre se láttam 😞

Next PC upgrade: 2022

Bucser
NA meg a levegõben elfekvõ hulla....

Meg kicseszettül darabosak az animációs átmenetek...

Kandurex
Meg a csajok a köcsöggel a fejükön, ahogy leejtik eléggé illuzióromboló :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
Hát ja elég illuzioromboló 😞 Ez legyen a legkevesebb.

Egy kis észrevétel:
Ugye a videóban össze vissza ugrál a csillárokon, de kérdem én akkor a csillár miért nem mozdul meg?

grebber