9242
-
vedd ugy hogy demo csak es kesz :D -
#2324 Level 2 ? Mikor vált ez pályát egyátalán? -
#2322 egesz szep lett a pc-s verza -
-
strebacom #2315 nyál nem azért golyót nem ----- -
#2314 vigyázz mert még nyálas lesz a topik -
strebacom #2313 Nem akarok senkit megsérteni, de Grebber a király ezt jó megjegyezni.......Ha tetszik ha nem!!! -
strebacom #2312 Csak benned bizom senki másban remélem ez érthetö a kopaszokra!!!! -
csoola #2310 én meg szeretnék annyiban váltani h ne kelljen minden évben annyit költenem egy komoly videokarira mint egy boxra...(single játékokra, ilyen ez is az assasin's creed, vagy pölö a soron következö GTA)
multis gaménál meg ugyis leveszem a grafot az FPS miatt, én igy gondolom, mindenki azt tesz amit csinál, számomra ez igy logikus
részemröl is vége remélem :) -
#2309 Pár képem -
csoola #2306 jah akkor a PC-s játékok, a legujabbak ELVILEG fejlettebbek a boxosoknál pölö grafban ugye, akkor PChez nem kell méginkább a HD? szóval ez a leggyengébb érv, mert akkor hiába a 8800 ultra SLI, ha egy 15"-os 12 ms-os LCDn tolod... -
kilcsir #2305 ne itt beszéljetek pc vs konzol ügyröl! -
#2304 Jó lenne nekem is box vagy ps de nem vok olyan nagy játékos hogy keljen amivel játszok az van pc-re is ! -
#2303 Nemsokat toltam vele de tökéletesen semmi akadás nem volt eddig.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ott vagyok hogy hasbaszúrtak majd "feléledtem" (nemértem hogy nemtok angolul) azt ki kellett hallgatnom egy beszélgetést.No ezután vagyok most
-
#2302 Szíved joga a saját ellenségednek lenni. Csináld jó sokáig.
-
#2301 Én azért váltottam PC-ről box-ra pedig én is nagy pc-s voltam sőt a konzolosokatt jó hogy le nem köpdöstem :D -
strebacom #2300 Hali tesó milyen a game neked hogy fut????????? -
gyuri12 #2299 Petike, pár ezerért vehetsz egy szép kábelt, és máris a monitorodon játszhatsz a box-szal.
Találjatok már ki egy új dolgot, ez a HD TV dolog már unalmas. -
#2298 Állandón a pc vs. konzol harc sztem maradjon mindenki magának!Az én szememben a konzol tv játék lesz még világ a világ!Úgy tom elképzelni akinek konzolja van az ül ott és nyomja a gamekat -_- PC-n azért lehet programokkal is jókat csinálni na sztem OFF VÉGE!!szvsz!!! -
#2297 Miért a HD tévén nem lehet pécézni? vagy tévézni? engem már idegesít ha kis lófütyi pécé tftk elé kell leülnöm és nem a szép HDtévém elé. -
#2296 Ébredjél már fel xbox 360 vs pcről van szó egyből a sok pc-t védő a kurva HD tv-vel jön. Monitorra ugyanugy rálehet kötni a boxot is.
Olcsobb időtálobb az xbox mese nincs.Én is pc-s vagyok soha nem volt konzolom soha nem is lesz de akkor sem anyázom konzolt mert "jobb" mint pc. -
#2294 Monitorra is lehet kötni egy 4000 Ft-os kábellel.
Egyes. Leülhetsz. -
#2293 olcsóbb? HD tv? azt is beleszámoltad? -
#2292 "azon is warezolhatsz,"
kössz, de ne told át a huszárokat x360 -ra, jó helyük van, zülleszék itt a játékokat -
csoola #2291 a PC folyamatosan fejlődil látod milyen gépem van asszem, ez amikor vettem (1, lassan másfél éve) bőven volt 200k körül, most meg már kaki, ez van srácok, ha nem tetszik ott a box, azon is warezolhatsz, és sokkal olcsobb -
#2289 Hát mmivel hogy GTA feeling sztem nincs vége a pályának vagy rosszul tom?:D -
#2288 Én nem igazán értem, hogy mikor van vége a pályának. -
retek683 #2287 jajj szegény fejlesztők: mocskos intel mocskos amd mocskos pc-s piac még mocskosabb fejlesztők:@ -
retek683 #2286 na szép!!! a végén már teljesen jácchatatlan:@ sőt vannak itt 10 fps ek is:( grat a fejlesztőknek is még sírnak hogy jajjj nem veszik a pc-s játékokat -
#2285 Start,futtatás beirod dxdiag -
#2282 amugy ennek ne higgyetek nekem minimum systemet se érte el azt még is max grafikán megy :S -
#2281 Érdekes, nekem van hang, effektek... csak hang-dialóg csúszás a gondom... -
#2280 Akinek nem megy a hang egyáltalán:
A dxdiag -ban a "A hangok hardveres gyorsítási szintje" beállítást állítsátok "Nincs gyorsítás" állapotba. Ez után nekem tökéletesen megy a hang!
VALÓBAN MÜKÖDIK KÖSZI -
#2279 procyont és megy krack nélkül csak hang nincs most megprobálom azt a dxdiag hátha -
#2278 A lényeg!!!!!!
PROPER VITALITY hamarosan jön. Vagy törés vagy crack... vmi ilyesmit szedtem ki. -
#2277 Jó nem érdekel reloaded lett elkezdve....20%már...valami crackel csak jó! -
#2276 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://rapidshare.com/files/66688827/DTP_v4.10.0218_by_RlZoRrO.rar
akinek daemon tools kell ^^ ezzel is megy azt mondják nforce-n :) -
#2275 Mit raktál melyiket, ki mi?
Én procyont raktam fel, rld-vel krekkeltem, és a dialógusoknál csúszik ahang, ennyi az egész hibája.... -
#2274 no felraktam carkkel és anélkül sincs hang XD :( -
#2273 Hát figy: ahol én szedem, fórumja van rls-nej, és azt írják, h rld-t ne szeddjük... a procyon jó.
de azt is olvastam, h várnak egy Vtlty is...
viszont jön majd egy crack only