9242
-
#8682 Most sikerült végignyomni, az utolsó 1,5-2 óra komoly magasságokba emelte a gémet :) -
Steve Q #8681 Maximum olyan lehetséges, hogy valaki lefordítja a játék szövegátiratát. Egyet találtam gamefaqs-on. -
#8680 Nincs és nem is lesz:( -
#8679 Hy! Van már magyarítás? -
#8678 Én is ugyanitt járok, h elmentem mind3 városba, felfedeztem az adott tornyokat, megmentettem a civileket stb., beszéltem az "irodavezetőkkel" is, de nem kapok semmi feladatot. -
evil 007 #8677 memory 4 asszem -
evil 007 #8676 Hello
Azt szeretném kérdezni hogy mit kell csin ebbe a creedbe amikor elsonek lehet választani 3 város kozul mikor kimek a loval mind a 3nál jelol vmit kivéve a mi falunknál elmentem már mind a 3 városba felfedeztem minden pontot midnen civilt megmentettem de hiába mek el ahhoz a brouf hoz vagy kihez nem ad semmi kuldit mit kell ienkor csinálni? elején vagyok még és nem naon értem a storyt de majd vhol elolvasom:) -
#8675 Sziasztok.
Szóval, ha elindítom a játékot és minden fekete és az elején néha bejön pár másodpercre fehér kép és utána minden fekete, adja a hangokat akkor mivan?Rossz a videokártyám? -
#8674 Sziasztok!
Mennyit kell játszani, hogy eljussak Jeruzsálembe? Az a játék eleje, közepe vagy vége felé van? Köszi! (Ez nem warez kérdés) -
faragoogle #8673 sziasztok!
szeretnék egy dolgot kérni
valaki adjon már nekem egy Assassin's Creed pc mentést (végigvitt mentést kérek)
én már 2x kijátszottam és nincs kedvem harmadszorra is
msn címem: [email protected]
köszi mindenkinek -
ágybanalvó #8672 Nem tudja valaki, hogy miért lehet az, hogy mikor berakom a telepítő dvd-t akkor rányomok hogy telepítés a gép vár kb. 5 másodpercet aztán nem történik semmi.? -
shrike7973 #8671 Asszem FAQ segített a dx diag beállítással mindhjár meglesem.. -
shrike7973 #8670 Hali!
Olyan gondom van az assassin's creed-el, hogy minden hang az optionsban alapbeállításon van, és ez oké is, minden normál, de egyrészt néha beakadnak hangok beszédeknél, ami még nem is annyira zavaró, viszont ami fülessel elviselhetetlen az az , hogy amikor kardozásnál védekezéssel kell counter attackot végrehajtani és van egy bejátszás akkor marhahango slezs az egész pl a ckatona orditása és szétszedi a fülem.. mit lehet ezzel tenni? Optionsba hangokat már állítgattam nem segít. Hangkari: Soundblaster live! 24bit. Driverek fenn. Windows friss. (voltak reinstallok is.) -
TomDantes #8669 Nem...egy klikk is kint vagyok az asztalon: Ctrl-Alt-Del és ki ás lép -
#8668 :DDDDD jaja, ezt én se értettem, a mintapéldája, hogy hogyan NE csináljuk meg egy játéknál a menüt. -
#8667 Ennél körülményesebben kiléphető játékot rég láttam. Minimum 20klikk mire kijutok az asztalra. -
#8666 vmikor jövőre -
#8665 ne felejtsd el a eagle visiont használni ha felmásztál a térképen amugy ilyen kis sas szerű madár izék jelzik ezeket a kilátó pontokat
hasznos oldal a játékhoz
amugy mikor jön a 2. rész?:P -
lee56 #8664 Igen, de az elején én csak simán felmásztam, és az nem elég, ha szinkronizálsz akkor eltünik a térképről is rendesen ahogyan kell. -
#8663 A View Pontokat általában meghódítom és be is frissítem a térképem, de eddig azt hittem egy torony csak 1x fontos. -
lee56 #8662 Ja csak ne felejts el E-t nyomni amikor fölmásztál a tetejére ahol csak a madár jár :), jópár tornyot megmásztam mire rájöttem, hogy kéne ott csinálni is valamit, nem csak nézelődni :) -
#8661 Köszi akkor így biztos össze tudom majd szedni az összes megszerezhető információt. -
#8660 ami azt jelenti, hogy ha felmászol egy magas helyre és körbenézel, akkor a térképeden megjelennek a különböző feladatok ikonjai, amiket egyébként ha mászkálsz, véletlenszerűen egyébként is megtalálhatsz. tulajdonképpen minden alkalommal amikor új feladatod van, érdeme az összes toronyba felmászni és felderíteni a terepet. -
#8659 Megtaláltam valami külföldi oldalon, hogy a View Points-okról lenézve tudok keresni a közelben információval rendelkező emberkéket... -
mike01010101 #8658 En megvettem (max.3-4 jatekot veszek evente) de ez csalodas volt. Ez 75% de az is csak a grafika miatt.
-
#8657 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem amire a keresővel nem sikerült választ találnom.
Damascus-ban járok és az első embert kéne megölnöm a 9ből. Megvan az elegendő 2 információ amik ki kellett hallgatni, de a tipp szerint 6 info-t lehet megtudni, de ezeket hogyan kell? Keressek véletlenszerűen embereket akik beszélgetnek és próbáljam meg a tanultak alapján kihallgatni vagy az eagle view nézetben láthatom ezeket valamilyen színnel?
Köszi a választ előre is!
Üdv! -
#8656 az a tutorial rész, csaak mentális síkon játszódik :) -
#8655 Aha. -
#8654 sziasztok,az mér van,hoy a legelső küldetés,amikor két doktor ott beszél hozzád,meg ilyen dns dolgok vannak,utána egy ilyen ködben játszódó pálya van...az normális hogy egy nagy ködben játszódik??? -
#8653 amúgy tuti hulladék lehet a játék ha órákig gyűjtögetted a zászlócskákat xD -
#8652 na igen sok a hiba ha warezol a baba... amúgy én csak 1x estem le és 2xra már oda estem hát aki ilyen béna istenkém, próbálkozz... egyébként pedig arra van a demo hogy megvétel estedben persze letöltés előtt megnézd milyen abban kiderül az is hogy milyen a mentési rendszer, arról nem is beszélve hogy ha eredeti lenne a game akkor nem itt pampognál hanem az eladóhoz vagy a gyártóhoz fordulhatnál a technikai probléma miatt, most max letöltöd máshonnan is xD így jártál -
#8651 <marquee>!!</marquee> -
#8650 :DDDDDD -
#8649 megszakad a szívem a problémád súlyossága láttán (a 100. zászlót nem tudod felvenni...). de ha ettől is így bepöccensz, mi lesz majd a való életben veled. take it easy!
de komolyan: felhívnám a figyelmed arra, hogy LE LEHET SZEDNI azt a zászlót. ahogy a videó is mutatja. még én is leszedtem, pedig én nem is gyűjtögettem kifejezetten őket, csak ha megláttam, felszedtem őket, de erre kifejezetten emlékszem, pont azért mert ilyen nagyot kellett ugrani. ráadásul én úgy emlékeszem, egyszerűen csak el kell ugranod a magasabb oszlopról és rögtön oda esel és megkapaszkodsz. persze az irányt el kell találni...
nem akarsz nyilvános dobozégetést rendezni? -
#8648 Hát aki megvesz egy játékot tokostul együtt, az megbecsüli a játék értékét, s próbál pozítív lenni...
biztos eredeti? :D
Sztem annyira nem rossz a játék, én 86%-ot adtam neki. -
#8647 Ekkora trágya, szar, hulladék GAME-t!!!
Elöször is feltettem ÉS ment full képernyön, ugy h nekem egy régebbi CRT 4:3 -as moncsim van, és minden felbontásban ment full-on, ugy hogy nem volt alul, felül az a két ki***tt idegesítő csík.
Aztán egyszer bekattant, és elöjött, utánna akárhogy telepitgettem, baszott eltünni, csak ha 16:9 -es felbotást használtam, az meg a 4:3-on kicsit torz. Nah mind 1.
Aztán meg ez a mentés dolog tolta fel a pumpámat!!!
Főleg annál a résznél, mikor a 100. King R. zászlót NEM birod felvenni !!!!!!!!!!!!
Háát ilyet nem b@szt@m! Egyszerüen lehetetlen átugrani arra a megb***ott cölöpre!!! Csak az az egy kéne, de nem lehet átugrani!!!!!
Itt a video rólla
Aztán persze nem birod felvenni, megdöglesz, 100 próbálkozás után, megunod, kilépsz, majd mikor megint veszed a fáradságot, elinditod a game-t, erre hova a retekbe tölt be ?????
Háát persze hogy a város közepére, nem ám a zászló elötti zászlóhoz ÁÁÁÁ.
Nah egyböl Alt+F4, uninstall ahogy van, minden vele kapcsolatos cucc törlés a gépröl, a lemez meg ment tokostul a szekrény mögé!!!!
Grat, elb***tt egy f@in GAME, csodálatos!!!
Üdv -
#8646 -
#8645 egy köszönöm is elég, amugy meg mint mondtam gugli a te barátod -
#8644 Szevasz apafej!!Nem véletlen kérdezem mert ezen az oldalon nem kapok rá választ!Érted már??:-)) -
#8643 azért vicces hogy hányan ülnek még ma is úgy net elé hogy nem tudják használni -.- vagy csak lusták...
30 sec keresés eredménye gugli a te barátod