Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
amugy ez mindenre vonatkozik, törvény irja elö, csak sok boltos mondhatja hogy ez nem igy van, DE pedig igy, ha pl veszel 1 játékot, és nem fut nálad, 3 napon belül kötelesek visszavenni, feltéve hogy mindent visszaadsz amit kaptál, kézikönyv, dwd, tok, stb, ill a blokk természetesen... de minden termékkel ez a helyzet...
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
én megkaptam a 9600gt-m mellé a játékot, és csak annyi kérdésem lenne, hogy van-e hozzá magyaritás, mivel anno emléxem hogy az orosz warez félig magyarithato volt, bár nem volt a magyar fájlokhoz szerencsém...
esetleg aki tud magyaritást szoljon, elöre is thx
Régebben megvolt az Assassin's Creed de nem ment el a gépen ,de most letöltöttem a Crysis demoját és a tökéletesen megy ,pedig nagyobb a gépigénye.Akkor most elmenne az Assassin's Creed vagy nem??Lécci segítsetek!Ja az mért van ,hogy akármennyiszer akarom letölteni az Assassin's Creed-et annyiszor nem jó a letöltés?!
Eddig csak végignéztem ezeket a videókat
Nothing is True, Everything is Permitted
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Szerintetek megéri megvenni vagy a letöltés(fúj) is azt adja?
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
szerk: bár most hogy belegondoltam, lehet hogy ilyenkor a nullás gomb az még egyszer a bal egér? vagy mi van?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Itt egy link neked, hogy kicsit elgondolkozz azon, hogy nem csak az létezik amirõl te tudsz.<#gunyos1>#gunyos1>
Van 1 állati nagy gondom. Elõre leszögezem : FULL EREDETI A JÁTÉK!
A gond az,hogy belépek a gammába,jó is,megy is,minden a 4-esen van,kivétel az antispamling-ot. De általában kilép magától. Játszok egy órát,kilép magától,egy hibaüzi nélkül. Van,hogy egy 20-30 perc után jön elõ...nem értem. És van,hogy rebootol a gépem... Ez miért lehet?
A configom:
XP
Intel PIV 3 GHz
1 giga RAM
ATi HD2600 XT
Valszeg ez nem felel meg a követelményeknek,de a játék tökjól megy,és nem szaggat,csak néha belassul amikor rengeteg ember és nagy területtel vok körülvéve...
Szóval miért fagyhat??
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
És van olyan verzió, ami magyar, vagy csak angol van?
Nekem lenne egy olyan problémám hogy a haver megvette eredetiben kinn Ukránba 😄 És a lemez sima dvd nem duplarétegû...Feltelepití és nemindul.
Töltene le valamit.De mivel nincs nete a havernak így para.
Ilyenkor mit lehet tenni?
Nem tom milyen 20 rejtett feladatról beszélsz, de sztem más se.
Nothing is True, Everything is Permitted
Szerintem meg a komplett zászló gyüjtésekkel, ugyan úgy mint a küldetések megcsinálásával kapsz animusz memoria pontokat (ha jól emlékszem minden 10. után nõ az életerõd 1-el)
Neked akkor meg sem súgom, hogy van vagy 20 külömbözõ "rejtett" feladat amit meg lehet még csinálni a játékban és csak akkor írja ki a program illetve ad rá pontot amikor megcsináltad.
De lényegtelen, neked van igazad...<#buck>#buck>