Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Már eszembe jutott
Adam II
A kód a szekrényben csak a hálószoba ajtóhoz jó. A tollak azok amikkel a géphekhez hozzá lehet férni ezt az egyik e-mail is igazolja amiben az asszisztensnõ figyelmezteti a dokit, hogy ne hagyja szét az azonosítós tollát meg az is ha csak egy átlag toll lenne semmi értelme nem lett volna ellopni. A játék legvégén meg van egy új üzi a doki gépén amivel ki tudod nyitni a konferencia terem ajtaját és ott van egy laptop egy érdekes üzenettel.

elitehun
Emlékeim szerint nem a tollal tudtad feltörni a gépét (xD) hanem a szekrényben elvileg találtál kódot
elitehun
Hol tartasz? (a játékban)
Adam II
Hát nem csak arra volt jó mert fel tudtam vele törni a gépét és elolvastam az e-mailjeit. Meg a csajét is.

snowkid16
XD

elitehun
ja jó valamire! írni!<#gonosz1>
Adam II
Jól van de ez ilyen menõ világítós kütyü azt hittem jó is lesz valamire.

elitehun
Nem hinném ugyanis csak a tollát vetted el!
Adam II
LOL kizsebeltem a dokit amíg kávézott most már lehet fel tudom törni a számgépét.

tonyr
ha pedig már letelt a 3 nap, akkor sajnos csak ugy tucc töle megszabadulni, ha eladod vkinek...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

tonyr
csak 3 napon belül veszik vissza :S
amugy ez mindenre vonatkozik, törvény irja elö, csak sok boltos mondhatja hogy ez nem igy van, DE pedig igy, ha pl veszel 1 játékot, és nem fut nálad, 3 napon belül kötelesek visszavenni, feltéve hogy mindent visszaadsz amit kaptál, kézikönyv, dwd, tok, stb, ill a blokk természetesen... de minden termékkel ez a helyzet...

elitehun
Ja ok
elitehun
Miért akarod visszavinni?
Gando
hát ha megvan a blokk akkor lehetséges

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Szerintetek boltban vissszaveszik a játékot?
Gando
aha... azóta is várom hogy mikor tudok venni új gépet mert ez már elavult.. 😞

és neked sikerült megoldani?
Gando
nekem se jött be a fõmenü XD

Atõl a fõmenünek csak be kéne jönnie nem?
poppe
bármilyen videónál ha jön a "kékes köd" és bármit megnyomsz, kameraváltás van 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Helotok,mi lehet a baj:NEHA ELTUNIK A TALAJ?

gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro

TopGun
Az engem is erdekelne, a magyaritas.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Szia! Sajnos nem, mert nem enged tovabb menni, maig nem harcolok veluk! 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

tonyr
sziasztok
én megkaptam a 9600gt-m mellé a játékot, és csak annyi kérdésem lenne, hogy van-e hozzá magyaritás, mivel anno emléxem hogy az orosz warez félig magyarithato volt, bár nem volt a magyar fájlokhoz szerencsém...
esetleg aki tud magyaritást szoljon, elöre is thx

Raven456
Ott esc training elhagyása csak angolul van leirva katt rá és kész elvileg remélem segíttetem

TopGun
En meg nagyon az elejen tartok! ott vagyok elakadva, hogy gyakorolnom kellene a vivast egy, majd ket szemely ellen, de sehogy sem tudom leverni oket! 😞 milyen gombot kell nyomkodni hozza? mert hiaba nyomkodom az eger bal, meg a jobb gombjat is nem akar elhullani a mocsok trainer tars! 😞

Gando
a proci és a ram az elégggé kevéske

Miért van az akárhányszor próbálom elindítani mindig az jön hogy: sajnljuk de a mnkája elveszett vagy mi..... A játék eredeti. Konfigom: 2.2Ghz Amd, geforce 7600GT, 1Gb ram...
Gando
azért van mert a warez az csúnya dolog, és a crysis azért megy a gépeden mert az kezeli a shader 2.0 át is, ezzel ellenben az assassins creed nem

Hello
Régebben megvolt az Assassin's Creed de nem ment el a gépen ,de most letöltöttem a Crysis demoját és a tökéletesen megy ,pedig nagyobb a gépigénye.Akkor most elmenne az Assassin's Creed vagy nem??Lécci segítsetek!Ja az mért van ,hogy akármennyiszer akarom letölteni az Assassin's Creed-et annyiszor nem jó a letöltés?!
CroftManor
Arra jöttem rá, hogy amikor megölünk egy fõ ellent és bejön az a kékes köd és vallajtuk az áldozatot, mikor Altair elmondja kérdését, és ha egybõl bal egeret nyomunk, akkor a fõellent máshogy fogja mutatni, szal nem fekve mondja el a választ...
Eddig csak végignéztem ezeket a videókat

Nothing is True, Everything is Permitted

tommyg
ugyanaz

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Sziasztok!
Szerintetek megéri megvenni vagy a letöltés(fúj) is azt adja?

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...

koschwarz
na sikerült, teljesen félreértettem, hogy melyik gombokat kell nyomni és nyomva tartani<#idiota>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

davidka003
Mûködik a link.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

A hiba nálad van, a link mûködik.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

CroftManor
Egyszerûbb lenne ha írásban leírnád mire gondolsz

CroftManor
érvénytelen link, nem található

koschwarz
én egyszerûen képtelen vagyok megcsinálni a counter attack-et. azt írja, hogy tartsam nyomva az 1-es gombot (bal egér) és utána nyomjam meg a 0-ás gombot (shift-et, ha igaz...?), amikor látom hogy az ellenfél támad. egyszerûen akármennyit gyakorlom, nem jön elõ, legalábbis nem tudom mi lehet az a counter attack, mert semmi különös nem történik, csak egy nagy ütés (ami nyilván a folyamatos 1-es gomb lenyomás miatt van)...

szerk: bár most hogy belegondoltam, lehet hogy ilyenkor a nullás gomb az még egyszer a bal egér? vagy mi van?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Sokan tudják miröl beszélek, ne aggódj...
Itt egy link neked, hogy kicsit elgondolkozz azon, hogy nem csak az létezik amirõl te tudsz.<#gunyos1>

Kongy
Üdvözlet!

Van 1 állati nagy gondom. Elõre leszögezem : FULL EREDETI A JÁTÉK!
A gond az,hogy belépek a gammába,jó is,megy is,minden a 4-esen van,kivétel az antispamling-ot. De általában kilép magától. Játszok egy órát,kilép magától,egy hibaüzi nélkül. Van,hogy egy 20-30 perc után jön elõ...nem értem. És van,hogy rebootol a gépem... Ez miért lehet?

A configom:

XP
Intel PIV 3 GHz
1 giga RAM
ATi HD2600 XT

Valszeg ez nem felel meg a követelményeknek,de a játék tökjól megy,és nem szaggat,csak néha belassul amikor rengeteg ember és nagy területtel vok körülvéve...

Szóval miért fagyhat??

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

davidka003
3 éves kártya. Mire számítottál? Persze, hogy szarul fog menni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Akkor azt mondjátok hogy kevés rá az esély hogy elmennyen nálam?
ffxi
Ha kapott hozzá kódot akkor origi. Ha meg nem, akkor írány offtopik 😊

Fákjúal!

totyak
A Repack Reloaded verzió ugye már nem bugos sehol sem?
És van olyan verzió, ami magyar, vagy csak angol van?

A zázlógyûjtögetéssel, ha az ÖSSZESET összgyûjtöd egy fajtából, akkor tényleg kapsz animus pontot, amitõl nõ az életerõd...(ha van belõle elég) Az más kérdés, hogy a játék végére mindenféle gyûjtögetés nélkül(ha minden mást megcsinálsz) simán meg lhet a maximális életerõ szint.
DeathJr
Sziasztok!
Nekem lenne egy olyan problémám hogy a haver megvette eredetiben kinn Ukránba 😄 És a lemez sima dvd nem duplarétegû...Feltelepití és nemindul.
Töltene le valamit.De mivel nincs nete a havernak így para.
Ilyenkor mit lehet tenni?

CroftManor
Nézd én felszedtem minden zászlót, megöltem minden templomost és nem történt semmi. Más is megerõsítette. Életerõ növekedés meg azért nem lehetett, mert minden küldetés végrehajtása után kaptam.
Nem tom milyen 20 rejtett feladatról beszélsz, de sztem más se.

Ha te mondod...
Szerintem meg a komplett zászló gyüjtésekkel, ugyan úgy mint a küldetések megcsinálásával kapsz animusz memoria pontokat (ha jól emlékszem minden 10. után nõ az életerõd 1-el)
Neked akkor meg sem súgom, hogy van vagy 20 külömbözõ "rejtett" feladat amit meg lehet még csinálni a játékban és csak akkor írja ki a program illetve ad rá pontot amikor megcsináltad.
De lényegtelen, neked van igazad...<#buck>