9242
-
retek683 #3009 nem tom milehet esküszöm naon pocsékúl megy 20-23 800*600 lowon!! ja x2 5200+ 2 giga ram ddr x1950 pro 650/800 on -- az ati tray tools kiírja mikor pirs akkor a másik szám mögött látni! a 20-23 fps-t naon pocsékkul megy szinte jácchatatlan -
Jah, ez a hivatalos infó. -
Új fajta töltésrendszer és továbbá almenürendszer -
olyan hosszu? -
Toltam még egy kicsit, hát bakker, nem semmi a kidolgozottság, meg a terep, meg úgy az egész. Végülis az irányítást is meg lehet szokni egy idő után, szóval az se olyan gáz. Kicsit olyan GTA Izrael, Tomb Raider elemekkel. :) Ahogy így elnézem, a 40+ órás játékidő tényleg garantált, 8 rugót megér. -
Cat 02 #3004 tartsd lenyomva a shifet és akkor előrenyúl és menj minnél közelebb -
Cat 02 #3002 Sztem jobb mint egy "loading, please wait feliratot bámulni" :)
de csaj mondja is közben h környezet betöltődés alatt -
Alap, mindig nyomtam F-et.
Mindent elvileg ugy csinaltam ahogy a feladat keri.
F, megvarom amig elindul, lassan a hataba lopakodok, nem vesz eszrre, shift, es mindig csak megfogja es elloki magatol, a lopas helyett. -
Mert akkor tesz át oda a memóriában... Magyarul úgy tölt , hogy úgy nézzen ki , hogy nemis tölt , folyamatosan megy a játék
(úgy , mint kilépésnél is , kiszállsz abbol a cuccból...)
-
Amúgy lehet énvagyok értelmi fogyatékos és nem értem,de amikor abban a nagy kékségben kell kajtatni azt egyszer csak átrak a pályára az mire is jó tulajdonképpen? Miért nem dob egyből a pályára mért kell ebben a nagy semmi kékségben futkosni? -
Cat 02 #2998 Ulead Video Studio, de mind1, semilyen effect nincs benne :D -
csoola #2997 akkor valami gebasz van a gépeddel:D amd optimizer? nemtom nekem ezektöl a srácoktol elöször a splinter cell 4 szaggatott, de az optimizer megoldotta, azota elég kevés dolog van (bár nem is játszok mindig mindent maxon:D) -
csoola #2996 és amugy a 20-27 FPS az még nem játszhatatlan, legalábbis sztem 25 körül ugye böven jonak kellene lennie...
de nem cska karitol függ, sztem nálam is nagyon jo lenne ha lenne még1 giga ramom... sok objektum miatt az kellene neki szvsz, meg nemtom h milyen procid vabn, enyémet alant látod -
Milyen progival szerkesztetted? -
Cat 02 #2994 Én azon csodálkoztam h nekem megy full grafon :D
25-30 fps el -
retek683 #2993 x2 5200 meleett !!!!!!! meg 2 giggga ram -
csoola #2992 hát nem vészes, persze4 nagy területeken meg néhol lecsökken, de átlagban biztos h megvan a 25 FPS mert folyamatos a kép :) -
Cat 02 #2991 Fun Video 2
eleje nem így kezdődött volna :S -
retek683 #2990 nem szaggat? érdekes... nekem az x1950 pro mon minimumon is jácchtatlan!! 20-27 fps -
DX 10-ben játszott már valaki? Van vmi különbség? Gyorsabb e mint DX 9-ben? -
Mindig akkor nyomd le a bal(?) egérgombot, amikor épp összeérnek a kardok. -
itt mit?
nyomom a nullat meg az egeret is de kajak nem vagom... -
Cat 02 #2985 Videos-ban van 5 bik fájl az elején a töltés ( wtf?), ubi, az a történelmi hűség vagy mi, meg az elején az intro -
C:\Documents and Settings\"neved"\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games -
Akkor csak élvezd ki az első level adottságait:DDDD -
Aham. Akkor gondolom van az elején valami bevezetőféle bik (meg a logók, stb.), aztán a játék alatt meg jönnek a saját motorosok. -
áá nagyon nagy game...
Mondjuk en meg az elejen jarok.Hany palya van ?
-
Na én azoktól kikészültem Acrélban találkoztam velük, nem tudtam lrázni a francos koldusokat, fogtam tőrömet és leszúrtam. Agyamra ment az ipse xD
A másik, mikor Acréban szurnám lefele a főbosst, erre oda jön egy dilis őrült hozzám, és elkezdett bunyózni, és lebuktatott a görényje... azt is leszúrtam mikor másodjára vittem, és sikerült xd -
csoola #2968 én is kérdem! -
csoola #2967 nah eljutottam crashig :D nagyon tetszik, szép játék, nem is szaggat ugy ahogy sokan beharangozták, pedig a gépem másfél éves és akkor is volt már ennél sokkal jobb amikor vettem :)
iszonyuan él a város, a kedvencem az volt amikor párszor odajön egy egy koldus altairhoz és nem hagyja élni, h csak egy érmét adjon már :D ln minhden magaslatra felmásztam a városokban, tök feelinges az ugrabugra is a házak tetején, de már azzal is elvoltam h acrewban megkerestem a tetön nagyjábol az összes kis cigány ijászt és legyilkolásztam öket :P mellesleg pedig hatalmas a játéktér -
Miért nem inkább: "Tudja valaki where tárolja a game a save-eket?" :PPP -
A régebbi bemutatóvideók alapján kizárólag in-engine átvezetők vannak, ahhol mwegfelelő időben lehet manipulálni a kamera szögét. -
Tudja valaki hol tárolja a game a mentéseket? -
Csak mert a bik-ek feliratozása még elég könnyen megoldható lenne... -
mégegy:) -
Is-is -re egy szavazat -
Az átvezetők amúgy render videók vagy a játék motorjával hajtottak? (netántán is-is?) -
Gondolom fiatal és naív, nem hülye :).
CroftManor: nem, ez nem megoldás. És ha valaki azt mondaná format c: segít, NE HIGGY NEKI! :) -
Magyar mentalitás :D -
Cat 02 #2957 Ne beszélj hülyeségeket