Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
nem fognak sm 3.0 alá menni, mert így gyönyörûek az arcok
k3nGu
3-at tud, nekem is 3 van, 64 bites már 4-et is kezel...

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

berlinboy6329
F@szom az SM3-ba.Mindenhez az kell manapság. ..|..

Én meg mivel játszak,Marioval?

BTW mikor jön?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

tobias88
de ugye xp nem tud 2nél többet kezelni... vistát meg nem teszek fel 64 biteset
ProGabe
jeleneleg a ram a legolcsóbb hw a piacon!ha valamibõl sok kell neki,akkor már ez legyen,és ne Sli/Crossfire legyen a recommendedben.nem?de! 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tobias88
"akik a Crysis mánia miatt már upgrade-eltek megnyugodhatnak"

a nagy lóf...., az simán megy, ez meg alig fog menni a ram miatt!!!

Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D <- ez ne tévesszen meg senkit, ez egy sima intel 2,6os HT technológiával
grebber
Assassins Creed PC-s gépigény

Freak, 18:43 - PC X360 PS3 - Játék: Akció

(HW Insider) Az Ubisoft support csapata lerántotta a leplet az Assassins Creed PC-s verziójának gépigényérõl. Mint az várható volt a konzolos verziók látványából itélve igencsak bika gép ajánlott ehhez a játékhoz is igy, akik a Crysis mánia miatt már upgrade-eltek megnyugodhatnak. Ime a minimum config elvárások:
Supported OS: Windows XP / Vista (only)
Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
RAM: 2 GB (3 GB recommended)
Video Card: 256 MB DirectX 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher (512 MB video card recommended) (see supported list)*
Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0 compliant sound card (5.1 sound card recommended)
DirectX Version: DirectX 10.0 libraries (included on disc)
DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
Hard Drive Space: 12 GB
Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)

*Supported Video Cards at Time of Release:
ATI RADEON X1300-1950 / HD 2000 / 3000 series
NVIDIA GeForce 6600-6800 / 7 / 8 / 9 series

Ha volt már akkor sorry!

Next PC upgrade: 2022

tobias88
ami érdekes, mert boxra 6,5 gb, nagyjából annyi mint a bioshock, de abból a pc-s csak picivel több mint a boxos
tobias88
16 GB free hard disk space
De ha ez a hivatalos gépigény akkor miért nem tették hozzá a required free space vagy mi..... szoval h mennyi hely kell neki . mert ugye a hivatalosba bele szokták ám tenni...

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

tobias88
jah, amikor pörgött a falban az ember, az nem volt semmi, vagy kilõttem a gumit a kocsiról és folyamatosan szikrázott a fém álló helyzetben
DarkSector
Jah de nekem mindig annyi bug van benne, hogy az döbbenetes.
Csak úgy hirtelen falak emelkednek meg tünnek el...
Kiba..ttul idegesítõ, hogy úgy vártam ezt a játékot, most meg ku..tom.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tobias88
Crysis nem rossz, de pl nekem Grafikára a Kane & Lynch pl jobban tetszett, de az maxon ment, a Crysis meg médiumon (patch elött, lehet azóta jobb...)
tobias88
hát, nálam a Stranglehold nem fut rendesen, és jobb gépem van, de nekem is csak 1,5 gb ram, remélem ettõl még elindul
Scottt
Hát csutja lowon esetleg megnyekken ha jónapja van 😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

sztem nem

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

nekem szerintetek menni fog minimumon?
(és nem fikázást meg lámázást kérek (csak mer legtöbbx azt kapok))
PL a Stranglehold akadás mentesen fut
DarkSector
<#wink>
Én is belemennék egy ilyen rehab-ba.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

böröczk
a nem élvezhetõ, nem szép kifejezések kommentbarátabbaknak látszottak : DDD
Egy pajtásom Assassin's creedet ugye xbox360-on végigjátszotta, és elmondása szerint a játék vége felé sikerült "hozzászoknia" az állatijó,csudaszép játékkörnyezethez..

Kumiho #2179

DarkSector
Crysis szerintem egy nagy szar!!!!!

DarkSector
Igen ez most eléggé viccesen jöt le, mert a mondat az a része hogy kurva nagy és szebb!
Az az assasin-ra vonatkozott!!!<#vigyor3>

Bocsesz de ez félre lett értve, mert a 3GB miatt írtam ezt:
"Hátméghogy most ez egy vadonat új és kegyetlen nagy és szép játék.
Én már ezen nem csodálkozom egyeltalán, mikor már (GB rammal felszerelhetõ alapokat lehet kapni mindenhol.
vagy legkissebb 4GB-os, ahol 2 slot van."

én se akartam LG-t :S most Samsung van és elég jó csak néha elromlik 😄

böröczk
feltételezem, Te nem értesz.
Úgyhogy lerövidítve: Crysis nagy felbontásra téve, árnyékok részletessége, minõsége levéve alacsonyra: nem élvezhetõ, nem szép játék : D
Remélem, Assassin's Creed-nél nem így lesz, kvázi tudok majd vele élvezhetõen játszani alacsonyabb minõségû grafikán is..

Kumiho #2179

DarkSector
Te ilyen bunkó vagy vagy csak én nem értelek.

böröczk
nálam egyedül a videokártyánál lesznek gondok, a többi ajánlott mind megavn, és akármit is sikított a Crysis minimum gépigénye, nekem az en8600Gt-t is rendesen megdolgoztatta.., sõt.. tény , hogy max felbontáson majdnem minden le volt véve, illetve normálon volt, csak az árnyékok voltak alacsonyan, de az épp elég volt ahhoz , hogy randa legyen a játék..
remélem, itt nem így lesz

Kumiho #2179

böröczk
így van <#lama><#idiota>
szóval a remény max február elsején hal meg..

Kumiho #2179

tobias88
ha ezen megy akkor még el fog döcögni így is, csak prociba ne egyen többet<#vigyor2>
DarkSector
Háát az én gépem bírja. 😄

kirol
De akinek olyan monitorod van, akkor már annak legyen már gépe is, nem? 😊

DarkSector
Igen asszem 20" vagy 21"-os monitoroktól felfele léteznek 1680x1050-esek.
Sõt asszem még 24"-ban tán 1900-as is.

Elõször LG-ben akartam 20"-osat ami ilyen felbontású, de ez ár értékben jobb volt és jobb márkájú meg tulajdonságú..

Most ez van: ASUS WV222U

19esnél van nagyobb is

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

kirol
És honnan van nektek ilyen nagy felbontású monitorotok?
Nekem 19"-os, ez azok max 1280x1024-esek.

DarkSector
Mármint 1680x1050.

böröczk
1650x1080-on jó lenne, ha menne : DDD
najó, igazából még az ennél eggyel kisebb felbontás is hiú ábránd.. csak nem tudom, meddig szedhetem le a felbontást, hogy élvezhetõ legyen a rosszabb minõség ellenére : P

Kumiho #2179

DarkSector
Mi, hogy, mikor, meddig?

belefér, remélem aztért szép lesz :S
1280*1024 jó lenne ha menne

Honnan töltöttétek le, nagyon szép ugye??

hát akkor várunk a megjelenésre és tesztelünk 😊

DarkSector
Én is ezt mondtam, hogy miért lenne kamu.
Hát eleve ott van a Crysis, aminek bõven több kell a futáshoz, mint amit leírtak a megköveteltnél!!!
Hátméghogy most ez egy vadonat új és kegyetlen nagy és szép játék.
Én már ezen nem csodálkozom egyeltalán, mikor már (GB rammal felszerelhetõ alapokat lehet kapni mindenhol.
vagy legkissebb 4GB-os, ahol 2 slot van.

Dragooon
nah az alábbit csak azért írom be, mert ömm volt szó arról, hogy melyik gépigény kamu, nem kamu. tessék emberek:

Assassin's Creed PC requirements finalized

Minimum System Requirements:
* Windows XP or Vista
* 2 GB RAM
* Dual core processor (Intel Pentium D or better)
* 256MB Direct3D 10 compatible video card, or Direct3D 9 card compatible with Shader Model 3.0 or higher
* DirectX compatible driver
* DVD-ROM dual-layer drive
* 16 GB free hard disk space
* DirectX libraries (included)
* Vista compatible sound card
* Keyboard, Mouse
* Microsoft Xbox 360 Controller (optional)

Recommended System Requirements:
* Intel Pentium Core 2 Duo, or better processor
* 3 GB System RAM
* ATI HD2900 series, Nvidia GeForce 8800 series, or better video card
* 5.1 sound card
* Microsoft Xbox 360 controller

Supported Video Cards at Time of Release:
* DirectX10 compatible cards, recommended ATI HD2900 series, Nvidia GeForce 8800 series
* Direct3D 9 card compatible with Shader Model 3.0 or higher

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

DarkSector
GAMEFAQS még sohasem tévedett.
Eddig mindig megegyeztek a dátumok a feltöltött játékok idõpontjával.
A boltba már lehet hogy késõbb lesz csak.

jó lenne ha jönne jövõhéten<#pias>
csak a gépigénye brutál

Akkor most február 1? Ez jó hír<#vigyor3>. Csak sajna én az 576-ról már elõre rendeltem és ott 29-et írnak<#szomoru1>. Na mindegy majd kiderül. Remélem a ott is át írják február egyre<#nyes>. Minél hamarab a kezemben akarom tartani ezt a játékot<#finom>.
A gond csak az hogy a crysis-t ha minimálisan is de butítással tudják boxon megjeleníteni,egy komolyabb pc-nek le kéne tudni nyomnija,eddig az összes box játék egy közepes pc-n vidáman fut,és hopp,jön egy játék amihez crysisnél is erõmûvebb pc kell? Lol...Az optimalizálás "csúcsa" lenne akárcsak (szerintem és sokak szerint) a crysis...Félreértések elkerülése végett a macskaköröm a nemkevés irónia miatt figyelt oda😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

tobias88
február 1re hozták elõre 11 nappal!
böröczk
az volt az elsõ. a következõ, hogy február, aztán volt itt szó márciusról, mindenki mást mondott..

Kumiho #2179

DarkSector
Milyen csúszás?
én tavaly decemberben hallottam, hogy 2008 elejére tolták a PC-st.
Azt most meg a Február 1 nekem nem tûnik akkora csúszásnak.

böröczk
Na eddig csak hallgatva követtem figyelemmel ezt a topicot, de mostmár komolyan vicc. Enegem a gépigény helyett inkább a sok csúszás bosszant : D

Kumiho #2179

DarkSector
02.01 EUROPE
Még kérdés?

Dragooon
március 34.<#wow3>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá