9242
  • hykao #3051
    Ha távol állnak, akkor miért használod ezen szavakat? :)

Átírhatom egyébként a "szófosást", ha ettől páran jobban érzik magukat. Nem ragaszkodom ehhez a szófordulathoz...
  • The Best
    Nem tudjátok hogy a 2rész hogy kell ujrakezdeni mert nem nagyon megy erontöttam és nem akarom az egészet elöröl kezdeni.
  • rotator
    Tehát akkor ki is oktat ki kit? ;)
    Ja, putrit akartam, sajna tőlem távol állnak ezek a dolgok.
  • hykao #3046
    Köszönöm a kioktatást, főleg, hogy úgy tűnik nem ismered a "purdé" jövevényszavunk jelentését... :)))
  • rotator
    De nem is valami purdéban.
  • hykao #3044
    1. nem beszéd, hanem írás
    2. mi a gond a "szófosás" szóval? Ki ne találjuk már, hogy ez is trágárkodás! ...és azért nem egy öltönyös hivatalban vagyunk kérem...
  • Prince23
    jaja
  • Matte
    végre nuke-olták nforce-on...épp itt volt az ideje...

not.retail_corrupted.data.causing.crashes.and.nonworking.levels_missing.files
  • Rainbow15
    Pickpocket - itt kell asszem a shiftel csórni valamit a csávótól.
  • The Best
    Sziasztok megint megálltam sajnos valami pickpocet feladatot nem zártam le ezért nem tudok másik feladatot elvégezni.
  • Pretorian
    :) Hát...én már vagy 7 éve járok ide, de már rég nem várok senkitől semmit. :)
  • takysoft
    "itt fosd a szót"

komolyan. ilyen beszédet szó nélkül hagynak a moderátorok?
    megvan a véleményem, az biztos.
    többet vártam az SG fórumozóitól, meg modjaitól is...
  • rotator
    Ennyi erővel az Obliviont is végig lehet vinni 35 perc alatt, mégis van, aki 100+ órát tölt el vele.
    :)
  • Pretorian
    A harcrendszer mennyire realisztikus? Prince-féle ugrabugrálás, vagy esetleg valami komolyabb?
  • Skyline
    Noonooo....Ebben is csakúgy mint a hitmanben ki lehet ügyeskedni hogy úgyöljük le a célpontot hogy nelásson senki,netünjön fel senkinek,csak ügyeskedni kell a késöbbi részeknél már igencsak komolyan..:)
  • bajsz
    Nah végülis a játékból leszürt dolgaim kb félnapos aktív játék mellet ezek.
    A kilátók teszik lehetővé hogy a mellék -küldetéseket vagy más a főb küldetésekhez infót megkapd.
    Rájöttem hogy a kombókat nem is olyan nehéz használni csak akkor kell támadni mikor feléd üt az ellen.(közben meg védekezni)
    Késdobálás az nagyon ott van.
    Keresztesek bolondok:Dbár többen vannak nehéz tőlük megszabadulni.
    Zászlók összeszedés nem túlzott fontos dolog a mentéses kügyökön kívül de valszeg a teljesben majd rájövünk mire kell.

másra nem térek ki mert nem tartom fontosnak.
  • Gunner
    játék motorjával hajtottak
  • csoola
    hát el kell menekülni, de középkorban mit vártál :D de az is feeling ahogy üldöznek és pont felkapaszkodik utánam a kis bácsika aztán hopsz átugrok 5 házzal arrébb és csak néz ki a fejéböl h msot hova lett a barátunk:D
  • szucsy89
    látom nem vagy vmi jó angolos:)

mássz fel az aktuális torony tetejére és nyomd meg az E betűt

szerk:vagy ha nem ez a gond akkor meg menj a térképen az ikonhoz.P
  • Lyan Kyj
    azt hallottam, hogy pc-s verzióban 4 új fajta melléküldi van. Ha ez igaz, letudná írni valaki, hogy mik azok?
  • szucsy89
    majd márc. 28.-án
  • Rage47
    jah, az nem nagyon tetszik benne, hogy csak úgy neki kell rontani a kiszemelt áldozatnak, aztán meg elrohanni onnan :/
  • Zinaj
    itt mit?(
  • csoola
    inább nem... hitman az előre eltervezős sokat kigondolos, ez azért inkább "fejjel a falnak" tipus-de jooo
  • matter
    Inkább Hitman:D a Thief helyett, de Thief is van benne
  • Pretorian
    Háh...népszerű témák, első hely, Assassin's Creed...kijött a warez...:D
    Én nem láttam a konzolos verziót, tényleg egy Thief/Prince of Persia hibrid lett a játék?
  • strebacom
    Nekem az Ageia driver ami egy másik gamhez kell is bekavart és okozott fehér képet...töröltem azóta faxa!!!
  • matter
    Nekem csak néha...
  • Zinaj
    faxomat, h kilep a damaszkuszbol
  • csoola
    a komoly beállitások is csak pár FPS veszteséggel járnak, és aholo röcög ott igyis ugyis röcög nálam kicsit, ezért toltam maxra :D
  • Soldiers
    már meg lehet venni eredetibe??
  • Ridley
    nekem a legújabb az,hogy kb 1 percenként "beakad" a game kb 15 sec-re.
    az a poén,hogy tegnap még jó volt...vagy a launcher letöltött volna vmit?

bár már csináltam reinstallt,de a helyzetet nem oldotta meg..vmi ötlet?
  • matter
    köszi:D

De combokat folyamatossan kapok nem ?
  • NeBby
    1es a jobb egér 0-s a bal És shiftel lehet ellökni.
  • retek683
    ami vicc highon se megy ROSZABBUL
  • retek683
    legújabb catalist itt is 8.2 amd optimizer is fennt van
  • csoola
    nekem 1024 és minden 3/3 O.o akkor télleg vmi gebasz van..
  • mucsácsó
    Hát ez nem éppen igaz, mert 8-9 órán belül végig lehet vinni, ha csak a fő storylinet csinálod végig, és a mellékküldiket nem. Az a 40 óra az úgy jön össze, hogy minden zászlót felszedsz (nemtudom mennyi van, de kurvasok van :D), +megölöd a 60 templart +az összes (91) tornyot megmászod... És persze a mellékküldiket is megcsinálod, ami dögunalom néha már...

Amúgy abban a nagy kékségben nem kell futkosni, ha egy helyben állsz és vársz, akkor ugyanúgy betölt.. :D
  • matter
    Az embert hogyan lehet megfogni vagy ellökni??? Melyik a 0-1-es gomb??? pLS help mE:d
  • Rainbow15
    Nekem nem tudom mennyi fps, de tűrhető: árnyékok 2/3, multisampling 2/3.
    Legújabb catalyst driver.