9242
-
janihunk #8722 Lehet gyenge a gépe -
#8721 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy egy barátom most próbálkozik a játék telepítésével, de mikor feltelepítette, az intro után kap egy fehér képet, és onnan csak ctrl+alt+del-el tud kilépni.
Tudnátok valami okosat mondani?
Előre is köszi!
-
#8720 XD XD XD jaaj ez jó XD -
janihunk #8719 Hát ha jól tom az E gombot ha benyomod akor előjön az a nézet mikor a játékban pirosnak látod a katonákat ot már csak anyi van de érdemes megnézni mert sok dolog kiderül pl hogy mikről álmodot iesmik -
AmadeusHU #8718 Mikor a játék végén lemegy a credit ás utána vissza tesz a játékba, akkor ott még lehet valami érdemlegeset csinálni? A géppel vissza menni már nem lehet az időben. -
#8717 Hibás volt a link...
AC Music videóm -
#8716 Tudtommal nem. -
#8715 szasztok!
feliratot be lehet kapcsolni valahogy, vagy nem? -
#8714 Bár már nem játszok az ACvel, de még összedobtam belőle még egy videót -
#8713 Vedd meg eredetibe. -
markijoe12 #8712 Hali pls vki help!
Amikor másodszor megyek vissza jeruzsálember akk mikor átmegyek a kapun kilép és ennyi :S
Vki help!:(( -
mamb4 #8711 Sziasztok!
Segítene valaki-Help!
Már harmadszor kell újrakezdenem a gémet, hogy miért az hosszú lenne. De valaki küldene nekem 1 mentést. Most mennék másodszor Jerusalamebe-ha ez mond valamit a memory block 5-be. Innen kéne 1 mentés.mert már szétrobbanok az idegtől:( Pls help!!!
[email protected] -
#8710 1.01 és 1.02
1.02 -
#8709 És melyikek azok? -
#8708 2 van asszem. -
#8707 Szevasztok összevisszavannak a patchnevek v.10.120 meg 5150.xx nemtudom követni soha. De megkérdezném az AC-hez csináltak már még egy patchez vagy csak 1 van? -
Cat 02 #8706 Más volt. -
#8705 Apropó:
Biztos hogy nincs magyar nyelv a játékban?!Én mintha úgy emlékeznék,hogy valahogy regeditben elő lehet csalni,vagy ezt nem az valami más game volt?!:D -
#8704 OFF:Hát már ne haragudj,de szerintem ha már az AC hullafos,mert monoton,akkor az FC2-ről csak annyit,hogy kb 4 óra játékidő után,hiába volt szép a játék...hiába tudtam mindent felgyújtani,hiába a nagy bejárható terep...valami olyan szinten fos a játékmenet,hogy az arra számomra nincs szó!Tul képp azt hiszem,hogy ennél nem is tudtak volna unalmasabb játékot csinálni.Hihetetlen,hogy ennyire nincs kreativitás a fejlesztőkben..!
Az AC-t azért eléggé megmenti az eredeti ötlet,a jó sztori,a hihetetlen jó zene...szerintem.Szóval ezeket figyelembe vévve 3X jobb az én mércémen,mint a FC2.
Lehet fikázni engem,de én akkor is így gondolom. -
#8703 Szevasztok!
Nekem egyszer sikerült elcsennem az öreg faszi tudosnak a villogo tolját vagy mit, ilyen zölden villog az jo vmire, vagy csak ez egy poén a játékban? -
Lustabagoly #8702 Sziasztok!
Őszintén megvallom nem igazán olvastam végig ezt a fórumot, de engem egy kicsit zavart a játékban ez a "szélesvásznúság". A fórum FAQ-ban pedig a hogyan lehet a fekete csíkot eltüntetni kérdésre adott "sehogy" válasz lelombozott. Szóval próbáltam kicsit utánnajárni és találtam egy külföldi fórumot ahol ezzel foglalkoznak. Létezik egy program amivel megszüntethető a fekete csik. Persze ez nem úgy működik, hogy megkapjuk azt a felületet a képernyőn, hanem a program felnagyítja a képet. Tehát ez azt jelenti, hogy jobb és bal oldalt így kevesebbet látunk majd.
A linkek:
http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=13594&postdays=0&postorder=asc&highlight=assassins+creed&start=0
és
http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=13547&postdays=0&postorder=asc&start=0
Maga a program letöltése külön:
http://wsgfmedia.com/uploads/paddywak/screenshots/assassins-creed/acFOV2.rar
Rövid leírás a programhoz
Indítsd el a progit
beállítás
be kell állítanod a felbontást ezt kétféleképpen lehet
VAGY a Left és Top részbe írod be VAGY a Right és Bottom részbe
(példa 1024x768-as felbontásra Right:1024 Bottom:768
Fent pedig a megfelelő aspect-et úgy adod meg hogy a kép magasságot elosztod a kép szélességgel (példa 1024x768-nál maradva: 768/1024= 0,75 tehát aspect: 0,75).
Ki kell még választanod a verziót oldalt (próbáld ki mindkettőt).
Indítsd el az Assassin's Creed játékot (a progit ne zárd be!)
Játék közben nyomd meg a * billentyűt (numpad) és máris teljes képernyőn fut a játék amit kikapcsolhatsz a / billentyűvel (numpad) illetve finomíthatsz a numpad + és - gombjaival.
A dolog egyetlen hátulütője, hogy a HUD-ot megnyújtja és mindamellett nagyobb is lesz ami zavaró lehet, nekem folyton azt az érzést keltette, hogy nyújtott az egész kép és túl sok helyet foglal a képernyőn, ha zavar és megvagy nélküle kapcsold ki a GPS-t azon érződik a legjobban.
-
bgabor #8701 Arról nem is beszélve, hogy az irányítás is borzalmas. Két dolog is érdekes itt, mert mind az ugrálás, mind a harc teljesen élvezetmentes a rossz irányítás miatt. A háztetőkön való tökéletes ugráláshoz ugyebár három gombot kell folyamatosan nyova tartani, és magától ugrál a karakter, a harc pedig a counter-attack megtanulása után erre redukálódik: védekezünk, ellenfelünk üt, bal gombot nyomunk, altair kivégzi, jöhet a következő. A harc ls az ugrabugra lényegét ölték ki a rossz irányítással.
És még a wide-screent se lehet kikapcsolni.
Egyszóval nem láttam még olyan játékot, amibe ennyi munkát és pénzt feccöltek volna, és ennyire elszúrták volna. Bizonyos részeiről(grafika, történet, harcmozdulatok) ordít a kiválló minőségű, művészi kidolgozás, más része (irányítás és játékmenet) pedig borzasztó. -
bgabor #8700 És aminek ennyire brutálisan elcseszett legyen a küldetésrendszere, és ami ennyire hamar válna monotonná. Egyértelműen ez a játék volt 2007 legnagyobb bukása. Lesz mit dolgozniuk az Ubisoftnál a második részen, ha nem akarnak megint akkorát bukni, mint az előző résszel.
És ami a legnagyobb poén, hogy amíg a játékmenet kialakításáért felelős részleg olyan tré munkát végzett, ami egy B kategóriás játéknál is szégyen lenne, közben lehet látni, hogy a grafikusok meg a történetírók vért izzadtak hogy minőséget állítsanak elő.
Érdekes hogy egy másik nagy Ubisoft játék, a Far Cry 2 is pont ezen a téren küzködik hiányosságokkal, bár korántsem akkora mértékben, mint az AC. Az AC-t tönkretette ez.
Az AC-t -
mamb4 #8699 Sziasztok! Letöltöm ezt a Jerusalem fixet, de tényleg orosz lesz tőle a játék? Próbálta valaki?
Előre is kösz a helpet! -
#8698 ja bocs.. igen tőled.
de úgy melyik verzió hogy mondjuk "repack" vagy "reload-repack" nem verziószámra gondoltam.(: -
janihunk #8697 igen van csak akor orosz lesz a játék ha jóltom -
Steve Q #8696 Mintha úgy olvastam volna valahol, hogy van erre valami hibajavítás, valami Jerusalem Fix.... -
mamb4 #8695 Sziasztok!
Assassins Creedbe most szeretnék bemenni először Jerusalembe és ezzel dob állandóan: A 0x009aa8cb címen található utasítás a 0x5cb1210 memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet:Written vagy valamikor Read.
Ki tudja ez mi lehet és mit kéne csinálnom? Nagyon várom a segítséget és köszi előre is! -
hentesferi #8694 Nem tudom , hogy tőlem kérdezted-e :) de amúgy sajnos igen wa... , és 1.0.0.1 -es verzió :) -
#8693 ha warez akkor melyik verziód van? -
hentesferi #8692 Sziasztok
Hát , remélem tudtok segíteni :)
Játszom , egyszer csak ment , és befagy az egész gépem... újra kellett indítanom , most folytattam volna , és a profilom megmaradt , de folytatni nem tudom... :S remélem , ez miatt nem kell teljesen elölről kezdenem az egész játékot... :S
csak meg tudták azt csinálni , hogy ha mentés közbe , kilépsz , vagy befagy a gép , vagy bármi , ne keljen teljesen elölről kezdeni... :\
Köszönöm előre is a válaszokat :) -
#8691 vista vagy xp?
vistánál: C/felhasználóneved/Appdata/Roaming/ubisoft/Assassin creed
(ja és xp-nél is vistánál is ez a fáj rejtet) -
Lac122 #8690 Lenne egy kérdésem
letöltöttem egy savet azt hogyan kell berakni ha nincs saved games mappám?
és miért nem enged tovább damascusnál?
-
#8689 After Effect? -
#8688 Csak gondoltam összedobok valamit ha már ugyis inatkozok VIDEOM -
daneelolivaw #8687 na végigvittem. hú hát... kevés olyan játékkal (vagy filmmel!) találkozik az emebr manapság,aminek ilyen eredeti sztorija van,mint ennek a játéknak. szóval grat a készítőknek,várom a 2t :P -
Metontour #8686 Szerintem a 3. részben a Desmond lesz a főszereplő az Animusban megtanult képességekkel. -
#8685 Segítség kellene. Két problémám is van a játékkal elöször is:
Néha elíndítom a játékot és nem teljes képernyőn van és mert látszik az asztal is meg minden :D Xd(de ez nem gond)
a másik problémám hogy bemegyek Jeruzsálembe és a "töltés" lesz folyamatosan XD örökké tölt :o
(Az első nem baj de a második nagyon is :D) -
#8684 hóógyne, topikja is akad már :) jövőre... izé, most már idén jön :) -
#8683 Folytatásról van már valami hír amúgy? :)