Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Hát ne haragudj, de ez totál rossz megoldás. Alaplapon, processzoron és videókártyán nem szabad spórolni. Már ha játszani akarsz.
Lehet hogy 70 ezerbõl, kijön neked ez az összes, viszont, hogy nem lesz egy jó géped amin az új játékok is rendesen futnak, az eccer tuti.
Még az, hogy 40 ezret költenél karira az el is megy, de 16 ezerért processzort venni elég gáz. Egy magára valamit is adó processzort a 6 számjegyû értékhatároknál kell keresni, vagy megközelítõleg a körül.
Egy jó alaplapra is érdemes legalább 30 ezret beruházni.
A szép grafikának, meg a sok fps-nek bizony ára van.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
"vessetek a mókusok közé" :)
Nothing is True, Everything is Permitted
Persze van egy-két módja, a játékidõ kitolásának, mint pl a zászlógyûjtés, templomosok megölése, de az is tök unalamassá tud válni, hamár tényleg csak azért indítod el a játékot, mivel minden városban van 100 db zászló...
A játék készítõi inkább a grafikára fordítottak nagy hangsúlyt, mint magára a játékmenetre.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
PSN ID.: Beegabor
vagy bármilyen más játéknál? mindegyiknek megvan a maga rendszere, mindegyikben ugyanazokat a dolgokat kell csinálni, hogy elõre juss. mi ez a bullshit, hogy az assasins creed azért nem jó játék, mert ugyanazt kell benne csinálni?? érti ezt valaki?<#fejvakaras>#fejvakaras>én még olyan játékot nem láttam, amiben nem így lett volna. csak a legtöbbnek közel sincs ilyen érdekes sztorija, szép grafikája, akadásmentes futása, plusz nagyszerû zenéje...és még sorolhatnám.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Lehet vak vagyok de nem láttam egy AMD fikázós hozzászólást sem 😊 , tehát nincs miért védeni a kedvencedet mert senki nem bántotta .
További víg napot polgárok 😊
béke
on
"vessetek a mókusok közé" :)
Trance&Friends nothing more..
egyébként nálam 90%-os a játék, de csak azért mert elég könnyû volt, mûvészet benne meghalni...egyébként minden téren tökéletes. dan brown meg elbújhat...<#worship>#worship>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Nekem is V2D 8400as van.
Azt vedd <#eljen>#eljen>
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
De itt kérdezd meg szerintem: link
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Azzal a procival ne csodálkozz, ha szarul megy valami. Egy normális Core2Duo-val minden jobb lenne.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Intel Pentium D CPU 2.80GHz
2.0 GB
NVIDIA GeForce 9800 GT 512 MB
Olvastam a gépigényt de már fordult elö olyan, hogy szaggatott olyan játéknál aminek simán kellett volna futnia.Mi a véleményetek?
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Tud valaki segíteni nekem abban hogy miért van az hogy elkezdek jáccani, és 40-50 perc játék után üzenet hogy " Az Assassin's Creed hibát észlelt ezért leállt". Ez miért van? Ez a REPACK - RELOADED verzió.
xp , M2N alaplap , 2 giga ram , Ati Hd 3850 vidikari (512 MB DDR3) , és mindenhol ahol néztem ilyen diagnosztikai progival simán mennie kéne de mégis baszakszik. Ha valaki tud segíteni azt megköszönném.