9242
-
strebacom #3100 Ja de legalább kaptunk egy qrva jó demót!!! -
#3099 ne légy gonosz:) -
#3097 hát, pár huszár szíve most ki fog hagyni pár dobbanásnyit, de azért leírom :))
Őszíntén remélem, hogy ennél működőképesebb változatot nem kap a warez. -
#3096 -
maci the one #3095 köszi szépen így már műkszik!!!
-
#3094 Halljátok...mért van az, hogy amikor belépek Jeruzsálembe, állandóan...-na jó, nem. :D
-
#3093 na szal Jeruzsálem kapuit átlépni enm tudom:P
na sebaj:D:D bejött a stuff nagyon:D várjuka normális verziót :D:D:D: -
Gerisan3 #3092 Elnézést nem ideges vagyok és nem néztem a szöveget oda fent.Amúgy nagyon jó játék. -
#3091 Esetleg lejárt a vízumod ? -
#3090 melyik részét nem érted annak, ami itt, picit fentebb, bazi nagy betűkkel, pirossal ki van írva? -
#3089 olvass -
Gerisan3 #3088 Nekem mindíg kilép a játék valahányszor bemennék Jerusalembe.Aztán ha belépke a játékba megint mérföldeket mászhatok oda de újból kilép.mi a fene baja van már?ideges vagyok most emiatt -
#3087 is-is mindkettő xd -
#3086 Toljál má légyszi pár képet, ha van egy kis időd... -
xido #3085 úgy olvastam,hogy félelmetesebbek:))))) -
#3084 A keleti népek sokkal élemesebbek xd -
xido #3083 ukrán maffia mindent elér,amit akar:) -
Rainbow15 #3082 Kár, hogy nem lehet benne menteni. Elöbb megcsináltam a második városban 2 küldetést, kinyirtam azt az izét, aztán kiléptem nagynehezen a játékból. Most meg beléptem, aztán az első városból indulhattam.
A katonák meg minek támadnak, ha nem is csináltam semmi? -
#3081 Vedd úgy hogy ha letöltöd, kapsz egy megademót xd -
#3080 az hogy lehet h az orosz működik? -
IgH #3079 Eleinte voltak olyan hszek,h ennél jóval táposabb gépen is 15fps az átlag,szóval vhogy így álltam hozzá. -
#3078 Milyen jó, hogy fel sem telepítettem.... -
#3077 beb@szott volna, ha azon a gépen nem megy ... -
xido #3076 wow:)..Bérgyilkosová going ulicá of Jeruzsalem,rabotáty:)) -
IgH #3075 Na végre kipróbáltam énis a cuccot,leginkább azért,h megnézzem hogy megy a gépemen. Egy AMD64 X2 Dual 3800+,2ghz,2gb ram,8800gts-es gépem 1024x768ban,minden maxon,vsync kilőve vajsimán fut,szóval senki nem mondhatja h olyan magas lenne a gépigénye,és szerintem már az xpn is kellően ossze van mocskolva. Direkt nem toltam sokáig - csak addig ameddig kihallgattuk az árulót -,de szvsz vmi emszéletlen játék,szinte mindig vágytam egy ilyen hangulatú,témájú játékra,szóval ez a gépigénnyel együtt biztossá tette számomra,h 28.-án ott fogok toporogni vmelyik üzlet előtt,és meglepem magam vele. Csak jönne már.. -
#3068 Nekem u.a. hiba van. Így élezhetetlen az egész!
Vistax64 alatt próbálom minden driver a legfrissebb de az sem segít.
40mp fut aztán 10mp megfagy majd folytatódik, persze a hang nem áll meg csaka kép.
Látom van "warez" topic is de nekem nem tölthető be!!!
-
#3065 Assassins Creed-RUSSIAN -
#3064 Plz. toljatok már képeket...:)
PC-s verzióból még nem sok képet láttam.
Thx. -
#3063 keresd meg a ,,bérgyilkos irodát" felmászol egy magaslati pontra körbenézel és bejelöli :) aztán az majd megmondja a többit :) -
#3062 Hali
Ott tartok,hogy hogy Damascus-ba kell mennem,egy kis félhold jelzi !
Amikor beérek,akkor eltűnik a kis félhold,és a térképen azt mutatja,hogy mennyek vissza a Királyságba...Szoval Damascusban mit kell csinálnom,hová kell mennem?Elméletileg valakivel beszélnem kell... -
xido #3061 dxdiag..bocsánat..csak beragadt az x-em:) -
xido #3060 de sokan...én is..aztán megkaptam a megoldást itt köszönettel...futtasd a ddiag-ot..ott a hang fülnél a hardveres gyorsítást húzd minimumra és jó lesz.....de utána ha végzel a játékkal,húzd is vissza,mert nekem pl a winamp nem szerette és zajos meg statikus lett:) -
#3059 Lehet 5.1-re van állítva (windowsba) a hangrendszer és csak sztereo hangfallal játszol. -
#3058 Mondjuk igaz...az első működő warezig, vagy a megjelenésig végülis ráér... -
maci the one #3057 nem tapasztalta valaki rajtam kívül hogy a beszéd hangokat nem lehet hallani a játékba??? Vagy esetleg nem tudjátok miért lehet?, Valami megoldás esetleg??, Előre is köszi.
Ja a reinstallt már próbáltam de nem ez a baj. -
Skyline #3056 Noh mind1 ezalapján ami ebben a kis warezcsemegében volt én menés megvevés ha lesz mo.-n,megérdemlik,de remélem a graf bugokat meg pár hülyeséget még kijavítanak..:) -
xido #3055 egyetlen faq lehetne,hogy nforce nuke..addig nincs értelme,a történetbeli spolier meg kegyetlenség lenne...irányítást meg végigmutatja a játék:) -
#3054 Valaki aki nagyon ráér, és nagyon képben van a játékkal kapcsolatosan, nem akar összerakni egy FAQ-t? Tökjó lenne... -
xido #3053 nem baj..megjelenésig veszek a Holdfényben egy Altair figurát és felcsíptetem a karnison meg a redőnyön fogok vele futni:))) -
The Best #3052 A videokat nem lehet átlépni mindig végig kell nézni? igy elég hosszú:)