Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem az istenkirály is elég. Régóta vártam egy kotor szintû RPG játékot(scifi,jó történet). Ha nem adják ki akkor majd valamin ki kell tombolnom magam. És az szerintem az assassin's creed lesz(vagy a postal2<#gun>).
tobias88
sztem nem adják ki, boxon se volt akkora siker mint amire beharangozták (istenkirályállat játék helyett csak istenkirály<#nyes>)
Inkább kómás vagyok. Most a mass effect megjelenésére lettem volna kiváncsi (ha félre értetél volna) mert szóba jött. Annak meg nem látom a megjelenését.<#pias>
adammmmmmmmm nem tudom hogy te eddig hol a picsába jártál,vagy teljesen komás vagy, vagy nem tudom lejebbtekersz ottvan hogy mikor jelenik meg!
Most én is megnéztem a review-et. Most még nagyobb ideg rohamot fogok kapni ha nem jelenik meg pc-re. Tud valaki olyan infót ami alátámasztja a pc-t és megbízható?
Ja..<#hehe>

magyaritasok.hu ...

" * Megjelenik: 2007 hátralévõ részére valószínûsíthetõ

44%"

o.O

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Dehogy ment ez félre.. jó tudni hogy van ilyen is......Köszi szuper vagy !!

Bocs ez férrement<#violent>
Magyarítás: LINK
dante3
DMC4 xboxra már kijött!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Rossz hír hogy a The Witcher se marad sokáig a PC-seké!X360-ra is kiadják nem sokára!Am a Devil May Cry 4 február 12-én jön a konzolos változatokkal egyidõben!
Dragooon
nekem megvan, idõ elütéséhez megfelel, de engem nem szögezett oda a géphez.
szvsz a magyar szinkron borzalmas alatta 😞

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

ProGabe
😮

én csak a gametrailers-es review után tudok nyilatkozni,de abban is jól látszik,hogy ezt bizony megtartották:több száz random bolygó,amikre mind el lehet utazni,és egy különleges jármûvel fel lehet fedezni az összeset!nézzétek meg a review-t...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Miután megtudtam hoy xbox360 nem nagyon néztem utána. Nincsen bejárható terület? Egy úton megyünk folyamatosan vagy mi? Ha olyan kotor szintû a terület akkor nekem az is megfelel. (ha egyálatán meg jelenik pc-re)
grebber
Pedig nagyon jó game marhasokak szerint!

Next PC upgrade: 2022

tobias88
Mass Effect jó lett volna, ha megtartják amit igérnek, azaz hatalmas, szabadon bejárható terület...
tobias88
egy nagy fos sokmindenki szerint<#vigyor2>
grebber
The Witcher az csak a PCseké nem is kis sikerrel!

Next PC upgrade: 2022

A mass effect-et is vártam (az hallotam jó rpg lesz és már minden olyan rpg-t kipörettem ami jó) de azt is csak xbox-ra adták ki. Remélem hogy megjelenik pc-re mert ha nem a felyemet nem a falba<#falbav> hanem a monitorba verem. A DMC 4 megjelenik pc-re?<#vigyor2> Ez új még nem hallotam pc-s megjelenésrõl.<#banplz>
Dragooon
örüljetek neki, legalább addig foglalkozhattok a tanulással, és majd nyáriszünetben játszhattok(-unk) a játékkal akkor úgyis lesz idõ :-DDDDDDddd
<õ is szomorú hogy csúsznak>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

DarkSector
Te is látom erõsíted magadban a hitet....<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bence94
sajnos csúszik a pc-s verzió de 100 % hogy lesz.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Csak biztosítani akartam benned a hitet, mely által valójában saját magamat gyõzködöm 😛
DarkSector
Miva?
Az elõbb írtam hogy láttam a PC-s Mass Effectet.
Csak a hozzászólásra értettem, hogy nem volt róla szó.<#nevetes1>

Mondom, hogy titkolja a Microsoft, de hidd el, biztos forrásból tudom, hogy jönni fog! És elvileg májusban, vagy vmikor tavasszal. Sokkal késõbb amúgy sem jöhetne, mert xbox360-ra már folytatás is készül.
DarkSector
Azért van ez a sok mindenhová megjelenés, mert a fejlesztõk bevallása szerint nem engedhetik meg maguknak, hogy 1 konzolra fejlesszenek csak, mert úgy a nagy fejlesztési költség nem térül meg.
Kivéve a Konzol illetve a PC-re exclusive játékokat.
PL a sony a GT5-öt soha a büdös életbe nem teszik át máshová.
Viszont ha a Resident 5 és Silent Hill 5 és stb átmegy X360-ra, ahogy történt a másik 4 résszel, akkor kinyomatják PC-re is.

dante3
Székesfehérváron<#buck>, úgy legyen!<#bee1>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

DarkSector
Bakker ne haragudj, de ti hol éltek??????????????????
Már 7.-én meg fog jelenni!!!!!!!!!!

dante3
Bezony, de a DMC4-rõl nem tudok, hogy jönne pcre!<#szomoru1>

DarkSector
SH és RE jönni fog.
Mass Effect-rõl meg szó sem volt, de az is át lesz írva.
Ma néztem pont egy videót a pc-s változatról.

grayfox
Sh5 és RE5 szintén nem jön pc-re :/
A mass effectet semmilyen hivatalos forrás nem erõsítette meg, hogy jön.
Hiába szebb minden pc-n, ha egy csomó nagy cím ki se jön rá :/

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Hát igen... És mi a poén? A Crysis-t sem hagyják meg csak a pc-seknek, hogy legalább 1 játék legyen már, ami csak a miénk (még ha sztem ratyi is).

Másik meg a Mass Effect-el kapcsolatos, amin felhúztam magam. Xbox360-on már novemberben kijött, és a pc-s megjelenést titkolja a microsoft... De szerencsére titkos forrásokból egyesek kiderítették (magyarok, csehek, oroszok is), hogy bizony jönni fog még tavasszal PC-re, már honosítás is készül hozzá. De microsoft "barátunk" szépen eltitkolja, hogy vegyük meg a jó kis xbox360-ukat! <#duhos2>

Amúgy meg hozzá kell sajnos szoknunk, hogy szinte minden elõbb fog kijönni konzolra... JÓVAL elõbb... :S Vagy vmi ki se jön PC-re. PC-n lassan már csak az MMO-k érik meg a fejlesztõknek és a kiadóknak.
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

DarkSector
Igen engem most ezek foglalkoztatnak!!!!!!!!!!:
TUROK MEGJ.: 0802.05.
DEVIL MAY CRY 4 MEGJ.: 08.02.07.
ASSASSIN CREED (egyenlõre még) 08.03.28.

Késõbbi számomra istenjátékok:
RESIDENT EVIL 5
SILENT HILL 5
ALONE IN THE DARK 5
ÉS
BIONIC COMMANDO REARMED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jó lesz ez de nemsokára itt a TUROK

DarkSector
Age of Connan egy rakás szar.

Assassin Creed <#banplz>
Lassan olyan érzésem támad, mint a Crysis esetében húzzák-halasszák és a végén egy bugos fasz játék lesz belõle.
Ez döbbenetes.

bertino
Operating System: Windows Vista

<#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

tobias88

CPU: Core 2 Duo E6600 or equivalent
CPU Speed: 2.4Ghz
System Ram: 2GB
Operating System: Windows Vista
Drive Type: DVD Drive
Free Disk Space: 3GB
Video Card: 512 MB DirectX 9.0c Graphics Card with Shader 3.0 support (NVIDIA GeForce 7900 GTX or equivalent)
Video Card Features:
-Video Ram: 512 MB
-Video Card 3D Acceleration: Required
-Video HW Transform & Lighting: Required
-Vertex Shader Ver: Required - 3.0
-Pixel Shader Ver: Required - 3.0

azért ez már durva az Age of Conan-nek
ELEGEM VAN!!!<#duma> Már hónapok óta várok erre a játékra és még halasztják. A rohadt XBOX-ra meg PS3-ra bezzeg kijött<#gunyos1>. Ilyenkor gondolkodok azon hogy vegyek-e de azért sem fogok venni ki fogom várni<#falbav><#falbav>. Ha ez így folytatódik akkor azt mondom nem kel ez a sz*r<#schmoll2>.(egy kicsit felhúzott a hír<#vigyor0>)
tobias88
akkor már annyira nem lesz nagy a gépigény..., minél jobban halasztják, annál kisebbnek fog tûnni<#vigyor2>,

és nem akarom mondani, hogy megmondtam, de megmondtam<#hehe>
davidka003
Kapja be az egész rohadt cég.<#gunyos1><#mf2>
Erre a játékra várok már hónapok óta. Megjelenik majd március 28.-án és nem is nagyon tudok majd vele játszani, mert akkor már készülni kell az érettségire.<#szomoru1>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

MOst jött a SZOMORÚ hír!A játékot elhalasztották Márcisu 28.-ára a DS-es verzióval együtt akarják kiadni!LINK
Oh,értem,köszönöm a gyors válaszodat!További jó hétvégét!

BB

Kandurex
rakhatsz, az alaplap majd leszabályozza, a lényeg, h az is DDR2 -es legyen

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sziasztok!

Láttam hogy mennyi memória kell a játékhoz,ezért felmerûlt bennem egy kérdés😄DR2-es ramom van a gépben 1 gb 533Mhz-es ahhoz hozzárakhatok más mhz-es ramot,csak az a lényeg hogy ddr2-es legyen,v a mhz is lényeges?

Üdv All

DarkSector
Elhiszem, mert gondolom X-en van már tapasztalatod.
De én azért jobban elleszek vele, mint pl a nyamvatt Crysis-el, meg a sok bukásra ítélt társaival.
PC-re egy ilyen mászkálós játék részemrõl maga a messiás.

Még a nagy isteneim:
DMC4 RE5 SH5 AITD5!!!!!!!!!!!!FOREVER

tobias88
március 25:
gamerankings
gamespot
ign
gamezone

Európára gamefaqs március 1et ír, én abban még bízok, mert ott Amcsiknál ugyan úgy megvan a március 25:
gamefaqs

És gondold meg, hogy ki beszél hülyeségeket, mielött hülyeségeket beszélsz
tobias88
USA ekkor jelenik meg, az tuti! Európára még látok február 15.ei dátumot, Ausztráloknál meg TBA -van... De az vicc hogy egy játék több mint 1 hónapot késik USA-ban... SZóval én úgy hiszem, hogy várhatunk márc 15ig