Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Manapság egyre többe van így, tök jó a graf meg a fizika, közben meg a játék olyan gagyi h csak na. Remélem ezzel a játékkal nem lesz így.

tobias88
az a hivatalos gépigény per pillanat, lehet majs csökkentenek, de eddig ez él
davidka003
Fél éve még egy 9600XT-m volt 3,5 évig. Azzal is elvoltam. A legtöbb játék ment vele minimumon.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Heheheh, jogos 😄

(Amúgy engem csak akkor zavar a nagy gépigény, ha miatta lesz rossz a játékélmény... teszem azt, úgy akad, hogy 4 óra egy küzdelem 😛)
ilyen géppel én is ezt mondanám 😊

davidka003
Én sosem foglalkoztam a gépigényekkel. Az a lényeg, hogy fusson valahogy ez a király játék.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

És még annak se mindig =)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

egyedül annak a gépigénynek lehet majd hinni ami a doboz hátulján lesz

Az a nem hivatalos gépigény volt... vki idióta csak úgy kitalálta. Nyugi, sztem optimalizálják vmennyire, ha már így megvárakoztattak minket. (Mondjuk az is lehet, hogy már megint csak magamat nyugtatgatom 😛)
Grove4
😞

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

DarkSector
Állítólag max-hoz 3GB ram kell majd.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Grove4
Remélem menni fog a gépemen komolyabb kompromisszum nélkül.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

DarkSector
Jah csak jussunk hozzá végre.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Looooser
nem olvastam vissza csak linkeltem ^^

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

davidka003
Legalább 5 link volt már ezzel kapcsolatban.<#mf1>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Looooser
Öröm hír a pc-seknek mindenki nézze meg ezt a linket

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Azt tudom mi van benne,csak azt nem tudtam hogy mit jelet az Angol címe!Köszi!Bár nekem az hogy rendezõi vágás nem mond sokat!
davidka003
Rendezõi vágás. 😊
Azt jelenti, hogy lesz a játékban pár olyan küldetés, ami a konzolos verzióban nincs benne.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Directors Cut az mit jelent?
davidka003
Én mondtam már ennek a <#kocsog><#lama>-nak, hogy hagyja abba a linkelgetést. A hardver topic is az õ linkjeivel van tele.
Van egy olyan hülye szokása, hogy az összes hoc.hu-s cikket belinkeli.

AntiHero
20000x szurjátok még be.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Assassin's Creed - márciusban PC-re is
A "rendezõi változat" néhány újdonságot hoz magával, ilyen például a négy darab újfajta felderítés, melyek a konzolos verziókban nem voltak elérhetõek. Az eddig hallottak alapján....
Ezt nem is láttam eddig (Y)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

kirol
Assassin's Creed Director's Cut Edition PC

Valamint PC Guru:
"A játék március végére tolt megjelenése miatt búsulóknak örömhír, hogy a kiadó jelentõs bónuszokkal kárpótol majd minket a hosszú várakozásért. Egyelõre sokat nem árultak el a plusz tartalomról, csak annyit tudunk, hogy négy új nyomozástípust kapunk, ami már csak azért is jó hír, mert a konzolos verziók egyik komoly hátrányának hozták fel az ilyen küldetések egyhangúságát. Bár a többi adalékról még nincs infó, egy valamit tudhatunk: elegen lesznek ahhoz, hogy az Ubisoft büszkén a PC-s verzió végére illesszthesse a Director's Cut jelzõt. Izgalommal várhatjuk tehát március 28-át, hogy mégis mitõl lesz számunkra nagyobb élmény a játék, mint konzolos játékostársaink számára."

AntiHero
pl. zászlógyûjtés, templar-ok vadászata

Milyenek azok a mellék küldetések? Mondanál egy példát.
AntiHero
Bár remélem nem úgy értik hogya mostani mellék küldikbõl még több lesz mert így is sok néha. Bár én nem unom, de sokaknak monoton.

"de egy sor új mellékküldetést teljesíthetünk majd, melyek a konzolos verzióból hiányoznak."
De jó. Így kifizetõdik a várakozás. Ez az infó honnan van? Belinkelnéd?
AntiHero
"de egy sor új mellékküldetést teljesíthetünk majd, melyek a konzolos verzióból hiányoznak."
Csak ezért fogok gépen is játszani😊
Xbox360on pedig nagyon zsír játéka múgy 2 napja játszok vele.

kirol
"Márciusban érkezik a konzolokon sikert arató Assassin's Creed PC-s változata, mely az Assassin’s Creed: Director’s cut edition címet kapta. A játék fõ szála semmit se változott, továbbra is Altair szerepében kell feladatainkat végrehajtani, de egy sor új mellékküldetést teljesíthetünk majd, melyek a konzolos verzióból hiányoznak."

Éppen ez az. Még be se jelenteték hivatalosan a pc-t. (de én attól még reménykedek)
Ez így nem jó. Infó már nem kell az assassin's creedrõl mert xbox-ra már kiadták. Mi már csak várunk hogy mikor jelenik meg és csak akkor írunk róla ha valami váltzás történik a megjelenésel (lassan már mass effect fórum lesz). Nekem egyépként még mindig nem tiszta a megjelenés. Annyi dátum elhangzott már itt hogy nem tudom melyik a biztos. Meg mindegyik oldal ahol nézem a megjelenést mást ír.
DarkSector
még nincs kitûzve idõpont.

Kell neki majd a vas az hot ziher!
Ok. A második kérdés letudva. Márcsak ez elsõ maradt.
jah, véglis unreal engine 3, azt pedig nagyon jól lehet optimalizálni (lásd Bioshock, Unreal Tournament 3)
DarkSector
Azé nem egy nagy szám technikailag.

Jönni fog pc-re. Csak az a kérdés hogy mikor jelenik meg. Na meg az hogy egyáltalán vinni foglya-e a gépem.
De jön Pc-re iiiiiis! <#circling>
TVelvet
Mass effect erõteljesen xbox360
Ja Pc-re veszek. Mivel nincs xbox 360-nam az nekem drága és egy ideig nem is szeretnék. Azt tudom hogy egyszerûbb letölteni sokszor én is töltök<#buck> de a jó játékokat inkább megveszem.PL: mass effect, assassin's creed, witcher. Mass effect az nem biztos mert mivel már megrendeltem az assassin's creedet(576-nál, ott nem is tudom hogy kell visszavonni a rendelést mert eddig nem nagyon rendeltem és még egyszer sem kellet visszavonni) és nincs pénzem a mass effect-re. Ha tudnám hogy kell visszavonni és lenne egy biztosabb dátum a mass effect pc-és verziójára akkor lehet hogy inkább visszavonnám és megvárnám a mass effectet. De lehet hogy megveszem miután letöltöttem de olyan ritkán van nálam (csak ha nagyon bejön a játék) vagy (olyan jó hogy biztos töbször újra játszom pl: witcher)
adammmmmmm te Pc-re veszel játékokat?Én is vennék csak nincs annyi feles zsém!Egyszerûbb letölteni!Mondjuk most kászülök megvenni az UT3-at akciosan 5k ért,azon van MP!
Namost akkor ez márc 25 agy a masseffect? És ha nemez akkor ez mikóóó?😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

A prototype-ot én is várom. Én most sok játékot várok csak sajna meg kell gondolnom melyiket veszem meg mert nincs pénzem mindegyikre. Most az assassin's creed-re eset a választásom. A mass effectet meg majd akkor megveszem ha lesz pénzem.
jolvan én elhiszem,csak viccbõl irtam be tood 😄

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Looooser
én most prototyp-ot várom... az is zúzda lesssz

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Mass Effect off témát iktattunk be... 😛

mikiking: Komolyan mondom, hidd csak el, hogy jönni fog...
kirol
Ti másról beszéltek?
Ez a játék hónap végén jön nem?

Ill. most látom március 25-re halasztották már megint?

Én is ezt mondanám

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Mondom, hogy kiadják! -.- De titoktartás végett nem akarom elárulni, hogy miért vok benne olyan biztos... Legyen elég annyi, hogy vmikor elvileg már tavasszal jönni fog PC-re.