9242
-
#3140 Aha, meg kiabáljon! -
#3139 ja tényleg :)...én is félreértelmeztem :P -
#3138 Villogjon is :) :D :) -
#3137 már szinte irritáló a banner:D -
#3136 Nekem CK az CK :) Jól elnéztem, sebaj :) Köszi, hogy kijavítottál! -
#3135 az a counter kill -
#3134 Megnyomod az ütést, és amikor a kardod ütése odaér akkor nyomod meg még1x az ütést :| -
#3133 na, akkor módosítsuk kicsit a betűméreten a bannerban, mert egyeseknek úgy látszik túl kicsi :) -
#3132 amikor elkezdi a támadást az ellenfél akkor kell egérgombot nyomni, high profile-ban... -
#3131 A lóval hogy másztál fel oda? :S -
#3130 Asszem így:
Jobb klikk nyomva tart (védekezel), s amikor megüt az ellenfél gyors bal gomb (támadsz) - tehét jobb klikk + bal klikk. -
#3129 lehet csak az oroszban müxik:D -
#3128 Combo Killt hogy lehet csinálni?? Mert széjjel nyomkodtam mindent de csak csapkod semmi mást nem csinál :( -
#3127 Miért? Nem áttárgyaltátok már ezt jópárszor? Én mindkét érvelésben találok okosat meg hasznosat, de állást egyik mellett sem tudok foglalni igazán. Az meg már magánügy, ki melyik felé hajlik jobban, melyiket választja, az ellenoldal úgyis szidni fogja a kimerületlenségig.. -
#3126 túl közel vagy? szótár? -
#3125 Messzebb kell állnod, hogy pickpocketelni tudj. -
#3124 Túl közel vagy a célszemélyhez, gyanús vagy. -
The Best #3123 HAli akimár járt itt az mondjamár meghogy kell megcsinálni. a 2 memory block kihalgattam a beszélgetést valami levélröl szol utána valami pickpoket kell menni kéri hogy nyomjam meg az F megnyomom és kiirja hogy Warning too close to pickpoket. most ilyenkor mi van? -
#3122 shiftet nyomva tartod és továbbmész!
oda van írva, én nem hiszem el, hogy ez ennyi embernek gondot okoz:D -
#3121 ja lehet. vagy villognia kéne, mint a Splinter Cell DA topikban -
#3120 Az elején mikor mennek az asszönyok fejükön a cserépedényekkel, ott hogy lehet tovább menni. Probálgattam hogy mikor van kis rés beállok aztán megyek körbe de nem mehetek teljesen körbe igy felburulnak aztán vége, löködöm öket az se jó, mérgemben már kardotrántottam :)
Tudom hogy már kérdezték páran lentebb olvastam hogy shiftet nyomni kell mint állat, me futni de hát akkor sem jó.
Help. pls. -
strebacom #3119 Kicsi a betűűű -
#3118 Ups!!! Ezer bocs. Asszem már tudom a választ. Azért köszi. -
#3117 piros betűket ott fenn olvasd csak el:) -
#3116 Most tulajdonképpen mi az ábra, mindegyik verzió szar? Nekem nincs meg egyiksem és le sem töltöm, mert gyenge a vas, csak kíváncsi vagyok. Reloadedes és Procyonos is kilép ugyan annál a pontnál? -
#3115 sorry... Kép -
#3114 Képet kihagyta...
-
#3113 Ez a nem eccerű. :)
-
#3112 Én most asszem kezdek újjat, új profillal, míg le jön a Jeruzsálem porta:D -
#3111 Combo Killt hogy a tökömbe kell csinálni?? -
#3110 Pont ilyet kerestem. -
#3109 Regisseur ... Uwe Boll
Philip Shahbaz ... Altaïr
Kristen Bell ... Lucy Stillman
Nolan North ... Desmond Miles
Phil Proctor ... Warren Vidic
Peter Renaday ... Al Mualim
Haaz Sleiman ... Malik A-Sayf
Alain Benatar ... Acre Bureau Leader
Carlos Ferro ... Damascus Bureau Leader
Jean-Phillipe Dandenaud ... Robert de Sable
Ammar Daraiseh ... Tamir
Hubert Fielden ... Garnier De Naplouse
Jake Eberle ... Talal
Harry Standjofski ... William of Montferrat
Fred Tatasciore ... Jubair Al-Hakim
Richard Cansino ... Majd Addin -
Pokerface86 #3108 Hellósztok!! Ez a Reload verzió nem teljes? -
gyuri12 #3107 -
Djemba #3106 nekem me iylet ír ki hiba törtnét elnézését kérjük még el se indul
AKKOR TUTI SZAR VAERZÓ? -
#3105 nem, -
#3104 :D -
xido #3103 pedig fog...de ne sírj...aki nemes szívű,az majd megveszi..vagy te jogdíjat kapsz minden eladott példány után?:) -
Mester #3102 Remélni remélheted, de valszínű amire megkapod a boltban a warezosok nagyrésze már végig is tolta;p -
#3101 1 hónap hosszú idő... :)