9242
  • DarkSector
    Hol lép ki a játék?
    Hányas missionál?
  • berczely
  • xido
    na..az előtt nem mondtad,hogy lovat loptál:)))..jóhogy nem tetszel nekik..elvégre nagy MI-s npc-k:)
  • joshua
    *kerület:D
  • joshua
    3 város, 3 került=9 ember
  • szurop
    Háj.
    Az utóbbi néhány oldalt átolvastam, és nemtalálom a választ, hogy ez normális dolog hogy vadásznak rám az őrök, mikor megyek Damascusba, vagy nem kellett volna lovakat lopnom?
  • csoola
    4 város van de vannak melléktelepülések, falvak, talán várak
  • ZsZso
    Télleg :), amúgy jó :)
  • Gideon Wieth
    jaaaaaaah :D bakker este van ne fárasszatok már :D
  • Gideon Wieth
    jó most ezt így mondhatjátok ! :D DE MIT JELENT ? :D
  • ZsZso
    szvsz poén akart lenni:
    "Valaki meg tudja mondani mi az a 4 uj nyomozós típus ???"
  • xido
    vótvót..csak kértem egy update verziót belőle rendes képregény buborékkal:)
  • xido
    a 4 ujj játékmód..bocs..kicsit erőltetett lett:))))
  • ZsZso
    A Humoros és aranyos képek topik egy jól bevált szófordulatával élve: "vótmá" :)
  • xido
  • Gideon Wieth
    konzolon lehetett egyszer prédikátorokat kikérdezni :) //ez az amikor követed egy olyan helyre ami viszonylag csendes és ököllel meggyőzöd h beszéljen// aztán van kihallgatás , és lopás illetve informatortól lehet felvenni küldit infoért cserébe...ez álltalában zászló keresés vagy assassination... :)

Mi ez a hüvelyk ujj mutató ujj stb ?? :D
  • berczely
    TESSÉK:
  • ZsZso
    Hádde, ha Magyarországon költöm a pénzem akkor nem károsítom ... sőt ha nem itthon költöm el, akkor se (max nem jut neki belőle):).

A demagógia jó eszköz tud lenni, ha ésszel használják, de ez egy picit durva volt.
  • Prince23
    Amúgy nagymesterB (xd) 9 fazonról beszélt... ergó, akkor 9 közelkeleti város van... vajon így lesz? vagy jeruzsálemben be nyomnak vagy 2 embergyilokot... aztán meg jön ANTIOCH
  • xido
    volt már magyar termék azt hiszem,aminek a kiadási joga nem idehaza volt..lásd ASK homework pinballjai...ha nem rosszul tudom épp
  • xido
    hüvelykujj...mutató ujj...és még kettő...
    te..a különbség a konzol vs pc..nem biztos,hogy mindenkinek vannak konzolos végigjátszási tapasztalatai,hogy tudják mi az új benne
  • berczely
    Hát ha brenyo add jogothozzá hogy szerkesszem!
  • Prince23
    Tk is-is igaza van... pl magyar terméket vki azonnal megvesz, és menőzik itt vele, h azonnal feldobja a netre, és kész, szedik is...
    bár ezt nem tom, h müködik...
  • berczely
  • xido
    és végre rendes buborékos:)))

csináld meg újra a "hol a kardom" szénakupacosat is..le akarommenteni:))
  • xido
    when ubisoft produtcs meet:))..crossover játék,ki tud nagyobbat yamakasizni:))
  • Gideon Wieth
    sziasztok.
    Valaki meg tudja mondani mi az a 4 uj nyomozós típus ???
  • ZsZso
    LOL, jók ezek a képek :)
  • xido
    öö..a valami más az tuti magyar termék?..pl egy Asus vagy egy nvidia termékből mennyi a hazai gazdaság profitja?:)))
  • berczely
  • ZsZso
    "aki megveszi a játékot az meg az országot károsítja"
    Ezt még gondold át :)
  • gabo91
    Teljes mértékben igazad van.

Egyébként pedig a warezolás a gyártokat lehet, hogy károsítja de aki megveszi a játékot az meg az országot károsítja.
    Nem igazán van olyay játék amit magyarok készítettek igy ha megveszed a játékot akkor a pénzed szépen kimegy az amugyis csoró országból.
    Ellenben ha warezolsz akkor bentmarad a pénzed és mondjuk az országon belül költöd el valamire...
  • xido
    a be nem mutatott tutorial..kicsit béna volt..istenkém:)
  • ZsZso
    De a csuklója alól jön ki. Nem lehet, hogy takarásban van az ujja? Lehet egyszer játszott vele, aztán azóta jön csak ki a gyűrűsujja helyett :)
  • gabo91
    : D de még szürkemágus...
  • gabo91
    Na játszottam vele 2 órát.
    Fura picit az irányitás de meglehet szokni majd.
    Viszont idegesit hogy nincs felirat a videokon, de végigkell nézni, igy a az eddigi játékbnak kb fele csak a videónézéssel telt.

Egyrészt most elakadtam, másrészt meg kidobál.
    Újra belefeküdtem a gépbe hosszú videozás után elküldtek egy helyre ahol egy zászló volt felvettem de még mindig ott a jel a térképen, két feketeruhás ember áll lent. Mit kell itt csinálni?

• xido
    ebbe Gandalf is benne van,nemcsak Morpheus?:DDDD
  • xido
    de van..korábban elhangzott,hogy állítólag egy ujja hiányzik és ahelyett van...tiszta F.Krueger:)
  • ZsZso
    Kötekedünk? :) Ha azt írom 5. ujj semmi különleges nincs benne :) De legyen igazad:

helyesbítés:
    nem a 6. ujj, hanem az 5. elnézést a félreértésért, az Úr irgalmazzon nekem :)
  • ZsZso
    Ide is benyomom a képet, véletlen a warezba nyomtam :)