9242
-
Hol lép ki a játék?
Hányas missionál? -
-
xido #3298 na..az előtt nem mondtad,hogy lovat loptál:)))..jóhogy nem tetszel nekik..elvégre nagy MI-s npc-k:) -
*kerület:D -
3 város, 3 került=9 ember -
szurop #3295 Háj.
Az utóbbi néhány oldalt átolvastam, és nemtalálom a választ, hogy ez normális dolog hogy vadásznak rám az őrök, mikor megyek Damascusba, vagy nem kellett volna lovakat lopnom? -
csoola #3294 4 város van de vannak melléktelepülések, falvak, talán várak -
Télleg :), amúgy jó :) -
jaaaaaaah :D bakker este van ne fárasszatok már :D -
jó most ezt így mondhatjátok ! :D DE MIT JELENT ? :D -
szvsz poén akart lenni:
"Valaki meg tudja mondani mi az a 4 uj nyomozós típus ???" -
xido #3289 vótvót..csak kértem egy update verziót belőle rendes képregény buborékkal:) -
xido #3288 a 4 ujj játékmód..bocs..kicsit erőltetett lett:)))) -
A Humoros és aranyos képek topik egy jól bevált szófordulatával élve: "vótmá" :) -
xido #3286 
-
konzolon lehetett egyszer prédikátorokat kikérdezni :) //ez az amikor követed egy olyan helyre ami viszonylag csendes és ököllel meggyőzöd h beszéljen// aztán van kihallgatás , és lopás illetve informatortól lehet felvenni küldit infoért cserébe...ez álltalában zászló keresés vagy assassination... :)
Mi ez a hüvelyk ujj mutató ujj stb ?? :D -
TESSÉK:
-
Hádde, ha Magyarországon költöm a pénzem akkor nem károsítom ... sőt ha nem itthon költöm el, akkor se (max nem jut neki belőle):).
A demagógia jó eszköz tud lenni, ha ésszel használják, de ez egy picit durva volt. -
Amúgy nagymesterB (xd) 9 fazonról beszélt... ergó, akkor 9 közelkeleti város van... vajon így lesz? vagy jeruzsálemben be nyomnak vagy 2 embergyilokot... aztán meg jön ANTIOCH
-
xido #3281 volt már magyar termék azt hiszem,aminek a kiadási joga nem idehaza volt..lásd ASK homework pinballjai...ha nem rosszul tudom épp -
xido #3280 hüvelykujj...mutató ujj...és még kettő...
te..a különbség a konzol vs pc..nem biztos,hogy mindenkinek vannak konzolos végigjátszási tapasztalatai,hogy tudják mi az új benne -
Hát ha brenyo add jogothozzá hogy szerkesszem! -
Tk is-is igaza van... pl magyar terméket vki azonnal megvesz, és menőzik itt vele, h azonnal feldobja a netre, és kész, szedik is...
bár ezt nem tom, h müködik... -
-
xido #3276 és végre rendes buborékos:)))
csináld meg újra a "hol a kardom" szénakupacosat is..le akarommenteni:)) -
xido #3275 when ubisoft produtcs meet:))..crossover játék,ki tud nagyobbat yamakasizni:)) -
sziasztok.
Valaki meg tudja mondani mi az a 4 uj nyomozós típus ???
-
LOL, jók ezek a képek :) -
xido #3272 öö..a valami más az tuti magyar termék?..pl egy Asus vagy egy nvidia termékből mennyi a hazai gazdaság profitja?:))) -
-
"aki megveszi a játékot az meg az országot károsítja"
Ezt még gondold át :) -
Teljes mértékben igazad van.
Egyébként pedig a warezolás a gyártokat lehet, hogy károsítja de aki megveszi a játékot az meg az országot károsítja.
Nem igazán van olyay játék amit magyarok készítettek igy ha megveszed a játékot akkor a pénzed szépen kimegy az amugyis csoró országból.
Ellenben ha warezolsz akkor bentmarad a pénzed és mondjuk az országon belül költöd el valamire... -
xido #3268 a be nem mutatott tutorial..kicsit béna volt..istenkém:) -
De a csuklója alól jön ki. Nem lehet, hogy takarásban van az ujja? Lehet egyszer játszott vele, aztán azóta jön csak ki a gyűrűsujja helyett :) -
: D de még szürkemágus... -
Na játszottam vele 2 órát.
Fura picit az irányitás de meglehet szokni majd.
Viszont idegesit hogy nincs felirat a videokon, de végigkell nézni, igy a az eddigi játékbnak kb fele csak a videónézéssel telt.
Egyrészt most elakadtam, másrészt meg kidobál.
Újra belefeküdtem a gépbe hosszú videozás után elküldtek egy helyre ahol egy zászló volt felvettem de még mindig ott a jel a térképen, két feketeruhás ember áll lent. Mit kell itt csinálni?
-
xido #3264 ebbe Gandalf is benne van,nemcsak Morpheus?:DDDD -
xido #3263 de van..korábban elhangzott,hogy állítólag egy ujja hiányzik és ahelyett van...tiszta F.Krueger:) -
Kötekedünk? :) Ha azt írom 5. ujj semmi különleges nincs benne :) De legyen igazad:
helyesbítés:
nem a 6. ujj, hanem az 5. elnézést a félreértésért, az Úr irgalmazzon nekem :) -
Ide is benyomom a képet, véletlen a warezba nyomtam :)