Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"
lehet az kellene ide is mint a koznol fórumon, semmi vita, csak:
"warez? köszönjük, menj máshova"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
Mindenki maga ügye, felelõssége, h most mit is csinál xy pc-vel...
Jó lenne, ha a házigazda idejönne...<#wink>#wink>
Ha nem akarjátok h itt is errõl mennyen a vita javaslom vegyétek ki... És javaslom a külön warez topikot.
(ennyi szerencsétlent -.-)
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Kandi,nemérted,a bannered gusztustalan patkányféreg megnyilvánulás,azért a felháborodás,nem az elveid miatt...
részemrõl téma lezárva.
És térjünk má a topik lényegére, nem a piros mondatocskára.
Ha pc-re nem lesz több játék, akkor nyomjuk konzolon. Nagy kaland. Legalább nem kell fejleszteni állandóan a gépet, ami mostanában elég röhejes. Tekintve hogy 1-2 játék szintje a 3 éves átlag szintjét üti meg, és ez mellett egy erõgépen is macerás a lejátszása.
ki van írva bannerba mi a helyzet, neked is csak az idõd megy vele, topiknak se használ a sok vitatkozás, ráadásul sztem fele társaság inkább a játékra kíváncsi, nemtom mit kell lovagolni a témán, aki akarja megveszi, ennyi.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Vesztek én valamit, ha letöltöm?
Nem!
Olyan játékot megveszek, aminek értelme is van, hogy eredetiben legyen meg, és ez pl az a játék amit lehet online játszani, vagy nagy fanja vagyok.
ON:
Na srácok, aki próbálta már a játékot, milyen véleménnyel van róla?
Mit mertek mondani a gépigényrõl? Tudom tudom már le lett írva 100szor objektíven, de én valós tapasztalatokra lennék kíváncsi (mondjuk mostanában menõ mérce a Crysis 😊, talán ilyen összehasonlításnak örülnék a legjobban).
Pár screenshot esetleg 😊
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
a Daemon-Tools Pro Advanced 4.12.0220.0 verziót, ha esetleg valaki xarakodni akar, nyilván csupa jóindulattal mondom :-)IDE
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Az ok bármennyire is prózai az eladásokban rejlik, eztért próbáljuk, úgy, ahogy kisebb - nagyobb ráhatással figyelmeztetni a fórumozókat, hogy vész van, és elõbb - utóbb mindenki csak koppani fog. Nem kell minden játékot megvenned. Nem kell a gatyádat is rákölteni a legál cuccokra, csak néha kell változtatni a mentalításon, egy évben egy játék bele fér nem? Miért ne lehetne az Assassin Creed az?
Na én itt be is fejeztem,az admin kiskirályokkal soseszerettem beszélgetni,úgyis mindig a kiskirálynak van igaza....
És hamár felkiáltójel,akkor oké,de ettõl én még továbbra is tartom magamat azokhoz a jelzõkhöz amikért adtad na Kandi,na cs..😊
Kit zavar az hogy arról beszélünk, hogy torrenten kinnt van?
Csak a modikat, akik divatból utálják a warezt...
A másik meg, ki az a fasz aki vár 1 hónapot hogy megvehesse?
Addig oda-vissza keresztbe végigviszem.
Egyébként szerintem még ne ezt a poryconost töltsétek, hanem várni kéne egy rendes crackelt verzióra.
5 éve regisztráltam itt magam évekig olyan jó kis fórum volt.Mindent meg lehetett beszélni.
Most meg üldözik a warezt.Kérdem én:miért?
Miért ne lehetne a warezról beszélni.Aztán aki mûveli az a saját dolga.(felelõssége)
Félreértés ne essék,én is vettem már jópár játékot legálisan, de de mindet nem fogom megvenni.
Talán az SG is beszövetkezett azokhoz a magukat ...védõ...-nek nevezett gitegyletekhez?
A warez miatt még nem ment tönkre egy kiadó sem, de játékfejlesztõ se és nem is fog.
No comment tovább...
ezért adtam, gondolod nem jogos?
És kicsit nézz szét melyikre van több minõségi game mostanában...Igen,konzolra...akkor min kell csodálkozni?😊
Az egy dolog ha az sg úgy ahogy elhatárolódik a wareztól és ezt teljes mértékben meg lehet érteni. De azért gondolkodjatok már el azon, hogy mit engedtek meg magatoknak és mit nem...
nem tudom mit képzel magáról aki ezt a szöveget kiírta, de visszább vehetne a kis arcából.
u.i: ami játékot eddig megvettem, mindet kipróbáltam elõtte, mert köszi, lutrira nem veszek meg semmit.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
A demo-kal meg ne dobálózz,mert mostanság egy rakat játék demoja jóóval a megjelenés után kerül netre,és kb szart sem mutatnak a valós játékból...
Egyszerûen csak telepítsétek fel a "leírási útmutató" alapján és simán megy😊"
én vhogy nem hiszek neked ez alapján a leírás alapján 😄
ld. CoD 4, Carbon.... ezerrel vették eredetibe, pc nem megy csõdbe úgy se
és tök lényegtelen, h ki honnan szerzi be a cuccost (havertól, boltból, downloaddal)
... és van egy általános felfogás (amit az SG Tudományos hírmagazin támogat) próbálunk a felhasználókra erõltetni, azaz legalítás útjára terelni õket, már akit lehet
Egyébként a warezról meg anyit hogy a konzoloknak már réges rég végük lenne ha a warez miatt halnának be az adott gépen a játékkiadások...
Egy konzol game ma majdnem kétszer többe kerül mint egy pc game...Konzolon is ugyanott van a warez (psnél chip,boxnál feltörés,stb) és erõsen warezolnak rajtuk,még sem megy csõdbe egyik nagy cég sem,és fogynak a cuccaik mint a cukor..
A hiba a kiadókban és a fejlesztõkben keresendõ....Amúgy egy konzolra játékot fejleszteni is rövidebb idõ a fix hw miatt,ezért sok játékfejlesztõ inkább konzolra dolgozik,és több motyit tud kiadni pár év alatt...Szóval ne a warezt basztassuk,mert eléggé meggondolatlanság az egészet arra kenni...
Fõleg egy konzol -pc átiratnál...Azért nem születik sok átirat mert a pc-s társadalom hatlmas százaléka eltéli a konzolos játékokat,ha meghallják hogy az adott game konzolról jött,már ócsárolják...Ilyen faszfejek mellett meg ne várjuk hogy a fejlesztõ kinyalja a pc-sek seggét...
Ezer éve nem vettem zenei CD-t, mp3at se nagyon töltök le netes rádiót hallgatok, akkor most miattam sírnak a kiadók? Vegyek én is egy két tucatszart?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
és ezzel én is abbahagyom a dolgot (na nem a warezra gondolok)
további szép napot