9242
-
Nem valószínű, hoyg a crack okoz valamilyen hibát is ennél a játéknál. -
adammmmmmm #3379 Én öszintén szólva le sza... tojtam az őröket azon a területen ami a városok között van. Ha folyamatosan vágtatsz akkor nem érnek utol (nincs anyi eszük hogy ők is lóra üljenek) Ha átmész egy város területére miközben köröznek ott már nem fognak körözni. -
neked milyen cracked van hogy mikor át mentél a videódba a lovadal egy másik helyre ott neked miért nem csíkos a kép ?? mert nekem valamiért csíkos ott remélem csak a crack miatt -
lassan haladj a loval gyorshajtásér vadásznak ... lassan előtte is elmehetsz legalábbis nálam, városba viszont nem mehetsz be looval !!! -
PunkZoli #3376 hova ment a játék?:D
-
A warez-topicban található Jerusalem utáni mentést próbálta valaki ? -
Hmmm a vidióban akár 1 minket ért ütés is halálos lehet :) Lehet nem tudták ezt elfogadtatni a játékosokkal :) -
Hogy lehet, csak egyszerűen lökdösni az embereket?
Ebben a videóban benne van az elején, mikor el is röhögik magukat:
Jade bemutatója -
xido #3372 még a bal keze is stimmel basszus..ott nem látszik,itt igen..kettévágták:)) -
xido #3371 neee.nee..tudom már..nem véletlen,hogy a bakancsos csak derékig van,Altair meg deréktól nincs...bug..felsőteste itt,alsó meg amott:))) -
adammmmmmm #3370 Szerintem ebben a játékban az a kgjobb ahogyan becserkészed a célszemélyt meg ahogy menekülsz mert valami balhét csinálsz. Kinyrok egy kéregetőt megölök három őrt aztán futás. Futás közben meg ál két őr hátal, rejtett penge megölöm az egyiket és futok tovább. Az a bajom hogy túl könnyű lehagyni a katonákat. -
kutyaszarba lépett... 

nézzétek meg a jobb bakancsának talpát olyan mintha szaros lenne ... :D -
:DDDD Összezavarodott a mátrix, és a tarkóba való tüske így Altair kezéből jön ki? Ó banyek, ennyi bonyodalom egy pre-release miatt :). -
kitudja... sajnos a fejéig nem láthattam fel...
-
xido #3366 ez itt Morpheus bőrkabátja és bakancsa..."Altair..nem a kanál hajlik...neked nincs lábad":))) -
a legelején mikor volt még fegyverem én is mindig megkostoltattam az utamba kerülőkkel a penge ízét...
most nincsenek fegyoim igy nemtudom...
legjobb az ami a kezéből jön ki. -
Matte #3364 :)))
megmosolyogni meg lehet amit írtál, mondanivaló már nem sok volt benne....
-
Ezeket én mindig megölöm. -
WOW ... csak azt ne mondd, hogy az a tag, aki épp a segítségére siet szegény Altairnak az maga Dr. House!! :) -
-
Cat 02 #3360 Kéregető engem is idegesít =| -
adammmmmmm #3359 Eddig ebben a játékban 3 irritáló karakter típusal találkoztam.
1:Prédikátor
2:Fogyatékos
3:Kéregető
1: Valamiért nagyon irritál. Biztos nincs ezzel így mindenki de ha akad rá lehetőség oda megyek ledöföm és tovább sétálok. Az őrök csak 6 másodperc múlva reagálnak
2: Nagyon nem találkoztam velük csak a második áldozatnál de ott valami baromira irritáltak. 15-ször vettek észre miatuk.
3: Ezzek nem idegesítenek anyira de azért ezek is irritálnak. Egyépként ha jól vettem észre akkor az őrök gyanút fognak ha megütöm de akkor nem ha megfogom és arréb dobom. Elég poénosnak találtam mikor jött egy kérgető a hídon megfogtam arréb doptam lesett a hídról (nem lett baja
) Erre a két őr közül az egyik azt mondta hogy "ez meg mit csinál
" a másik meg röhögött.
-
Na igen a jövedelem különbségek lényegessek, hollandiában lévő minimál bér 8* akkora mint az itteni. A játékok árai pedig nagyábol megyeznek szerte a világon.
És akkor csodálkoznak pl hogy ázsiában egyálltalán nincs eladás... -
Nekem is eszembe jutott, hogy talán azért nem lehet bejutni Jeruzsálembe, mert a földönkívüliek blokád alá vették a várost...csak nem mertem hangot adni a véleményemnek, mert lehet h a klingonok megfeszítettek volna a Golgotán... -
Cat 02 #3356 Flatout 2-t is vették 3k-ért
btw az a gáz h Amerikában 4szer annyi az éves jövedelme egy embernek ergo simán ki tud fizetni egy játékot, de ha ott 30-40k lenne akkor ő se venné meg -
A legföbb probléma a játékok ára. Gondolom egyrészt a fejlesztés van belekalkulálva másrészt pedig az egyéb költségek (szállítás, fordítási dijak, áfa eladók haszna stb)
Mivel kevés játék fogy igy azok akik megveszik duplán esetleg 3*, 4* anyit fizetnek érte hogy meglegyen az elvárt bevétel.
Szoval ha több lenne az eladás akkor az árak is lejebb lennének, de csak akkor lessz több az eladás ha lejebb lesznek az árak.
Szoval valami fokozatos átszoktatás kellene, és ehez a kiadóknak és a vevőknek is kellene hajlandóságot mutatni.
Persze mindkét oldal makacs, van aki alacsony ár melett is warezolni fog, és az sem biztos hogy ha 2-3* anyian veszik meg a játékot akkor a kiadók is lejebb teszik az árakat.
Egy próbának itt lessz az Assassin's a 12-15k. Ft-hoz képest lejebb van jóval a 8k Ft-os ár, adott a lehetőség hogy többen vegyék meg és ezzel biznyítsanak hogy érdemes lejebb venni az árakat. És persze nem egy utolsó szar játékról van szó...
-
csoola #3354 és ebben az egész warez vitában az is benne van h persze ott a demo, de sokszor a demot készitik el nagyon jol, azát a játék meg hmmm... szoval mindkét oldalon vannak jo érvek, részemröl ennyi -
Hát csak onnan volt ugye Jeruzsálemes képünk :)
Kicsit kevertem az Independence Day -t és a Mars Attacks! -et. -
xido #3352 nebassz..ez az oroszból van:))) -
LoooooooL Az idegenek!!!! 
-
xido #3350 így a jogos:) -
Hopp, kiütöttem vkit:) Szorry ;) -
Persze, lehetett volna órákat is szarakodnom vele, de gyors ezt sikerült összetennem. Egy újabb teória mért nem lehet Jeruzsálem városába bejutni.
-
Köszönöm! -
pedig jó lenne:D -
Jó hogy már nem netről streameled játék közben. :) -
Figyelj...a köztes megoldás az lenne, ha mindkét alternatíva megvalósulna...ha valaki van olyan perverz, hogy a dobozt szereti szagolgatni, meg a konyhanyelvre lefordított kézikönyvet lapozgatni, akkor tegye azt...ha ez neki megér plusz X ezer forintot, hát istenem...ő dolga. De akit nem a doboz, meg a kézikönyv, meg az ajándék térkép érdekel, hanem csak a program, az ne fizessen má' dupla árat érte... -
ülj le egy padra és a fgombot nyomd meg és kihalgatja -
Leülsz a közeli parda, F-et nyomsz utána E és kihallgatod őket! -
Itt mit kellene csinálnom.
(a térképen a nyitot szájról valami beszédre következtetek, de nem jön össze a dolog)