Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaLTáSGYiLKoS
ezek nem éheztek soha életükben... (és nem is fognak 😊)))))

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"

Kandurex
accepted

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
ingyenes, csak nem kifizetõdõ, de ha annyira zavar, na leveszem, helyette ez, ezt viszont a kutya nem nézni...

lehet az kellene ide is mint a koznol fórumon, semmi vita, csak:

"warez? köszönjük, menj máshova"

Skynet
No...Igy mostmár elnézést is kérhetek..Szal sory😊
Vazze, most nézem, nforce-on, és jön a nagy megdöbbenés... 😄 Azt hittem vmikor március végén, vagy április elején jön ki 😛 Asszem öhm... be is szerzem mindjárt... 😄
Assassin's Creed yeee

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Prince23
Teljesen egyetértek... flusztráló, vitaindító megnyílvánulás...
Mindenki maga ügye, felelõssége, h most mit is csinál xy pc-vel...

Jó lenne, ha a házigazda idejönne...<#wink>

Balumann
Miért nem nyitotok egy külön topikot a warez-nak, úgy mint a cod 4 topikba, és azt linkelitek be. Ez a szöveg ami a banner alatt van zavaró, felesleges és hülyeség.
Ha nem akarjátok h itt is errõl mennyen a vita javaslom vegyétek ki... És javaslom a külön warez topikot.

(ennyi szerencsétlent -.-)

Katun
Ismét offolok, de ezt az oldalt NAGYON MUSZÁJ volt létrehozni.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Skynet
Azongondolkodom hogy az admin baxtatás az ingyenes hobbi lenne nem?😊
Kandi,nemérted,a bannered gusztustalan patkányféreg megnyilvánulás,azért a felháborodás,nem az elveid miatt...
Prince23
Figyeljetek má! akinek winampja, bs playerje, stb van, az mind mehet a warezdutyiba! ennyi
részemrõl téma lezárva.

És térjünk má a topik lényegére, nem a piros mondatocskára.

Igazad van. Teljesen felesleges a Pc-s warezt ennyire leszólni. Konzolon ugyanugy warezzal játszik a többség. Csak ott nem kell megvitatni a védelem feltörésének a hibáit, és hogy mi milyen segédlettel indul el.
Ha pc-re nem lesz több játék, akkor nyomjuk konzolon. Nagy kaland. Legalább nem kell fejleszteni állandóan a gépet, ami mostanában elég röhejes. Tekintve hogy 1-2 játék szintje a 3 éves átlag szintjét üti meg, és ez mellett egy erõgépen is macerás a lejátszása.
bertino
jó, de most attól, hogy itt játszod a hírnököt, nem fogja több ember megvenni.

ki van írva bannerba mi a helyzet, neked is csak az idõd megy vele, topiknak se használ a sok vitatkozás, ráadásul sztem fele társaság inkább a játékra kíváncsi, nemtom mit kell lovagolni a témán, aki akarja megveszi, ennyi.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Prince of Máté
Mondj egy okot miért pont azt vegyem meg?
Vesztek én valamit, ha letöltöm?
Nem!
Olyan játékot megveszek, aminek értelme is van, hogy eredetiben legyen meg, és ez pl az a játék amit lehet online játszani, vagy nagy fanja vagyok.

az a baj hogy azt hiszed hiszitek hogy senki semmit nemvesz meg.....1évben 1játék bõven megvan nekem én elmúlt 1hónapban 2átékot vettem persze nm újjakat a maffiát és a delta force-ot.Mellete volt 20eredetim vagy mégtöbb majdnem mindet elajándékoztam msot maradt 5kb ami online fõleg cod cs emg ilyenek....szóval ne hidd azt hogy nemveszünk semmit. mondtuk is nem 1x letöltjük és ha megéri megvesszük. Szerintem ez korrekt.
ZsZso
OFF: Jajj istenem, megy a flém megint a warezról 😞 ... ki szegény - ki gazdag, bár bevallom õszintén felkérés egy keringõre a topik alatt szereplõ szöveg. Kicsit naív, kicsit demagóg 😊 ... a warezolást viszont én sem szeretem ebben a topikban. PONT. Kandurex, minden tiszteletem a tied, de nem hittem volna, hogy bekapcsolódsz ebbe a véget nem érõ vitába :S.

ON:
Na srácok, aki próbálta már a játékot, milyen véleménnyel van róla?

Mit mertek mondani a gépigényrõl? Tudom tudom már le lett írva 100szor objektíven, de én valós tapasztalatokra lennék kíváncsi (mondjuk mostanában menõ mérce a Crysis 😊, talán ilyen összehasonlításnak örülnék a legjobban).

Pár screenshot esetleg 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Mr Bishop
Feltettem
a Daemon-Tools Pro Advanced 4.12.0220.0 verziót, ha esetleg valaki xarakodni akar, nyilván csupa jóindulattal mondom :-)IDE

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

zzeN
reméljük jó az RLD-s, csak míg felrakják vhova...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Kandurex
A helyzet a következõ óriási visszaesés van a PC jétkok piacán, számos kiadó, közöttük olyan nevek, mint az Unreal fejlesztõ Epic, vagy Peter Molyneux fejtette ki azon véleményét, hogy bizony a PC, mint játék platform komoly bajban van. Most ott tartunk, hogy minden jövõbeni játék amit az Epic ad ki nem jelenik meg PC, csak konzol után. A legnagyobb hardware gyártók, Amd - Intel - Micro fog össze, hogy próbálja egyben tartani a kiadókat és fejlesztõket, hogy ne csak konzolra fejlesszenek.

Az ok bármennyire is prózai az eladásokban rejlik, eztért próbáljuk, úgy, ahogy kisebb - nagyobb ráhatással figyelmeztetni a fórumozókat, hogy vész van, és elõbb - utóbb mindenki csak koppani fog. Nem kell minden játékot megvenned. Nem kell a gatyádat is rákölteni a legál cuccokra, csak néha kell változtatni a mentalításon, egy évben egy játék bele fér nem? Miért ne lehetne az Assassin Creed az?

tdu Toyota
most ki jöt a játék ?? bocs le maradtam vagy csak a demo jöt ki??

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Skynet
Akkor gratulálok a bannerszövegedhez,pont kellõképpen bunkó😊
Na én itt be is fejeztem,az admin kiskirályokkal soseszerettem beszélgetni,úgyis mindig a kiskirálynak van igaza....
És hamár felkiáltójel,akkor oké,de ettõl én még továbbra is tartom magamat azokhoz a jelzõkhöz amikért adtad na Kandi,na cs..😊
Prince of Máté
Elvileg a warez magáncélra való terjesztése nem illegális!

grebber
Assassins.Creed-RELOADED háhá ezse fog menni azt jön a vitality proper 😄

Next PC upgrade: 2022

Kandurex
Nem divat kérdés #1827

Kandurex
Én írtam a banner szöveget.

Prince of Máté
Hagyjuk már ezt a warez szöveget...
Kit zavar az hogy arról beszélünk, hogy torrenten kinnt van?
Csak a modikat, akik divatból utálják a warezt...
A másik meg, ki az a fasz aki vár 1 hónapot hogy megvehesse?
Addig oda-vissza keresztbe végigviszem.
Egyébként szerintem még ne ezt a poryconost töltsétek, hanem várni kéne egy rendes crackelt verzióra.

tény hogy normálisan is emglehet mondani a véleményt ami skynetnek nemegy....meg is lett a hatása szerintem megérdemelte a figyelmeztetést...de szerintem akkór sincs értemle az egésznek....te soha nem warezoltál? esetleg amíg pcd volt..és nem melóhelyen hanem otthon eredeti winfosod volt? a különbözõ vírusírtókat megvetted? ez is warez...szerintem túl tág foglalom ahoz hogy veszekedni lehessen rajta kinek van igaza....nincs értelme....vagy beszélgessünk csak a játékról ami engem is érdekel vagy zárd be a topikot.....vagy nemtom....engem a játék érdekel nemaz ahogy marjátok 1mást...
Kandurex
Senki nem kényszerít rá djcom, hogy megvegyél minden játékot. A banner szöveg azoknak szól akik SEMMIT nem vesznek meg, mert ingyér' van.

böröczk
<#worship>

Kumiho #2179

Skynet
A topic irojának szolt,és ha te irtad akkor biza nemjogos,mert te kb hasonlóan ugatsz le a topicban mindenkit aki kicsit szarabbul áll anyagilag...
Skynet
Nem,ez nem hatni próbálás,hanem egyenesen leugatás,fõle ami a topicban van...Ilyet topicba csak egy gusztustalan patkányféreg ir ki,énkérek elnézést amúgy azoknak a nevében akik nem tehetik meg hogy kiadjanak ennyi pénzt egy játékra,sõt,az én q anyukámat..😊
Nem értem ezt a piros nagybetûs részt ott felül.
5 éve regisztráltam itt magam évekig olyan jó kis fórum volt.Mindent meg lehetett beszélni.
Most meg üldözik a warezt.Kérdem én:miért?
Miért ne lehetne a warezról beszélni.Aztán aki mûveli az a saját dolga.(felelõssége)
Félreértés ne essék,én is vettem már jópár játékot legálisan, de de mindet nem fogom megvenni.
Talán az SG is beszövetkezett azokhoz a magukat ...védõ...-nek nevezett gitegyletekhez?
A warez miatt még nem ment tönkre egy kiadó sem, de játékfejlesztõ se és nem is fog.

No comment tovább...

Kandurex
"Én lefogom tölteni hülyegyerek,és ha tetszik megveszem,ennyi...Ha neked jó az hogy egy játékot megveszel 10ezrekért és aztán bosszankodj hogy egy fos akkor vedd meg a összes játékot ami csak megjelenik baromarcú..😊"

ezért adtam, gondolod nem jogos?

Skynet
Ejha befelkiátójelezett vki,mert úgyérezte hogy nincsigazam,gratulálok,anyucira is rakjál felkiáltójelet...Szép dolog a kiskirályság,és mégszebb amikor valaki visszaél vele😊
Kandurex
Nem tudom mennyire veszed észre, de itt senki nem szídja a warezosokat. Inkább fordítva történik. Az, hogy hatni próbálunk rátok, ilyen - olyan módszerekkel, csak annak nem tetszik, akinek eleve büdös a téma.

Skynet
Kicsit gondolkozz el azon hogy konzolon azért kevesebb a lehetõséged warezre (360 ha netezni akarsz nemjó törni,ps3 nincs értelmes chip,ps2 kifutott,de nem mindenki teheti meg hogy chip,játékletölt,lemezreir,stb),igy perszehogy több eredeti game fogy...
És kicsit nézz szét melyikre van több minõségi game mostanában...Igen,konzolra...akkor min kell csodálkozni?😊
Teljes mértékben egyetértek veled.

Az egy dolog ha az sg úgy ahogy elhatárolódik a wareztól és ezt teljes mértékben meg lehet érteni. De azért gondolkodjatok már el azon, hogy mit engedtek meg magatoknak és mit nem...

nem tudom mit képzel magáról aki ezt a szöveget kiírta, de visszább vehetne a kis arcából.

u.i: ami játékot eddig megvettem, mindet kipróbáltam elõtte, mert köszi, lutrira nem veszek meg semmit.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

de akkór olyan érvekkel kéne ami igaz nemgondolod? mert az hogy itthon nemvesszük emg tetöltjük stb....és? attól még nemennek tönkre a kiadók mivel azt se tudják a térképen holvagyunk....a többiek megveszik amerika ázsia stb....bõven elegen megveszik....amúgy a xboxot is warezolják 1000rel.....ugyan az....ennek a vitának soha nemlessz vége...csak ha 1x úgylépne fl a szoftver rendõrség hogy lakat alá velük....ami soha nemfog megtörténni sok pénz és sok idõ lenne......az álltalános felfogást pedig szerintem ezek a viták teszik tönkre és lessz semmi értelme a topiknak mert az 1ik szidja a másikat.....de én ehez nemértek buta warezos vagyok sry
Kandurex
hát töltsd,

Skynet
A topicról meg annyit: aki beirta ezt az idióta piros szöveget: Én lefogom tölteni hülyegyerek,és ha tetszik megveszem,ennyi...Ha neked jó az hogy egy játékot megveszel 10ezrekért és aztán bosszankodj hogy egy fos akkor vedd meg a összes játékot ami csak megjelenik baromarcú..😊
A demo-kal meg ne dobálózz,mert mostanság egy rakat játék demoja jóóval a megjelenés után kerül netre,és kb szart sem mutatnak a valós játékból...
"Mielõtt beszólna a bannerkészitõ nagyokos, elõre leszögezem hogy a játékot Japánból rendeltem meg.

Egyszerûen csak telepítsétek fel a "leírási útmutató" alapján és simán megy😊"

én vhogy nem hiszek neked ez alapján a leírás alapján 😄
Kandurex
Kicsit nézz utánna pls, a konzolos és a PC eladásoknak, nem kicsit fogsz megdöbbeni a különbségen... (akár Mo. viszonylatban)

Prince23
Ezt én is így gondolom...
ld. CoD 4, Carbon.... ezerrel vették eredetibe, pc nem megy csõdbe úgy se

és tök lényegtelen, h ki honnan szerzi be a cuccost (havertól, boltból, downloaddal)

Kandurex
nem, mondjuk a játékos fórum (is) moderátora vagyok, pl, ezért,

... és van egy általános felfogás (amit az SG Tudományos hírmagazin támogat) próbálunk a felhasználókra erõltetni, azaz legalítás útjára terelni õket, már akit lehet

Skynet
Ha jól van optimalizálva és tényleg még job mint a boxon én megveszem ha kijön...
Egyébként a warezról meg anyit hogy a konzoloknak már réges rég végük lenne ha a warez miatt halnának be az adott gépen a játékkiadások...
Egy konzol game ma majdnem kétszer többe kerül mint egy pc game...Konzolon is ugyanott van a warez (psnél chip,boxnál feltörés,stb) és erõsen warezolnak rajtuk,még sem megy csõdbe egyik nagy cég sem,és fogynak a cuccaik mint a cukor..
A hiba a kiadókban és a fejlesztõkben keresendõ....Amúgy egy konzolra játékot fejleszteni is rövidebb idõ a fix hw miatt,ezért sok játékfejlesztõ inkább konzolra dolgozik,és több motyit tud kiadni pár év alatt...Szóval ne a warezt basztassuk,mert eléggé meggondolatlanság az egészet arra kenni...
Fõleg egy konzol -pc átiratnál...Azért nem születik sok átirat mert a pc-s társadalom hatlmas százaléka eltéli a konzolos játékokat,ha meghallják hogy az adott game konzolról jött,már ócsárolják...Ilyen faszfejek mellett meg ne várjuk hogy a fejlesztõ kinyalja a pc-sek seggét...
ma kiprobálom......remélem karajos a gém.
Azt én is megkérdezném ha boxos vagy minek jössz ide? Balhét kavarni? Mennyél élvezd a saját topikodat basztasd a warezzal ott az embereket.....tudod mit? boxon is vannak warezos gammák.....ahogy pcn...is 1kapta fa.....olktasd ki a saját topikodban az embereket legyél ott teréz anya ne itt....nem magyarország miatt fognak bukni vagy nembukni a kiadók...gondolkozzál már....te vedd meg magadnak az összes játékod én nemteszem....szar embervagyok.....nah uccu neki......
Shep
Amúgy ti tiszta oktondiak vagytok, hogy képzeltétek, hogy vitába szálhattok egy Istencsászár ellen? 😄

Ezer éve nem vettem zenei CD-t, mp3at se nagyon töltök le netes rádiót hallgatok, akkor most miattam sírnak a kiadók? Vegyek én is egy két tucatszart?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

én sem akartam belemenni ebbe a vitába de nem csípem az ilyen hupipiros szövegeket fõleg úgy hogy nálunk még elég messze van a hivatalos megjelenés másrészt azzal hogy a szöveg ide kikerült mondhatjuk hogy te robbantottad ki mi csak csatlakoztunk másrészt ha boxod van akkor ne a pc-s topikba keverj

és ezzel én is abbahagyom a dolgot (na nem a warezra gondolok)
további szép napot