Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nagy splinter cell fan vagyok, 2006. decemberében azonnal megvettem 9990-ért. És láss csodát, eltelt 14 hónap, és a cdgalaxisban már 2990-ért meg lehet venni :SSSSSS
az igyekezzen ne spoileres képet beszúrni, vagy ha igen, azt linkben! köszii😊
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ATI® RADEON® X1600*/1650*-1950/HD 2000/3000 series
NVIDIA GeForce® 6800*/7/8/9 series
Csak a csillaggal jelölt kártyáknál!! Azaz az agp-s HD2600-asommal menni fog... huhh, megkönnyebbültem
szerk: erre válasz: #1905
én is sokallom rá ezt az összeget, akármilyen gépem van, de ha lemegy 5 ezer körüli szintre, elsõ dolgom ez lesz 😊
én így vagyok a többi játékkal is egyébként.
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
ilyen gyors a posta vagy mivanitt <#wow2>#wow2><#wow2>#wow2>
TÉK 😞
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"

Why so serious?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pár vitánk már volt, de most, minden tiszteletem a Tied!<#worship>#worship>
Így már nem annyira frusztráló a piros szöveg, és nincs benne a kiadók (szerintem) hülye szövege! Grat!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯