9242
  • Magnum PI
    Hi!

Volt már valakinek olyan problémája hogy szétesik a kép majd lefagy az egész gép? ( Vista x64 8800GTS 512 )
  • mallamut
    annál is angol a hang,
  • tarti19
    Srácok végtelen védekezés van?:D
    komoly:P csak eza jeru városka is bejöhetne:P mert nem kicsit vagyok már kíváncsi:):D:D:D:
    mMentme Jeru felé és ott egy kb.: 10 fős bandát úgy leevrtem arról nyekkentek és a végén megfudamodtak 2-en._P_D
    Erre elkezdtem szaladni utánok előkaptam akis szuronyt majd amikor közel értem úgy ráugrott az ellenre és döfte nyakon , hogy a öröm volt nézni:P
  • KOVU
    na még 1 kérdésem lenne
    futok a játékban (már ahogy nálam fut...)
    és a falbol kiálo kis deszka vagy léc nem tudom hogy mondjam amin a free step-et csinálja ott az 1 ik ugrássánál 1 csövet fog meg felül és hogyan kéne tovább lendülnöm a másik pallora??
    vagy azt még nem tudja meg kell tanulnii valahol?
    thx elörei is ^^
  • adamprof
    és abba még nem lehet tudni h megy-e jeru?
  • xido
    valahogy ezeknél is olyan lehet,mint a html-nél..hivatkozások és parancsok,mikor mit nyisson...
    annál is angol a hang,csak a betűk oroszok:)
  • gyuri12
    az nem jó, már próbálták
  • adamprof
    és mi lenne ha az oroszból csak a jeruzsálem fájlt beleraknánk ebbe?
  • xido
    találtam oroszt...majd kiderül,mennyira igazak a pletykáik,hogy az jó..kiváncsian várom a file-összevetést...a crackjük mérete máris eltér
  • xido
    városnak meg onnantól,ha már egy plázája lesz:)
  • ZsZso
    It's a deal! ;)
  • Prince23
    Inkább számítsuk településnek.. Mert falunak mért neveznük, mikor van egy köztponti várja... szal szvsz
  • ZsZso
    Az falu! :PPPPPP
  • Prince23
    De az már nagyon távol van a SZENTFÖLDTŐL :DD
  • ZsZso
    Psszt ... akármeddig játszhassz, akkor se lesz meg az elveszett föld, a 4. város :)
  • Prince23
    Masyaf!
  • ZsZso
    Azért Masayaf nem említhető egy lapon :) Az inkább falu.

Ne felejtsük, hogy ezen városok csak egy-egy részét deríthettük fel!
  • DarkSector
    Vagy irakban....
    Sőtt magyarországra is belovagolhattunk volna.
  • DarkSector
    Mivel nálam is kifagy...meg amúgyis az elején vagyok, ezért sajnos most még nem tudom megmondani.
  • ZsZso
    Ne vedd tolakodásnak, de mi a 4. város?
  • Prince23
    Pedig olyan jó lett volna itt csatrangolni:
    - Antioch
    - Alexandria
    - Bagdad, és főleg itt!
  • Prince23
    Na itt a másik, igaz... 3
    de én voltam olyan védő (játékot védő xd), h Masyafot is beleszámoltam ill bele számolhatták, ahol hallottam.
  • DarkSector
    Mivel J-nél fagyás van, ezért neked csak 3.
  • ZsZso
    Vannak olyan területek, amiket eleinte nem érsz el, ahogy haladsz előre a történetben lassan mind elérhetővé válik, ne aggódj :) biztosan megmászhatod a nagy tornyot is :).
  • ZsZso
    Nem 3? Acre, Damascus, Jerusalem
  • KOVU
    lenne még pár kérdésem
    a városokban van olyan rész ahol nem enged tovább levan zárva ilyen füsttel vagy mivel mind 1 a lényeg hogy nem lehet arra menni. addig el lehet jutni benne hogy azok eltünjenek vagy nem?

acreban van 1 nagy templom azt meg lehet mászni ? vagy addig nem lehet elmenni
    elöre is kösz ^^
  • ZsZso
    Megfigyelésem szerint minden pályán van egy kijelölt pozíció, ahova kerülsz mikor betöltöd a játékot. Ez a városokban a rablóközpont. A királyságban pedig a nagy puszta középen.
  • Prince23
    ASzt mondják, h 4 város van azt kész, a9 fógórét váltakozva fogjuk kinyírni a 4 városban:(
    Én meg azt gondoltam volna 9 góré, 9 város... sajnos nem így lett:(
  • CroftManor
    Jó a game, csak ne lépne ki folyton :S
    Érdekes, Acreban jártam és kilépett hirtelen, mikor visszamentem, vhogy a lugas alatt találtam magam, annál a papíruszkészítőnél, vagy ki az.
    :S
  • gstup
    Szia!

Nekem athlon 64 3000+ g7800gt 1 gb ram és Vista 32 alatt 1024-ben kicsit akadozva de játszhatóan ment...Erről ennyit.
  • ZsZso
    Március 28án a nagyobb, játékokat árusító cégeknél tuti lesz. (pl.CD Galaxis)
  • grebber
    Na csináltam pár képet.

Na most lépett ki nekem először a game Damascusba.
  • DarkSector
    O_o

• DarkSector
    Azért hihetetlen ez a játék.
    Amikor legelőször kell ellovagolni az elején abba a nagy városba amit egy nagy várfal vesz körül, na akkor döbben le az ember.
    Ekkora térkép egy játékban és ilyen megjelenítés mellett azért elgondolkodtató.
  • Broafka
    hali, letöltöttem, kilép, de a játék jó, hol lehet megvenni és mennyiért?
    ez a játék kell nekem! :)
  • ZsZso
    KOVU, Acreben van a móka vége, utána Jeruzsálem jön.

Zászlót viszont úgy is lehet gyűjteni :).
  • DarkSector
    Kb amennyibe beenged.
  • KOVU
    és 1 ébként most hány városba lehet bemenni mert én eddig jártam damascusban és arce vagy mi ^^
    elöre is thx
  • KOVU
    hi all
    az lenne a kérdésem hogy hány fajta fegyvert fogok kapni? mert van már 1 kissebb késem is ami a hátán van de az nam az ami a kisfilmekben van meg ami a játék elején volt. hanem 1 másik.

és örülök hogy valahogy eldöcög a gépemen -.- igaz állandóan bevan lassúlva és néha még annál is jobban de van ahol egész gyors XD
    nekem az a lényeg hogy elfut ^^
  • norbi56
    nagyobbon én sem gondoltam:D