9242
-
Hi!
Volt már valakinek olyan problémája hogy szétesik a kép majd lefagy az egész gép? ( Vista x64 8800GTS 512 ) -
mallamut #3459 annál is angol a hang, -
Srácok végtelen védekezés van?:D
komoly:P csak eza jeru városka is bejöhetne:P mert nem kicsit vagyok már kíváncsi:):D:D:D:
mMentme Jeru felé és ott egy kb.: 10 fős bandát úgy leevrtem arról nyekkentek és a végén megfudamodtak 2-en._P_D
Erre elkezdtem szaladni utánok előkaptam akis szuronyt majd amikor közel értem úgy ráugrott az ellenre és döfte nyakon , hogy a öröm volt nézni:P -
KOVU #3457 na még 1 kérdésem lenne
futok a játékban (már ahogy nálam fut...)
és a falbol kiálo kis deszka vagy léc nem tudom hogy mondjam amin a free step-et csinálja ott az 1 ik ugrássánál 1 csövet fog meg felül és hogyan kéne tovább lendülnöm a másik pallora??
vagy azt még nem tudja meg kell tanulnii valahol?
thx elörei is ^^ -
adamprof #3456 és abba még nem lehet tudni h megy-e jeru?
-
xido #3455 valahogy ezeknél is olyan lehet,mint a html-nél..hivatkozások és parancsok,mikor mit nyisson...
annál is angol a hang,csak a betűk oroszok:) -
gyuri12 #3454 az nem jó, már próbálták -
adamprof #3453 és mi lenne ha az oroszból csak a jeruzsálem fájlt beleraknánk ebbe?
-
xido #3452 találtam oroszt...majd kiderül,mennyira igazak a pletykáik,hogy az jó..kiváncsian várom a file-összevetést...a crackjük mérete máris eltér -
xido #3451 városnak meg onnantól,ha már egy plázája lesz:) -
It's a deal! ;) -
Inkább számítsuk településnek.. Mert falunak mért neveznük, mikor van egy köztponti várja... szal szvsz -
Az falu! :PPPPPP -
De az már nagyon távol van a SZENTFÖLDTŐL :DD -
Psszt ... akármeddig játszhassz, akkor se lesz meg az elveszett föld, a 4. város :) -
Masyaf! -
Azért Masayaf nem említhető egy lapon :) Az inkább falu.
Ne felejtsük, hogy ezen városok csak egy-egy részét deríthettük fel! -
Vagy irakban....
Sőtt magyarországra is belovagolhattunk volna. -
Mivel nálam is kifagy...meg amúgyis az elején vagyok, ezért sajnos most még nem tudom megmondani. -
Ne vedd tolakodásnak, de mi a 4. város? -
Pedig olyan jó lett volna itt csatrangolni:
- Antioch
- Alexandria
- Bagdad, és főleg itt! -
Na itt a másik, igaz... 3
de én voltam olyan védő (játékot védő xd), h Masyafot is beleszámoltam ill bele számolhatták, ahol hallottam. -
Mivel J-nél fagyás van, ezért neked csak 3. -
Vannak olyan területek, amiket eleinte nem érsz el, ahogy haladsz előre a történetben lassan mind elérhetővé válik, ne aggódj :) biztosan megmászhatod a nagy tornyot is :). -
Nem 3? Acre, Damascus, Jerusalem -
KOVU #3435 lenne még pár kérdésem
a városokban van olyan rész ahol nem enged tovább levan zárva ilyen füsttel vagy mivel mind 1 a lényeg hogy nem lehet arra menni. addig el lehet jutni benne hogy azok eltünjenek vagy nem?
acreban van 1 nagy templom azt meg lehet mászni ? vagy addig nem lehet elmenni
elöre is kösz ^^ -
Megfigyelésem szerint minden pályán van egy kijelölt pozíció, ahova kerülsz mikor betöltöd a játékot. Ez a városokban a rablóközpont. A királyságban pedig a nagy puszta középen. -
ASzt mondják, h 4 város van azt kész, a9 fógórét váltakozva fogjuk kinyírni a 4 városban:(
Én meg azt gondoltam volna 9 góré, 9 város... sajnos nem így lett:( -
Jó a game, csak ne lépne ki folyton :S
Érdekes, Acreban jártam és kilépett hirtelen, mikor visszamentem, vhogy a lugas alatt találtam magam, annál a papíruszkészítőnél, vagy ki az.
:S -
gstup #3431 Szia!
Nekem athlon 64 3000+ g7800gt 1 gb ram és Vista 32 alatt 1024-ben kicsit akadozva de játszhatóan ment...Erről ennyit. -
Március 28án a nagyobb, játékokat árusító cégeknél tuti lesz. (pl.CD Galaxis) -
Na csináltam pár képet.
Na most lépett ki nekem először a game Damascusba. -
O_o
-
Azért hihetetlen ez a játék.
Amikor legelőször kell ellovagolni az elején abba a nagy városba amit egy nagy várfal vesz körül, na akkor döbben le az ember.
Ekkora térkép egy játékban és ilyen megjelenítés mellett azért elgondolkodtató. -
hali, letöltöttem, kilép, de a játék jó, hol lehet megvenni és mennyiért?
ez a játék kell nekem! :) -
KOVU, Acreben van a móka vége, utána Jeruzsálem jön.
Zászlót viszont úgy is lehet gyűjteni :). -
Kb amennyibe beenged. -
KOVU #3423 és 1 ébként most hány városba lehet bemenni mert én eddig jártam damascusban és arce vagy mi ^^
elöre is thx -
KOVU #3422 hi all
az lenne a kérdésem hogy hány fajta fegyvert fogok kapni? mert van már 1 kissebb késem is ami a hátán van de az nam az ami a kisfilmekben van meg ami a játék elején volt. hanem 1 másik.
és örülök hogy valahogy eldöcög a gépemen -.- igaz állandóan bevan lassúlva és néha még annál is jobban de van ahol egész gyors XD
nekem az a lényeg hogy elfut ^^ -
nagyobbon én sem gondoltam:D