Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Az volt a szép idő mikor magamnak is csak derékig értem :)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
egyébként nincs játék ami akad, nem hiszem hogy ez lenne az elsõ (na persze nem kell fullon játszni..)
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ott irja bazz, nem mondom el mert ott irja mit kell nyomni, ennyire nem lehetsz vak és korlátolt
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az volt a szép idő mikor magamnak is csak derékig értem :)
néztem a awanaddonatw-n, és a Frontlines vitalitis. elkézelhetõ, h aki teheti most kivételesen vtly-s szedjen... pedig rld -ék nagyon jók
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
Reloaded mostanában mi a rákot csinál nemértem 😞
Next PC upgrade: 2022
(bármilyen játékban)
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
sebaj
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Az ilyet tényleg ki kell nyírni! Azt a perverz minenit!!! 😄
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!