Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zotya10002
Sziasztok!!Szerintetek 2.9ghz proci és 2gb ram nvidia gf 8500gt -vel menne a játék!!??
Választ elõre is köszönöm!!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Nem tudnátok segíteni nekem?

Feltelepítettem a játékot minden jól megy de 30-40 perc játék után kilép
Mitõl lehet ez a játék pedig mediumon szaggatás nélkül megy
jo a játék
Looooser
ehhhhhh....

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

The Protector
Nem.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

hmmm?

Csá
PlayStation 2 re kijött az assassins creed?

Narxis
Mediumon, attól függ milyen felbontást akarsz.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
RAM lehet kicsit kevés, amúgy mennie kéne.

csá köszi a választ és a másik kérdésemre is válaszolnál? (ilyengépel szaggatnae? és mien grafon menne?
)

Narxis
Shappire a gyártó, ATi a márka és tervezõ. Shappire a legjobb minõségben, mert még kismillióan gyártanak ATi kártyát.

Csá
MEg kell kérdeznem hogy ilyengépel szaggatnae? és mien grafon menne?

1Gb ram
2,4Ghz proci
Ati Radeon HD2600pro 512mb
(a Shappire és az Ati miben különbözik?)

Hello mindenkinek!
lenne egy problémám a game-el ha tudtok akkor segitsetek
1. nem hallatszanak a párbeszédek ez mi miatt lehet ?
2. már lassan elment az egész játékbna a hang ??????
ha utdotk akkor irjatok köszi
Seithennin
bocs a képért, továbbra is tanácsot várok😊

Seithennin

Seithennin
hali! eljutottam a 6. memoria részletig, ahol csak 1 lovagot kell kinyírni a temetés után, csak az a baj hogy nem igazán megy, mindig kinyírnak! elfutottam már hátha íjászok nélkül menni fog de nem megy, pedig eddig könnyebb volt, de se counter attack se semmi nem jön be, a gép azt javasolta hogy dobáljak késeket és azzal tizedeljem õket de túl közel vannak😞(( help

Gando
low profile az az mikor sétálsz... ergó nem keltessz feltünést, de ha high profile van akkor mindenen keresztülrohansz futsz és nem törõdsz azzal hogy meglátnak-e csak ráugrassz a csávókra

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Looooser

építõ jellleggel nekem teccik jó copy 😄

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Sziasztok!

Végre vásároltam alkalmas hardvert, így kipróbáltam a játékot. Nagyon tetszik, a grafika csodálatos, mindig is szerettem a tomb raider szerû ugrálásokat. A játékidõ milyen hosszú, kb. hány "emléknyi" állást kell befejezni? Mivel most kezdtem, az elsõ jeruzsálemi szakaszon vagyok túl.
Az irányítással gondjaim akadtak, kicsit szokatlan, hogy a jobb egérgombbal futok, illetve nem találom hogyan kell "low profile"-ba jutni.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Narxis
:-)

zotya10002
Értem én, csak leszarom. 😊Figyelmetlen vok!!:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Narxis
Lol te most olvasni vagy angolul nem tudsz?

zotya10002
Káár:-(( Pedíg nagyon tetszik a game!!

macleody
Szia!! Szerintem nem!!! Látod a teszt is passzolta a kérdést!!!
zotya10002
Sziasztok!!Szerintetek elmegy a game a gépemen??

ezt nézzd,nézzétek meg!! http://www.hackthat.net/df/ddos/40122/index.hack
Alapgyorsítás a hangnál nem segített.

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

Sziasztok!
azt azeretném kérdezni,hogy az akadozó, visszhangos hanggal mit lehet tenni?
Elõre is köszönöm.

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

Narxis
Nincs.

FAQ-ban nem talaltam, van arra valami modszer program vagy barmi hogy az intro-t atvezetoket at lehessen ugrani, a sok beszelgetest ne kelljen megvarni?

hoy ehh

Eljutottam Robertig, de nem ismertem a counterattackot, így elbuktam. Talán egyszer újrakezdem, mert nagyon tetszett a game!<#vigyor2><#worship>

Írogattatok a gépigényrõl. Szerintem nem volt annyira durva. 1680X1050-ben játszottam mindent maxon és simán elviszi egy Core 2 Duo 3GHz-en, 8800GTS-el (G92) meg 2X1GB 800-as rammal. Aki most venne gépet, ezt kb megkapná 70-80K környékén és még más játékokban is simán megállja a helyét, fõleg ha kisebb a felbontás! Már nem ez a konfigom, de annak is van 1-2 oka.<#pias>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

koschwarz
ez egy megalapozott vélemény. <#ticking><#szomoru2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
ha valaki eljut robertig, akkor annak már ismernie és alkalmaznia kellene minimum a counterattackot, ami egy egyszerû reflexjáték és simán el lehet bánni akár 20 katonával is...ettõl kezdve miért a játék hibája, hogy béna vagy? szerintem az egyedüli hibája a játéknak pont az, hogy túl könnyû volt.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Lehet, de akkor is nagy a fogalmazászavar. 😊

"vessetek a mókusok közé" :)

Kongy
meg kell verni a célpont emberét. 3 dolgot csinálsz és leassassinationölheted a célpontot...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Narxis
Szerintem mér helyett már-t akart írni. Csak tipp. xD

"az mér sikerült! :😊"

Csak én nem értem ezt a mondatfélét? <#wilting>

Egészen ügyesen elbeszélgetsz magaddal itt...eszembe is jutott egy vicc:
-Miért jó a skizofrénnek?
-Mert soha sincs egyedül.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

az mér sikerült! :😊

PS3 ID: hdcsaba

meg kell vetni a szónoklot?

Hello, a memory block 2 Interrogation küldetésnél mit kell csinálni? Mert nem tudok túl jutni rajta :S

Attól hogy te nem birod végigvinni nem a játék a szar...

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Nekem jó gém volt a végéig. Ezt is jól elbaszták ilyen marhassággal. Az a rész ahol körben állnak Roberttel és jönnek a lovagok, na az egy kurva durva, már nagyon lefárasztott. Én egy játékkal azért jáccok hogy szórakozzak, nem hogy szendvedjek., És még a warez miatt sírnak, sírjanak is. Ha megvettem volna kérném is vissza a pénzt az Ubitól, mert nem lehet végigvinni, így nyilván el sem kezdem még1x, ergo nem éri meg az árát.

ffxi
...neked.

Fákjúal!

b1t3gr1ff
szar egy game...

Nézd meg a saját fórumomat! Az adatlapomon megtalálod!

snowkid16
Pwned<#buck>. Kiváncsi vagyok milyen lesz. Gears Of War volt a legjobb pc-s játék, olyan grafja volt. Húú 😄

Prince23
Készül a második rész...

snowkid16
Aha, nem hiszem hogy szebb. A játékélményrõl bezzeg ne is beszéljünk, micsoda különbségek vannak...Olyan grafja van, mikor Mesa nál Multizok, és ott mindenkinek nukleáris fegyója van, a szemem majd kisült, olyan szép volt 😄

snowkid16
Nem hiszem, majdnem ugyanolyan teljesítményüek, az meg plána , hogy ha vki vesz egy 100K-s procit, 3 év múlva nem lesz max grafja,mert ugyebár ugrásszerûen megnõtt a grafika látványra, igényre...2 év múlva röhög az AMD az Inteles Pofájába, hogy haha ennyit érsz, veszek olyan gépet kevesebbért...Addig így fog menni, még nem egy szintbe leszenk, és az áruk is ugyanannyi lesz XD

Mindenki vegyen oylat amit meghengedhet magának , aki megveszi 100k ért a procit az nem fog olyan hamar újra költeni a gépre mint az aki 16000-ért veszi. Tény hogy alaplapon nem érdemes spórolni és van középút árban s teljesítményben cpu és vga piacon is. Ram árak meg viccesek tehát mehet bele 2-4G 😊.
Amúgy meg hogy ne legyek teljesen off ... Assasins Creed nagyon jó kis játék szerintem profibb a grafikája mint a Crysisnek és sokkal simábban fut . Egyszerû kis game de arra hogy pár naponként betöltsem s 1-2 órát kellemesen eltöltsek teljesen megfelel.