Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Választ elõre is köszönöm!!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Feltelepítettem a játékot minden jól megy de 30-40 perc játék után kilép
Mitõl lehet ez a játék pedig mediumon szaggatás nélkül megy
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
PlayStation 2 re kijött az assassins creed?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
)
MEg kell kérdeznem hogy ilyengépel szaggatnae? és mien grafon menne?
1Gb ram
2,4Ghz proci
Ati Radeon HD2600pro 512mb
(a Shappire és az Ati miben különbözik?)
lenne egy problémám a game-el ha tudtok akkor segitsetek
1. nem hallatszanak a párbeszédek ez mi miatt lehet ?
2. már lassan elment az egész játékbna a hang ??????
ha utdotk akkor irjatok köszi
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
építõ jellleggel nekem teccik jó copy 😄
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Végre vásároltam alkalmas hardvert, így kipróbáltam a játékot. Nagyon tetszik, a grafika csodálatos, mindig is szerettem a tomb raider szerû ugrálásokat. A játékidõ milyen hosszú, kb. hány "emléknyi" állást kell befejezni? Mivel most kezdtem, az elsõ jeruzsálemi szakaszon vagyok túl.
Az irányítással gondjaim akadtak, kicsit szokatlan, hogy a jobb egérgombbal futok, illetve nem találom hogyan kell "low profile"-ba jutni.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
azt azeretném kérdezni,hogy az akadozó, visszhangos hanggal mit lehet tenni?
Elõre is köszönöm.
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
hoy ehh
Írogattatok a gépigényrõl. Szerintem nem volt annyira durva. 1680X1050-ben játszottam mindent maxon és simán elviszi egy Core 2 Duo 3GHz-en, 8800GTS-el (G92) meg 2X1GB 800-as rammal. Aki most venne gépet, ezt kb megkapná 70-80K környékén és még más játékokban is simán megállja a helyét, fõleg ha kisebb a felbontás! Már nem ez a konfigom, de annak is van 1-2 oka.<#pias>#pias>
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
"vessetek a mókusok közé" :)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Csak én nem értem ezt a mondatfélét? <#wilting>#wilting>
-Miért jó a skizofrénnek?
-Mert soha sincs egyedül.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
PS3 ID: hdcsaba
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Amúgy meg hogy ne legyek teljesen off ... Assasins Creed nagyon jó kis játék szerintem profibb a grafikája mint a Crysisnek és sokkal simábban fut . Egyszerû kis game de arra hogy pár naponként betöltsem s 1-2 órát kellemesen eltöltsek teljesen megfelel.