9242
-
#8762 Egyébként mértnem csináltah a játékhoz magyarítást? A játéknak BIZTOS van forgatókönyve vagyis levan írva akkor csak annyilenne az egész hogy lekéne fordítani magyarra és feliratozás formályában egy patchel együtt belehetne tenni és a menü is magyar lenne :)szerintem ha valaki nagyon akarná megcsinálná nem hiszem hogy olyan nagy dolog ha én tudnák angolul és tudnám ezt hogyan is kell biztos megcsinálnám :). -
#8761 :)))
de egyébként a játékmenet az olyan, amit te is megtapasztaltál: megkapod a küldit, elmész abba a városba, megcsinálod a nyomozásokat, aztán végrehajtás. szóval ilyen szempontból elég repetitív, de ízlés kérdése, én minden egyes halálugrást és harcot élveztem, a környezet meg fantasztikus, és a történet is nagyon bejött nekem.
zászlót meg csak akkor vettem fel, ha épp az utamba esett, nem tudom mi jelentősége van a játék szempontjából a gyűjtögetésüknek. -
lammaer #8760 Naaa, te gonosz. :)
A kerettortenettol nem estem hasra, az oreg napi dumajatol szinten nem, mivel kb semmi jelentosege nincsen a jatekmenetre. Ha a kuszkusz optimalis elkeszitesi modjarol beszelne, az se sokat valtoztatna azon, hogy mit kell csinalni.
Attol hogy dumalnak, nekem meg nem lesz elvezetesebb a jatekmenet. Sajnos, mert igen igeretesnek tunt a jatek, a kivitelezes tenyleg uberprofi. De hat izlesek es pofonok :) -
#8759 Amint tudom, megoldom. Türelem:)
toto11: nincs szállítási költség.
-
#8758 mármint ha "az öreg valamit magyaráz" szinten van a történet megértése, akkor tényleg csak annyi a játék amit leírtál ;))) -
simonl #8757 Na igen, kicsit elhanyagoltuk - talán méltánytalanul -a játékot és a topic -ot is:)
Azért nem rossz játék szerintem, engem a hangulata mindig magával ragadott.... -
#8756 Egyébként megkérdezhetem mértnincs a topiknak ott fent semmi képe?:) -
#8755 Fú nekem az utolsó küldi tetszik ott damaskus közelében. Amikor vagy 100embert kell tüzifává aprítani :D. -
Cat 02 #8754 Jah ^^ Bár a végső gyilok érdekes szokott lenni, max az odavezető út nem. -
lammaer #8753 Sracok, egy gyors kerdes: tologatom, tologatom a jatékot, talán a 4. orgyilkosságnál tartok - ez most végig ugyanez lesz 9 orgyilkosságon keresztül?
Úgy értem: előző akció végén teleport vissza a várba, öreg magyaráz, kapok egy új fegyvert, lóra fel, vágta a városba, város előtt leverni a katonákat, benn megcsinálni 2 véletlen küldetést, irány az iroda, onnan vissza a kivégzendő célponthoz aztán kész.
Lesz ez más is, vagy csak ez ismétlődik újra és újra? Nekem ebből 4 kb elég, 100 zászlót meg nem fogok keresgélni egy városban :) -
#8752 Basszus! milyen időnként kell felnézni a steam-re? Mindig lemaradok baszki a kedvenceim akciójáról. A karácsonyi Bioshock-ról is lemaradtam :@ Legalább előre szólnának 1 héttel :) -
#8751 énmár megjelenés napján szaladtam a boltba megvenni :) -
toto11 #8750 + szálítási költség? -
#8749 50%-os akció van ma Steamen. 4500huf az AC. -
lammaer #8748 1280x1024 volt... idokozben megoldottam: az assassin.ini fajlban a Multisampling=16 ot allitottam be. Bar jatekbol ez csak 1-3ra (esetleg 4) volt allithato, ha megpiszkaltam az ini-t, egybol maskepp nez ki a dolog.
Eleg furcsa ez amugy... de mostmar minden ok. -
#8747 A felbontást próbáltad feljebb tenni? XD (vicc) -
lammaer #8746 Sracok, szegyenlem megkerdezni, de hol lehet ebben a jatekban Anti Aliast bekapcsolni? Graphic optionsban mindent kinyomtam maxra, jatekon kivul Catalyst Control Centerben (Radeon 4850-em van, Windows XP) is probaltam Anti Aliast bekapcsolni - semmi. Iszonyatosan reces minden...
-
WiZZ #8745 Hello!
Memory block 4-nél tartottam, és ma tökvéletlenül letöröltem a profilomat, úgy ahogy van...
Légyszi küldjön valaki mentést!!A Memorby block 4-ben már megcsináltam Damascust, ha valaki tud ilyen mentést küldeni, annak nagy köszi!!
ha újra lehet játszani,onnan,ahonnan akarom, akkor jó lenne a 100%-os mentés is! mail:[email protected]
Köszi előre is!! -
rin02 #8744 mármint nem a szélesvászon a gond, hanem nem rakja ki teljes képernyőre, látszik az asztal, stb... -
rin02 #8743 a játék videó beállításánál akármit állítok semmi...léyszi segítsetek, egyébként azért köszi -
#8742 mármint szélesvásznú? azzal sztem nem lehet mit csinálni... ha meg window módra gondolsz, az a videó beállításoknál lesz vhol -
rin02 #8741 hali, légyszi segítsetek!plíz! az ac nem indul el teljes képernyőben , így nagyon rontja a játék hangulatát, légyszi segítsetek -
Maksi #8740 Hogy a ménykűben tudod megtalálni az összes zászlót? :D Én jó, ha 5-10-et találok a 100-ból egy városban :D -
#8739 Nekem az az ötletem hogy ha újra rakod a játékot ne autópatchel rakd fel a patchet hanem keresd meg a neten töltsed le és ugy tedd fel manuálisan. Talán ugy jó. Vagy nemtudom hogyha má 2 patch van a játékhoz akkor elöbb az elsőt rakd fel aztán a másodikat. -
#8738 Én úgytudom hogy csak aprób jutalmak vannak pl. ha combo skillel megölsz 100katonát onnantól sokkal könnyebben tudsz majd kombózni meg ha 100counter attack akkor az is könnyeb lesz. A zsászlók ért is hasonlók lehetnek. Én eljutottam odáig hogy kinyírtam minden őrt és minden városban minden zászlót és utána marhakönnyű lett a játék mert olyan erős lett a karakterem és ha új játékot kezdtem nem 4 élettel hanem tele élettel kezdtem :P -
#8737 ÖTLET??? -
Maksi #8736 Van valami jutalom, ha az összes kilátót megmássza az ember, meg a zászlók összeszedésének?
A civilek megmentésének csak annyi a haszna, hogy ott lesz az a pár helybéli, akik elkapkodják az őröket? Vagy van értelme mindet kiszabadítani? -
#8735 Nem a játékban nemlehet nyílpuskát használni. Az csak az egykori E3-on volt az első verzióban aztán ugygondolták jobblenne a dobókés. -
#8734 Azok amiket ott látsz nem a küldetések hanem a fejezetek ha betöltöd mondjuk a utolsó elötti fejezetet akkor ott szedegetheted a zászlokat meg őröjet szabadon. Ha meg utána betöltöd az első fejezetet a zászlóid ugyan ugy összevannak már szedve. :) -
Maksi #8733 Lehet valamilyen módon nyílpuskát szerezni a játékban? Vagy csak a demo-ban van hősünknek? -
Steve Q #8732 Hmm, ezt jó előre tudni, még nem vittem végig AC-t :D -
Jocoke #8731 Sziasztok. szerintem jo jatek lett nem mondom hogy nincsenek hibai mert vannak . de en elveztem. egyetlken legnagyobb problemam az hogy a sztori lejarta utan nem tudom folytatni a jatekot. ugyanis ugy terveztem hogy miutan a sztori lejar azutan olok meg minden lovagot es gyujtok ossze minden zaszlot. de nem enged vissza a jatekba csak az eddig megcsinalt kuldetesem tudom csinalni.
esetleg valami otlet? vagy en vagyok a bena? vagy a jatekot szartak tenyleg ennyire el?
szamitogeopekhez van hozzaferesem az animusba is bele lehet ekudni de nem enged visszxa :( :(
pls help
peace -
#8730 Elindulna a játék patchelni akar leszedi a patcheket és amikor rakja fel ezzel a hibaüzivel félbeszakítja a telepítést:
"Could not retrieve version number! Installation will be aborted."
Ötletek???
Mert ha felrakom a patchet ezt írja ki felrakás közbe ha nem rakom fel akk else indul mert autómata leakarja tölteni.
Újratelepítés megvolt
ez a vezió már futott 1 éve a gépen, akkor nem volt vele semmi gondd most nemértem...
Ötletek??
Kössz
SrAta -
Steve Q #8729 Ez viszont nem túl kellemes, elismerem. Legközelebb csinálj biztonsági mentést a profilodról (ha lehet). -
toto11 #8728 Nem vicces hála az orosznak töröltem a profilom -
Steve Q #8727 Talán mert orosz verzió? -
toto11 #8726 Helo!
LEszetfem a netről a játékot, de orosz tudja valaki, hogy mért? -
Steve Q #8725 Hali! 8 hsz-el korábban ugyanezt kérdezték, a válasz: nincs se felirat, se magyarítás. -
#8724 Sziasztok!
Hogyan lehet a feliratot bekapcsolni?Valószínűleg én vagyok a noob,de nem találtam meg...:)!Van hozzá valamiféle magyarosítás? -
#8723 Frissítsen videokártya drivert és DirectX-et. Ha így se jó akkor lehet gyenge gépe.