9242
  • grebber
    Ez nem város valami kis falucska amint áthaladtam csak gondoltam felmászok!
  • Rage47
  • KOVU
    ez melyik város????
    nagyon jó kép tetszik ^^
  • GiGa master
    isten ments egy Orosz szinkrontól...megszereztem az AvP requiem-et orosz szinkronnal...hát 1 ember olvassa szinkront végig nincs gyerek,női hang külön csak az az 1 férfié:D:D most ez a gamebe h nézne ki:D:P
  • KOVU
    hmm beolvastam warez ba is akkor ez 1 pach lsz bele kell tenni és kész?
    az jó nem kell megint 2-3 napig szednem XD
  • grebber
  • ZsZso
    Az NFORCEon olvasottak alapján azt kell mondanom rosszul tudod. Persze nem elsőkézből tudom én se, úgyhogy nem merek teljes mellszélességgel kiállni az állításom mellett.
  • KOVU
    mi az hogy 1-2 óra akkor már van is uj verzió vagy mi?
  • xido
    az oroszban a dialógus tudtommal angol maradt..nincs külön orosz szinkron
  • NeBby
    a new release will be out in the next 24 hours. it’s a confirmed information from RLD. that’s all what can be said now all will be explained and some interesting announcemnt in .nfo file will be added. it seems that one of the groups involved in this release was penetrated.

Bottom line is : issues with RLD group was solved and a new release will be in 24 hours.

24 órán belül MŰKÖDŐ VERZIÓ!

(bocsi , hogy ide írom , de ez sztem fontos)

MOD: In an hour or two I will provide rapidshare links of the russian patch for AC. Works 100%. I entered Jerusalem. No bugs yet.

1-2óra
  • ZsZso
    Emberek, összedobtam egy FAQ oldalt, állítólag könnyen kereshető benne akármi, s akár ti is küldhettek be kérdéseket. Ha segítenétek megtömhetnénk kérdésekkel... (meg majd valami kultúráltabb linkkel is el kéne látnom :), ha látom értelmét a dolognak)

Assassin's Creed Gyakran Ismételt Kérdések

Aki úgy érzi sok kérdés-választ tudna felvinni szóljon PMben megbeszéljük. Most pár kérdést beletettem próbaként.
  • ZsZso
  • atila4
    Vkinek van meghívoja ncorera??ha van vkinek pls vegyen fel msn-re [email protected]
  • GiGa master
    eléggé igaz monnyuk nforce-ot nem is néztem :S kiment a fejemből!remélem hamar lesz megoldás mert bevok zsongva jerusalemre...de nekem monnyuk volt néha h így is kilépett...előtte!
  • xido
    régi mondás,hogy ha nforce-n nincs,akkor kamu/zsákbamacska...vitality ha csinált volna,akkor újra jönne a teljes méretű csomag...
  • GiGa master
    akkor most eredetileg jön a megoldás vagy jön egy teljesen új törés?!:Dmonnyuk szeretett properes barátainktól?!v valkitől?
  • csoola
    be van baszva a srác azért
    amugy sztem csak az elején vagy vagy bejött vmi bug, mert ez a "visszaflashelös" effekt :D
  • NeBby
    Semmit se segít! NEM a crack a baja , mint ahogy le is volt írva párszor...
  • NeBby
    AC warez topikba be lehet nézni , jön a megoldás ha minden igaz!
  • zoenn
    Van egy Jeruzsálemes mentés elvileg...
  • GiGa master
    Sziasztok!Rákerestem egy pár crack fixre a jerusalemnél kilépős problémából kifolyólag hát találtam vitality,reload,meg anyámtudja milyen crackfixet de semmi ugyna úgy kilép....további szakik?nem jött rá valaki valami okosságra?!előre is köszi!
  • gyigyi
    kép
  • gyigyi
    Miért ilyen a kép??????????
  • csoola
    enm vészes az, jo lesz elvileg
  • GoKu x
    okés köszi a gyors választ, akkor teszek 1 próbát, hátha!
  • davidka003
    Kicsit csúnyácska, de a játékélmény a lényeg, ami nagyon jó.
  • GoKu x
    és ugy nagyon ocsmány?
  • davidka003
    Minimumon elmegy.
  • GoKu x
    ahogy visszaolvastam a gépigény az eget veri, joé optimalizálták akkor... de azért megkérdem h tegyek probát szerény gépemmel? PIV 3,00ghz, 2x512mb kingston, geforce 7600gt. mire számitsak?
  • Cat 02 #3471
    Ezt próbálta már valaki?
  • Cat 02 #3470
    nyomj egy TAB-ot
  • DarkSector
    Figyuzz van egy torony kozéptájt, ami egy bástyára hasonlít.
    Allul az ajtó mellett jobbra és ballra 1-1 őr és legtetején egy ijjász van.
    Nyírd ki és nézz szét.
  • csoola
    szerintem ez a továbbdolgozott 2.5ös ami volt a double agentben de lehet h saját nemtom :)
  • Rainbow15
    Oké.
    Csak mert valaki írta még pár napja, hogy Ut3 és milyen jó stb.
  • grebber
    De ez enm UT3-as!
  • davidka003
    "az is UT3mas"

Nem kell az "is", mert ez nem UT3 engines játék.
  • Rainbow15
    Hi
    nálatok is az van, hogy ha az árnyék 2 vagy 3 on van, akkor egyszer sötétebb a világ, egyszer világosabb? Mert nálam folyton ez van. kb 3-4mp-ként világosabb, sötétebb. Mint amikor a Napot eltakarja egy felhő.
    Más játékban is volt ilyen, asszem a Rainbow Six Vegasban, az is UT3mas motort használ.
  • szurop
    Ne hülyítsétek szegényt. Fel kell menni Damascusban az egyik toronyra, hogy feltérképezze a terepet, és onnantól már mutatja a térkép, hogy merre vannak küldetések. Ha nem tudod hogy kell feltérképezni a terepet, akkor úgy, hogy a térkép mutat néhány valamilyen ábrát, azok magas tornyok, felmész a tetejükre, amennyire bírsz, és nyomsz egy "E" betűt.
  • xido
    állítólag 100%
  • böröczk
    jah, nálam maxon (ráadásul 1680x1050-es felbontáson) jóindulattal sem lehet mozgóképnek nevezni, amit a játékban látok : DDD
    amúgy közepes minőségben kellemesen játszható.