Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem elég egy 3,2GHz-es Intel CPU?? Mennyenek a ... oda!
De azért a remény hal meg utoljára. Letöltöm, hátha elindul..
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
investigate and find May'saff traitor
tudom hogy meg kell találni, de ahova mutatja, ott két csávó beszéget, mit kellene ott csinálnom?
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
Nekem nem fog, hogy b.sná+ <#boxer>#boxer>

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
Népszerû témák
1. Assassin's Creed
2. Football Manager
3. Modellautók
4. Humoros és aranyos képek, videók
5. Frontlines: Fuel of War
6. Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
7. Turning Point: fall of Liberty
8. Logómûhely
9. Kérdezek, Válaszolsz, Kérdezel
10. Silkroad Online
Kumiho #2179
Képek alapján dúrván néz ki!Vista alatt próbálta valaki?
Lehet benne szabadon mászkálni?Válaszokat köszi!
Köszönjük nem veszünk RROD-s zajos boxot, amin még egy rohadt demót sem lehet letölteni, mert Magyar vagyok.
PS3-at sem veszünk 100-ért, azér' a 3 épkézláb játékért ami ér is valamit, viszont 8 óra alatt lazán kivégezhetõek.
LCD tv sem kell, majd 2012-ben amikor idehaza is nagyrészt digitális mûsorszórás lesz.
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
Node van 1 kis probléma...én szerintem ez a Reloadedes törés lesz de nembizti. Alig van hang a játékban. Zene az állandóan megy, de 1 óra játék után kb 3 mondat szöveget hallottam össz vissz. Mozog a csávó szája de semmi beszéd. Néha viszont megszólalt. Egy csomó hang nincs is. Ilyenkor mi lehet?:S
tisztelet a kivetelnek....
viszont ahogy elnezem a dolgokat itt....
ha most eldobnek egy bann-t akkor biztos eltalalnek vele 20 warezhuszart
<#idiota>#idiota>
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!