9242
-
#3580 Jaja, és iszonyat tetszik, hogy egyáltalán nem frusztráló, ha meghalsz. Max 1-2 percet veszetessz vele (meg újjáélednek a katonák), aztán folytathatod ami félbemaradt. -
darkaspyr #3579 Akkor nem tudtok megoldást.....? -
#3578 Próbálkozhatsz ALT-F4gyel is ... nálam általában crash -sel lépett ki. Ennek csak 1 pozitívuma van: gyors :) -
#3577 Hát estem már le toronybol is, öltek már meg törökök, katonák is, ha lemegy mind akkot írja ki hogy újra csatlakozás vagy valami hasonló (gyakorlatilag betölti a legutolsó elvégzett emlék utáni helyzetet) -
#3576 Á nem kötekedésnek szántam ... kíváncsi lennék egy jó kis összehasonlító táblázatra, videóra, képáradatra. -
#3575 ctrl+alt+del azt jócakkát:D -
#3574 Bekerült a FAQba is :) -
szurop #3573 Nekem a hogyan fut különböző gépeken a game témában, nagyon úgy látszik, hogy csak proci kell alá jobban, a videókari szinte mindegy is neki. Hülyeséget beszélek? -
Extraneous #3572 Gondolom ti is hosszadalmas útom tudtok kilépni a játékból!? Az egy kicsit baj, hogy 50 menün keresztül kell kilépegetni -
#3571 Lehet nem kelett volna oda írnom a "biztos vagyok benne" kifejezét. Inkább hogy "szerintem".
Nem tudom menyi a különbség nem volt alkalmam megnézni dx10-el.
Igy csak mások tapasztalataival "feszengek" -
Cat 02 #3570 Ha ártatlanokat ölsz akkor csökken ^^
Van valami sztori hozzá h h méri a hp-t (ha 0-ra megy akkor megszakad a kapcsolat a géppel vagy nem tom már) -
darkaspyr #3569 ELinditottam minden kivan pipálva
Ugyanúgy elinditottam és megint kidob hibajelentéssel
Mi lehet a gond? már mindent próbáltam más cracket mindent de mindig kidob
Pedig megfelel a gépemnek...elkéne indulnia -
#3568 fraps -
#3567 Értem, nekem csak csökkeni szokot ha levágok mondjuk egy ártatlan járókelőt. (nem tűnik el a kocka csak üres lessz)
Off: FPS-t hogy lehet kiíratni? -
Cat 02 #3566 A játék mappáján belül van egy Detection mappa és abban egy Detection.exe, azt indítsd el -
#3565 Az okosok azt mondják nem nagy a különbség látványban DX9 és DX10 között, de a fene tudja -
#3564 Én is csodálkozva néztem a beállításaimat maxon van mindenem, semmi probléma. Nagyából hasonló erőségű gépem.
De biztos vagyok benne, hogy egy DirektX 10-es kártyával más látványt nyújt a játék.
-
darkaspyr #3563 és minden eggyes verziót probáltam,összes rossz....mindegyiknél hibajelentés -
darkaspyr #3562 Sziasztok!
Nem indul el a gépemen a game
Elinditom és azonnal hibajelentés :S
Már probáltam videokari frissitést,directx frissitést és nem jó
A gépem
2,8 ghz
Ati Radeon 1650x pro
2,5gb RAM
Plz help! -
Cat 02 #3561 Alapból is több van, nekem néha harcok alatt emelkedett. De pl Jeruzsálem után elvileg kapsz egy új kesztyűt amivel jobban tudsz mászni -
Extraneous #3560 Akkor az még viszonylag jó, mert másnak már egyből kidobta magát. -
#3559 Hát nekem ott Jerusalem ben mikor megcsináltam pár küldetést utánna ! -
#3558 Hogyérted ezt? Lehet itt is szinteket lépkedni majd ha öldösöm az ellent? Vagy, hogy melyik küldit csinálom? -
Extraneous #3557 Azt szeretném megkérdezni, hogy nektek melyik résznél kezdett kifagyogatni, kilépni? -
Extraneous #3556 Nagyon király a játék, most jött le, és csak most tudtam elkezdeni. De a hangulat ott van. -
#3555 Akkor ez a játék az nvidia-t jobban támogatja :S Nekem a multisampling mediumon, és az az FX van bekapcsolva, és nem mindig éri el a 30 fps-t 1024-ben. Nekem mondjuk tökéletes így is a játék. -
#3554 Amugy tényleg unalamas egy idő után hogy ugyanazok a küldik.Ezzel elrontani egy ilyen jó gamet.Lehettek volna creativabbak is a dolgozok akik a küldetéseket kitalálták. -
#3553 Nálam is maxra rakta alapból.
1280x1024: városban is megvan a 25 FPS. -
adamprof #3552 Hát gyerekek. Én nagyon boldog vagyok. 1280X1024be minden mediumon meg se szaggat.
Gépem: 2,8 cerka
1,5giga ram
256os GeForce 7600GS vidi.
Igaz a játékhoz kikapcsoltam a háttérképet az asztalról, meg kiléptem mindenből alkalmazáskezelővel(explorer.exe-ből is :D) de megéri. Qrva jó :D -
csoola #3551 a vicc h nálam maxra rakta alapbol :D Vsync nélkül -
#3550 Mityu91 ! Azzal a géppel simán viszi ! Hát nekem mondom mim van : Intel Pentium 2,4GHz proci , Abit IS7-e alaplap, 1 gb ram (Dual Channel 2 X512MB) Ati hd 2600 Series , és még ezzel is fut 800 X 600 ban min grafon ! kicsit akadozva ! -
Cat 02 #3549 Játék alapból belövi, meg van is hozzá tesztelő -
#3548 Alapból beállítja úgy ahogy neki tetszik majd :) -
Mityu91 #3547 Nh most fogom kipróbálni a gémet de félek, hogy nem fog elfutni
7600Gt kicsit húzva 1Gram
p4 3,00ghz@3,6ra húzva:)
Szerintetek milyen beállításokon próbáljam meg? -
#3546 Pedig az mekkora lenne:D -
adamprof #3545 A hardveres gyorsítást hog tudom visszavarázsolni? Mert nekem miután kinyomtam ilyen 'rákattinthatatlanul' jelenik meg :D -
Cat 02 #3544 Sehol sem láttam olyan hírt, meg max szinkronizálva lehetne kiadni -
Cat 02 #3543 De az a fura h IE-vel jó :) -
#3542 Inkább örülné kéne, hogy valaki összegyűjti a tudást a közösségnek... -
#3541 OFF:
Hogy őszinte legyek nem is tudnám. Kaptam egy engine -t, aztán gombokkal nyomom bele az infót. HTML kódot nem is látok. A célnak megfelel :)