9242
  • ZsZso
    Jaja, és iszonyat tetszik, hogy egyáltalán nem frusztráló, ha meghalsz. Max 1-2 percet veszetessz vele (meg újjáélednek a katonák), aztán folytathatod ami félbemaradt.
  • darkaspyr
    Akkor nem tudtok megoldást.....?
  • ZsZso
    Próbálkozhatsz ALT-F4gyel is ... nálam általában crash -sel lépett ki. Ennek csak 1 pozitívuma van: gyors :)
  • gabo91
    Hát estem már le toronybol is, öltek már meg törökök, katonák is, ha lemegy mind akkot írja ki hogy újra csatlakozás vagy valami hasonló (gyakorlatilag betölti a legutolsó elvégzett emlék utáni helyzetet)
  • ZsZso
    Á nem kötekedésnek szántam ... kíváncsi lennék egy jó kis összehasonlító táblázatra, videóra, képáradatra.
  • zzeN
    ctrl+alt+del azt jócakkát:D
  • ZsZso
    Bekerült a FAQba is :)
  • szurop
    Nekem a hogyan fut különböző gépeken a game témában, nagyon úgy látszik, hogy csak proci kell alá jobban, a videókari szinte mindegy is neki. Hülyeséget beszélek?
  • Extraneous
    Gondolom ti is hosszadalmas útom tudtok kilépni a játékból!? Az egy kicsit baj, hogy 50 menün keresztül kell kilépegetni
  • gabo91
    Lehet nem kelett volna oda írnom a "biztos vagyok benne" kifejezét. Inkább hogy "szerintem".

Nem tudom menyi a különbség nem volt alkalmam megnézni dx10-el.
    Igy csak mások tapasztalataival "feszengek"
  • Cat 02 #3570
    Ha ártatlanokat ölsz akkor csökken ^^
    Van valami sztori hozzá h h méri a hp-t (ha 0-ra megy akkor megszakad a kapcsolat a géppel vagy nem tom már)
  • darkaspyr
    ELinditottam minden kivan pipálva
    Ugyanúgy elinditottam és megint kidob hibajelentéssel
    Mi lehet a gond? már mindent próbáltam más cracket mindent de mindig kidob
    Pedig megfelel a gépemnek...elkéne indulnia
  • zzeN
    fraps
  • gabo91
    Értem, nekem csak csökkeni szokot ha levágok mondjuk egy ártatlan járókelőt. (nem tűnik el a kocka csak üres lessz)

Off: FPS-t hogy lehet kiíratni?
  • Cat 02 #3566
    A játék mappáján belül van egy Detection mappa és abban egy Detection.exe, azt indítsd el
  • ZsZso
    Az okosok azt mondják nem nagy a különbség látványban DX9 és DX10 között, de a fene tudja
  • gabo91
    Én is csodálkozva néztem a beállításaimat maxon van mindenem, semmi probléma. Nagyából hasonló erőségű gépem.

De biztos vagyok benne, hogy egy DirektX 10-es kártyával más látványt nyújt a játék.

• darkaspyr
    és minden eggyes verziót probáltam,összes rossz....mindegyiknél hibajelentés
  • darkaspyr
    Sziasztok!
    Nem indul el a gépemen a game
    Elinditom és azonnal hibajelentés :S
    Már probáltam videokari frissitést,directx frissitést és nem jó
    A gépem
    2,8 ghz
    Ati Radeon 1650x pro
    2,5gb RAM
    Plz help!
  • Cat 02 #3561
    Alapból is több van, nekem néha harcok alatt emelkedett. De pl Jeruzsálem után elvileg kapsz egy új kesztyűt amivel jobban tudsz mászni
  • Extraneous
    Akkor az még viszonylag jó, mert másnak már egyből kidobta magát.
  • remus500
    Hát nekem ott Jerusalem ben mikor megcsináltam pár küldetést utánna !
  • gabo91
    Hogyérted ezt? Lehet itt is szinteket lépkedni majd ha öldösöm az ellent? Vagy, hogy melyik küldit csinálom?
  • Extraneous
    Azt szeretném megkérdezni, hogy nektek melyik résznél kezdett kifagyogatni, kilépni?
  • Extraneous
    Nagyon király a játék, most jött le, és csak most tudtam elkezdeni. De a hangulat ott van.
  • Balumann
    Akkor ez a játék az nvidia-t jobban támogatja :S Nekem a multisampling mediumon, és az az FX van bekapcsolva, és nem mindig éri el a 30 fps-t 1024-ben. Nekem mondjuk tökéletes így is a játék.
  • grebber
    Amugy tényleg unalamas egy idő után hogy ugyanazok a küldik.Ezzel elrontani egy ilyen jó gamet.Lehettek volna creativabbak is a dolgozok akik a küldetéseket kitalálták.
  • davidka003
    Nálam is maxra rakta alapból.
    1280x1024: városban is megvan a 25 FPS.
  • adamprof
    Hát gyerekek. Én nagyon boldog vagyok. 1280X1024be minden mediumon meg se szaggat.
    Gépem: 2,8 cerka
    1,5giga ram
    256os GeForce 7600GS vidi.
    Igaz a játékhoz kikapcsoltam a háttérképet az asztalról, meg kiléptem mindenből alkalmazáskezelővel(explorer.exe-ből is :D) de megéri. Qrva jó :D
  • csoola
    a vicc h nálam maxra rakta alapbol :D Vsync nélkül
  • remus500
    Mityu91 ! Azzal a géppel simán viszi ! Hát nekem mondom mim van : Intel Pentium 2,4GHz proci , Abit IS7-e alaplap, 1 gb ram (Dual Channel 2 X512MB) Ati hd 2600 Series , és még ezzel is fut 800 X 600 ban min grafon ! kicsit akadozva !
  • Cat 02 #3549
    Játék alapból belövi, meg van is hozzá tesztelő
  • ZsZso
    Alapból beállítja úgy ahogy neki tetszik majd :)
  • Mityu91
    Nh most fogom kipróbálni a gémet de félek, hogy nem fog elfutni
    7600Gt kicsit húzva 1Gram
    p4 3,00ghz@3,6ra húzva:)

Szerintetek milyen beállításokon próbáljam meg?
  • atila4
    Pedig az mekkora lenne:D
  • adamprof
    A hardveres gyorsítást hog tudom visszavarázsolni? Mert nekem miután kinyomtam ilyen 'rákattinthatatlanul' jelenik meg :D
  • Cat 02 #3544
    Sehol sem láttam olyan hírt, meg max szinkronizálva lehetne kiadni
  • Cat 02 #3543
    De az a fura h IE-vel jó :)
  • Sadist
    Inkább örülné kéne, hogy valaki összegyűjti a tudást a közösségnek...
  • ZsZso
    OFF:
    Hogy őszinte legyek nem is tudnám. Kaptam egy engine -t, aztán gombokkal nyomom bele az infót. HTML kódot nem is látok. A célnak megfelel :)