9242
-
#3620 Apám, a huszárság nem ismer korlátokat
ja panyimájut Altair!! -
darkaspyr #3619 De nekem még az orosz is szar.... ott is hibajelentés -
xido #3618 én meg általában az eredeti játékaimhoz is felteszem a nocd-ket,ha van,nem szeretem szétpörgettetni a lemezeimet..hallottam már sokat használt,nehezen beolvasható lemezekről:) -
felegyi #3617 NINCSnormálisan működő verzió! Esetleg oroszul :)
Mindegyik kilép Jeruzsálemnél! Ezt szeretném kijavítani!Holnapra ígértek egy javítást,ami ugyanolyan mint az orosz patch,csak nem lessz orosz tőle a játék!Ennyit szerettem volna közölni veletek! -
#3616 Na feltettem az orosz verziót. Megy Jeruzsálem, de msot egy kicsit belassult tőle a játék. (legalábbis gondolom h ettől) -
darkaspyr #3615 Nekem fenn a DX frissités méga telepités végén direkt felraktam xD
DE igy is szar -
gyuri12 #3614 Nem nagyon volt DX frissítés... -
#3613 A játék végén elméletileg fel kellett volna h tegye :S -
#3612 A DVDn nincs rajta?
Support\DirectX\ -
gyuri12 #3611 Jeee! az biztos hogy nincs fenn! Honnan tudom leszedni?( bocs,hogy nem én nézek utána, csak a bátyám gépére nem tölthetek le csak úgy mindenfélét...) -
#3610 Amúgy én is ezt csinálnám, hogy a mikor megveszem az eredetit ne azzal kelljen napokat szarakodnom, hogy el tudjam indítani a játékot. -
gyuri12 #3609 Nekem atim van,de a bátyám gépén játszanám ezt a gémet,ahol pedig 7300GT van. -
#3608 Egyszerű ... ha észrevesznek nem olyan hülyék, hogy hagyják magukat ledöfni. Amúgy mókázhatsz úgy, hogy ellököd a katonákat, majd mielőtt feltápászkodna gyors választassz fegyvert és ledöföd a Neo fejébe való tüskéddel. -
strebacom #3607 A játéknak szüksége van a 2007 novemberi DirectX frissitésre, az már feltetted...és úgy próbáld!!! -
Cat 02 #3606 Ki kell jelölni F-el és csak akkor jó ha nem lát, pl szemtől szembe engem mindig visszalöknek -
#3605 bazd hagyd már a francba nincs normális működő warez mit agyalsz ha nem tudsz vele játszani -
darkaspyr #3604 Hát én is gondoltam erre,de nem tudom örülnék neki -
#3603 Neked is ATI videókarid van? Konkrétan milyen?
Mor3llo:
neked meg Nvidia a kártyád van, igaz? -
#3602 Miért nem tudom a katonáknál használni a "pengét", csak azt a bóvli kardot? : D egyedül akkor tudom alkalmazni, amikor hátbatámadok, de ha többen támadnak rám, csak a kard működik.. -
gyuri12 #3601 Az is lehet,hogy jön egy patch,vagy mint a Bioshocknál egy nem hivatalos fix:) -
darkaspyr #3600 Hát én is remélem kösz hogy próbáltatok segiteni -
#3599 És mind2töké AGPs ... tudom tudom Mor3llo gépébe is az van, és mégis megy, de csak ennyi közöst találok bennetek. Bár őszintén remélem, hogy az eredeti gond nélkül fog majd szaladgálni a gépeiteken. -
#3598 játsz fülhalgatóval
HA meg valaki ennyire nemtud angolul majd megtanul vagy nem...(nemrádmondom csak úgy általában aki nemtud)
de aki más nyelven tud jól csak angol nem a legjobb annak tisztelet -
darkaspyr #3597 Gyuri12 nekem is pont ezt irja ki... nem értem mi a baj
pedig ugy akarnék vele játszani :( ezt várom már mióta -
Cat 02 #3596 konzolon sincs ha jól tudom -
#3595 most komolyan mi a rákért nincs felirat benne ? remélem boltiba lesz mert sokszor hang nélkül játszok és rettentően idegesít ,hogy nem tudom mi van, és vissza kell rakni a hangot, hogy értsem is mi történik. -
gyuri12 #3594 AppName: assassinscreed_dx9.exe AppVer: 1.0.0.1 ModName: assassinscreed_dx9.exe
ModVer: 1.0.0.1 Offset: 011d8850
ezt írja ki, hibaüzenet(az exe leállt blablabla)
tud valaki segíteni? -
#3593 Hoppáré ... na erre nem tudok mitmondani. -
#3592 Nekem AGP-s van, és tökéletesen fut rajta. -
#3591 A hivatalos követelmények szerint csak a PCI-E videókarikat támogatja. :S -
#3590 am. ez hogy dx10-ben "biztos vagyok szebb látványt nyújt" marhaság. nézz meg pár képet és egyből rájössz hogy. LÁTVÁNYBELI KÜLÖNBSÉG (légyszarnyitól eltekintve) NINCS. nemvolt nem is lesz... -
#3589 mivel onna' gyű' kinöki a pönge. -_- (a vicc hogy tényleg) -
#3588 Ezt én is észre vettem és ott jön ki az a szuró bigyoja:D -
#3587 érdekesség
hiányzik egy újja :) -
darkaspyr #3586 öööö....az enyém AGP..szal az nem jó hozzá? :S
Pedig a Detectionnál kivan pipálva hogy megfelel a Videókártyám -
#3585 ALt+ F4 egyel kevesebb billenytüt kell lenyomnod :)
#3574: köszi.
#3568: köszi
-
#3584 Nekem jó volt, csak mikor pakolgattam az egyik sarokból a másikba, akkor ottmaradt a nyoma ... így ha screenshotot csináltam volna mind a 4 sarokba különböző FPS díszelgett volna :) -
szurop #3583 Nekem is szarul működik a fraps a játékkal, de elég régi verzióm van már, lehet hogy újabb kéne? -
#3582 A warez témában volt 2 emberke akinek hasonló problémájuk volt ... sajnos nem oldódott meg nekik sem.
Megfelel a géped az elvárásoknak?
Lehet nem PCI-E kártyád van? -
Cat 02 #3581 Csak nekem nem írja ki rendesen az FPS számot a fraps ? Egyszerűen nem frissíti a fekete részt, hanem "föléírja" :S
1ébként kilépés ctrl+alt+del ^^