9242
-
Sajnos nem fog kiderülni:D Majd talán a 2. részben. -
Hát eddig nem mutatták, bár elképzelhető hogy majd késöbb lessz utalás rá.
(Újraélt múltban visszaemlékezik majd a múltra)
-
Köszönjük szépen! -
Cat 02 #3657 Megfájdult a nyakam >.< -
Olyant még nem volt részem tapasztalni... ami késik nem múlik :) -
nagyon rég olvastam, hogy a történet szerint büntetésből csonkították meg altairt.
de ez nekem elég ködös, még a játék készítése alatt egy cikkben láttam talán...:) -
Ja ok. Csak nem vágtam hogy értetted az elméletet... -
oh bocs h el van döntve:S -
Itt a megoldás.(egy régebbi pc guru-ból fotóztam:))
-
Az nekem is kedvenc :) A másik kedvenc amikor harc közben föladják az ellenek a küzdelmet, és elborult fejjel üldözöm őket ... majd az ugrás pillanata ... áááááhhhhhh :) -
gery36 #3650 De akkor még várni kéne kb 1 hónapot... -
Okés, ugyis D-be szedegetem a zászlókat.
Bár kedvenc időtöltésem a kilátok felkeresése.
2 in 1 -- gyönögyű táj látványa + ugrás a mélybe :)
nagyon birom mikor ugrás közben megnyújtja a képet és olyan mintha 10x magasabbról ugranál... :D -
abszolút
-
Coast (sorry) -
Azon gondolkodok hogy ha ennyire tetszik a járék, akkor megkéne venni :) -
Láttam már a képet ma, de ecsetelgetted a működését is :) Az az elmélet :) A rajzon működés közben látható a Neo-dárda. -
East Cost vazzze :)))) -
A te képeden is látszik, hogy csak a pengés kezén van vas lemez, mivel az fogja oda a penge tokját. -
gery36 #3642 Hiányzik az ujja:D -
Én gyakoroltam ;) Tudod az királyságban rohangálnak egész csapatok, 5-10 ember egyszerre. Na azokat is sikerült levadásznom ... a trükk a következő. Üt-üt-üt-üt (majd mikor látod, hogy valaki más támad, ráfordulsz) -védekez+üt- majd folytatod ... -üt-üt-üt-üt ... :)
Asszem D-en van egy jó kis hely, kifogyhatatlan katonával (egy mély gödör van (2 zászlóval a mélyén) a katona-kemping közepén)... ott gyakorolhatsz kedvedre :) -
Nem elmélet figyeld csak meg. Most látom amugy, hogy a bannerban elég furi a kép. Ott olyan mintha az újjai közé fogná a késpengét (de ott is csak 4 újja van)
-
Keresztes lovagokat, vagy keményebb ellent hogy vágtok le? Rámjön két török akkor már nem garantált a győzelem...
Viszont ha pacival megyek, akkor nem állítanak meg, csak ha ledobnak kővel. :( -
xido #3638 hatalmaaaaaaas:)))))) -
Íme egy jó kis rajz, ami alátámasztja az elméleted :)
-
Mi vagyunk a magyar huszárok, ti tatárok... :D (ez rímelt ide, de ha van jobb ötleted, mond)
Assassin's huszárt is lehet játszani :)
paco van, kard meg hasonló volt a huszároknak ugyis :) -
Ha jól értelmeztem, akkor a kisebb kardot sok ember elleni harcokban célszerű használni. (különbséget eddig én se tapasztaltam) -
xido #3634 megerősítést...a duma is orosz,nemcsak az írások? -
Cat 02 #3633 A rövid és sima kard között van különbség ? Mert én arra gondoltoam h röviddel nem lehet védekezni de gyorsabban támad meg ilyenek de nem vettem észre semmit -
xido #3632 ez a természetes kiváncsiság:-)
mellesleg jó tudni,hogy a mentés egységesen kompatibilis lesz minden verzióval:)
huszárság:) -
Az jóóóó, akkor azt jelenti nem a videókarik miatt tojja össze magát a gamma. -
Dehogy, nem onét jön ki. Levan csonkitva az újja. Ha megnézed az újjad látod hogy 3dbból áll neki a középső és az utolsó (amin a köröm van) az hiányzik. a Penge pedig egy tokból csússzan ki ami a kezére van erősítva látszik is a kezén az a vas szerkezet ami fogja a tokot. Felcsapja (hátra) a kézfejét mikor kinyilik a penge aztán ökölbe szorítja a kezét. Na itt hittem azt hogy a pengében egy lyuk van és abba beleteszi azt az úját ezért nem látszik és ezért nem csukódik be a penge mikor belemártja áldozatába.
Gondlom akadék volt neki az az egy új igy "levette". (amúgy ha lyuk lenne a pengében és abba tenné az újját akkor le is szaggatná neki.) -
jééé három csillagos lettem, most nézem, zsíír.. -
Mert a "penge" a rejtett fegyvered, egy hosszú, vékony tőr. Nyilvánvaló, hogy ha szemtől szemben állsz az ellenféllel, nem ez a legcélszerűbb eszköz. Meglepetésszerű támadásra szolgál. Más kérdés, hogy a "visszahárítós" animációknál miért nem használja néha :D
De azért nem nehéz megérteni, hogy mikor egy templomos lovag áll előtted, teljes fegyverzetben, akkor nem a kis rugós bökődet kezded el használni. -
Cat 02 #3627 de hosszan mondják az olyasmi-t ^^ -
Nem az a baj, hanem az, hogy ebben a topikban nyomja :S -
Mózsna , kak ja panyimaju,kak tü sto atvicsájel maja na szprasivala! -
olyasmi :D -
ati x1650:) -
Cat 02 #3622 Utolsó mondat orosz ? :D -
Cat 02 #3621 "Ezt szeretném kijavítani!Holnapra ígértek egy javítást"