9242
-
#3701 Egy kis minimális utánajárást már emberek, könyörgöm. -
#3700 Hülye UBIsoftosok írták, hogy PCI-E kártyákat támogatják csak ... a barmok :) -
valaminick #3699 ki mondta ezt a baromsagot hogy agps kartyaval nem megy a jatek:D
koze nincs a csatlakozonak a system reqhez
tokeletesen megy agps kartyaval is ha directx9-es sm3 .... ennyi
pl 7600GS el tokeletesen megy -
#3698 A videókártya a szűk keresztmetszet. Elvileg az AGPs kártyákat nem támogatja, de már volt valaki akinek ment AGPvel is. Egy próbát megér. -
zotya70 #3697 SZIASZTOK!!!Egy kérdés.Az én gépemen elindul vagy ne is probálkozak vele.p4 3.0 mhz,2gb ram,2600xt(256mb agp).Ja és xp van.Elöre is köszi!! -
ricsa008 #3696 1000 thx a korrekt válaszoktat -
#3695 Megválaszoltam a FAQban! ;) -
#3694 Üjl le a padra és akk néz rá az embere nyomd meg az F-t majd az E betüt:D -
#3693 Mégis az Egyéb kategóriába tettem, köszi szépen! -
ricsa008 #3691 üdv
előre is elnézést a béna kérdésért
az elején vagyok ott ahol elvesztem mindenemet és elküldenek a városba de a GPS kordináta alapján 2 egymással beszélgető emberkét találok ott mi a tehendő? -
#3690 Tényleg? Hú, akkor örülök :D -
#3689 Ha megengeded betenném a FAQba, a játékmenet kategóriába. Meglátásom szerint nagyon jól összefoglaltad a dolgokat. -
#3688 -
#3687 Mit jelent az, hogy "Bevettem én is"? Ha nem látsz semmit, annak egy oka lehet: fogja az AdBlock Plus -od. -
#3686 Naggyon jó a F.A.Q. ! Bevettem én is ! -
#3685 Telepítsed újra az XP-t.
Haveromnál is sok játékban okozott fura dolgokat az elszemetelődött oprendszer. -
Landor #3684 jó a banner kandurex, főleg a smájlim :P:P -
IgH #3683 Egyik hülye ismerősöm elejtett vmit amit hallot,remélem nem igaz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Remélem nem lőtte le nekem a poént a gyerek,bár ő is csak hallotta,vagy olvasta,nemtom,lehet köze sincs a valósághozTényleg az a vége,h kiderül h a csávónak 3 ilyen múltbeli énje volt nemcsak Altair? -
adammmmmmm #3682 Na lépek be nézem a bennert már azt hittem hogy működik a warez rákattintok és leesek a székről. Nekem egyépként a FAQ is tetszik. -
#3681 Hagyd a PC Gurus magyarázatot is. A helyzet az, hogy valóban létezett elvileg a keresztes hadjáratok idején (előbb is később is) egy titkos Aszaszin rend (elvileg innen ered az angol assassin - bérgyilkos szó.), akik fanatikus muszlimok voltak, és a Szent Földön működtek azokban a zűrös időkben (előbb is, később is). És hasonló kémkedéssel-orgyilkosságokkal foglalkoztak.
A játék is ezt dolgozza fel. A rejtett tőr pedig egyszerű, annak idején is használtak hasonlókat. Egy rugós szerkezettel megtoldott penge volt ez, ami azonnal visszahúzható volt a tokjába. Ez persze az adott kor tükrében elképesztő szaktudásról árulkodott. Igaz, ilyesmit a legjobb európai kovácsok is tudtak csinálni. -
#3680 Ezt találtam... ...lehetne mellékelni az orosz verzióhoz!!! :)))
-
#3679 "Az első sikeres gyilkosság után"
Úgy értem, az első sikeres küldetés után. -
#3678 Egyszerű. És ebből a szempontból tényleg reális a vívás. Felejtsd el a "left click"-et. Az csak arra jó, hogy teret nyerj. A korabeli harcosok sem védtek karddal csapást, mert az rongálta a pengét.
A harc ebben a játékban az időzítésről szól. Ne csápolj, mert meghalsz. Védekezz, és az adott pillanatban támadj. A bal gombot nyomogatva meghalsz, mert nem erről szól. Ez nem a Max Payne. Az első sikeres gyilkosság után már tudsz "counter strike"-olni :D
Védekezel, és a megfelelő pillanatban támadsz. Fontos a bal gomb nyomkodás is, de azzal később nem nyersz csatát. Ha sokan vannak, akkor lökd el a kijelölt ellent (asszem jobb egér, és SHIFT) és a visszavágás a hatékony módszer. Védekezés, és mikor az ellenfél támad, akkor bal gomb, védekezést nyomva tartva. Én így már (számoltam) 11 fickót nyírtam ki egyszerre.
Szóval rá kell érezni. Ez nem egy szokványos üsd-vágd játék. -
#3677 Átalkítottam kicsit a bannert, már engem is idegesített a harsona :/ -
gyuri12 #3676 na,legújabb dájrekt iksz,legújabb videókártya drájver, legújabb Jade néni fotó,de még mindig nem jó. most már nincs hibaüzenet,vagy bármi,hanem elindítom, bejön az a kis assassins creed logó,majd eltűnik,és semmi.
tipp? -
#3675 U -
#3674 betoljuk -
#3673 LOL Nagyon jó lett a header :)))
Kandu, ha már úgyis benne vagy betolhatnád valahova ezt is: FAQ vagy GYIK, ahogy tetszik -
#3672 Minden jó assassinak 4 ujja van az egyik kezén, de ne feledjétek ... attól még hogy valakinek 4 ujja van egy kezén nem lesz jó assassin!
A gyűrűsujj levágása káros az egészségre! :) -
Cyberdevil #3671 Elvileg úgy van h ez az ujj levágos dolog vmiféle beavatási szertartás, de nem biztos. -
#3670 Tesco-ban dolgozott hentesként, valakinek az újját is odaadta.
Lehet baleset, vagy az assassin-oknál valamiféle áldozat hozás stb. -
#3669 :( Akkor inkább megveszem ezt
(hátha kiadják a folytatást is pc-re)
-
#3668 szóval ha büntetni akar.. -
#3667 Én szinte biztosra veszem, hogy egyszer csak rossz helyen volt a gyűrűsujja : D lehet, ezért nem is tartják a készítők fontosnak, mert számukra evidens.
msot nem azért, de ha egy bérgyilkos főmufti büntetni, nem egy ujjat vág le (ami még akadály is lehet néha), hanem valami mást : D -
#3666 Elég profi cuccai vannak Altair barátunknak, tiszta Hitman :)
-
#3665 Igen de a PCs verziónak szerintem búcsút inthetünk :( -
#3664 2. rész? lessz folytatás?
#3661: Bennem fel se merülnek e-fléle csúnya gondolatok... :D -
#3663 hali
MSot töltöttem le a gamet 4 szerre mert eddig az összes CRC hibás volt kicsomagolsánál..az miért van????? -
#3662 Köszi!
A kérdést megválaszoltad... -
#3661 Én az ilyen gondolatokat mindig gyorsan kiüzöm a fejemböl