9242
  • darkman1
    Olvastam itt korábban vkinél, hogy kiadnak vmi peccset h ne omoljon össze a játék Jeruzsálemnél. Erről tudtok vmit? Honnan szedtek ilyen infókat?
  • Prince23
    Hallod, betehetnéd, h márc. 28-án jön ki a normális verzió aboltokba, ez lemaradt...
    meg már 26-án fog megjelenni azt csicsergik amadarak
  • ZsZso
    FAQba betettem.
  • ricsa008
    Documents and Settings\user\Application Data\

nekem rejtve van
  • Prince23
  • ZsZso
    Nincs hozzá jogosultsága szegénynek :) Most mondom, ha kell, adok :)

Benyomtam a FAQba is, köszi hykao!
  • Attelee
    Ez engem is érdekelne mert nincs kedvem elöröl kezdeni maj dha kijön a müködö verzsön!
  • grebber
    Hova teszi a játék a mentett állásokat?
  • Prince23
    Nemhogy a Faq-be tennéd:)
    minden infóra szükségünk van...
  • DarkSector
    Meg kell ehhez kérdezni egy X-es tagot.
  • mama2
    Meg akarom venni eredetibe majd, csak most leszedem, hogy megnézzem, egyátalán elfut-e. Mert gondolom nem akkor lép ki nektek se, amikor megkezdődik a játék, hanem Jeruzsálemnél é gondolom, a játék nem Jerzsálemben kezdődik. Amúgy ha végvittem, akkor bedj a készítők listáját és vége a játéknak, vagy ha megcsináltam minden mellékküldit, fő küldit, aztán is lehet bolyongni, mint a GTA-ban?
  • bon
    Miért nem várod meg a hibátlan verziót?
  • mama2
    Na néztem videót is. Csorog a nyálam. Hihetetlen:O.
  • mama2
    Olvastam róla cikket, nézegettem képeket, és beleállt a lábamba az izgalom.:D Be vagyok zsongva. Csak fusson(imádkozik).
  • tarti19
    jöhetneka templomos lovagok is:) contra támadásból mind meghal:D
  • ZsZso
    Azért ha több ellenfeled van, és rossz ellenfél ellen védekezel, akkor kibillenthetnek a lelki egyensúlyodból :)
  • tarti19
    Azért van benen GTA-s szabadság is , mondjuk ezt a védekezést szerintem elcseszték mert ha beállsz védekező pozícióba az istenért sem sezdnek ki onnan téged:D
  • ZsZso
    Javítva!

Köszi szépen a segítséget!
  • hykao #3723
    Masyafnak is van magyar megfelelője: Maszjáf. Acre-nak pedig a magyarban többféle megfelelője is van: pl: Akkra, Akko, Akkon.

Itt egy kis ismertető a helyszínekről:

Akkon: Jelenleg Izraelben található, egykor kulcsfontosságú kereskedő- és kikötőváros. A keresztes háborúk során I. Balduin király 1104-ben elfoglalta és a johannita lovagok egyik központjává tette, majd Szaladin szultán 1187-ben visszafoglalta. 1191-ben Oroszlánszívű Richárd gondoskodott arról, hogy "Palesztina kulcsa" ismét keresztény kézre kerüljön – az Assassin's Credd sztorija ekkor játszódik, pár héttel az ostrom után, így a játékbeli Akkon kissé megviselt.

Damaszkusz: Szíria fővárosa, egyike a Föld legrégebb óta lakott településeinek. A keresztes háborúk alatt többnyire muszlimok lakta város volt, Szaladin is ide tette székhelyét. A játékban szinte mindenben Akkon ellentéte: színes, meleg színekben pompázó, virágzó sivatagi metropolisz, ahol nem látják szívesen a keresztényeket.

Jeruzsálem: Nincs még egy szent hely, amiért annyi vért ontottak volna, mint Jeruzsálemért. A keresztes háborúkban 1099-ben hódították meg a keresztények, majd 1187-ben Szaladin visszafoglalta. A város mindig is kultúrák találkozásának adott helyet, és játékbeli arculatán is leginkább ezt érezni: olvasztótégely, ahol bármi, bármikor megtörténhet.

Maszjáf: Hegyi erőd, a hassassijjinok főhadiszállása. A szekta legjelentősebb központja a Szentföldön.

Arszúf: A harmadik keresztes háború egyik legjelentősebb helyszíne, ahol Oroszlánszívű Richárd legyőzte Szaladin szultán seregét (a keresztények nagyjából száz embert veszítettek a csatában, a muszlimok körülbelül hetvenszer ennyit). A harc a város melletti, ritkás erdővel benőtt területen folyt, a játékban is ez jelenik meg (tehát maga Arszúf nem).

forrás: http://index.hu/tech/szoftver/acrd071213/
  • ZsZso
    Én 100-120eFt + ÁFAt mondanék.
  • ZsZso
    Mégegyszer köszi...
    Pluskat, neked is thx ... hogy ne zavarjak meg senkit, úgy gondolom célszerűbb az Akkra -t használni.

UPDATEeltem a FAQt.
  • Szasza20
    bár ha 25-én jön akkor lehetséges
  • Szasza20
    Ez a hír nemtom mennyire igaz...
  • Pluskast
    Én úgy tudom Akkó a magyar neve legalább is a szentföldön járó magyar keresztesek így hívták.
  • Hmuda
    Akkra ha jól emlékszem.
  • mama2
    Aúgy a mostani árakkal, mennyi pénzbe kerülne, úgy felfejleszteni a gépem, hogy fusson rajta maxon?
  • mama2
    XP-m van, akkor elég az 1 giga ram neki nem? Most leszedem, megnézem fut-e, ha igen, akkor 28.-án: Buy to the original:D.
  • ZsZso
    Sajna ennél jobban sose ...
    A városneveket spec írhatnám magyarul is, Acre mi magyarul? És pls. nyugtass meg, hogy Masayafnak nincs magyar megfelelője :)

Ilyesmik alatt mi mást értessz?
  • hykao #3713
    Mikor lesz a FAQ teljesen magyar? :) (legalább a városnevek, ilyesmik...)
  • ZsZso
    Vistához ír 2 GB memóriát.
  • ZsZso
    Köszi Hmuda, úgy néz ki megint elnéztem valamit. Túl felületesen olvashattam s általánosítottam, azonnal javítom a FAQban is.
  • Skyline
    Nos az az oldal ami mutatja a minimum meg az ajánlott gépet és skálázza a te géped egy szar...NBekem a minimumban 2-3 egység is lejebb van a max ponttól az ajánlottban meg maxra rak mindent..:)
    2 giga vista alá kekll...
    Elméletileg elég lesz a géped de azért ennek nagyobb a gépkövetelménye mint az általad említett játékoknak,mivel jóval nagyobb a megjelentett tér és talán szebb is...
  • mama2
    Tudom hogy semmi köze, enm is úgy értettem, én a GTA-s szabadságra értettem hogy "olyan mint a GTA". Nagyon fasza lesz, csak azt mondjátok már meg: FUT-E A GÉPEMEN, mert addig nem nyugszok.
  • bon
    Semmi köze a GTA-hoz
  • mama2
    Olyan mint a GTA????? Akkor kell:D:D. Menni fog a gépemen?(alább láthatod a konfigom).
  • DarkSector
    Kb. GTA jelleg.
    Bármit csinálhatsz, de egy ideig zárva lesznek a területek, amíg nem haladsz előre a storyban.
    Szerintem nagyobb a terület bármely más játékban lévőnél.
    És nagy szabadságot biztosít.
    Bár azért nem tudod öltöztetgetni a karaktert, meg nem is lehet levágni a haját, vagy edzeni az izmait...

Pl. oblivionba nem nagyon lehet felmászni sehova és ugrálni az élületek tetején.
  • mama2
    Amúgy a játék mennyire lineáris(vagy micsoda)? Szabadon lehet mászkálni meg ugrálni meg ölni meg minden faság? Van olyan szabad mászkálás mint az Oblivionba?
  • valaminick
    szoval... baba valamit nagyonfelre ertelmeztel:)
  • formatuq
    "The release date is March 26, 2008. Video game will be available for shipping within 30 days from the end date of the listing and ebay pre-sale rules."

olvasni nem nagyon tucc, mi?
  • mama2
    Emberek: Ha minimum 2 giga ram kell neki, akkor nekem ez az oldal Mért úgy mutatja, hogy csak a CPU a kevés? Gépem: 1 giga ram, assus alaplap, Gforce 7600GT 256mb DDR2 videókari. Crysis 1024-en, mindent minimumra véve szépen futott, a cod4, NFS:PS,TimeShift, UT3, meg max grafikán szaggatás nélkül. Ez hogy fog menni?