9242
-
darkman1 #3741 Olvastam itt korábban vkinél, hogy kiadnak vmi peccset h ne omoljon össze a játék Jeruzsálemnél. Erről tudtok vmit? Honnan szedtek ilyen infókat? -
#3740 Hallod, betehetnéd, h márc. 28-án jön ki a normális verzió aboltokba, ez lemaradt...
meg már 26-án fog megjelenni azt csicsergik amadarak -
#3739 FAQba betettem. -
ricsa008 #3738 Documents and Settings\user\Application Data\
nekem rejtve van -
#3737 -
#3736 Nincs hozzá jogosultsága szegénynek :) Most mondom, ha kell, adok :)
Benyomtam a FAQba is, köszi hykao! -
#3735 Ez engem is érdekelne mert nincs kedvem elöröl kezdeni maj dha kijön a müködö verzsön! -
#3734 Hova teszi a játék a mentett állásokat? -
#3733 Nemhogy a Faq-be tennéd:)
minden infóra szükségünk van... -
#3732 Meg kell ehhez kérdezni egy X-es tagot. -
#3731 Meg akarom venni eredetibe majd, csak most leszedem, hogy megnézzem, egyátalán elfut-e. Mert gondolom nem akkor lép ki nektek se, amikor megkezdődik a játék, hanem Jeruzsálemnél é gondolom, a játék nem Jerzsálemben kezdődik. Amúgy ha végvittem, akkor bedj a készítők listáját és vége a játéknak, vagy ha megcsináltam minden mellékküldit, fő küldit, aztán is lehet bolyongni, mint a GTA-ban? -
#3730 Miért nem várod meg a hibátlan verziót? -
#3729 Na néztem videót is. Csorog a nyálam. Hihetetlen:O. -
#3728 Olvastam róla cikket, nézegettem képeket, és beleállt a lábamba az izgalom.:D Be vagyok zsongva. Csak fusson(imádkozik). -
#3727 jöhetneka templomos lovagok is:) contra támadásból mind meghal:D -
#3726 Azért ha több ellenfeled van, és rossz ellenfél ellen védekezel, akkor kibillenthetnek a lelki egyensúlyodból :) -
#3725 Azért van benen GTA-s szabadság is , mondjuk ezt a védekezést szerintem elcseszték mert ha beállsz védekező pozícióba az istenért sem sezdnek ki onnan téged:D -
#3724 Javítva!
Köszi szépen a segítséget! -
#3723 Masyafnak is van magyar megfelelője: Maszjáf. Acre-nak pedig a magyarban többféle megfelelője is van: pl: Akkra, Akko, Akkon.
Itt egy kis ismertető a helyszínekről:
Akkon: Jelenleg Izraelben található, egykor kulcsfontosságú kereskedő- és kikötőváros. A keresztes háborúk során I. Balduin király 1104-ben elfoglalta és a johannita lovagok egyik központjává tette, majd Szaladin szultán 1187-ben visszafoglalta. 1191-ben Oroszlánszívű Richárd gondoskodott arról, hogy "Palesztina kulcsa" ismét keresztény kézre kerüljön – az Assassin's Credd sztorija ekkor játszódik, pár héttel az ostrom után, így a játékbeli Akkon kissé megviselt.
Damaszkusz: Szíria fővárosa, egyike a Föld legrégebb óta lakott településeinek. A keresztes háborúk alatt többnyire muszlimok lakta város volt, Szaladin is ide tette székhelyét. A játékban szinte mindenben Akkon ellentéte: színes, meleg színekben pompázó, virágzó sivatagi metropolisz, ahol nem látják szívesen a keresztényeket.
Jeruzsálem: Nincs még egy szent hely, amiért annyi vért ontottak volna, mint Jeruzsálemért. A keresztes háborúkban 1099-ben hódították meg a keresztények, majd 1187-ben Szaladin visszafoglalta. A város mindig is kultúrák találkozásának adott helyet, és játékbeli arculatán is leginkább ezt érezni: olvasztótégely, ahol bármi, bármikor megtörténhet.
Maszjáf: Hegyi erőd, a hassassijjinok főhadiszállása. A szekta legjelentősebb központja a Szentföldön.
Arszúf: A harmadik keresztes háború egyik legjelentősebb helyszíne, ahol Oroszlánszívű Richárd legyőzte Szaladin szultán seregét (a keresztények nagyjából száz embert veszítettek a csatában, a muszlimok körülbelül hetvenszer ennyit). A harc a város melletti, ritkás erdővel benőtt területen folyt, a játékban is ez jelenik meg (tehát maga Arszúf nem).
forrás: http://index.hu/tech/szoftver/acrd071213/ -
#3722 Én 100-120eFt + ÁFAt mondanék. -
#3721 Mégegyszer köszi...
Pluskat, neked is thx ... hogy ne zavarjak meg senkit, úgy gondolom célszerűbb az Akkra -t használni.
UPDATEeltem a FAQt. -
#3720 bár ha 25-én jön akkor lehetséges -
#3719 Ez a hír nemtom mennyire igaz... -
#3718 Én úgy tudom Akkó a magyar neve legalább is a szentföldön járó magyar keresztesek így hívták. -
#3717 Akkra ha jól emlékszem. -
#3716 Aúgy a mostani árakkal, mennyi pénzbe kerülne, úgy felfejleszteni a gépem, hogy fusson rajta maxon? -
#3715 XP-m van, akkor elég az 1 giga ram neki nem? Most leszedem, megnézem fut-e, ha igen, akkor 28.-án: Buy to the original:D. -
#3714 Sajna ennél jobban sose ...
A városneveket spec írhatnám magyarul is, Acre mi magyarul? És pls. nyugtass meg, hogy Masayafnak nincs magyar megfelelője :)
Ilyesmik alatt mi mást értessz? -
#3713 Mikor lesz a FAQ teljesen magyar? :) (legalább a városnevek, ilyesmik...) -
#3712 Vistához ír 2 GB memóriát. -
#3711 Köszi Hmuda, úgy néz ki megint elnéztem valamit. Túl felületesen olvashattam s általánosítottam, azonnal javítom a FAQban is. -
Skyline #3710 Nos az az oldal ami mutatja a minimum meg az ajánlott gépet és skálázza a te géped egy szar...NBekem a minimumban 2-3 egység is lejebb van a max ponttól az ajánlottban meg maxra rak mindent..:)
2 giga vista alá kekll...
Elméletileg elég lesz a géped de azért ennek nagyobb a gépkövetelménye mint az általad említett játékoknak,mivel jóval nagyobb a megjelentett tér és talán szebb is... -
#3709 Tudom hogy semmi köze, enm is úgy értettem, én a GTA-s szabadságra értettem hogy "olyan mint a GTA". Nagyon fasza lesz, csak azt mondjátok már meg: FUT-E A GÉPEMEN, mert addig nem nyugszok. -
#3708 Semmi köze a GTA-hoz -
#3707 Olyan mint a GTA????? Akkor kell:D:D. Menni fog a gépemen?(alább láthatod a konfigom). -
#3706 Kb. GTA jelleg.
Bármit csinálhatsz, de egy ideig zárva lesznek a területek, amíg nem haladsz előre a storyban.
Szerintem nagyobb a terület bármely más játékban lévőnél.
És nagy szabadságot biztosít.
Bár azért nem tudod öltöztetgetni a karaktert, meg nem is lehet levágni a haját, vagy edzeni az izmait...
Pl. oblivionba nem nagyon lehet felmászni sehova és ugrálni az élületek tetején. -
#3705 Amúgy a játék mennyire lineáris(vagy micsoda)? Szabadon lehet mászkálni meg ugrálni meg ölni meg minden faság? Van olyan szabad mászkálás mint az Oblivionba? -
valaminick #3704 szoval... baba valamit nagyonfelre ertelmeztel:) -
#3703 "The release date is March 26, 2008. Video game will be available for shipping within 30 days from the end date of the listing and ebay pre-sale rules."
olvasni nem nagyon tucc, mi? -
#3702 Emberek: Ha minimum 2 giga ram kell neki, akkor nekem ez az oldal Mért úgy mutatja, hogy csak a CPU a kevés? Gépem: 1 giga ram, assus alaplap, Gforce 7600GT 256mb DDR2 videókari. Crysis 1024-en, mindent minimumra véve szépen futott, a cod4, NFS:PS,TimeShift, UT3, meg max grafikán szaggatás nélkül. Ez hogy fog menni?