9242
  • Győri Devi
    Mit?
  • gyuri12
    meg sem mozdítottam semmitse:(
  • NeBby
    Nemkell nyomkodni a gombokat , mikor tölt
    Nekem legalábbis ez csinált ilyet :]
  • gyuri12
    Na, hátha most tud valaki segíteni:|
    Az miért van,hogy elindítom,nem ír ki hibát,vagy bármit,csak bejön a logó,eltűnik,tölt,és semmi.
    Valaki tud segíteni?
  • CroftManor
    Csak annyi a kombó, hogy kijelölöd Fel kivel akarsz harcolni, előveszed a akrdot, megnyomod jobb gombot (védekezés) és mikor támadna az ellen, megnyomod a bal gombot. És csinálja magától a kombót.
    De mindíg csak akkor nyomd a balt, amikor támadna.
  • cicai
    alap h job:P
  • KOVU
    hi all
    akkor most az orosz verzió az müködik rendessen??
    és az angolhoz nem lehet tudni hogy jön e valamijen patch vagy valami ami kijavitsa ezt a hibát hogy fagy jerunál?
    elöre is thx
  • offkorz
    nos akkor énis lepihenek jeruzsálem kapuja előtt amég nem jön a foltozás. :)
    eddig bejön a játék nagyon.ámbár mikor ikszbokszra kijött azon is kipróbáltam,de itt valahogy jobb.^^
  • cicai
    és hogy kell azt a kombot megcsinálni h fellököm (ideáig megvan) aztán hasbaszurom?
  • CroftManor
    Igen, folytatható az angol mentés, csak minden orosz lessz. Mármint a hang.
    Amugy az ellentámadásoknál nem kell folyamatosan nyomni a jobb gombot( védekezés), csak egy megnyomod, és ugy marad aztán mikor támadna, akkor nyomod mellé a bal gombot is.
    Ugyanez a futásnál is, ha futni akarsz, akkor egyszer jobb gomb és futni fog, amikor sétálni akarsz, mégegyszer megnyomod a jobb gombot és abbahagyja a futást.
  • PunkZoli
    hi, ha felteszem az orosz verziot az angol mentései folytathatók?
  • ZsZso
    Nem vitatkozom. Betettem :)
  • szurop
    Mert gyenge a procid. Meg egyébként AMD optimizered van?
  • kr1szmester
    Köszii :)
  • hykao #3767
    Nem értelek. Ha egyszer az is egy helyszín a játékban, akkor miért maradna ki a helyszínek közül? :O Írd csak be az összes helyszínt! :) Miért lenne megtévesztő? Amikor oda van írva, hogy a mellette lévő erdő a helyszín? :O
  • kr1szmester
    ok :D
  • Seth
    Most azonnal elolvasod a FAQ-ot!! ^^
  • Pluskast
    De tudod miért? Mert az oroszok pravoszlávok
  • kr1szmester
    Hello
    Azlenne a kérdésem hogy miért nincs hang?? Úgy értem amikor beszélnek nem hallok sz*rt sem :S
  • vgvg
    sziasztok!!

Lenne egy kérdésem:7600gt -m van,2gb ram,3600+ proci. Low-on és 1024szeresen is igen szaggat a game,mitöl lehet?(legujabb cuccok vannak fennt)valamint h a látotávalság kicsi,hha pl loval megyek hirtelen lesznek előttem az emberek és ez eléggé zavaró...

előre is köszi
  • grebber

Nemsokára töltök fel Youtubra fight videot ahol vagy 15 csokát zuztam le!
  • ZsZso
    Na igen épp ezért szvsz megtévesztés lenne azt is beleírni, mint játékhelyszín. Szerintem többen lázadoznának ellene mint amennyien támogatnák :)
  • hykao #3759
    Arszúfot se hagyd ki! Még ha nem is a város, csak a mellette lévő erdő a helyszín. :)
  • pries
    Nyomj TAB-ot!
  • Nagylaci
    Kipróbáltam a mentett állásokat amik be lettek linkelve! Egyrészről végülis rendben van mert már az első Jeruzsálemi pálya után van viszont ugyanúgy kifagy a játék, ha be akarsz menni ebbe a városba. Szóval ennek így nincs túl sok értelme mert kihagyod miatta a teljes első Jeruzsálemi pályát. Cserébe újra be tudsz menni a két másik városba és teljesíteni íz ottani küldetéseket, de aztán megint megette a fene hiszen a harmadik küldetés újra csak Jeruzsálembe vinne ahol viszont kifagy.
    Harc:
    Látom sokaknak gondja van a több ellenfél elleni közelharccal. Használjátok az ellentámadást (Counterattack azt hiszem...) ez abból áll, hogy folyamatosan védekezel (folyamatos jobb gomb) és abban a pillanatban amikor valaki támadna ellened megnyomod a támadást(bal gomb) Ekkor azonnal(!) kivégzed az illetőt egy látványos animáció keretei között. Ha jól begyakoroltad akkor kisebb hadseregeket le lehet szinte csak ezzel a technikával győzni!!!
  • mikiking
    hát eddig nekem nem fagyott ki.....és msot nemtom,hogy Jeruzsálemben vagyok -e ... ugy kezdődött a dolog.hogy álcázni kellett magam a többi szerzetes között,bejutottam a kapun,és mászkálok a városba,meg ugrálok azokrol a magas view pontokrol :D
    msot honnan tudjam,hogy ez az e ?
  • gyuri12
    Bírom az ilyeneket:)
  • markastor
    Be. A kép is ott készült.
  • markastor
    Nem meghal, kifagy a játék. Akkor, amikor térképet kéne váltani, és betölteni egy másik pályát. Innen mr csak lehet tudni hol fog kifagyni.
  • pries
    akkor ruszki verzióval be lehet menni jeruzsálem city-be is?
  • mikiking
    tegyen már be valaki egy képet,hgy meddig enged el a játék ? az előtt pár méterrel,hogy mehgalna véglelegesen
  • ZsZso
    Lolka :)
  • markastor
    Optimus Prime az AC-ben. :)
  • Prince23
    Nincs mit... minél több az infó annál jobb egy faq:D
  • ricsa008
    nem tom szabad-e ide rakni nem tom mükszik-e de találtam egy torrent oldalon mentés ami állítólag átsegít a jeruzsálemi bugon

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://rapidshare.com/files/96450063/Saved_Games.rar

ha nem ide való léci töröljétek
  • ZsZso
    A hivatalos verzió megjelenését lehagyni hatalmas bűn volt részemről . Köszönöm, hogy szóltál!
  • ZsZso
    Total Commander majd beírod alulra:

CD "C:\Documents and Settings\USERNÉV\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games"
    De szerintem kezd azzal, hogy
    CD "C:\Documents and Settings\USERNÉV\Application Data\Ubisoft" aztán lépkedj be kézzel :)

USERNÉV helyett írd be a saját felhasználóneved!
  • Attelee
    thx
  • ricsa008
    total commander - beállítások - álltalános beállítások - képernyő - látszik a rejtett stbstb
  • Attelee
    C:\Documents and Settings\USERNÉV\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved

Nálam is rejtve van!Mivel tudom elöcsalni??