Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Érdemes feltenni látványbeli különbség elérése érdekében a VISTA-t, vagy nincs különbség DX10 és DX9 verziók között????
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
DE holllllllll???????
Amúgy minden fintorgónak mondanám, hogy ne ítélje el a játékot még az elsõ olyan 2-3, esetleg 4 órában látottak alapján.. El kell vinni egy jódarabig, majd meglátjátok, hogy tényleg érdemes. Mondjuk kicsit monotonok a mellékküldetések, de a grafika és a lenyûgözõ ÉLÕ városok és környezet kárpótol mindent. 😊 Ráadásul az assassination-ök nagyon jók! 😉 Aki pedig már most hiányolja a harcbeli kombókat, az nyugodjon meg..meg fogja kapni majd idõvel szépen õket, csak játszon! 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha nem crackel indítod megy rendesen!<#wink>#wink>
Starcraft2 e-mail: [email protected]
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
P4 2,4
3 GB DDR Ram
7600 GT 256Ram
ATI Radeon 1650x pro 512mb
1gb ram
ezen elidulna?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
manuális save nincs benne amúgy? csak a gép menthet?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Kb a Witcherhez hasonlítottam, ahogy Prince is írta.
Talán egy kétmagos proci kellene még, és nem lenne lassulás sem😊
Most azt kell írnom, h most a hangokkal nincs gond, viszont a prolológusban csúszott-mászott a dialógushang.
most az elsõ mapon vagy levelen vagyok, eddig nagyon állat a játék.
Minden highon van, kivéve árnyék kikapcs, azt nem bírja a 7300 gt-m😛 persze 1024-es képernyõ beállítással. ha feltettem high shadowra akkor tiszta képregény volt. Azon morfondírozok, h a történet elõre haladtával kénytelen leszek levenni lowra a garfikát. Viszont ezt aképarányt 16:9-et nem lehet kikapvsolni? Végre egy lopakodós elemekkel is megtüzdelt játék!
Üzenet azoknak, akik kételkednek abban, h menni fog rajta:
sztem a játék optimalizálása olyan mint a Witcher-é. Akinek az elindult, ez is elfog. Nyugodtak lehettek.
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Nem szaggat, hanem inkább lassított felvétel 😊
Ha lejjebb veszed, jobb lesz a helyzet valamelyest, de nem fog suhanni.
Mellesleg nagyon szép maxon, csak kicsit nagyobb kihívás így játszani vele 😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
köszi
nem lehet valahogy átállítani??
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Kb mennyi esély lenne, hogy elfogadható sebességgel, elfogadható minõségben menjen?
Next PC upgrade: 2022
HAHÓ! NEM mondtam, hogy jól optimalizált! Egyszerûen közöltem, hogy jól bestresszeltek itt a Crysis emlegetésével, holott az highon éppen csak súrolta a 30 FPS-t úgy, hogy az élsimítás csak 2x volt. Ez ahhoz képest drámaian szebben szalad, totálisan élvezhetõ.
4 db WD raptorral nem vagy sokkal elõbbre.. azzal RAID 10-et tudsz létrehozni stripe és mirror egybe, és ott vagy ahol én, ráadásul 1 raptor annyiba kerül, mint 2 WD RE2 és a sebesség különbség minimális.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A lényeg: ez a játék topikja, és nem a játék warez verziójának elindítása, hibamentes futtatása topik...mindenki aki megszerezte a warez verziót, tudja, hogy hol szerezte, és mindenütt, ahol fellelhetõ, van hozzászólási lehetõség...ott tessék ezügyben tobzódni, itt meg - nagy nyilvános fórumon - maradjunk a játéknál. ok?