Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miért vennél single játékot? egyszer végig tolod és kész
Pedig 1xü: Át kell haladni közöttük úgy, hogy finoman elterelgeted magad elöl a jóasszonyokat. Ha tényleg finoman lökdösõdsz, akkor nem esik le a <#kocsog>fejükrõl, és nem tör ki a hiszti.

zeus89
nekem az lenne a kérdésem, hogy menyi kb. a játékidõ ... ez is egy gyönyörû de irtó rövid játék ? 😄

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Megy az van hozzá fixáló cucucli
Tényleg nem megy a 2. pálya?? Mert akkor nem szerzem be, ahoz tul nagy, a netem meg szar.

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

Gyerekek mit aggódtok h nem mükszik a 2. pálya?Én még az elsõtõl is messze vagyok<#nevetes1><#nevetes1>Valaki mondja már meg hogy a tutorialba h kell tovább menni a 2 "küldinél" amikor a vázával a fejükön mennek a nõk és közöttük át kell kellni.Egyszerûen sehogy sem sikerül<#lama>

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

DarkSector
Egy nagyon kényes kérdésem lenne...
Érdemes feltenni látványbeli különbség elérése érdekében a VISTA-t, vagy nincs különbség DX10 és DX9 verziók között????

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

No warez! Próbáld megvenni, jó játék, megéri!
DE holllllllll???????
mucsácsó
Van benne, legalábbis X360-on még volt benne manual save, viszont csak a státuszudat menti el, sõt pl. ha megcsinálsz egy küldetést/mellékküldetést, akkor elmentette mindig alapból magától, szóval nem is érdemes nagyon save-elni magadtól. Hacsak az autosave nincs kinyomva.. 😊

Amúgy minden fintorgónak mondanám, hogy ne ítélje el a játékot még az elsõ olyan 2-3, esetleg 4 órában látottak alapján.. El kell vinni egy jódarabig, majd meglátjátok, hogy tényleg érdemes. Mondjuk kicsit monotonok a mellékküldetések, de a grafika és a lenyûgözõ ÉLÕ városok és környezet kárpótol mindent. 😊 Ráadásul az assassination-ök nagyon jók! 😉 Aki pedig már most hiányolja a harcbeli kombókat, az nyugodjon meg..meg fogja kapni majd idõvel szépen õket, csak játszon! 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A mostani idõben való mászkálásból pedig nem lesz sok, 1-2 pernyi néha...az meg még tökre elviselhetõ.. 😊
Maxtreme
2 fps-el? <#idiota>
Nehogy azt mond hogy külsõ tereken jól megy..

NeBby
Csak a crackes bugos (legalábbis a hang meg a hasonlók)
Ha nem crackel indítod megy rendesen!<#wink>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Annyit azért megkérdeznék,elvégre csak félig warez,de ugyanannyira vonatkozik az eredeti játékra is,h ez a végleges verzió,vagy télleg csak vmi pre-release,netán beta,vagy csak a crack hibája?? Mert ha ennyire bugos kb. a majd boltokba kerül játék,akkor gondok lesznek..meg ugye elég furcsa,h 1hónappal megjelenés elõtt kikerült,nemsûrûn fordul elõ az ilyen,azért sanszos h ez nem a végleges. Vmi tényanyag ezzel kapcsolatban?
DarkSector
Vagyis a "multat" kell végigjátszani?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

a kövekezõn maxra húzva (kivéve shadows, az 2-es) illetve 1024*768-on simán fut, és még szép is, nah persze élsímitással meg nagyobb felbontásban bisztos szebb és jobb lenne...

P4 2,4
3 GB DDR Ram
7600 GT 256Ram

AMD 2800+
ATI Radeon 1650x pro 512mb
1gb ram
ezen elidulna?

nekem megy tökéletesen, játszottam vele fél órát,semmi gáz nem volt

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem tudom ti hogy vagytok vele,nekem nem igazán jön be ez a jelenbõl visszaemlékezõs dolog,a mai énnel rohangálni nagyon unalmas :S

manuális save nincs benne amúgy? csak a gép menthet?
Egész pofás-hangulatos játék lenne ez, nagyon simán fut is, hang sem csúszik, meg ilyenek. 😄

rage
A Witcher sokkal jobban fut.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

DaemoonHunter
Ennek örülök, rosszabbra számítottam
Kb a Witcherhez hasonlítottam, ahogy Prince is írta.
Talán egy kétmagos proci kellene még, és nem lenne lassulás sem😊

Prince23
Na játszottam több mint félórát vele, megáálás nélkül.
Most azt kell írnom, h most a hangokkal nincs gond, viszont a prolológusban csúszott-mászott a dialógushang.
most az elsõ mapon vagy levelen vagyok, eddig nagyon állat a játék.
Minden highon van, kivéve árnyék kikapcs, azt nem bírja a 7300 gt-m😛 persze 1024-es képernyõ beállítással. ha feltettem high shadowra akkor tiszta képregény volt. Azon morfondírozok, h a történet elõre haladtával kénytelen leszek levenni lowra a garfikát. Viszont ezt aképarányt 16:9-et nem lehet kikapvsolni? Végre egy lopakodós elemekkel is megtüzdelt játék!

Üzenet azoknak, akik kételkednek abban, h menni fog rajta:
sztem a játék optimalizálása olyan mint a Witcher-é. Akinek az elindult, ez is elfog. Nyugodtak lehettek.

Denes888
Kipróbáltam a játékot. Egyszerûen fantasztikus lett szerintem. Szép, látványos, és télleg olyan mintha egy bérgyilkos lennél. 320-as GTS-el 1680x1050-ben max élsimítás + v-sync-al 40-50fps. Szerintem jól optimalizálták.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

rage
7600 GT-vel, 2 GB Ram-mal, 3.4 GHZ-es procival megnéztem maxon.
Nem szaggat, hanem inkább lassított felvétel 😊

Ha lejjebb veszed, jobb lesz a helyzet valamelyest, de nem fog suhanni.

Mellesleg nagyon szép maxon, csak kicsit nagyobb kihívás így játszani vele 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

nah az tök jó.akkor holnap nekiesek<#vigyor4>

köszi
Rage47
van benne, de azt is tök jól megoldották. itt inkább szórakoztató/látványos, mint fárasztó/megerõltetõ, mert alig kell vmit csinálni és magától akciózik a levegõben 😊
oan prinsz of perzsiás ugra-bugra sok van benne ?
nekem tetszik a játék, csak az zavar, hogy 16:9-es a játék 😞
nem lehet valahogy átállítani??

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

DaemoonHunter
Valaki próbálkozott 7600Gt szintû karival? A minimum Nvidia 6800 az említett kari pedig erõsebb ettõl, bár nem mai darab...
Kb mennyi esély lenne, hogy elfogadható sebességgel, elfogadható minõségben menjen?

grebber
A háztetõkön lévõ "zászloknak" van valami más funkciójuk a mentésen kivül? Mi lesz ha összegyüjtöm mind a 20-at?

Next PC upgrade: 2022

Rage47
sokkal jobb mint amit vártam. tök jól optimalizálták, 8600gt-mel med-high-on megy 1280x1024-ben, de alacsonyabb grafon is nagyon szép.a játékmenet nagyon bejön, mindig is szerettem a hitmanes gamekat😊 sztem aki megveszi az nagyon jól jár vele.
milyen a játék amúgy?vki aki nyomja,pár szót...😊
Tinman
De könyörgöm nem lehet mindenki akkora fax, mint én, hogy maxra tolva mindent hajlandó játszani. Én ilyen vagyok, evvan, más hobbim nincs, ez a munkám is 10 éve, C64 óta minden napom errõl szól.

HAHÓ! NEM mondtam, hogy jól optimalizált! Egyszerûen közöltem, hogy jól bestresszeltek itt a Crysis emlegetésével, holott az highon éppen csak súrolta a 30 FPS-t úgy, hogy az élsimítás csak 2x volt. Ez ahhoz képest drámaian szebben szalad, totálisan élvezhetõ.

4 db WD raptorral nem vagy sokkal elõbbre.. azzal RAID 10-et tudsz létrehozni stripe és mirror egybe, és ott vagy ahol én, ráadásul 1 raptor annyiba kerül, mint 2 WD RE2 és a sebesség különbség minimális.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

eszem f*szom megáll most nyugodjak meg ohgy a 640 es 8800 gts-el megy 30-40 fpsel? úú ez tényleg jól optimizált júúú hahó aza a kártya anno 4-5 hónapja 100 ropi volt még jó hogy megy rajta éppen pfff na meg a másik 8800 gt most adták ki gtx szintû 10 % hijján csúcs kártya majdnem, 60-70 ropi húú még szép hogy épp elmegy maxon lol!!!!!!!!!!!!!!! már csak az kéne hogy vki dupla 3870 x2 vel meg q9650 essel meg 4 ggia rammal meg 4 db wd raptorral itt mongya hogy naon jól optimizált a játék!!!!! inkább mongya azt vki ohgy a 8 megás edo ramos 133 mhzes gépével megy fullon mint iet írni mint Ti!! egyébként a probléma kiderült mostmár megy egész jól a gépemen relatívan !! de íyg se az igazi 1024 medium

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

Mr_no_NaMe
Erre a némaság bugra van vmi gyógyír? Mert így játszhatatlan..
Shep
Futtatja valaki Pistán? Hogy megy?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

na én az tudom ezt legalább felismerik mert ezekböl van többb,de hagyjuk a politikát.....<#levele><#levele><#levele>

Prince23
Lol ez jó volt

Akkor az új TOPIC cimét tegyétek be a Baaner alá hogy a sok értetlen aki holnap ir is lássa nagy vörös kommunista betükkel!!!!!

grebber
Értem csinálok egy warezt de hol kéne?? segits???

hykao
Pontosan leírtam, hogy hová forduljon...a logika is ezt diktálja, nemde? ...
isten örizz én nem akarok dühöngeni amúgy is szelid emberkének ismernek a környerezetemben..de azért köszi... a tanácsot...lehet megfogadom....

OKÉ közben irtál, persze igazad van..mert én sem birom azt hogy honnan szedik, egyiknek ennyivel jön a másiknak annyival,de ha valakinek problémája van a még MEG SEM jelent játékkal hová forduljon ha nem az SG. topichoz ami Mo-on a No1....ugy hogy itt fossák a szót amig nincs warez topic....

grebber
Pl az aláirásomban lévõvel is jól fut a game!

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Ezzel (+WD RE2@RAID0):

KATT

No flame, szakmabeli vagyok sok éve.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Prince23
Sztem a a figyelmeztetéssel rá ér márc. 28-a napja, mikor megjelenik ténylegesen a gamma... korán van még hercegeket ölni😄

milyen géppel?

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

Kandurex
hát nyiss neki egyet a gumiban, ott aztán lehet dühöngeni

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Köszi...de akkor hol a szófosó topik, mert már nem birom vissza tartani......csak nehezen....már bocsánat mindenkitöl.....

hykao
Örülök, hogy tetszik, én írtam...és egyelõre semmin nem "tolom"...

A lényeg: ez a játék topikja, és nem a játék warez verziójának elindítása, hibamentes futtatása topik...mindenki aki megszerezte a warez verziót, tudja, hogy hol szerezte, és mindenütt, ahol fellelhetõ, van hozzászólási lehetõség...ott tessék ezügyben tobzódni, itt meg - nagy nyilvános fórumon - maradjunk a játéknál. ok?
rage
Nem lehet beállítani, hogy teljes képernyõn menjen (4:3) és ne ilyen szélesvásznú módban ? (16:9)