9242
  • gyuri12
    Eltolták áprilisra a megjelenést!:(
    Az első heteiben jelenik meg!:(
  • Broafka
    ez miért olyan nagy szám? az ilyen posztokról állandóan így kell leugrani

ennél nekem az jobban tetszett, amikor szerzetesnek álcáztam magam, akkor a nyomornegyedben volt olyan hajléktalan nőci aki odajött hozzám kaját meg pénzt kunysorogni, és hiába mentem el leőle mindig elém ugrott hogy hallgassam már meg, és adjak már neki feloldozást megi lyeneket! :)
  • BIZ0906
    Vagy az egy másik verzió lesz? :S
  • BIZ0906
    28.án jelenik meg és már kint is van olyan helyen ahol nemkéne? De dúrva :)
  • bubu13
    én már kitoltam Xboxon szóval nem fogom megvenni gépre.Van valami új mellékküldetés(zászlógyűjtés,felmászás toronyra,templarok megölése,lopás,faggatása mellett)?
  • mama2
    Köszi.. Amúgy akkor ezt a hibás verzsönt, egy demó verziónak is fel lehet fogni nem?(hülye kérdés tudom). Amúgy van olyan, aki nem veszi meg ezt az istencsászár játékot? Én biztos megveszem.
  • gabo91
    Utólag is visszamehet gyakorlólni az edzőhelyre? (pl. damaszkuszban járkálok mostanság)
  • ZsZso
    Jobb klikk védekez, bal klikk ha támadnak. Ez a kulcs az egészhez. TÉnyleg érdemes kigyakorolni a kezdőhelyen, mielőtt élesben kipróbálod magad.
  • bubu13
    Megölted Damaszkuszi emberkét
  • mama2
    Hűű klemény:D És honnan tudom, hogy Jeruzsálem közelében járok?
  • mikiking
    amuuuuugggggy adj már pár tippett,vagy valaki,hogy hogy kell lyen jo mozdulatokkal ölni,mert nekem még nem sikerült,csak egyszerüen vágom őket....
  • gyuri12
    Bármennyi. Ott van 3 city,azokban garázdálkodhatsz
  • mama2
    Amikor elkezdődik a játék, kb. mennyi idő, amíg elérek Jeruzsálem kapujáig? Arra akarok kilyukadni, hogy a játék elejétől, mennyi idő, amíg elérek Jeruzsálembe?
  • ZsZso
    jaja
  • grebber
    Asszem 2-3 szor kell megismételni aztán felajálja hogy gyakorolhatasz mást vagy kilépsz az "arénából".
  • gyuri12
    Nem ment eddig sem,eddig rosszabb is volt:(
    (eddig "tegye be a CD/DVD-t", "az exe leállt" problémák voltak)
  • tobias88
    nekem mondta mindig hogy perfect, de nem lépett ki
  • gabo91
    Ja... hát én csak vagdaltam (balgombal) ő meg mindig védte befeszült a sarokba aztán csak védett... 10 perc után meguntam...
    hogy lehet combo killt csinálni?
  • ZsZso
    Szerintem ott nagy gáz lenne, ha kivégezhetnéd "ellenfeleid", ugyanis épp azért hív oda a bajtársad, hogy mutasd meg a tanoncoknak hogy kell harcolni :). Ettől független kivégzéshez hasonló mozdulatok (Counter Strike, de csak fellökés formában) asszem ott is előfordul (főleg, ha épp a Counter Strike -ot gyakorlod :)))
  • gabo91
    Ja akkor félreértettem. (Nekem elindult lement az ubisoftos intro majd fehér minden és megáll, hang megy tovább kép nem. 5-6. próbálkozásra azért jó lett.)

Eddig ment rendesen?
  • grebber
    FAQ-ba levan irva!
  • grebber
    Ott nem is lehet kivégezni szép is lenne.Ott csak földrekerül a Combo killtől és mondja is hogy nagyon jó meg minden aztán kilép az onnan magától!
  • matter
    Hol tárolja a game a mentéseket?
  • HeadHunter86
    Akkor nemtudom mi lehet.
  • gabo91
    Hát van még mit gyakorolnom... enyit még lóol sem vágtam volna le.
    (amugy volt valami tuttorial, ahol aréna félében kelett egy társunkal gyakorolni... ott le is lehet győzni?, mert én mindig kiléptem, nem jöttem rá hogy lehet kivégezni... folyton kivédta)
  • gyuri12
    nem dual core-os a procim
  • HeadHunter86
    Játék reame-jében benne van, akárcsak a hang probléma. Szóval nem warez miatt rossz.
  • HeadHunter86
    Olvass Readme-t, Dual Core Optimizer megoldja a gondod.
  • mama2
    Hát ez qva nagy vazze...:D. Na most már biztos hogy: megveszem.
  • gyuri12
    nem,nem semmisem történik,csak eltűnik a logó(itt kéne a játéknak bejönni) ehelyett viszont semmi sincs.(csak az asztal)
  • grebber
    Ezzel nemtudok betelni :D

Toronyról fejesugrás
  • ricsa008
    ezek a hirtelen kivégzések nekm nem mennek :(
    de méér ?:(
  • grebber
    Hát ja de sajna nem mindig kapom el az ütemet ez látszik is mert kb a 20 emberből csak 4 vagy 5-öt tudtam combo killel kinyirni :(
  • mama2
    Hát van mit csiszolni az tény(nem fikázásból mondom). Amúgy látszik hogy azok a fiúk készítették akik a POP-ot:).
  • tobias88
    hát ez volt vagy 20 ember
  • grebber
    FIGHT trailerem
    Még van mit csiszolni a technikámon!
  • gabo91
    Na igen ez meg a másik dolog. Vagy különben hogy mondana véleményt róla?
    Nem a jövő hanem a jelen számít, és jelenleg ők is huszárok...
  • gabo91
    alt+f4 ha semmi...
    probáld újra addig amig jó nem lessz
    5-6-ra már csak jó lessz...
  • Pacal17
    Ti is warezzal toljátok szal... ááh
  • gabo91
    "WAREZ VERZIÓ ELINDÍTÁSA! (katt ide)"

Nagyon ötletes mit ne mondjak, gratulálok hozzá.
    Remélem meg nyugodott azok lelkivilága akik játszák az eszüket, hogy ők aztán soha semmitsilyen warezos dolgot nem használtak, ők MEGVESZIK a szoftvereket.
    "No warez! Próbáld megvenni, jó játék, megéri!" ez oké, ezt írják ki normál betümérettel aztán nyugodjanak le, de nem kell tovább hergelni a népet hogy amott lökd a sódert meg hatalmas piros betüvel boldogan kivésni hogy nincs normális verzió. Lehet de eredetiben még szar sincs egyenlőre...
    Aztán szerintem előre senkinek se kellene játszania az eszét, majd akkor tegyék a fejüket ha már megvették.
    Nevetséges az egész kiírás meg azok a pompom smile-k is ott. Szoval szánalmas az egész...

....bye...