9242
  • hykao #3861
    Ha valamit nem értetek oroszul, dobjatok képet, segítek. (bár nem szívesen...:PPP)
  • Mityu91
    Nha az u esélyem, hogy gyorsan csinálok 1 lemez töredezettség mentesítés mert rohadtul olyan mint amikor valamelyik játéknál akadt de pl beakadt 3 mpre és utána meg ment jól de nekem az fura, hogy ugyan az van maxon és lowon is?

Szerintetek segíthet?
  • pihe83
    Bodesz? Hogy csináltál rus, eng hax ot? :D Elmondanád?
  • bodesz
    valaki aki jeruzsálem elött hagyta abba agamet az pls a C:\Documents and Settings\xy\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games\
    mappát mentse le nekem.pls sürgös lenne.eltünt a mentésem :S
    msn:[email protected]
    vagy dobja fel netre.
    valaki pls
  • ZsZso
    Ha megmondod kit kell kizsebelni, már teszem is be :)

Amúgy az assassin bázisokon is lehet szerezni asszem.
  • adammmmmmm
    Szóval azokat az embereket nem kéne széjel vernem hanem kizsebelni. (Hoppá)
  • Gunner
    v h hova járjunk angol-orosz tanfolyamra xD
  • Attelee
    Ez is mehetne a FAQ-ba!!!Hogyan szerezzünk dobokést ha már eldobáltuk mind!
  • Gunner
    amig nincs késed sehogy, ha már van akkor F aztán 1 dobás és le is hullik adott esetben tetőről xD
  • Gunner
    azt mondta a masina h ha zsebelsz is kapsz kést :)
  • grebber
    Amig tölti be a pályákat a kék semmiben ott ha megnyomom asszem 1-est akkor lehet kést dobálni.Nomármost ezt hogy tudnám megvalosítani ellenféllel szemben vagy ott nemlehet?
  • Mityu91
    17:)

Am simán megyek nyáron dolgozni bár szerintem amit majd ott megkeresek 1 hét múlva haverokkal eliszom:)
    Arra meg majd várhatok, hogy karácson...:D
  • strebacom
    Látom már "oroszkodtok"....
  • adammmmmmm
    Nem tudom ki vette még észre. Nekem csak úgy hülyülés miat tűnt fel. Vannak olyan nagydarab emberek az utcákon akikre ha ráviszem a kurzort akkor úgy fénylik mint egy katona. Elkezdtem ütni (ökölel) amíg ki nem purcan. Erre kapok egy kést. Ezt kipróbáltam párszor és minden ilyen embernél adott kést(5 a max)(még). Lehet még máshogyan is kést szerezni vagy ez az egyetlen megoldás?
  • Gunner
    gondolom majd 16 évesen mész kidolgozod a beled és veszel egy 9800ast xD Mondjuk ki, kérsz egyet karácsonyra :D
  • CroftManor
    A kombók tényleg rém egyszerűek, nem kell lenyomva tartani a jobb egér gombot! Csak gyszer megnyomod és ugy marad, védekezik magától! Amikor meg támadna az ellen, akkor meg ballal kombózol.

Amugy hogy lehet ilyen gameplay videót csinálni? Akkor én is felrakok egyet youtube-ra és emgmutatom én hogy ölök :D
  • markastor
    Bónusz. :)
  • bodesz
    én még véletlen sem raktam krakkot a gameba és még 1szer sem fagytam meg :o
    rus eng hax ot csinálom épp kiváncsi vok megy e majd jeruzsálem
  • markastor
    Jó ez a játék, és a készítők is viccesek. :D

• Mityu91
    azaz feladom:)
  • Mityu91
    Nh eladom:)
    Tegnap óta próbálom beállítani de nem sikerül úgy, hogy ne akadjon de lowon és mediumon és highon is ugyan úgy akad mind1 mit csinálok de pl a harcnál jó!

de ahogy olvasom a hsz.eket látom AGPs karikat nem támogatja valszeg ez a gond.. nem baj már úgy is tervezem egy új gép beszerzését de a GF9800ig nem veszek semmit
  • gabesz752
    Én eddig 10órát játszottam vele kb. Most kéne mennem Jeruzsálembe, de én megcsinálok minden mellékküldetést, zászlókat szedek, vörös kereszteseket ölök stb.
    A civileket egyébként jó dolog megmenteni, mert ha segítesz nekik, hálából segítenek neked a "tesói" 5-6-an. Ha például üldöznek és arra szaladsz akkor ők megfogják és nem engedik a katonákat :)
    A combo ölés is rémegyszerű, 20ból 19x összejön.
    Nagyon jó kis játék ez, még akkor is ha most 30-50percenkét kilépeget.
    Ha megjelenik tuti megveszem.
    Egyetlen gondom, hogy sajnos néha beakad amikor a városban a háztetőkön rohangálok.

Rájött már valaki, hogy hogyan lehet 4:3-as képarányban játszani?
  • SötétBarom
    Banner kurva yo :DDDDDDDDD
  • grebber
    Semmiféle fix nincsen fennt reloaded verzióm van ami angol!
  • Gunner
    ja meg hallom neked francia a játék, azt tanultad v csak eng -> fr crackfix-ed van jeruhoz? :D
  • Gunner
    Hát talán counter kill öregem :D Belém max 1x csapnak, utána már azé eltudom találni a counterkill ;) Kiv. amikor orosz verzióba beragad az embernek az a kva gom ^^
  • pries
    Azé látszik hogy Magyarországon vagyunk.
    Nekem például tetszenek a videók.
    (Bár csak azért mert nekem a büdös életbe nem lesz olyan gépem amin így fog futni)
  • grebber
    Hát ha nem védekeztem volna kb 20 másodperc alatt vége lett volna a videónak!
  • Gunner
    bocsi, de nagyon gyenge videó... mindenki nyomva tudja tartani a védekezés gombot :)
  • Kandurex
    tévedés, :/
  • gyuri12
    most elindítottam jó sokszor egymás után,és mrgint exe hiba:

AppName: assassinscreed_dx9.exe AppVer: 1.0.0.1 ModName: ~df394b.tmp
    ModVer: 0.0.0.0 Offset: 000abca8

na?
  • KOVU
    már lassan én is ott tarok hogy ez lesz az 1 ső eredeti játékom pedig alig megy el nálam -.-'
  • gyuri12
    Ja:d
    akkor csak hülye vagyok,bocs:d
  • mama2
    Most látom hogy +-ba. csak 7990 forint lesz:D. Fúúú, de várom:D. Lefogok ugrálni az épületekröl. Spidermant is azért szerettem, mert lehetett "csúzni" ahogy én mondtam:D. KIRÁLY ASSASSIN'S CREED 4EVER!!!négy444
  • KOVU
    én paksi vagyok 1 ébként ha ez érdekel valakit ^^ ( nem tudom hogy jött ide -.-')
  • KOVU
    ááá inkább nem nézek ilyen vidiket.. mert ahogy nálam elfut végül is legalább van idöm gondolkodni hogy kit támadjak XD
    mert mire oda ér a kardja hozzám nyogodtan felkészülök a counterra ^^
  • mama2
    Na most akkor Április 4. fog megjelenni Amerikába, Március 28.-án MO.-n?
  • mama2
    Eltolták a megjelenést????????????? Eltolták a megjelenést??????????? Április????????????? Ideg szétvet.
  • ZsZso
    Eddig is így volt! Április 4én jelenik meg Amerikában. Nem toltak azon semmit :)
  • DarkSector
    A Somlói az valóban jó gép...bár ha van egy paksosod, az még faxábban fogja vinni.