9242
  • Steve Q
    Na igen. Amúgy jó lenne legalább egy fordítás az AC szövegeihez és párbeszédeihez Word vagy valamilyen más formában.
  • KaszaN
    Mi értelme a F.A.Q-nak ha senkisem olvassa el?
  • uiztu
    Helo!
    Tudna valaki magyarítást a játékhoz? Nagyon jó lenne.
  • kirol
    Ja! Köszi
  • The Protector
    Vki mást kell belökni a pultba.Ha sikerül összeomlik és megdoglik.
  • kirol
    Van egy olyan küldi, amikor 2 árust kell megölni. Azt mondja menjek oda, nyomjam bal egérgombot, majd shift-el rántsam ki.

De a pult mögé nem tud benyúlni! Mégis hogy öljem meg?
  • tvmaci83
    Sziatok!
    Nekem is kéne egy kis segítség, mert alakadtam. Szerintem a játék hibás, mert egyszerűen....
    Ott tartok, hogy a 4.blockot végigcsináltam, és az 5. blockba még nem enged vagy mi.
    Tehát felébredek a laborba, és ennyi. Nem nyílik a hálószoba ajtó se (pedig eddig ugye bementem aludtam, keltem és már tudtam is tovább menni) a másik kettő se, már nyomkodtam az ágyon meg az asztalon lévő számítógépet is a játékban, de egyszerűen semmi, csak keringek.
    A végigjátszásban annyit írtak, hogy "menjek fel a doktorhoz és vegyem el a tollát", de se doktor se toll se semmi
    Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni!
  • tvmaci83
    Sziatok!
    Nekem is kéne egy kis segítség, mert alakadtam. Szerintem a játék hibás, mert egyszerűen....
    Ott tartok, hogy a 4.blockot végigcsináltam, és az 5. blockba még nem enged vagy mi.
    Tehát felébredek a laborba, és ennyi. Nem nyílik a hálószoba ajtó se a másik kettő, már nyomkodtam az összes gombot az asztalon lévő számítógép előtt stb. és egyszerűen csak keringek.
    A végigjátszásban annyit írtak, hogy "menjek fel a doktorhoz és vegyem el a tollát", de se doktor se toll se semmi
    Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni!
  • Kongy
    Kösz, a helpet. Tényleg...
    Mindegy, kikapcsoltam a tűzfalat és aztán már nem volt gondja. És feltelepítettem, játszottam. Itt a vége fuss el véle. :P
  • werkfilm
    tedd fel a polcra és játssz törttel.
  • macleody
  • Kongy
    Hello! Na megvettem az Assassin's Creedet. Eredeti. Felpakonám de kb a felénél megáll és azt mondja hogy a data3.cab-bal van valami error, és megszakítja az installálást! Mit csináljak, mi a baj? Esetleg lehet pótolni a data3cabot??? Plz segítsetek már tiszta ideg vagyok!!
  • KaszaN
    De jobb mintha nemértenéd te :D Egyébként is csak példa volt hogy lehetne az ac-hez is csinálni nemlenne olyan nagy öröndősség csak nelenne annyi lusta ember. :P
  • macleody
    Hát nemtom. Olyan mintha egy mesefilm szinkronját hallanám.
  • KaszaN
    Nézzétek milyen faszán megcsinálták! Az Assassin's Creed-ben milyen jól jönne az ilyen :D.
  • Narxis
    Klikk
  • Kongy
    Mert nincs meg, és akkor hülyeség megvenni, ha szaggatna, meg élvezhetetlen lenne. :S Azt tudom, hogy beindulna, de nem mindegy, hogy milyen minőséggel és sebességgel. Mert láttam, hogy egy 2.6 GHz-es Dual Core proci a min. Az E5200 meg csak 2.5 GHz-es. Vagy a Pentium D és a Pentium Dual Core 2 különböző dolog? Mert azt tudom, hogy az e5200 45nm-es technológiával készült, de ebbe ne menjünk bele. :)
  • Rohamsisak
    Simán.
  • davidka003
    Miért nem próbálod ki? Valszeg igen menni fog.
  • Kongy
    Szerintetek fog futni az AC high grafon, AA nélkül az én gépemen? 1024x768ban? Laggot nem szeretnék, normális sebességgel lehetséges lenne?

Konfig:

P4 Dual Core E5200
    Gigabyte Radeon HD4670 512MB
    2 Gb DDR2 800MHz RAM

Szóval reménykedem köszi a választ!
  • Kongy
    Első részre gondoltam. Félek, hogy lowba kell játszanom, ezért kérdeztem meg. YouTubeos vidik alapján (van sok ilyen konfiggal való futtatásos) reménykedem, bár a videó laggol, és nem adja vissza az eredeti sebességet. Na majd felteszem az AC-t és megírom hogy fut.
  • KaszaN
    Nem? Niért nem?
  • macleody
    Ja értem. Sajnos nem tudom megnézni, nincs fent a játék. Bár lehet felteszem, mert még nem nyomtam végig.
  • KaszaN
    A linkek nekem is jók, én nemarról beszélek hanem a módról. Hiába indítom a módot, altair ruhája ugyan olyan :(.
  • macleody
    Nekem működnek a linkek.
  • KaszaN
    Ottvan melettük a link...De nekem nem működnek :(
  • LPKENJI
    Honnan lehet ezeket megszerezni?(:
  • KaszaN
    Amindenit ezeket nézzétek meg! Ezek kellenek! :D
    videó1
    videó2
    videó3 ebben altair ruhálya tisztavér :D
    videó4 és ez nagyon tetszik :D
  • KaszaN
    Ha valaki annyira ért a játékhoz, meglehetne azt csinálni valahogy az ini fájlban babrálva, hogy a játék belsőnézetben menjen? Nagyon szólna ACfpsmod vs. Mirror's edge :P
  • koschwarz
    velencében viszont jó sok erkély van, meg állítólag már úszni is fog tudni altair, és ott az is kellhet...
  • KaszaN
    A fenét fog ez francia országban játszódni. Ezen a videón Leonardo Davinchi rajzai vannak aki olasz volt és kétlem hogy akkor fog játszani hogymá puskával lövöldözünk. Az túl nagy ugrás lenne.
  • ProGabe #8771
    khm
    http://assassinscreed.uk.ubi.com/assassins-creed-2/teaser/
  • KaszaN
    Ez két szempontból is érdekes.
    1. Most énsem találom az 1.01-es patchet.
    2. Nekem nemkérte az 1.01-es patchet az 1.02 telepítésekor.
  • landor00
    valaki nemtudja hogy hol birom letőlteni az 1.01 es patchet mert kéri az 1.02 höz a gép
  • KaszaN
    Ha jólemlékszem ez a kérdés bentvan a F.A.Q-ban :P
  • macleody
    Rossz verziót szedtél le.
  • djsos
    csasztok!kellene egy kis segítség!nekem is az a bajom hogy kilép mikor beérek jeruzsba.nemtom mitől lehet valami tipp pls help
  • Rage47
    tipp: konzolra jön csak:D
  • janihunk
    Van infója valakinek a 2. részről?
  • Cat 02 #8763
    Persze, egy filmhez se egyszerű feliratot csinálni, egy játékhoz meg...