Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát , remélem tudtok segíteni 😊
Játszom , egyszer csak ment , és befagy az egész gépem... újra kellett indítanom , most folytattam volna , és a profilom megmaradt , de folytatni nem tudom... :S remélem , ez miatt nem kell teljesen elölrõl kezdenem az egész játékot... :S
csak meg tudták azt csinálni , hogy ha mentés közbe , kilépsz , vagy befagy a gép , vagy bármi , ne keljen teljesen elölrõl kezdeni... :\
Köszönöm elõre is a válaszokat 😊
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
vistánál: C/felhasználóneved/Appdata/Roaming/ubisoft/Assassin creed
(ja és xp-nél is vistánál is ez a fáj rejtet)
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
letöltöttem egy savet azt hogyan kell berakni ha nincs saved games mappám?
és miért nem enged tovább damascusnál?
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Néha elíndítom a játékot és nem teljes képernyõn van és mert látszik az asztal is meg minden 😄 Xd(de ez nem gond)
a másik problémám hogy bemegyek Jeruzsálembe és a "töltés" lesz folyamatosan XD örökké tölt :o
(Az elsõ nem baj de a második nagyon is 😄)
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Azt szeretném kérdezni hogy mit kell csin ebbe a creedbe amikor elsonek lehet választani 3 város kozul mikor kimek a loval mind a 3nál jelol vmit kivéve a mi falunknál elmentem már mind a 3 városba felfedeztem minden pontot midnen civilt megmentettem de hiába mek el ahhoz a brouf hoz vagy kihez nem ad semmi kuldit mit kell ienkor csinálni? elején vagyok még és nem naon értem a storyt de majd vhol elolvasom😊
Szóval, ha elindítom a játékot és minden fekete és az elején néha bejön pár másodpercre fehér kép és utána minden fekete, adja a hangokat akkor mivan?Rossz a videokártyám?
Az igaz szavak sose szépek, a szépek sose igazak.
Mennyit kell játszani, hogy eljussak Jeruzsálembe? Az a játék eleje, közepe vagy vége felé van? Köszi! (Ez nem warez kérdés)
szeretnék egy dolgot kérni
valaki adjon már nekem egy Assassin's Creed pc mentést (végigvitt mentést kérek)
én már 2x kijátszottam és nincs kedvem harmadszorra is
msn címem: [email protected]
köszi mindenkinek
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
Olyan gondom van az assassin's creed-el, hogy minden hang az optionsban alapbeállításon van, és ez oké is, minden normál, de egyrészt néha beakadnak hangok beszédeknél, ami még nem is annyira zavaró, viszont ami fülessel elviselhetetlen az az , hogy amikor kardozásnál védekezéssel kell counter attackot végrehajtani és van egy bejátszás akkor marhahango slezs az egész pl a ckatona orditása és szétszedi a fülem.. mit lehet ezzel tenni? Optionsba hangokat már állítgattam nem segít. Hangkari: Soundblaster live! 24bit. Driverek fenn. Windows friss. (voltak reinstallok is.)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
lll l ll lllll l lll ll
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
hasznos oldal a játékhoz
amugy mikor jön a 2. rész?😛
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Lenne egy kérdésem amire a keresõvel nem sikerült választ találnom.
Damascus-ban járok és az elsõ embert kéne megölnöm a 9bõl. Megvan az elegendõ 2 információ amik ki kellett hallgatni, de a tipp szerint 6 info-t lehet megtudni, de ezeket hogyan kell? Keressek véletlenszerûen embereket akik beszélgetnek és próbáljam meg a tanultak alapján kihallgatni vagy az eagle view nézetben láthatom ezeket valamilyen színnel?
Köszi a választ elõre is!
Üdv!
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
de komolyan: felhívnám a figyelmed arra, hogy LE LEHET SZEDNI azt a zászlót. ahogy a videó is mutatja. még én is leszedtem, pedig én nem is gyûjtögettem kifejezetten õket, csak ha megláttam, felszedtem õket, de erre kifejezetten emlékszem, pont azért mert ilyen nagyot kellett ugrani. ráadásul én úgy emlékeszem, egyszerûen csak el kell ugranod a magasabb oszlopról és rögtön oda esel és megkapaszkodsz. persze az irányt el kell találni...
nem akarsz nyilvános dobozégetést rendezni?<#hehe>#hehe>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
biztos eredeti? 😄
Sztem annyira nem rossz a játék, én 86%-ot adtam neki.
Elöször is feltettem ÉS ment full képernyön, ugy h nekem egy régebbi CRT 4:3 -as moncsim van, és minden felbontásban ment full-on, ugy hogy nem volt alul, felül az a két ki***tt idegesítõ csík.
Aztán egyszer bekattant, és elöjött, utánna akárhogy telepitgettem, baszott eltünni, csak ha 16:9 -es felbotást használtam, az meg a 4:3-on kicsit torz. Nah mind 1.
Aztán meg ez a mentés dolog tolta fel a pumpámat!!!
Fõleg annál a résznél, mikor a 100. King R. zászlót NEM birod felvenni !!!!!!!!!!!!
Háát ilyet nem b@szt@m! Egyszerüen lehetetlen átugrani arra a megb***ott cölöpre!!! Csak az az egy kéne, de nem lehet átugrani!!!!!
Itt a video rólla
Aztán persze nem birod felvenni, megdöglesz, 100 próbálkozás után, megunod, kilépsz, majd mikor megint veszed a fáradságot, elinditod a game-t, erre hova a retekbe tölt be ?????
Háát persze hogy a város közepére, nem ám a zászló elötti zászlóhoz ÁÁÁÁ.
Nah egyböl Alt+F4, uninstall ahogy van, minden vele kapcsolatos cucc törlés a gépröl, a lemez meg ment tokostul a szekrény mögé!!!!
Grat, elb***tt egy f@in GAME, csodálatos!!!
Üdv
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
30 sec keresés eredménye gugli a te barátod