9242
-
Steve Q #8802 Na igen. Amúgy jó lenne legalább egy fordítás az AC szövegeihez és párbeszédeihez Word vagy valamilyen más formában. -
#8801 Mi értelme a F.A.Q-nak ha senkisem olvassa el? -
uiztu #8800 Helo!
Tudna valaki magyarítást a játékhoz? Nagyon jó lenne. -
#8799 Ja! Köszi -
#8798 Vki mást kell belökni a pultba.Ha sikerül összeomlik és megdoglik. -
#8797 Van egy olyan küldi, amikor 2 árust kell megölni. Azt mondja menjek oda, nyomjam bal egérgombot, majd shift-el rántsam ki.
De a pult mögé nem tud benyúlni! Mégis hogy öljem meg? -
tvmaci83 #8796 Sziatok!
Nekem is kéne egy kis segítség, mert alakadtam. Szerintem a játék hibás, mert egyszerűen....
Ott tartok, hogy a 4.blockot végigcsináltam, és az 5. blockba még nem enged vagy mi.
Tehát felébredek a laborba, és ennyi. Nem nyílik a hálószoba ajtó se (pedig eddig ugye bementem aludtam, keltem és már tudtam is tovább menni) a másik kettő se, már nyomkodtam az ágyon meg az asztalon lévő számítógépet is a játékban, de egyszerűen semmi, csak keringek.
A végigjátszásban annyit írtak, hogy "menjek fel a doktorhoz és vegyem el a tollát", de se doktor se toll se semmi
Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni! -
tvmaci83 #8795 Sziatok!
Nekem is kéne egy kis segítség, mert alakadtam. Szerintem a játék hibás, mert egyszerűen....
Ott tartok, hogy a 4.blockot végigcsináltam, és az 5. blockba még nem enged vagy mi.
Tehát felébredek a laborba, és ennyi. Nem nyílik a hálószoba ajtó se a másik kettő, már nyomkodtam az összes gombot az asztalon lévő számítógép előtt stb. és egyszerűen csak keringek.
A végigjátszásban annyit írtak, hogy "menjek fel a doktorhoz és vegyem el a tollát", de se doktor se toll se semmi
Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni! -
#8794 Kösz, a helpet. Tényleg...
Mindegy, kikapcsoltam a tűzfalat és aztán már nem volt gondja. És feltelepítettem, játszottam. Itt a vége fuss el véle. :P -
#8793 tedd fel a polcra és játssz törttel. -
#8792 -
#8791 Hello! Na megvettem az Assassin's Creedet. Eredeti. Felpakonám de kb a felénél megáll és azt mondja hogy a data3.cab-bal van valami error, és megszakítja az installálást! Mit csináljak, mi a baj? Esetleg lehet pótolni a data3cabot??? Plz segítsetek már tiszta ideg vagyok!! -
#8790 De jobb mintha nemértenéd te :D Egyébként is csak példa volt hogy lehetne az ac-hez is csinálni nemlenne olyan nagy öröndősség csak nelenne annyi lusta ember. :P -
#8789 Hát nemtom. Olyan mintha egy mesefilm szinkronját hallanám. -
#8788 Nézzétek milyen faszán megcsinálták! Az Assassin's Creed-ben milyen jól jönne az ilyen :D. -
#8787 Klikk -
#8786 Mert nincs meg, és akkor hülyeség megvenni, ha szaggatna, meg élvezhetetlen lenne. :S Azt tudom, hogy beindulna, de nem mindegy, hogy milyen minőséggel és sebességgel. Mert láttam, hogy egy 2.6 GHz-es Dual Core proci a min. Az E5200 meg csak 2.5 GHz-es. Vagy a Pentium D és a Pentium Dual Core 2 különböző dolog? Mert azt tudom, hogy az e5200 45nm-es technológiával készült, de ebbe ne menjünk bele. :) -
#8785 Simán. -
#8784 Miért nem próbálod ki? Valszeg igen menni fog. -
#8783 Szerintetek fog futni az AC high grafon, AA nélkül az én gépemen? 1024x768ban? Laggot nem szeretnék, normális sebességgel lehetséges lenne?
Konfig:
P4 Dual Core E5200
Gigabyte Radeon HD4670 512MB
2 Gb DDR2 800MHz RAM
Szóval reménykedem köszi a választ! -
#8782 Első részre gondoltam. Félek, hogy lowba kell játszanom, ezért kérdeztem meg. YouTubeos vidik alapján (van sok ilyen konfiggal való futtatásos) reménykedem, bár a videó laggol, és nem adja vissza az eredeti sebességet. Na majd felteszem az AC-t és megírom hogy fut. -
#8781 Nem? Niért nem? -
#8780 Ja értem. Sajnos nem tudom megnézni, nincs fent a játék. Bár lehet felteszem, mert még nem nyomtam végig. -
#8779 A linkek nekem is jók, én nemarról beszélek hanem a módról. Hiába indítom a módot, altair ruhája ugyan olyan :(. -
#8778 Nekem működnek a linkek. -
#8777 Ottvan melettük a link...De nekem nem működnek :( -
#8776 Honnan lehet ezeket megszerezni?(: -
#8775 Amindenit ezeket nézzétek meg! Ezek kellenek! :D
videó1
videó2
videó3 ebben altair ruhálya tisztavér :D
videó4 és ez nagyon tetszik :D -
#8774 Ha valaki annyira ért a játékhoz, meglehetne azt csinálni valahogy az ini fájlban babrálva, hogy a játék belsőnézetben menjen? Nagyon szólna ACfpsmod vs. Mirror's edge :P -
#8773 velencében viszont jó sok erkély van, meg állítólag már úszni is fog tudni altair, és ott az is kellhet... -
#8772 A fenét fog ez francia országban játszódni. Ezen a videón Leonardo Davinchi rajzai vannak aki olasz volt és kétlem hogy akkor fog játszani hogymá puskával lövöldözünk. Az túl nagy ugrás lenne. -
#8771 khm
http://assassinscreed.uk.ubi.com/assassins-creed-2/teaser/ -
#8770 Ez két szempontból is érdekes.
1. Most énsem találom az 1.01-es patchet.
2. Nekem nemkérte az 1.01-es patchet az 1.02 telepítésekor. -
landor00 #8769 valaki nemtudja hogy hol birom letőlteni az 1.01 es patchet mert kéri az 1.02 höz a gép
-
#8768 Ha jólemlékszem ez a kérdés bentvan a F.A.Q-ban :P -
#8767 Rossz verziót szedtél le. -
djsos #8766 csasztok!kellene egy kis segítség!nekem is az a bajom hogy kilép mikor beérek jeruzsba.nemtom mitől lehet valami tipp pls help -
#8765 tipp: konzolra jön csak:D -
janihunk #8764 Van infója valakinek a 2. részről? -
Cat 02 #8763 Persze, egy filmhez se egyszerű feliratot csinálni, egy játékhoz meg...