Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Jah mondhatsz 1 jobbat ettõl.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

szucsy89
hát nemtom:I engem annyira nem gyõzött meg...dehát kinek mi tetszik...
Sarapetike
megvan mi a bibi a fraps és a rivatuner esetében is a frapsnál nem lehet léjebb teni a számlálot de a rivatunernél igen vagyis a nem a fekete csiknon van a számláló akkor jó a rivatuner !!!

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Prince of Máté
Na én is felraktam a játékot, és volt idõm grafikát tesztelni.
Leírom, hogy a különbözõ beállítások miket jelentenek, és mennyi fps-t hoznak:

Graphic detail: Itt lehet beállítani, hogy milyen szépek legyenek a textúrák, és a környezet. Érdemes maximumra tenni, mivel a szintek között csak 1-2 fps különbség van

Level of Detail: Itt lehet megadni, hogy mekkora látótávolság legyen.
Akinek gyengébb gépe van (mint nekem) tegye a legkisebbre, így 5-10 fps-t lehet elérni mintha maxon lenne.

Shadows: Ez is egy fps zabáló beállítás. A legkisebb szinten nincsenek árnyékok, a másodikan vannak, de nem mindenhol, a harmadik szinten, pedig mindenhol van és szebbek. Gyengébb gépen érdemes ezt is a legkisebbre tenni, így akár 5 fps-t lehet nyerni

Multisampling: Élsimítás. Elsõ szinten ki van kapcsolva, másodikon kb 2x, harmadikon 3x-os. Értelemszerûen minél nagyobban van, annál kevésbé recés a kép. Ezt pedig érdemes 3-asra tenni, mivel csak átlag 2fps-t vesz le, mintha ki lenne kapcsolva. (a városban legalábbis)

Depth of Field: Két beállítás lehetséges: Ki vagy be.
Ha kikapcsoljuk eltûnik a nap, és a dialógusoknál nem lesz homályosabb a háttér. Szerintem érdemes bekapcsolva hagyni, mert szép effekt, és nem is zabálja annyira az FPS-t.

Ezek a fontosabb beállítások, szerintem kelõképpen lehet skálázni.

Shep
Akkor az pont jó lesz 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Aki jó volt a suliban listeningekbõl leírhatná a teljes sztorit .
Nekem valami olyasmi jött le ha a srác õsei Assassinok voltak és ez a gén benne van a dns-ébe de fel kell oldani

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

wedge31
Ugri-bugri játék mint a PoP.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Ez amúgy most RPG, vagy akció kaland?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

berczely
<#hehe>Jó game!

Prince23
Na ez Damaszkusz!
amúgy a második kép a legszebb, ezen én is mélálkodtam, gondolkodtam, h mentsem e el... de a legszebbé az tette volna, ha a lovaddal 2 lábra álltál volna, mint a Zorró végefõcímnél felemelkedik a ló a két lábára... úgy kellett volna a képet berakni 😄DDDDDDDD (bal klikk hold)

berczely
FPS az kamu Frapsot nem bírja a game...Am nálam még egyszer nem lépett ki!<#wilting>

zeus89
a játék beállitását csak ott lehet a játékba állitani az a 3/3 hülyeségek??? annyi a max? elég gyenge ....

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

remélem mind tévedtek és ez csak kiszivárgott gagyi verzió, bár nem vmi nagy az esélye

berczely
Pár kép tõlem:

Valamelyik város határán

Vegyülök....

Csuhai G
Szerinted majd jön egy hivatalos patch, ami azért készül, hogy az emberek nyugodtan játszanak a warezzal 1 hónappal a megjelenés elõtt...?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Rage47
mindenhol random kilép, jeruban pedig mindig
berczely
Nálam miért ilyen sz*r az árnyék?

Én is kértem,de le se szarják😞

ha esetleg 1 küldetés végén vagy küldetésen jeruzsálemba kell mennem akkor azt nem tudom abba hagyni?
és minden más város megy normálisan csak jeru nem?
ha 1 szer bemegyek jeruba és kidob akkor utána simán vissza indul és mehetek tovább vagy mi?
Rage47
magától ment, mint minden konzolgame
Rage47
patchnek semmi köze hozzá szvsz
történet meg nem mátrixos
Viktorr
Hello
a játékban hoygan lehet menteni?

Váá Acre elõtt leötlem vagy 15 emberT 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Köszi!!

Prince23
Látom te vágod a történetet, mondjuk a reborn szó hallatára én is kapizsgálom....

De ez a történet nem túl mátrixos????? Én ezt vettem észre.

zaki
Kipróbáltam a játékot, csutkára feltolva 1440X900-ban akadás nélkül megy, elég jól néz sztem a graf.

Aláírásomban van a konfigom.

megint egy hülye kérdésem lenne...nem ide vágóan...mit jelent,mikor xp/vista (only) kiírásnál így kihangsúlyozzák,hogy only?
logikus,ha nem írnak oda iwn 98-at vagy 2000-et,akkor azokon nem megy,vagy mást jelent?
Prince23
Istenem, csak jöjjön ki egy patch, és minden megoldódik😛

amúgy nem tudom észrevettétek e, h ez a kard párpajozás nagyon hasonlít a Witcher stilusára... Kell figyelni, minden mozzanatot😄 Damascusba sok ilyen incidens van...

ez tök jó oldal,nem ismertem,köszi😊
strebacom:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az a lényeg,hogy az elején csinálsz egy nagy hibát,emiatt meghal egy társad.... a fõnök nyílvánosan megbûntet,valójában semmi extra,kapsz egy második esélyt
ez a játékban is bejárható terület?😊)..szép séta akkor😊)
grebber
A háztetõkön lévõ "zászlóknak" van valami más funkciójuk a mentésen kivül? Mi lesz ha összegyüjtöm mind a 20-at?

Next PC upgrade: 2022

joshua
Valaki linkelne be olyan screenshotot, ami minimum beállításokkal készült?
Elõre is köszi!

Valaki röviden leirhatná hogy mit beszél a doki a sráccal és az öreg pap is mikor hasba szúr azután, nagyon jó game csak iszonyat sok a duma!!!
Köszi!!!

hykao
Igen, város. Tessék vesd össze a játékban szereplõ helyszínnel: 😊
zzeN
ja, ha azzal kész vagy ,elkell menned Jeruzsálembe, de ott vége...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Lassan menj mögé xD

Nekem is Jeruzsálembe kell menni =|
Acre az város ?

zzeN
amikor kiírta h nyomjad a shift-et, elkezdtem nyomni amikor odaért meg kivette a tanyójából a cuccost

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

berczely
De a low profil izé nem számít?én mentem mögéde mindíg megfordul!

zzeN
odamész mögé, elkezded nyomni a shift-et és ellopja tõle a levelet vagy mit

zzeN
a 3. város, 4. az elsõt is beleszámítva

berczely
Mi az hogy Low Profil?Mert tolvajos küldetésnél vok, csávótol le kéne nyúlnom valamit írja hogy Shift gombal de sehogy se sikerül!

Nem!
Figyeljetek ha jól értem azt szeretnétek, hogy ha 1024ben futtatod a játékot akkor csak annyi legyen a képernyõn és oldalt meg fekete csík?😄

Én ezt ugy oldottam megy, hogy:kép1
kép2

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

Az hányadik város ?

Van Damaszkusz, Damaszkus gazdag és utána ?

hát akkor nekem az bõven elég ^^
csak valahogy majd fusson el az se baj ha minimumon ^^
köszi ^^ a válaszokat <#puszi> <#idiota>
zzeN
ja, 2 városba is lehet embereket menteni a továbbiakban

Mikor szólnak a harangok, de már "elmenekültem" (értsdd szürke a jel) akkor lehet városiakat menteni ?
Csak mert nem nagyon mertem hanem futottam megmutatni a véres tollat 😛

zzeN
nem úgy, letesz 1bõl asztalra, oszt csü, de attól még a többi városba tudsz tevékenykedni

járuzsálemnél véglek crash???
ha bemegyek jeruzsálem ba akkor el se indul többet vagy mi??
meg ezt se értem .. minden gépigény oldal ilyent ir és mégis elmegy gyengébb gépeken is '-.-