Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Leírom, hogy a különbözõ beállítások miket jelentenek, és mennyi fps-t hoznak:
Graphic detail: Itt lehet beállítani, hogy milyen szépek legyenek a textúrák, és a környezet. Érdemes maximumra tenni, mivel a szintek között csak 1-2 fps különbség van
Level of Detail: Itt lehet megadni, hogy mekkora látótávolság legyen.
Akinek gyengébb gépe van (mint nekem) tegye a legkisebbre, így 5-10 fps-t lehet elérni mintha maxon lenne.
Shadows: Ez is egy fps zabáló beállítás. A legkisebb szinten nincsenek árnyékok, a másodikan vannak, de nem mindenhol, a harmadik szinten, pedig mindenhol van és szebbek. Gyengébb gépen érdemes ezt is a legkisebbre tenni, így akár 5 fps-t lehet nyerni
Multisampling: Élsimítás. Elsõ szinten ki van kapcsolva, másodikon kb 2x, harmadikon 3x-os. Értelemszerûen minél nagyobban van, annál kevésbé recés a kép. Ezt pedig érdemes 3-asra tenni, mivel csak átlag 2fps-t vesz le, mintha ki lenne kapcsolva. (a városban legalábbis)
Depth of Field: Két beállítás lehetséges: Ki vagy be.
Ha kikapcsoljuk eltûnik a nap, és a dialógusoknál nem lesz homályosabb a háttér. Szerintem érdemes bekapcsolva hagyni, mert szép effekt, és nem is zabálja annyira az FPS-t.
Ezek a fontosabb beállítások, szerintem kelõképpen lehet skálázni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nekem valami olyasmi jött le ha a srác õsei Assassinok voltak és ez a gén benne van a dns-ébe de fel kell oldani
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
amúgy a második kép a legszebb, ezen én is mélálkodtam, gondolkodtam, h mentsem e el... de a legszebbé az tette volna, ha a lovaddal 2 lábra álltál volna, mint a Zorró végefõcímnél felemelkedik a ló a két lábára... úgy kellett volna a képet berakni 😄DDDDDDDD (bal klikk hold)
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
és minden más város megy normálisan csak jeru nem?
ha 1 szer bemegyek jeruba és kidob akkor utána simán vissza indul és mehetek tovább vagy mi?
De ez a történet nem túl mátrixos????? Én ezt vettem észre.
Aláírásomban van a konfigom.
logikus,ha nem írnak oda iwn 98-at vagy 2000-et,akkor azokon nem megy,vagy mást jelent?
amúgy nem tudom észrevettétek e, h ez a kard párpajozás nagyon hasonlít a Witcher stilusára... Kell figyelni, minden mozzanatot😄 Damascusba sok ilyen incidens van...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Next PC upgrade: 2022
Köszi!!!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Nekem is Jeruzsálembe kell menni =|
Acre az város ?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Van Damaszkusz, Damaszkus gazdag és utána ?
csak valahogy majd fusson el az se baj ha minimumon ^^
köszi ^^ a válaszokat <#puszi>#puszi> <#idiota>#idiota>
Csak mert nem nagyon mertem hanem futottam megmutatni a véres tollat 😛
ha bemegyek jeruzsálem ba akkor el se indul többet vagy mi??