9242
  • ZsZso
    *hiszen tudja, hogy éjfélben lejár a határidő = hiszen tudja, hogy éjfélkor lejár a határidő
  • ZsZso
    Amikor ilyeneket írtok, mindig vizualizálok:

"Egy esős tavaszi nap estéjén járunk, Jozef a programozó ma este is bent csücsül az irodában, s munkájának eleget téve ... programozik. Vért izzadva teszi ezt, hiszen tudja, hogy éjfélben lejár a határidő, hiszen csomagolják a szoftvert. Épp az Assassin's Creed c. játék 4. küldetésén dolgozik. Ő szerencsésnek mondhatja magát, hiszen kollégái mellette egytől egyig bugok javítgatásával és a full screen-widescreen opcióval küzdenek. Lassan közeleg az idő ... már csak percek választják el az igazság pillanatától. Épp tesztelni szeretni kódját, csak egy utolsó pillantást vetni arra, amit eddig csinált, de oooooh jajj, kifutott az időből, erre már nincs keret ... gyorsan megpróbálja commitálni a szerverre a változtatásokat, hogy a pirkadatkor elkezdődő sorozatgyártás során már az újdonságokkal teli játék kerüljön ki az üzemből. Már csak egy ENTERt kellene leütnie, de sajnos az óra hamarabb ütötte a 12őt. Jozef lekéste ... és ezzel búcsút inthet a munkájának is."

Szerintetek így megy? Emberek, olvassatok el bármilyen programozó könyvet. A fejlesztés vége csak a tesztelésről szól. Új funckiót semmiképp se tesznek bele, max bugokat javítanak ... de azt is utána tesztelik ...
  • Gunner
    A játék már maga egyébként kész van, csak azt a 4 küldetést csinálják meg optimizálják azt mondták :)
  • rotator
    Nekem csak jó lenne a március, így már nagyon összefolyna a Mass Effecttel.
  • mama2
    Március 28., úgyanis szerintem nem fog késni:P. Vagyí ha igen, akkor egye fene, még tökéletesebb lesz:).
  • ZsZso
    "IGN: When's it coming out?

Charles Beauchemin: Early April 2008."

"IGN: Mikor jelenik meg a játék?

Charles Beauchemin: 2008 április elején."

forrás (március 3-án nyilatkozta)

Még egy kis infó:
    Európai megjelenés: március 28.
    Amerikai megjelenés: április 8.
    (ugye február végén, március elején csúsztatták ide a megjelenést)

És még annyit tennék hozzá, hogy az IGN 95%, hogy amerikai lap.

Add össze az alábbi dolgokat, és döntsd el, hogy a magyar sajtó (SG, Gamestar, stb.) terjesztett -e el egy irdatlan nagy hülyeséget (tételezzük fel, hogy nem szánt szándékkal, hogy növelje a reklámbevételeket, hanem csak azért mert valaki véletlen elnézte a dolgokat), vagy február vége-március eleje óta ugyanaz az állapot a játék megjelenését illetőleg!
  • Gunner
    tedd fel angol + oroszt, angolban állítsd be, oroszban játszál :D
  • PunkZoli
    szintén feltettem:D , jó is fasza is , megy a jeruzsálem..
    viszont kvaszarul fut a gám, mert akard... kisilabizáltam az optionst és levettem a grafot, de még úgy is rosszul fut :\
    nicns vkinek egy lowgraf konfigja ehez?
  • Gunner
    hoppá hoppá nekem is :D azon kívül eltünt a high profile toggle is :D
    fantasztikus, sokan mások is már csak ezért is várják a propert :) nem birom kinyirni a sok katonát, mert beragad állandóan :)
  • rotator
    Április 28? :)
  • Rainbow15
    Feltettem a jeruzsalem fixet. Orosz lett :S
    Nem lehet letörölni?
  • mama2
    Na ez kifagyott(elsőre). Asszem, meg vároma 28.-át, mert nem kaptam meg az előrerendelési levelet, mert szar a citromail:P.
  • Rainbow15
    Hát nekem angol, de megnézem mit tehetek a gameplay menüben, asszem ott a jobb felső a toggle cucc.
  • voksun
    Nálam a lóról leszállt de aztán nem akart imádkozva menni csak futni, sikoltozott a nép a katonák meg utánam, ez is kissé idegesíttő volt
  • Gunner
    Nekem is volt diavetítés, de jeruzsálem alatt kibirható :D
    Ja és bsszák meg, nincs high profile toggle az oroszban, csak úgy lehet csinálni h egyszer megnyomom vált, még1x akko megint, kva idegesítő, vki ötlet? :(
  • voksun
    1 érdekességet azonban felfedeztem, dx9 alatt míg az angol verzióban bizonyos beállítás simán ment rezzenéstelenül addíg orosszal butítva is némi lassulást tapasztaltam és darabosságot. Mintha magától felhúzta volna normálra a grafikát persze a kovász krix kraxból amire emlékeztem hogy mi állna ott angolul ugye az arab szám ugyan az volt ezért nem értettem. Tapasztalt valaki hasonlót?
  • Gunner
    sztem te neked is bevan lőve a high profile toggle, nézd meg h lehet kikapcsolni, aztán mond meg nekem is, me oroszban ki akarom lőni, csak nem tudok oroszúl xD
  • Rainbow15
    Helló
    Az miért van, hogy csináltam új profilt, hogy újrakezdjem a gammát, és ha kardozok, nyomva tartom a jobb gombot védekezéshez, és ha támad a katona, akkor bal gomb megnyom, és semmi nem lesz. Harc közben jobb gomb, és az low vagy high nemtom profile menü eltűnik. Ez elött nem így volt.
  • Gunner
    Orosz verzsőnben h kell a high profilet átállítani h nyomva keljen tartani a jobb klikket, sz'al h ne toggle legyen? :)
  • Dragooon #4316
    ezeket a kombókat hogyan hozod össze?
    nekem néha összejön, de nem tudatosan :-ooo
  • ricsa008
    okés így sikerült thx
  • Dante73
    Istenem... Ez a pistázás mikor marad abba...
    B+! Dx10-es játék, és a Vista a gond? Jesszom! Gondolkodni szoktál egyébként? A 3 percenként beírós srác fogadom, dx9-es karin akarja a dx10-et, v valami hasonló, a beálitások lapon elkövetett bénázás az oka. User ellen semmi sem véd...
  • ricsa008
    na megpróbáltam denekm mindig a Counter -t csinálja
  • Dunpeal
    ALT-TAB-al kiválasztod a játékot majd utána ALT-ENTER és teljes képernyős lesz.
  • pries
    Az a Counter Kill..
    A Combo kill, az amikor támadsz, és akkor nyomod meg mégegyszer a támadás gombot, amikor a két kard összeér.
  • felegyi
    Bal clivk folyamatosan+jobb click amikor felemeli a kezét hogy megüssön!
  • kuci06
    jobb gombot nyomod harc közben (=védekezel). amikor üt az ellenfél, a jobb gomb mellett nyomd a bal-t is (támadás). Ennyi :D
  • voksun
    Nincs xpre dx 10, olvastam régen sufni tuningról de nem lett belőle semmi, persze ahhoz kéne olyan kártya is.
  • ricsa008
    üdv
    hogy a fenébe megy ez a Combo Kill dolog? már vagy egy órája próbálom az arénába de semmi
  • davidka003
    NEM.
  • Prince23
    Xp tudja kezelni a dx 10-et?? :O
  • davidka003
    Na és milyen grafkártya?
  • gabesz752
    http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
    Itt válaszd ki az assassin's creed-et.
  • voksun
    Nekem 4200+ x2
    2gb ram
    7600 gt van
    Ezen megy persze az árnyékokat 1 esre illetve az egyéb grafikát 2 esre állítva 1280*1024 ben 60hz(tft monitoron) szép és élvezhető.
    lényeg hogy legyen a videókártya pixel shadder model 3.0 támogatásu.
    Azt írták xp alatt elég 1 giga ram is.
    De van 1 system teszt a support mappában ha jól emlékszem.
  • misi123
  • misi123
    kössz
  • JencyJ
    Hello!
    A játék elmegyeget ezen a gépen úgy, hogy játszható legyen?:
    Proci: 4200+ 2,21 GHz
    RAM: 1GB
    Graf.Kártya: 256 MB
    DX9
    Köszi a válaszokat
  • voksun
    Sajnos nem sokan engedhetik meg maguknak a dx 10 es videokártyákat még és nem sokan használnak pistát sem, dx 10 alatt magam is hasonlót vettem észre de mivel 16:9 es monitoron ment így nem volt zavaró viszont dx 9 alatt már 4:3 on láttam. De elképzelhető hogy ez a normális.
  • misi123
  • misi123
    Nem tud senki semmit?