Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eleinte voltak olyan hszek,h ennél jóval táposabb gépen is 15fps az átlag,szóval vhogy így álltam hozzá.
Mr Bishop
Milyen jó, hogy fel sem telepítettem....<#worship>

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

ZsZso
beb@szott volna, ha azon a gépen nem megy ...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

wow😊..Bérgyilkosová going ulicá of Jeruzsalem,rabotáty😊)
Na végre kipróbáltam énis a cuccot,leginkább azért,h megnézzem hogy megy a gépemen. Egy AMD64 X2 Dual 3800+,2ghz,2gb ram,8800gts-es gépem 1024x768ban,minden maxon,vsync kilõve vajsimán fut,szóval senki nem mondhatja h olyan magas lenne a gépigénye,és szerintem már az xpn is kellõen ossze van mocskolva. Direkt nem toltam sokáig - csak addig ameddig kihallgattuk az árulót -,de szvsz vmi emszéletlen játék,szinte mindig vágytam egy ilyen hangulatú,témájú játékra,szóval ez a gépigénnyel együtt biztossá tette számomra,h 28.-án ott fogok toporogni vmelyik üzlet elõtt,és meglepem magam vele. Csak jönne már..
serito
Nekem u.a. hiba van. Így élezhetetlen az egész!
Vistax64 alatt próbálom minden driver a legfrissebb de az sem segít.
40mp fut aztán 10mp megfagy majd folytatódik, persze a hang nem áll meg csaka kép.

Látom van "warez" topic is de nekem nem tölthetõ be!!!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Eisenhower
Assassins Creed-RUSSIAN

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Pretorian
Plz. toljatok már képeket...😊
PC-s verzióból még nem sok képet láttam.
Thx.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Gideon Wieth
keresd meg a ,,bérgyilkos irodát" felmászol egy magaslati pontra körbenézel és bejelöli 😊 aztán az majd megmondja a többit 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Viktorr
Hali
Ott tartok,hogy hogy Damascus-ba kell mennem,egy kis félhold jelzi !
Amikor beérek,akkor eltûnik a kis félhold,és a térképen azt mutatja,hogy mennyek vissza a Királyságba...Szoval Damascusban mit kell csinálnom,hová kell mennem?Elméletileg valakivel beszélnem kell...

dxdiag..bocsánat..csak beragadt az x-em😊
de sokan...én is..aztán megkaptam a megoldást itt köszönettel...futtasd a ddiag-ot..ott a hang fülnél a hardveres gyorsítást húzd minimumra és jó lesz.....de utána ha végzel a játékkal,húzd is vissza,mert nekem pl a winamp nem szerette és zajos meg statikus lett😊
Balumann
Lehet 5.1-re van állítva (windowsba) a hangrendszer és csak sztereo hangfallal játszol.

Pretorian
Mondjuk igaz...az elsõ mûködõ warezig, vagy a megjelenésig végülis ráér...

nem tapasztalta valaki rajtam kívül hogy a beszéd hangokat nem lehet hallani a játékba??? Vagy esetleg nem tudjátok miért lehet?, Valami megoldás esetleg??, Elõre is köszi.

Ja a reinstallt már próbáltam de nem ez a baj.
Noh mind1 ezalapján ami ebben a kis warezcsemegében volt én menés megvevés ha lesz mo.-n,megérdemlik,de remélem a graf bugokat meg pár hülyeséget még kijavítanak..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

egyetlen faq lehetne,hogy nforce nuke..addig nincs értelme,a történetbeli spolier meg kegyetlenség lenne...irányítást meg végigmutatja a játék😊
Pretorian
Valaki aki nagyon ráér, és nagyon képben van a játékkal kapcsolatosan, nem akar összerakni egy FAQ-t? Tökjó lenne...

nem baj..megjelenésig veszek a Holdfényben egy Altair figurát és felcsíptetem a karnison meg a redõnyön fogok vele futni😊))
A videokat nem lehet átlépni mindig végig kell nézni? igy elég hosszú😊
<#smile>

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

hykao
Ha távol állnak, akkor miért használod ezen szavakat? 😊

Átírhatom egyébként a "szófosást", ha ettõl páran jobban érzik magukat. Nem ragaszkodom ehhez a szófordulathoz...
Nem tudjátok hogy a 2rész hogy kell ujrakezdeni mert nem nagyon megy erontöttam és nem akarom az egészet elöröl kezdeni.

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

rotator
Tehát akkor ki is oktat ki kit? 😉
Ja, putrit akartam, sajna tõlem távol állnak ezek a dolgok. <#eplus2>

hykao
Köszönöm a kioktatást, fõleg, hogy úgy tûnik nem ismered a "purdé" jövevényszavunk jelentését... 😊))
rotator
De nem is valami purdéban.

hykao
1. nem beszéd, hanem írás
2. mi a gond a "szófosás" szóval? Ki ne találjuk már, hogy ez is trágárkodás! ...és azért nem egy öltönyös hivatalban vagyunk kérem...
Prince23
jaja

végre nuke-olták nforce-on...épp itt volt az ideje...

not.retail_corrupted.data.causing.crashes.and.nonworking.levels_missing.files

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Pickpocket - itt kell asszem a shiftel csórni valamit a csávótól.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Sziasztok megint megálltam sajnos valami pickpocet feladatot nem zártam le ezért nem tudok másik feladatot elvégezni.

Pretorian
😊 Hát...én már vagy 7 éve járok ide, de már rég nem várok senkitõl semmit. 😊

takysoft
"itt fosd a szót"

komolyan. ilyen beszédet szó nélkül hagynak a moderátorok?
megvan a véleményem, az biztos.
többet vártam az SG fórumozóitól, meg modjaitól is...

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

rotator
Ennyi erõvel az Obliviont is végig lehet vinni 35 perc alatt, mégis van, aki 100+ órát tölt el vele.
😊

Pretorian
A harcrendszer mennyire realisztikus? Prince-féle ugrabugrálás, vagy esetleg valami komolyabb?

Noonooo....Ebben is csakúgy mint a hitmanben ki lehet ügyeskedni hogy úgyöljük le a célpontot hogy nelásson senki,netünjön fel senkinek,csak ügyeskedni kell a késöbbi részeknél már igencsak komolyan..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Nah végülis a játékból leszürt dolgaim kb félnapos aktív játék mellet ezek.
A kilátók teszik lehetõvé hogy a mellék -küldetéseket vagy más a fõb küldetésekhez infót megkapd.
Rájöttem hogy a kombókat nem is olyan nehéz használni csak akkor kell támadni mikor feléd üt az ellen.(közben meg védekezni)
Késdobálás az nagyon ott van.
Keresztesek bolondok😄bár többen vannak nehéz tõlük megszabadulni.
Zászlók összeszedés nem túlzott fontos dolog a mentéses kügyökön kívül de valszeg a teljesben majd rájövünk mire kell.

másra nem térek ki mert nem tartom fontosnak.

Gunner
játék motorjával hajtottak

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

hát el kell menekülni, de középkorban mit vártál 😄 de az is feeling ahogy üldöznek és pont felkapaszkodik utánam a kis bácsika aztán hopsz átugrok 5 házzal arrébb és csak néz ki a fejéböl h msot hova lett a barátunk😄

szucsy89
látom nem vagy vmi jó angolos😊

mássz fel az aktuális torony tetejére és nyomd meg az E betût

szerk:vagy ha nem ez a gond akkor meg menj a térképen az ikonhoz.P
azt hallottam, hogy pc-s verzióban 4 új fajta melléküldi van. Ha ez igaz, letudná írni valaki, hogy mik azok?

szucsy89
majd márc. 28.-án
Rage47
jah, az nem nagyon tetszik benne, hogy csak úgy neki kell rontani a kiszemelt áldozatnak, aztán meg elrohanni onnan :/
Zinaj

i7 azt szevasztok :P

inább nem... hitman az elõre eltervezõs sokat kigondolos, ez azért inkább "fejjel a falnak" tipus-de jooo

Inkább Hitman😄 a Thief helyett, de Thief is van benne
Pretorian
Háh...népszerû témák, elsõ hely, Assassin's Creed...kijött a warez...😄
Én nem láttam a konzolos verziót, tényleg egy Thief/Prince of Persia hibrid lett a játék?

Nekem az Ageia driver ami egy másik gamhez kell is bekavart és okozott fehér képet...töröltem azóta faxa!!!

Nekem csak néha...
Zinaj
faxomat, h kilep a damaszkuszbol

i7 azt szevasztok :P

a komoly beállitások is csak pár FPS veszteséggel járnak, és aholo röcög ott igyis ugyis röcög nálam kicsit, ezért toltam maxra 😄