9242
  • owen20
    hello!
    Mármint ezt fel kell rakni vagy nem kell felrakni?
    hello!
  • ffxi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1.02 patch+vitality féle crack
  • Ari18
    Ez engem is érdekelne.
  • owen20
    hogyan sikerült megoldani hogy ne akadjon be?
  • Cyberdevil
    Hogyan?
  • Cyberdevil
    Az enyém meg 2 Gb ram, geforce 8800GT. sp 2, E6850. És tényleg egyik napról a másikra. 1 kis összeesküvés elmélet: Pont azután h kijött az Assassin's Creed 2 előzetese, méghozza jópár embernél ugyanaz a gond, ez nekem gyanús. :D
  • ffxi
    Asszem megoldódott.
  • ffxi
    Konfigom:
    4GB RAM, XP SP3, E6550, HD4850 512MB, 9-5 CCC
  • owen20
    sziasztok!
    nekem is olyan gondom van hogy ha pl elkezdek valakivel kardozni harcolni és megölöm akkor mielőtt meghalna egy 5-10sec-ra megáll minden és ezután vissza jön a kép és minden megy tovább csak nagyon zavaró nincs ellene valami orvosság?
    radeon4850 sapphire videokártyám van 3ghz proci 2gb ram
    mi lehet a gond?
  • ffxi
    Baz! 4 hónap után elővettem és nekem is. De nem 10 sec-re, olyan 2-3ra :( Nem értem. Előtte meg jó volt. Mármint 4 hónappal ezelőtt.
  • Cyberdevil
    Én arra gondoltam így hirtelen h, volt olyan a Gears of War-nál h 1 időpont után nem indult el. Na már most kicsit furának tartom h mindkettőnknek nagyjából egyszerre lesz ugyanaz a gondja.
  • KaszaN
    Hm..ez egy járvány vagy mi a fene?XD
  • Cyberdevil
    Nekem is ugyanez a gondom 2 napja.
  • KaszaN
    Ezt nemértem. Tegnap nekem még nem volt ilyen...töltés elött meg után beáll 10másodpercre. Meg minden leölt embernél is leáll 10másodpercre meg amikor felszedek egy zászlót csak amikor küldit kezdek vagy fejezek be. Mi a fene lehet?
  • robinho1
    na nekem is megakad valami ötlet?
  • Cyberdevil
    Kifújattam gépet, minden hőfok ideális volt, reinstalláltam a játékot, de még mindig megakad. Asszem kettéfejelem a monitort. :D
  • robinho1
    ha be van nyomva a tűzfal befolyásolhatja?
  • CroftManor
    Hát már nem egy mai kártya, de sztem azzal mennie kéne.
  • robinho1
    ATI Radeon HD3850 512MB DDR3 már gyakoroló pályán is akad amikor ölök:S
  • CroftManor
    Milyen VGAd van?
  • robinho1
    nem tudom de amikor aupatchelem a iconjával akkor is hibát ír ki utána bejön a game, de azt nem értem hogy tegnap még jó volt ma meg nem:S akad amikor ölök ötlet?
  • KaszaN
    Furcsa gondjaik vannak embereknek ezzel a játékkal én már vagy 4szer végigvittem és még egy ehez hasonló gondal sem találkoztam. Lehet hogy mázlim van?:p
  • robinho1
    hy
    nekem is hasonló a gondom tegnap nagy frankon játszottam, de ma eljutottam a lovas küldiig és amikor verekszem elakad 5 s-re de visszajön így nem élvezetes a játék valami ötlet?
  • Cyberdevil
    Nem nem, semmi, ami szokott, tegnap este még frankón játszottam vele. Ma meg indítom el, a töltésnél olyan 70 körül kicsit megáll, aztán a Ubisoftos logónál akad, majd amikor elkezdi betölteni az állást, amikor végzett a betöltéssel, amikor ráugrok vkire rejtett tőrrel, beakad 10 sec kb. :S
  • koschwarz
    esetleg valami háttérfolyamat nem megy? mittomén, havi teljes vírusellenőrzés, vagy hasonló.
  • Cyberdevil
    Kimaradt az előzőből, 52 °C a gpu.
  • Cyberdevil
    Ja, szellőzik rendesen.
  • Narxxis
    Túl meleg a VGA vagy a proci. Rendesen szellőzik a gép, nincs tele porral?
  • Cyberdevil
    Nem tudjátok mitől lehet az h tegnap míg vígan játszottam minden gond nélkül ma meg néha beakad ilyen 10 sececre, gépem elég jó neki, már egyszer végig is vitte. Nem tudom mi lehet a gáz. :S
  • Project Zero
    Köszi a segítséget. Majd még próbálkozom. :)
  • CroftManor
    erről jut eszembe, még az is lehet h nem jó városba mentél! Ha a jelenlegi városnál villog a GPSen a vidék "ikonja", akkor rossz városba vagy és át kell lovagolnod egy másikba.
  • Cyberdevil
    Beszélj az Anymuson kivűl mindenkivel, járj körbe mindent, TAB-t lenyomva elvileg mutat vmi jelzőt h mennyiből mennyi kis küldi van meg asszem. Vagy rossz városban vagy.
  • Project Zero
    Ugyanezeket megcsináltam, de semmi.Beszéltem a csávóval előtte is és utána is, az összes torony is megvan és mégsem. Sőt még a végigjátszás alapján mindjárt Damaskusba mentem (persze azt sem jelezte ki, hogy oda kéne menjek), de semmit nem mutat az a rohadt GPS (mármint konkrét célpontot). Eddig olyan szépen ment minden. Egyébként a 4. emlék block-nál vagyok és XBOX360-on van meg nekem a játék.
  • CroftManor
    ha elmész egy városba, beszélsz a búvóhelyen lévő csávóval, után ki jösz, megmászod a tornyokat, E betűt nyomsz stb... utána kijelzi a torony környékén lévő küldetéseket. Ha azokat mind megcsináltad, akkor majd a búvóhelyet fogja jelezni a térképen, h menj vissza ÉS ha utána beszéltél a csávóval, akkor egy yilen X szerűség jelenik meg a térképen, az a főmufti, akit likvidálni kell.

A zászlóknak semmi köze ahhoz h mit jelez a térkép, az csak mellékes gyüjtögetésre van.
  • Project Zero
    Már azzal is beszéltem. Azt mondja mindig, hogy teljesítsem a küldetést. Ismét egy fajankót kéne megölnöm, de a GPS nem jelez semmilyen célpontot. A várost meg már vagy 100-szor végigjártam, meg az összes torony is megvan, az összes polgárt is megmentettem. Persze a zászlókat nem mindet találtam meg, de hát ezt csak nem gondolhatják komolyan, hogy azokat is muszáj megszerezni ahhoz, hogy valamit kijelezzen a GPS. Az már sok lenne.
    Úgyhogy nem értem ezt az egészet. Pedig a játék nagyon tetszik, csak vagy valamivel nem vagyok tisztában, vagy egyszerűen bugos a játék. Szóval nem tudom. Valami más ötleted nincs?
  • Corvy
    Hali!

Nekem olyan problémám lenne hogy:

jáccottam sokáig játékkal viszont újra kellett rakjam a gépem most XP SP2 van rajta a gép konfigja megfelel a játékhoz viszont amikor elindítom rögtön a betöltésnél 80%-nál kifagy és kész. Nemértem milehet a gond?
  • KaszaN
    Éne nemértem..ha megmászol egy tornyot akkor az eltűnik a térképről. A küldetéseket nemlejeníti meg? Akkor lehet hogy mindet megcsináltad. Menj a rejtekhejre és beszélj a csávóval.
  • Project Zero
    Sziasztok!

Kérnék egy kis segítséget. Kinyírtam 3 semmirekellőt, de azok után már a GPS nem jelez semmilyen konkrét célpontot. Pedig az összes tornyot megmásztam és még az összes polgárt is megmentettem (na nem az egész játékban, hanem 1 városon belül). Kérlek segítsetek.
  • Steve Q
    Én megcsinálnám, de programozni azt nem tudok - de már találtam szövegátiratot AC-hez, az elejébe bele is fordítottam :)
  • KaszaN
    Ja de ha az megvan akkor mértne lehetne akkormár a játékba betenni...mondjuk egy patch formájában. Biztos van a játéknak forgatókönyve amiben benne van az összes szöveg azokat lefordítanák és patchel betennék a játékba és felirat lenne a játék alatt. Szerintem meglehetne csinálni csak akik megtudnák csinálni lusták. :)