Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

poppe
mármint szélesvásznú? azzal sztem nem lehet mit csinálni... ha meg window módra gondolsz, az a videó beállításoknál lesz vhol

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

hali, légyszi segítsetek!plíz! az ac nem indul el teljes képernyõben , így nagyon rontja a játék hangulatát, légyszi segítsetek
Hogy a ménykûben tudod megtalálni az összes zászlót? 😄 Én jó, ha 5-10-et találok a 100-ból egy városban 😄

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

KaszaN
Nekem az az ötletem hogy ha újra rakod a játékot ne autópatchel rakd fel a patchet hanem keresd meg a neten töltsed le és ugy tedd fel manuálisan. Talán ugy jó. Vagy nemtudom hogyha má 2 patch van a játékhoz akkor elöbb az elsõt rakd fel aztán a másodikat.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

KaszaN
Én úgytudom hogy csak aprób jutalmak vannak pl. ha combo skillel megölsz 100katonát onnantól sokkal könnyebben tudsz majd kombózni meg ha 100counter attack akkor az is könnyeb lesz. A zsászlók ért is hasonlók lehetnek. Én eljutottam odáig hogy kinyírtam minden õrt és minden városban minden zászlót és utána marhakönnyû lett a játék mert olyan erõs lett a karakterem és ha új játékot kezdtem nem 4 élettel hanem tele élettel kezdtem 😛

SrAta
ÖTLET???

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Van valami jutalom, ha az összes kilátót megmássza az ember, meg a zászlók összeszedésének?
A civilek megmentésének csak annyi a haszna, hogy ott lesz az a pár helybéli, akik elkapkodják az õröket? Vagy van értelme mindet kiszabadítani?

KaszaN
Nem a játékban nemlehet nyílpuskát használni. Az csak az egykori E3-on volt az elsõ verzióban aztán ugygondolták jobblenne a dobókés.

KaszaN
Azok amiket ott látsz nem a küldetések hanem a fejezetek ha betöltöd mondjuk a utolsó elötti fejezetet akkor ott szedegetheted a zászlokat meg õröjet szabadon. Ha meg utána betöltöd az elsõ fejezetet a zászlóid ugyan ugy összevannak már szedve. 😊

Lehet valamilyen módon nyílpuskát szerezni a játékban? Vagy csak a demo-ban van hõsünknek?

Hmm, ezt jó elõre tudni, még nem vittem végig AC-t 😄

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Sziasztok. szerintem jo jatek lett nem mondom hogy nincsenek hibai mert vannak . de en elveztem. egyetlken legnagyobb problemam az hogy a sztori lejarta utan nem tudom folytatni a jatekot. ugyanis ugy terveztem hogy miutan a sztori lejar azutan olok meg minden lovagot es gyujtok ossze minden zaszlot. de nem enged vissza a jatekba csak az eddig megcsinalt kuldetesem tudom csinalni.
esetleg valami otlet? vagy en vagyok a bena? vagy a jatekot szartak tenyleg ennyire el?

szamitogeopekhez van hozzaferesem az animusba is bele lehet ekudni de nem enged visszxa 😞 😞

pls help
peace
SrAta
Elindulna a játék patchelni akar leszedi a patcheket és amikor rakja fel ezzel a hibaüzivel félbeszakítja a telepítést:
"Could not retrieve version number! Installation will be aborted."
Ötletek???
Mert ha felrakom a patchet ezt írja ki felrakás közbe ha nem rakom fel akk else indul mert autómata leakarja tölteni.
Újratelepítés megvolt
ez a vezió már futott 1 éve a gépen, akkor nem volt vele semmi gondd most nemértem...
Ötletek??
Kössz
SrAta

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Ez viszont nem túl kellemes, elismerem. Legközelebb csinálj biztonsági mentést a profilodról (ha lehet).

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Nem vicces hála az orosznak töröltem a profilom <#falbav><#falbav><#falbav>
Talán mert orosz verzió? <#hehe>

Helo!
LEszetfem a netrõl a játékot, de orosz tudja valaki, hogy mért?
Hali! 8 hsz-el korábban ugyanezt kérdezték, a válasz: nincs se felirat, se magyarítás.

Zan
Sziasztok!

Hogyan lehet a feliratot bekapcsolni?Valószínûleg én vagyok a noob,de nem találtam meg...😊!Van hozzá valamiféle magyarosítás?

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Narxis
Frissítsen videokártya drivert és DirectX-et. Ha így se jó akkor lehet gyenge gépe.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Lehet gyenge a gépe

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Gyocsika
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy egy barátom most próbálkozik a játék telepítésével, de mikor feltelepítette, az intro után kap egy fehér képet, és onnan csak ctrl+alt+del-el tud kilépni.
Tudnátok valami okosat mondani?

Elõre is köszi!

KaszaN

Hát ha jól tom az E gombot ha benyomod akor elõjön az a nézet mikor a játékban pirosnak látod a katonákat ot már csak anyi van de érdemes megnézni mert sok dolog kiderül pl hogy mikrõl álmodot iesmik

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Mikor a játék végén lemegy a credit ás utána vissza tesz a játékba, akkor ott még lehet valami érdemlegeset csinálni? A géppel vissza menni már nem lehet az idõben.

Gigabyte X48T-DQ6, Intel Core Quad 9550, Kingmax 4gb DDR3 1333mhz, Gigabyte GTX 260, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Zalman 9700 cooler, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500

CroftManor
Hibás volt a link...
AC Music videóm

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
Tudtommal nem.

kissadamvikt
szasztok!

feliratot be lehet kapcsolni valahogy, vagy nem?

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

CroftManor
Bár már nem játszok az ACvel, de még összedobtam belõle még egy videót

KaszaN
Vedd meg eredetibe.

Hali pls vki help!
Amikor másodszor megyek vissza jeruzsálember akk mikor átmegyek a kapun kilép és ennyi :S
Vki help!😞(

Sziasztok!
Segítene valaki-Help!
Már harmadszor kell újrakezdenem a gémet, hogy miért az hosszú lenne. De valaki küldene nekem 1 mentést. Most mennék másodszor Jerusalamebe-ha ez mond valamit a memory block 5-be. Innen kéne 1 mentés.mert már szétrobbanok az idegtõl😞 Pls help!!!
[email protected]
Narxis
1.01 és 1.02

1.02

KaszaN
És melyikek azok?

Narxis
2 van asszem.

KaszaN
Szevasztok összevisszavannak a patchnevek v.10.120 meg 5150.xx nemtudom követni soha. De megkérdezném az AC-hez csináltak már még egy patchez vagy csak 1 van?

Más volt.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Zan
Apropó:

Biztos hogy nincs magyar nyelv a játékban?!Én mintha úgy emlékeznék,hogy valahogy regeditben elõ lehet csalni,vagy ezt nem az valami más game volt?!😄

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Zan
OFF:Hát már ne haragudj,de szerintem ha már az AC hullafos,mert monoton,akkor az FC2-rõl csak annyit,hogy kb 4 óra játékidõ után,hiába volt szép a játék...hiába tudtam mindent felgyújtani,hiába a nagy bejárható terep...valami olyan szinten fos a játékmenet,hogy az arra számomra nincs szó!Tul képp azt hiszem,hogy ennél nem is tudtak volna unalmasabb játékot csinálni.Hihetetlen,hogy ennyire nincs kreativitás a fejlesztõkben..!

Az AC-t azért eléggé megmenti az eredeti ötlet,a jó sztori,a hihetetlen jó zene...szerintem.Szóval ezeket figyelembe vévve 3X jobb az én mércémen,mint a FC2.
Lehet fikázni engem,de én akkor is így gondolom.

Bone-Cracker
Szevasztok!
Nekem egyszer sikerült elcsennem az öreg faszi tudosnak a villogo tolját vagy mit, ilyen zölden villog az jo vmire, vagy csak ez egy poén a játékban?
Sziasztok!

Õszintén megvallom nem igazán olvastam végig ezt a fórumot, de engem egy kicsit zavart a játékban ez a "szélesvásznúság". A fórum FAQ-ban pedig a hogyan lehet a fekete csíkot eltüntetni kérdésre adott "sehogy" válasz lelombozott. Szóval próbáltam kicsit utánnajárni és találtam egy külföldi fórumot ahol ezzel foglalkoznak. Létezik egy program amivel megszüntethetõ a fekete csik. Persze ez nem úgy mûködik, hogy megkapjuk azt a felületet a képernyõn, hanem a program felnagyítja a képet. Tehát ez azt jelenti, hogy jobb és bal oldalt így kevesebbet látunk majd.

A linkek:
http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=13594&postdays=0&postorder=asc&highlight=assassins+creed&start=0

és

http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=13547&postdays=0&postorder=asc&start=0

Maga a program letöltése külön:
http://wsgfmedia.com/uploads/paddywak/screenshots/assassins-creed/acFOV2.rar

Rövid leírás a programhoz
Indítsd el a progit
beállítás
be kell állítanod a felbontást ezt kétféleképpen lehet
VAGY a Left és Top részbe írod be VAGY a Right és Bottom részbe
(példa 1024x768-as felbontásra Right:1024 Bottom:768
Fent pedig a megfelelõ aspect-et úgy adod meg hogy a kép magasságot elosztod a kép szélességgel (példa 1024x768-nál maradva: 768/1024= 0,75 tehát aspect: 0,75).
Ki kell még választanod a verziót oldalt (próbáld ki mindkettõt).
Indítsd el az Assassin's Creed játékot (a progit ne zárd be!)
Játék közben nyomd meg a * billentyût (numpad) és máris teljes képernyõn fut a játék amit kikapcsolhatsz a / billentyûvel (numpad) illetve finomíthatsz a numpad + és - gombjaival.

A dolog egyetlen hátulütõje, hogy a HUD-ot megnyújtja és mindamellett nagyobb is lesz ami zavaró lehet, nekem folyton azt az érzést keltette, hogy nyújtott az egész kép és túl sok helyet foglal a képernyõn, ha zavar és megvagy nélküle kapcsold ki a GPS-t azon érzõdik a legjobban.
Arról nem is beszélve, hogy az irányítás is borzalmas. Két dolog is érdekes itt, mert mind az ugrálás, mind a harc teljesen élvezetmentes a rossz irányítás miatt. A háztetõkön való tökéletes ugráláshoz ugyebár három gombot kell folyamatosan nyova tartani, és magától ugrál a karakter, a harc pedig a counter-attack megtanulása után erre redukálódik: védekezünk, ellenfelünk üt, bal gombot nyomunk, altair kivégzi, jöhet a következõ. A harc ls az ugrabugra lényegét ölték ki a rossz irányítással.

És még a wide-screent se lehet kikapcsolni.
Egyszóval nem láttam még olyan játékot, amibe ennyi munkát és pénzt feccöltek volna, és ennyire elszúrták volna. Bizonyos részeirõl(grafika, történet, harcmozdulatok) ordít a kiválló minõségû, mûvészi kidolgozás, más része (irányítás és játékmenet) pedig borzasztó.

És aminek ennyire brutálisan elcseszett legyen a küldetésrendszere, és ami ennyire hamar válna monotonná. Egyértelmûen ez a játék volt 2007 legnagyobb bukása. Lesz mit dolgozniuk az Ubisoftnál a második részen, ha nem akarnak megint akkorát bukni, mint az elõzõ résszel.

És ami a legnagyobb poén, hogy amíg a játékmenet kialakításáért felelõs részleg olyan tré munkát végzett, ami egy B kategóriás játéknál is szégyen lenne, közben lehet látni, hogy a grafikusok meg a történetírók vért izzadtak hogy minõséget állítsanak elõ.

Érdekes hogy egy másik nagy Ubisoft játék, a Far Cry 2 is pont ezen a téren küzködik hiányosságokkal, bár korántsem akkora mértékben, mint az AC. Az AC-t tönkretette ez.
Az AC-t

Sziasztok! Letöltöm ezt a Jerusalem fixet, de tényleg orosz lesz tõle a játék? Próbálta valaki?
Elõre is kösz a helpet!
LPKENJI
ja bocs.. igen tõled.
de úgy melyik verzió hogy mondjuk "repack" vagy "reload-repack" nem verziószámra gondoltam.(:

igen van csak akor orosz lesz a játék ha jóltom

Mintha úgy olvastam volna valahol, hogy van erre valami hibajavítás, valami Jerusalem Fix....

Sziasztok!
Assassins Creedbe most szeretnék bemenni elõször Jerusalembe és ezzel dob állandóan: A 0x009aa8cb címen található utasítás a 0x5cb1210 memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet:Written vagy valamikor Read.
Ki tudja ez mi lehet és mit kéne csinálnom? Nagyon várom a segítséget és köszi elõre is!
Nem tudom , hogy tõlem kérdezted-e 😊 de amúgy sajnos igen wa... , és 1.0.0.1 -es verzió 😊

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

LPKENJI
ha warez akkor melyik verziód van?