Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nesztek huszárok, itt van nektek a következõ jó hír...töltsétek csak,..
"A THQ kreatív igazgatója szerint többek közt a kalózkodás magas aránya vezettett a Titan Quest fejlesztõinek bukásához."
"Néhány napja számoltunk be arról, hogy a Titan Quest-et fejlesztõ csapat kénytelen volt abbahagyni az aktív játékfejlesztést, mert egyszerûen elfogyott a pénzük. Michael Fitch blogbejegyzésében hosszan boncolgatja a szomorú esemény hátterét. Egészen elképesztõ méreteket öltött a kalózkodás, hiszen az általa ismertetett adatok szerint Észak-Amerikában 75-80, míg Európában 90 %-ot tesz ki. Ázsiában gyakorlatilag nem is lehet mérni, olyan siralmas a helyzet. Elmondása szerint, már az elég lenne a független, PC-re fejlesztõ csapatok életben maradásához, ha 10 százalákkal kevesebben éreznék úgy, hogy istenadta joguk ingyen letölteni egy játékot. Ez máris megduplázná a bevételeket, s adott esetben a stúdió további mûködését vonná maga után."
"A THQ kreatív igazgatója szerint többek közt a kalózkodás magas aránya vezettett a Titan Quest fejlesztõinek bukásához."
"Néhány napja számoltunk be arról, hogy a Titan Quest-et fejlesztõ csapat kénytelen volt abbahagyni az aktív játékfejlesztést, mert egyszerûen elfogyott a pénzük. Michael Fitch blogbejegyzésében hosszan boncolgatja a szomorú esemény hátterét. Egészen elképesztõ méreteket öltött a kalózkodás, hiszen az általa ismertetett adatok szerint Észak-Amerikában 75-80, míg Európában 90 %-ot tesz ki. Ázsiában gyakorlatilag nem is lehet mérni, olyan siralmas a helyzet. Elmondása szerint, már az elég lenne a független, PC-re fejlesztõ csapatok életben maradásához, ha 10 százalákkal kevesebben éreznék úgy, hogy istenadta joguk ingyen letölteni egy játékot. Ez máris megduplázná a bevételeket, s adott esetben a stúdió további mûködését vonná maga után."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
akkor semmi emgoldás nem lesz , vagy nincs Jeruzsálemre ? hmmm
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
amugy nem sok nigga van a játékban ahogy láttam😄
tévedsz😊...elég csak egy elrontott protokoll és már nem tudja a kód,melyik nagy file-ra léptessen...attól még ott lehet a file...
no
ááááááááá tényleg! Dúrva!Most hogy mondod!Húh ez megnevettetett!<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
jeruzsálemnél pedig vége a mátrixnakXD
Ide belehet ugy szúrni valahogy Youtubos videót hogy nekelljen elmenni a youtubra hanem itt helybe lejátssza?
Next PC upgrade: 2022
pörögni nem tud viszont ugrani igen-inkább a realitás felé mennek ugy tünik, ap opban mindent meg tudtál csinálni, ebben azért inkább csk azt amit egy nagyon akrobatikus ember
jaja..mellette az meg Morpheus😊))
meg mivel a jeruzsálemi map file is van több mint egy CD-s...
tényleg..kérdés a mozgásról..ilyen póznán mászás meg pörgés meg ilyesmi is van benne,mint a POP-ben?
6 gigás demó? Az azért szép lenne. Ha csak a Jeruzsálemig lehetne menni akkor nem lenne ekkora. (ha tévednék szóljatok)
az utolso elõtti kjép az LOL felröhögtem😄 letapizta a nyanyátXD
ok semmi értem,csak már annyiszor mondták hogy warezolós témát hadjuk meg stb mikor asse tudják mire mondják.
nene..bocsi..én csak bohóckodtam...nem hordozom körbe a véres kardot,én se vagyok szent és mazohista,hogy ki bírjam várni a megjelenést bármibõl is,ha nem kell😊
Nekem eddig a legjobb game, szinte rabja lettem, már mindent bejártam...
kérték beraktam.
Meg kezdjük ott.Warezolós témával kapcsolatban.
Ilyeneket akkor tartom korrekt beszólásnak ha a játék már megjelent volna, de mivel errõl nem beszélhetünk mindenki warezol nem?
Gondolom te sem az eredetivel játszot ha játszol.
Én meg úgy vagyok vele ,hogy ezt most tesztelés képpen kaptuk mint DEMÓT.Ennyi warez téma lezárva.
Meg kezdjük ott.Warezolós témával kapcsolatban.
Ilyeneket akkor tartom korrekt beszólásnak ha a játék már megjelent volna, de mivel errõl nem beszélhetünk mindenki warezol nem?
Gondolom te sem az eredetivel játszot ha játszol.
Én meg úgy vagyok vele ,hogy ezt most tesztelés képpen kaptuk mint DEMÓT.Ennyi warez téma lezárva.
és ez mindig csak a fõvonalat jelenti szerintem csont nélkül elsõre😊..plusz idõ,ha tökölsz,molyolsz,bénázol😊
Nekem nagyon bejön ez a játék. Már eljutottam megint jeruzsálemhez de most meguntam. Majd várok egy hónapot. Vagy addig várok amíg valaki ki nem küszöböli ezt a jeruzsálemes gondott. Egyépként majdnem minden katona van olyan ügyes mint én. Ott ugráltak utánam a gerendákon háztetõkön stb. Csak nem olyan ügyesen. Meg falat mászni nem tudnak.
az egész....slusszpassz...végignyomod fürdés közben a kád szélén😊
ejnye bejnye...csúnya direkt warezolós bácsi<#wow2>#wow2><#idiota>#idiota>
Jeruzsálemig 4óra csak a fõküldikkel,vagy az egész??
bár nem tom ez jó e.
Az orosz mûködik , ez tuti...
Starcraft2 e-mail: [email protected]
ez két katona ha minden igaz.
leülsz a padra és aztán rá kel zoomolniXD nemtom a billt mert gamepaddel játszom 😄 (sokkal job vele, ráadásul vezeték nélküli, nyami😄)
amint felkerül valahová😊))
közeli padra üljle f-aztán e vagy fordítva.
Nem azért de ha itt elakadtok kicsit késöbb is gond lessz.
Amúgy mindent ír a játék.
Nem azért de ha itt elakadtok kicsit késöbb is gond lessz.
Amúgy mindent ír a játék.
csüccs padra és figyelj😊
ha ez az,amirõl már valaki korábban említést tett e helyen😊
ha ez az,amirõl már valaki korábban említést tett e helyen😊
Hello! olyan gondom van, hogy a memory block 2-ben amikor ott van a két fószer és dumálnak egymással ott mit kell csinálni ? Mert ha közel meek hozzájuk akkor felém fordulnak és nem csinálnak semmit gondolom lekell hallagatni õket vagy a jó isten se tudja mit pls segítsetek 😄 köszi
Akkor valkai nézze meg az oroszt azt szóljon ha mûkszik bár 1hónap nem a világ sztm.
...vagy inkébb mellé nem? mert elvileg az is trükkös h hogyan jutsz a városba...
Olvasgattam a fórumot és szerintem biztos lessz valaki, aki megoldást talál a kilépegetõs részekre.
Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax
Én többször nemis láttam azt a zászlót <#vigyor3>#vigyor3> Amúgy csak itt ilyen , talán fullba javítva lesz!
Amúgy az orosz az a full és írták is , hogy nem ilyen mint ez , vannak benne más cuccok is (pl akárhol folytathatod , te választod ki , hogy melyik városba tegyen)
Amúgy az orosz az a full és írták is , hogy nem ilyen mint ez , vannak benne más cuccok is (pl akárhol folytathatod , te választod ki , hogy melyik városba tegyen)
Sztem ezzel semmi gáz sincs, nekem fel se tûnt h vannak árnyékok 😄 meg az se h szélesvásznú
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ez a zászló nekem is feltûnt (errõl énis mutattam képet)
Csak az elején vannak ilyenek , késõbb már nemis láttam ilyet! Sztem inkább 1-2 ilyen legyen , mint hogy az legyen , hogy megint egy crysist kaptunk <#wink>#wink>
Csak az elején vannak ilyenek , késõbb már nemis láttam ilyet! Sztem inkább 1-2 ilyen legyen , mint hogy az legyen , hogy megint egy crysist kaptunk <#wink>#wink>
9 emberröl beszélt a Mester...
hát..szinkront biztos nem csináltak külön az oroszok...a sok cirill betû meg nagykaland😊)))