9242
-
#4459 Azt kéredezk ami jól esik ez egy fórum, ha nem tudtad volna. Ahelyett, hogy ezt beírtad, inkább segítettél volna. Mondjuk majd más is így áll a te kérdéseidhez. -
#4458 hátha... -
#4457 Elolvastam a F.A.Q.-t és már nem kérdezek mert ugyse tudtok válaszolni -
#4456 Ugye nem Lucy Stillman "kézzel írott" megjegyzéseire gondolsz? :D Merthogy az is design... -
neptum #4455 csak egy kérdés. az mért van ha fel rakom a játékot utána azt a orosz valamit akor az orosz telepítő végig megy de nem csinál semmit olyan mintha meg akadna 20 percig ment és semmi változás :( -
#4454 Nyomva kell tartani a bal shiftet. De fel ne enged!! -
#4453 Nyomni kell a gentle push-t ki is írja még oroszul is ott a gomb. -
JencyJ #4452 No próbálkozok az orosz verzióval de az elején amikor az a sok nőcske viszi a fején azokat a kancsókat ott mit kell csinállni??akármit csinálok pld.: meglököm leszúrom megütöm mindig ujjraindítja azt a pályát szóval ha tudja valaki, hogy h kell megcsinállnni az írja le pls -
#4451 Köszi szépen, király vagy -
#4450 Betettem a FAQba (Cat 02 tanácsára :). -
Cat 02 #4446 Régen le volt írva keress vissza
(FAQ ba mehet sztem) -
#4445 Nem tudja valaki, hogy a játék zenéit hol lehet megszerezni?? Mertr nagyon tetszenek:P. -
#4444 Ne beszélj hülyeségeket! -
#4443 kitapasztalod, ne kérdezzetek már meg minden szart ... könyörgöm -
#4442 Na és ráugrani hogy lehet? -
#4441 No, én akkor törlöm a f*szba ezt a verziót. Inkább megveszem. Eléggé kiismertem, hála a kalózoknak. Tűrhetően fut, a hangulata tetszik, és ha tényleg annyiért adják, ahogy hirdetik, akkor viszem.
Jó kis cucc ez, megér ennyit. -
oli314 #4440 64bit-es alaplap nélkül elindul?(barton 2600+) -
#4439 probald lorol, nekem bejott, vagy siman ugorj ra, es torokszuras -
#4438 Keresztes lovagok, annyira nem könnyű, bár gondolom később könnyebb lesz. -
#4437 igyekezz te elkapni őket :) -
#4436 Ja akkor még tárgytalan. :) -
#4435 ha már megtanították akkor jobb klikk + shift :) -
#4434 ha lenne adnék :) de nincs, szedd le reloaded v proxycont és akko angolosodjá te :D -
JencyJ #4433 Gunner (vagy valaki más) ha lennél szives és adnál 1 linket ahonnan letölthetem az angolosítást azt megköszönném -
#4432 Az ellen ,hogy elkapják a grabancomat, hogy lehet védekezni? -
#4431 (beleraktalak title -nek) -
#4430 te sem mondtad h ekkorára van állítva:D -
#4429 no hát, mondjad, hogy mire, vazze :pp
így mindjárt más :) -
#4428 760x160-ra állítsd át:) -
#4427 flash -el van baj, a méretezés megfelelő 780X250px -
#4426 az iframe miatt, eredetileg iframe -ként volt beszúrva, szóval most javítom object -re aztán meglájuk
(ja és legalább 10X frissítettem (ctrl-F5) már a fox böngészőt, de még mindig a régi bannert hozza,..tököm bele) -
#4425 a bannerban van. próbáld frissíteni a böngésződ többször - FF-ban ctrl+F5
nem értem miért van ekkora hely felette és alatta:S
pl. a splinter cell topikban nincsenek ekkora fehér csíkok a bannerban :O -
#4424 russian for jerusalem - reloaded for crash -
#4423 Nektek volt már olyan h bugzott és ha megnyomtad shift-et akko mintha egy rudat masszírozott volna a csávesz? nekem akkor volt mikor egyik főnököt levegőben szúrtam le és akko jött a fehér köd és tudtam ezt csinálni, meg nyomtam táncot is, majd ha lesz megint akko csinálom youtube-ra videót :D -
JencyJ #4422 Hello!
Honnan tudok letölteni a játékhoz angolosítást, mert az orosz nem az erősségem:-D...Köszi a válaszokat -
orgik #4421 szóval csak a shiftet kell? , simán megyek utána és shift? -
#4420 hát kivettem és csak a flasht hagytam meg, hol van itt a faq? -
#4419 shiftet -
orgik #4418 Helló.
Elakadtam ott ahol elősször kell lopni a szőnyeges faszitól, elindul aztán odamek és mit is kell nyomni? mert bármit nyomok, bármilyen kombinációt akkor is észrevesz. -
#4417 örülnék ha mindig nyomva kéne tartani high profile gombot oroszban is, úgy a király, box-on is úgy volt a jó :)