Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Regeltem magam feltöltöttem videót kiirta complete de az sehol nem jelenik meg 😞
Next PC upgrade: 2022
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
mert ugye 8 ember és 4 város szegény/gazdag negyede
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Bevallom õszintén mikor a sztyeppén bandukoltam, és öreg nyanya az íjász kilátójára átugrott egy "szakadék" szélérõl akkor megállt bennem az ütõ. Olyan 4 métert ugrottak át nekifutásból ... szóval ez azért rendesen el van cseszve:
Ha te tudsz ugrálni, akkor akárki .... legyen az egy hétköznapi falusi emberke, egy állig felvértezett katona (ugye tudjuk, hogy nem 2 kg volt egy ilyen páncélzat) vagy egy 80 és nénike.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
Ott áll egy dagadt strázsa a kapuban, és állandóan azt mondogatja, hogy "Nem tudod a varázsigét, há-há-há."
Úgyhogy elmegyek inkább Rómába, hátha oda beengednek. lol.

i7 azt szevasztok :P
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty