9242
  • bigapó
    kérdésem is lenne:

van ez a High Profile állítás a Gameplay-ben. Én nem látok különbséget az On és Off között. egyiknél csak egyszer kellene benyomni és akkor kapcsol be, a másiknál meg folyamatos nyomvatartásnál van bekapcsolva. nekem csak utóbbi működik, teljesen mindegy, hogy mit állítottam be, csak folyamatos nyomvatartás mellett csinálja az adott akciót. Nálatok is ez van?
  • bigapó
    nekem az első "főnök" kinyírásánál érdekes dolgot csinált. nem tudtam hátulról leszúrni, lebuktam, ezért kemény kardcsatában kellett lenyomnom a sleppjét és aztán Őt is. Úgy, hozta a sors, hogy a végén menekülnöm is kellett, persze Ő utánnam jött:) Na, szóval szépen harcolok tovább, egyszercsak sikerült lecsapnom, erre mit csinál? felugrik Altair vagy 2 méterre és a rejtett tőrrel döfi le:) elég vicces volt:)) már meghalt az előző ütéstől, de még ráugrottam:)
  • High Voltage
    Erdemes beleolvasni a Support ban az assasinscreed.pdf-be :)
    Abbol hamar kiderul milyen beta allapotban van ez a verzio. Meg siman benne vannak a manual-javitasok, ilyen szovegek hogy "ha el akarunk keszulni hataridore" lol
  • ZsZso
    De most komolyan nem értem. Ennyire nem lehet vak/hülye/lusta valaki... 8 hozzászólással lejjebb kérdezték meg ugyanezt, és 7 hozzászólással lejjebb válaszoltuk meg.

Rage47, le a kalappal a kitartásod előtt :)
  • Rage47
    a flash bannerbe beraktam a FAQ-t meg mindent. frissítsd az oldalt s akkor látszik
  • Kandurex
    mi a baja?
  • voksun
    Egyetértek azzal hogy megnézed mire adsz ki pénzt magam is így vagyok vele, de 1 ilyen játékra a thief 1 óta várok :) az se most jelent meg, mind a 3 meg van eredetiben és nekem ez élmény.
    Igaz hogy nem megy már rendesen max virtual pcvel a legtöbb ami jó volt de eredeti mind.
    Manapság viszont kevés az igényes munka ezért válogat így az ember szerintem, és arra ad pénzt amire érdemes.
    Magam is befürödtem 1* 1 ilyen játékkal, a nexus volt az imperium galactica 3 nak jobb lett volna, persze ott megvette az eredetit gondolkodás nélkül és sajnáltam hogy nem néztem meg elötte "más forrásból".
  • Dante73
    Az SG-n alapból tiltott a warez, de erre valahogy mindenki tesz, így valahogy tudatosítani próbálják az emberben a házigazdák, hogy mi a pálya. Ha 4-5 nappal visszaolvasnál, nekem is volt vitám ezzel kapcsolatban, mert minősithetetlennek éreztem az akkori kiírást.
    Lehet szánalmasnak érezni, hogy letöltöm, és "papolok", pedig hidd el nem az.
    Sajnos tény, hogy játékok címszóval nyakonöntenek minket játékosokat egy halom lócitrommal. Kiadnak egy demót, (jobb esetben előre...) ami csillog villog, rohansz megvenni és otthon esel pofára, telepítés után fél órával. Az erről szóló cikkek többsége fizetett hírdetés, a topikok csak a warez elindításáról szólnak, stb... Én pedig, mivel megnézem, mire adok pénzt, mire nem, kipróbálom a cuccot. Ha kocsit veszel sem a felnit adják oda előre, hanem beleülhetsz, kipróbálhatod.
    De erről enyit, ez nem az a topik, a topiklakóktól sorry az off-ért.

Dante.
  • voksun
    Én meg veszem eredetibe az már biztos mert tetszik és érdekel, mivel türelmetlen vagyok kipróbáltam így, jobb mint 1 demó, csak adják ki ere végre, már előrendeltem 576 ban így már csak az értesítésre várok.
    Ezzel is el ismerem a nagyszerü munkát amit végeztek, és 1 esetleges 2. rész kijövetelét is támogatom vele.
  • Code92
    nem erről van szó, egy szóval se mondtam h. letöltöttem,(nincs meg a game[havernál próbáltam csak]) csak egy kisssé humoros/szánalmas h. te is "belenézel a realise-be" és ennek ellenére ki van írva h. vedd meg eredetiben!, erre mondom azt h. jólva, adj rá pénzt, ennyi :)
  • Rage47
    C:\Documents and Settings\USERNÉV\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games könyvtárban keresd őket!
  • rémrendescrysis
    Cső!
    Vki meg toóudja mondani hol vannak a game save-fájlai?
    THX!
  • Rage47
    már írtam modiknak h vegyék ki a nem flash-t
  • ProGabe #4403
    ez most direkt ilyen!bugos,mint a játék
  • rotator
    Az előző banner szerintem jobb volt.
  • Dante73
    Magam sem vagyok biztos abban, hogy megveszem, abban igen, hogyha kijön egy rendes release, belenézek. Egy dologban biztos vagyok; senki nem áll mögöttem puskával, és kényszerít arra, hogy játszak vele....
    Gondolom, veled is hasonló a helyzet. Nem azt mondom, hogy ne töltsd le, mert a Te dolgod. Annyit kérek, legalább ne dicsekedj vele...
    Ugyanis, tetszik vagy sem, ez lopás. Ha tetszik, megveszed, ha nem nem. Viszont ha valami tetszik, és volt pénzed egy olyan gépre, amin fut, nemhiszem, hogy az a pár ezres földhözvág.
    Látod, Kandúr, ezt mondom. Felesleges kiírni, hogy no warez, meg vedd meg és társai. Mindig lesznek olyan emberek, akiknek hiába a szó. Úgy viselkednek, mintha kötelező lenne vele játszani, és azon sírnak, hogy nincs rá pénz. Mindegy, hosszú...

Dante.
  • Gyadi
    Azért keveri, mert 0-tól kezdődik a számozás.
  • ZsZso
    Rage47 megcsinálta a bannert, de még kint van alatta is. A FAQban találod ... remélem a FAQt sikerül egyedül is megtalálni. ;)
  • Vinsanity15
    valaki segithetne please h merre találom a saveket a gamehez. köszi
  • royaltom
    Sziasztok!

Nekem nagyon be jön a játék,mert ötvözi a Prince of Persia-t a Tomb- Raider-t és a Hitman-t!!
  • Gunner
    Egy jó tanács, főnököket ne próbáljatok meg levegőben megölni, bugos lesz picit :D
  • Code92
    "Próbáld megvenni" próbálj meg pénzt adni rá :)
  • Rage47
    jah, sztem mindenkinél ilyen, kicsit több a fényerő :]
  • bigapó
    Sziasztok!

A játék azon része ami nem 1200 körül játszódik, ott mindenkinek élesebb a kép? értem ez alatt, hogy nagyon fényes, fehér tónusú minden, pedig annyira nem is kórtermes:) szóval nekem itt sokkal "rosszabb" a graf, mint egyébként.

Athlon64 3000+, 2 GbDDR1 és 8600GT OC-vel nem is nagyon szaggat, két maggal biztos sokkal jobb lesz. ja, low-ra kellett vennem mindent, de így is nagyon szép szerintem.

Maga a játék elég jó, tetszik nagyon a harc, jól eltalálták, elég hamar rá lehet jönni a ritmusára, Rumblepad2-essel meg egyenesen űberkafa:) egyetlen gond, hogy keveri a számokat, ami nekem 8-as gomb, azt Ő 7-esnek nevezi. Én meg nyomtam, mint állat, erre nem csinál semmit:)) hamar megtaláltam melyik a jó, nem kell aggódni:D
  • Rage47
    hm, érdekes, beraktam az új bannert, és fehér lett a háttér körülötte
  • Gunner
    egyszerű ha nem orosszal játszol :D ebben igazad van :)
  • Gunner
    ja és ha elolvasnád mit ir, akko látnád h sebzés nőtt
  • Gunner
    bird ki h nem rontod el mások játékélményét, kösz
  • mama2
    Én csak úgy viszem be a kombokat mint állat. Szerintem rohatt egyszerű, megcsinálni a kombókat:P.
  • Rainbow15
    Még mindig nem sikerült megoldani, nem tud valaki segíteni? Így lehetetlen 5 katona ellen harcolni, védekezni sem lehet :S
  • CroftManor
    7. hadvezér jön. Most kaptam a fatertól egy új kardot. De minek? Semmi különbség nincs a régi és új kard között sztem.
    De legalább most már 10 eldobható késem van :)
  • carbondjtom
    ooo az a Jeruzsálem...
  • Kandurex
  • ZsZso
    Azok nem parabolák, hanem Assassin-fogók. Beteszed a tányérba a kolbászkát, meg egy kis kenyeret, és mikor megpróbálja kicsenni a gonosz bérgyilkos, paffffff ... összecsukódik a tányér mint egy hatalmas kagyló.

És nem, nem napelemeket látsz! Az az eszköz pedig nem egyéb, mint egy bűnös lélek semlegesítő: elé állsz, és ha a lelked nem tiszta magába szippant.
  • Kandurex
    mennyi parabola,..sztem eltévesztettél pár századot
  • grebber
    Elkell lopni a cuccot tőle de nem lopja mert degenerált :(
  • dante3
    Ott hátul, annál azöld fánál ki tudsz menni! Látod, ugye?
  • Gunner
    Már olyan sokan nyomnak be ilyet
  • ZsZso
    hehe :D kocka humor :) Nem rossz ;)
  • Mr Bishop
    Hát... szóval itt akadtam el, ott vagyok valahol jobbra...
    Hogy tudok kijutni ?