9242
-
Skar #4638 mert az elmentettet nem tudja angolul be tölteni mert orosz :D vágex ? -
Skar #4637 nem jó ha el mented oroszul mert akor ha angolul akarod elinditani nem engedi mert el kezdted oroszul érted ? -
#4636 nem próbáltad azt, hogy mentést kimented Jeruzsálem után, uninstall, reinstall, mentés berak és úgy folytatni angolul? -
#4635 Én elmentem Acre-be és aztán Jeruzsálembe, tehát Damaszkusz után még van más lehetőség is. -
Cat 02 #4634 Ha voltár már ott akor eltűnik a térképről -
#4633 Spoilerbe tehetetted volna az "újra él:D" részt ... -
#4632 Akkor nem sietek. :)
Amúgy honnan tudom, melyik kilátóban volta már? Mert térképen ugyan úgy jelzi. -
#4631 Végigvittem már, de ha újra ráfekszek az Animusra, akkor a Continue-ra nem enged kattintani, ott csak a Stáblista jön be.
A bal oldali menüvel meg visszatérek a faterhoz (ujra él:D ) és ujra el kell menni városokba. Most akkor ez mi? Ez nem az eleje, az tuti. -
#4630 Ja-ja, nagyon élethű:). Már nem sok van, Damaszkuszba kinyiród a csávót, akit kikell, aztán Jeruzálem következik:P. -
#4629 Hát ez a játék nagyon jó!
A lovaglás is ötletes.
Most értem Damaszkusz-ban. Innen mennyi van hátra a "kilépésig"? -
#4628 Hát mivel nekem orosz van fent, nyílván oroszul van a vége is.
Azt nem tudom, h lehet-e angol a vége.
-
#4627 oroszul kell a végét játszani v lehet azt angolul? -
#4626 Nah végigtoltam :)
Érdekes vége lett. Olyan semmilyen. -
Szabis #4625 amikor meg van a 4 ember mindig kiohoz valami hülyeséget amikor ki megyek a fárosvol oroszul ot mire kel meni? -
#4624 Miért lett kitörölve a hsz-em? -
#4623 Köszi siker -
#4622 Általános kérdés, eddig nem volt a FAQban, de most betettem. -
neptum #4621 rühelem Jeruzsálemet meg azt a nyomorúlt küldetést amit kaptam piacon kéne megölnöm 2 ember az mind szép és jó meg ölöm őket de amikor ki mennék a piacról észrevesznek és bye bye a küldetésen és kezd hetem előröm -
#4619 mit kell csinálni a pickpoketses résznél, már átnyomom az f gombot az asztalon :( -
#4618 Köszi szépen, ilyesmire gondoltam. -
#4615 El is olvastam. Meglepő nem? -
#4614 Ajánlom figyelmedbe a következő hsz.-t #4484 -
#4613 Banner FAQ-t látod-e? -
#4612 Én még nem játszottam a játékkal, de szeretnék.
Van valahol valami leírás, hogy mégis mi a témája a játéknak, mi az alapszitu, stb. Nem egyszavas leírásra gondolok, hogy TPS. -
#4609 Na igen...a játékosok jó része úgy játszik, hogy azt sem tudja hol van, és mi a történet...és ezen sokszor még a magyarítás sem segít, mert olvasni sem szeretnek, inkább lóhalálában végig kell vágtázni a játékokon, nehogy egy is kimaradjon... :) -
#4606 inkább csak szánalmas.... -
#4605 angolul perfect értek :D majd átviszem úgy is ... -
#4604 Lényegtelen a különbség ha oroszol vagy angolul nem ért egy szót se. -
#4603 Az a szomoru, hogy kepesek egyesek elbaszni az egesz jatek fiilingjet oroszul, minthogy kivarjak/megvegyek a rendes verziot. Na ez mar csunya warez :( -
GiGa master #4601 GameStart amúgy is megveszem minden hónapban!!!!!:D:D -
#4600 köszi -
#4597 Na sikerült eljutnom a kikötőbe :)
Vagy 50en jönnek egyszerre.. -
#4595 hali! már a múltkor is kérdeztem, de nem válszoltál, hogy Te most az orosszal nyomod? -
#4590 IGEN LEESETT -
#4589 caps off, nincs fürdőszobában dolgod, legalábbis én majdnem végignyomtam de még szarni nem kellett benne xD -
#4588 Huh...bakker. ezt valszeg csak én hagyhattam ki, de hol kell fürdőszobában üldögélni, és ez miért gond?
Csak egyszerűen odasétálsz a padhoz azt leül az magától.
Ha nem, ajjor valszeg nem is kell leülni, sőt szerintem fürdőszoba sincs. De ez valszeg nálad másképpen van. -
#4587 -
#4586 NEKEM 3200+ 64 BITES AMDVEL GYÖNYÖRÜEN FUT, CSAK AZT NEM TUDOM HOGYAN KELL LEÜLNI A FÜRDŐSZOBÁBA ÁLLANDÓAN UGAT A FAZON D ENEM MEGY NEM TUDOK LEÜLNI, VALAKI, SEGÍTSEN KI -
#4585 Igen már havernál csináltunk tesztet, de ne számíts folyamatos képre. -
#4584 Elidnul ez egyáltalán 1 magos procin?