9242
  • Skar
    mert az elmentettet nem tudja angolul be tölteni mert orosz :D vágex ?
  • Skar
    nem jó ha el mented oroszul mert akor ha angolul akarod elinditani nem engedi mert el kezdted oroszul érted ?
  • bigapó
    nem próbáltad azt, hogy mentést kimented Jeruzsálem után, uninstall, reinstall, mentés berak és úgy folytatni angolul?
  • bigapó
    Én elmentem Acre-be és aztán Jeruzsálembe, tehát Damaszkusz után még van más lehetőség is.
  • Cat 02 #4634
    Ha voltár már ott akor eltűnik a térképről
  • ZsZso
    Spoilerbe tehetetted volna az "újra él:D" részt ...
  • kirol
    Akkor nem sietek. :)

Amúgy honnan tudom, melyik kilátóban volta már? Mert térképen ugyan úgy jelzi.
  • CroftManor
    Végigvittem már, de ha újra ráfekszek az Animusra, akkor a Continue-ra nem enged kattintani, ott csak a Stáblista jön be.
    A bal oldali menüvel meg visszatérek a faterhoz (ujra él:D ) és ujra el kell menni városokba. Most akkor ez mi? Ez nem az eleje, az tuti.
  • mama2
    Ja-ja, nagyon élethű:). Már nem sok van, Damaszkuszba kinyiród a csávót, akit kikell, aztán Jeruzálem következik:P.
  • kirol
    Hát ez a játék nagyon jó!
    A lovaglás is ötletes.

Most értem Damaszkusz-ban. Innen mennyi van hátra a "kilépésig"?
  • CroftManor
    Hát mivel nekem orosz van fent, nyílván oroszul van a vége is.
    Azt nem tudom, h lehet-e angol a vége.
  • Gunner
    oroszul kell a végét játszani v lehet azt angolul?
  • CroftManor
    Nah végigtoltam :)
    Érdekes vége lett. Olyan semmilyen.
  • Szabis
    amikor meg van a 4 ember mindig kiohoz valami hülyeséget amikor ki megyek a fárosvol oroszul ot mire kel meni?
  • Shevchenko
    Miért lett kitörölve a hsz-em?
  • Blob
    Köszi siker
  • ZsZso
    Általános kérdés, eddig nem volt a FAQban, de most betettem.
  • neptum
    rühelem Jeruzsálemet meg azt a nyomorúlt küldetést amit kaptam piacon kéne megölnöm 2 ember az mind szép és jó meg ölöm őket de amikor ki mennék a piacról észrevesznek és bye bye a küldetésen és kezd hetem előröm
  • Blob
    mit kell csinálni a pickpoketses résznél, már átnyomom az f gombot az asztalon :(
  • kirol
    Köszi szépen, ilyesmire gondoltam.
  • kirol
    El is olvastam. Meglepő nem?
  • gabesz752
    Ajánlom figyelmedbe a következő hsz.-t #4484
  • hykao #4613
    Banner FAQ-t látod-e?
  • kirol
    Én még nem játszottam a játékkal, de szeretnék.

Van valahol valami leírás, hogy mégis mi a témája a játéknak, mi az alapszitu, stb. Nem egyszavas leírásra gondolok, hogy TPS.
  • hykao #4609
    Na igen...a játékosok jó része úgy játszik, hogy azt sem tudja hol van, és mi a történet...és ezen sokszor még a magyarítás sem segít, mert olvasni sem szeretnek, inkább lóhalálában végig kell vágtázni a játékokon, nehogy egy is kimaradjon... :)
  • Bucser
    inkább csak szánalmas....
  • zeus89
    angolul perfect értek :D majd átviszem úgy is ...
  • wedge31
    Lényegtelen a különbség ha oroszol vagy angolul nem ért egy szót se.
  • Sephi
    Az a szomoru, hogy kepesek egyesek elbaszni az egesz jatek fiilingjet oroszul, minthogy kivarjak/megvegyek a rendes verziot. Na ez mar csunya warez :(
  • GiGa master
    GameStart amúgy is megveszem minden hónapban!!!!!:D:D
  • zeus89
    köszi
  • CroftManor
    Na sikerült eljutnom a kikötőbe :)
    Vagy 50en jönnek egyszerre..
  • bigapó
    hali! már a múltkor is kérdeztem, de nem válszoltál, hogy Te most az orosszal nyomod?
  • Blob
    IGEN LEESETT
  • Gunner
    caps off, nincs fürdőszobában dolgod, legalábbis én majdnem végignyomtam de még szarni nem kellett benne xD
  • DarkSector
    Huh...bakker. ezt valszeg csak én hagyhattam ki, de hol kell fürdőszobában üldögélni, és ez miért gond?
    Csak egyszerűen odasétálsz a padhoz azt leül az magától.
    Ha nem, ajjor valszeg nem is kell leülni, sőt szerintem fürdőszoba sincs. De ez valszeg nálad másképpen van.
  • Balumann
  • Blob
    NEKEM 3200+ 64 BITES AMDVEL GYÖNYÖRÜEN FUT, CSAK AZT NEM TUDOM HOGYAN KELL LEÜLNI A FÜRDŐSZOBÁBA ÁLLANDÓAN UGAT A FAZON D ENEM MEGY NEM TUDOK LEÜLNI, VALAKI, SEGÍTSEN KI
  • DarkSector
    Igen már havernál csináltunk tesztet, de ne számíts folyamatos képre.
  • rvn
    Elidnul ez egyáltalán 1 magos procin?