Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Na most lépett ki nekem elõször a game Damascusba.
Next PC upgrade: 2022

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amikor legelõször kell ellovagolni az elején abba a nagy városba amit egy nagy várfal vesz körül, na akkor döbben le az ember.
Ekkora térkép egy játékban és ilyen megjelenítés mellett azért elgondolkodtató.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ez a játék kell nekem! 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Zászlót viszont úgy is lehet gyûjteni 😊.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
elöre is thx
az lenne a kérdésem hogy hány fajta fegyvert fogok kapni? mert van már 1 kissebb késem is ami a hátán van de az nam az ami a kisfilmekben van meg ami a játék elején volt. hanem 1 másik.
és örülök hogy valahogy eldöcög a gépemen -.- igaz állandóan bevan lassúlva és néha még annál is jobban de van ahol egész gyors XD
nekem az a lényeg hogy elfut ^^
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Ha minden igaz, mikor megölöd a rossz bácsit és visszatérsz a "bázisra". Feltesz egy kérdést, hogy ugorjon -e elõre az idõben, vagy sem. Ha igennel válaszoltál, akkor letesz a kezdõ helyre, amúgy neked kell oda elbaktatnod.
Megmentek egy parasztot ott van 4 faszi de semmi.Valami fõ küldetés nincs??
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
keepernext:
KATT IDE azért nem mûködik valószínûleg, mert amikor próbáltad nem voltál bejelentkezve.
"Miért nem jön be a wrz oldal, ha a bannerban levõ "KATT IDE" linkre kattintok?"
"A papokkal próbálok bejutni jeruzsálembe, de nem sikerül."
Megoldásom:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
If you are an International Customer, please ensure your systems will play a Region 1 VD or and NTSC video games.
We don't sell imports, bootlegs, copies or anything illegal.
Shipping:
United States: $ 6.00 for DVD/CD/VHS/Video Game. DELIVERY CONFIRMATION IS INCLUDED IN OUR SHIPPING FEES.
Canada: $ 9.00 for DVD/CD/VHS/Video Game. CERTIFICATE OF MAILING IS INCLUDED IN OUR SHIPPING FEES.
Europe, Australia, Asia, South America, Africa, Mexico, Central America, Caribbean, Middle East: $ 13.00 for DVD/CD/VHS/Video Game. CERTIFICATE OF MAILING IS INCLUDED IN OUR SHIPPING FEES.
Box Sets: have a higher shipping fee of $ 8.00 US/ $ 12.00 Canada and $ 17.00 International Customers. CERTIFICATE OF MAILING IS INCLUDED IN OUR SHIPPING FEES.
All items are shipped USPS First Class Parcel, Priority Mail or Media Mail with Delivery Confirmation or First Class Mail International.
Insurance:
Because so many people request insurance, we have turned on the " Insurance Optional " in United States for all of our items $ 2.00 insurance covers your entire shipment from lost, damage, althought it is strongly recommended.
For International shipping, we offer a Registered Mail, additional fee of $ 11.00 for this service. The items sent with Registered Mail are placed under tight security from the point of mailing to the point of delivery, and insured against loss or damage. You can verify the date and time of delivery and the delivery attempts online. All destination countries have an indemnity limit.
First Class Mail International can't be tracked once the package leaves the United States. If you want to track your item you will need to pay for Registered Mail service. I will provide you with the tracking number, but any loss or damage of merchandise after I ship ins't my responsability if you don't use this service.
THIS IS THE OFFICIAL VIDEO GAME RELEASE
SHIPS ON 03/26
ja meg a papokkal ki be meek jeruzsálembe de semmi
Én határozottan csodálnám, ha emiatt szállt volna ki (bár errõl én nem hallottam, de betudható a tudatlanságomnak, de hiszek neked).
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
kép
Mire figyelj oda:
1. Maradj észrevétlen
2. Sétálj
3. Légy közel hozzá, mikor nyomvatartod a SHIFTet
http://www.mediafire.com/imgbnc.php/40cf7fb4e9be64937620e538b169c2106g.jpg
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Mar szettorik a shift annyira nyomom, mindenfele modon, mindenfele idoziteseben, de semmi, abszolut nem vagom mi a problema.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
max maga a fejlesztõ jár rosszul, de õ akkoris ha megveszed.
1-2 oldalt olvass vissza,pár óránként le van írva