9242
-
attila117 #4684 nincs vmi olyan megoldás mint az Hitman4nél hogy a minimumnál lejebveszem a gamet? hogy akinek kisseb gépe van annak is menyen? -
#4683 Höhö
-
zakariás #4682 Még fennt van a játék. Nem töröltem. Kb. 5 éve nyomom pc-n. Nagyjából minden tiszta a gépen. -
#4681 Nem tudom ... ha leszedted a játékot, lehet véletlen lekaptad a mentéseket is ... ugye van oylan, hogy azt kérdi:
"A mentett állásokat is töröljem?"
és olyan, hogy
"Hagyjam fent a mentett állásokat?" :)
Szóval ha csak pörgeted az uninstallt, lehet ott elrontottad. Munka után megnézem Vistán hol vannak a mentések egész pontosan. -
zakariás #4680 Bocs. Nem amit kéne lennie, hanem ahol. -
zakariás #4679 Tudom hogy hol kéne lennie. Amit lennie kéne ott full üres a mappa. Tulajdonságában nem rejtett a mappa, csak írásvédett.
Elgépelni nem tudom keresésnél. Ubisoft az Ubisoft, Assassins meg assassins.
Hát ebből lehet hogy ujrajátszás lesz Áprilisban. Mindenesetre kösz. -
#4678 Rejtett fájlok közt is keress! Nemtudom rejtette-e a mappa, de ha a keresés nem találja csak ez lehet a gond, vagy elgépelés... -
#4677 Ugyanaz a fájlstruktúra létezik Vista alatt is, csak ott SymLinkekkel van megoldva ... tehát a "CD <FAQban szereplő link>" parancsnak Vista alatt is működni kellene.
(C:\Documents and Settings\ pl. egy a C:\Users\ könyvtárra mutat ... ahogy belépsz a Doc and Sett-be egyből a Usersbe visz. Total Commander 7es verziójával kipróbálhatod, intézőbe nem tudom hogy megy...) -
zakariás #4676 Köszönöm. Ez valószínű hogy Xp rendszeren így is van.
Vista 64-bit Ultimate alatt hiába keresem, nem találom.
FAQ-ban is az Xp rendszer van leírva. Ugyhogy hiába olvasok ember, hiába olvasok.
Keresés sem dob ki semmit. Se az Ubisoftra, se az Assassin-ra.
Ez a gondom. -
#4675 Vistan is ugyanott van ahol XP-n Doc and Settings\ Felhasználói fiókod neve\ Applications Data\ Ubisoft -
#4674 C meghajtóra jobb klikk, majd a keresés opció, és ide gépeld be sz "assassin" szót és enter...majd kidobja a mentéseket.
Assem 2 mappa less majd. -
#4673 Olvass ember, olvass! - FAQban találod a megoldást. -
zakariás #4672 Sziasztok. Tud valaki segíteni abban hogy hova rakja a játék a mentéseket? Vistán tolom 64 bit-ben. Ujratelepíteném a gépet, és nem találom sehol se. -
#4668 GameStar szerint: április eleje
SG szerint: április vége
Játékboltok szerint: március 28.
Dönts! -
#4667 Szia!
Tanubizonyságát tetted annak, hogy írni tudsz. Most játékos módszerekkel leteszteljük, hogy olvasni is tudsz -e. A kérdésedre a válasz az oldalon található. 1 kattintással is elérheted, de 2 kattintással is sikerrel járhatsz.
Az ajtót megmutattam, a kilincset neked kell megtalálnod! -
#4665 -
#4664 Ha valaki esetleg még nem látta a játékot, az megnézheti ezekben a kis videókban.
Assassin Creed movie 1
Assassin Creed movie 2 -
#4663 Bal egér gomb = 0-ás gomb
Jobb egér gomb = 1-es gomb
Leesett??? -
#4662 Most tedd le a játékot, ez neked bonyolult...
Annyit segítek; cin-cin... -
#4661 meik a 0 gomb mert semmire nem reagál ez a sz@r -
#4660 Ilyet kérdezni 2008-ban.....kb ennyi erővel kérdezhetnéd, hogy hol van isten? -
IgH #4659 Most akkor pontosan mikor van a megjelenés? -
#4656 Egyet értek veled!Én is leszedtem a mostani verzsönt hallom jerunál kilép, eljutottam én is kilépett...ok akkor várjuk a rendes verzsönt kész ennyi!Kipróbáltam tetszik, oroszt tuti nem rakok fel később lehet letöltöm vagy megveszem!Nem kell itt nyavajogni hogy nem tudtok továbbjutni meg nem megy meg ilyenek!Örüljetek hogy 1 hónappal hamarabb kipróbálhatjátok!Szvsz!Vitázni nem szeretnék! -
#4655 Na már csak a 9. csávó van hátra. -
csgj #4654 Srácok, várjátok már ki azt az április végét! Szerintetek vajon miért tolták el a megjelenést nemrég (szinte rögtön a warez verzió megjelenése után)? Esetleg azért, hogy optimalizálják, javítsák és kigyepálják azt a rengeteg bugot! Könnyen meglehet, hogy még a "szélesvásznú" megjelenítés is eltűnik majd. (reménykedem is benne) Sztem teljesen felesleges ilyen idióta orosz-angol verzió buherálással tolni, hogy ne lépjen ki Jeruzsálemnél... Inkább meg kéne várni a normális verziót, és azzal játszani (mindegy, hogy megveszed, vagy nem), nem ezzel a béta, újságírói vagy milyen változattal nyomulni! -
Cat 02 #4653 Meg nem lehet pontosan ugrani, bizonyos részekhez :S -
#4652 Ja, csak az a szopó, hogy újra meg kell hallgatni a dumákat ... -
#4651 Na rájöttem, hogy a vége után, ha visszafekszem az Animusra, akkor a kromoszómákba találhatók a replay levelek :) -
#4650 Tényleg mielőtt legközelebb kérdezel olvasd el a FAQt. Akár kezdő vagy akár nem tudhatnád, hogy nem poénból van ott. -
Cat 02 #4649 FAQ -
#4648 Segítettem:) amugy még1szer leirom.. énse jöttem rá először, aztán rájöttem... ez hívják minimális logikának vagy megoldókésségnek, aztán lehet valaki egyből rájött valaki meg inkább jön a fórumra ahelyett h felfedezné a dolgokat... igy elvész a játék varázsa sztem... -
#4647 ahogy Istencsászár is mondta, ülj le :D a padra, majd jelöld ki a célszemélyt, hallgasd ki és ha elvonul üsd meg :P -
#4646 Ülj le a padra a két ember közé, és halgassd ki az álló fickókat! -
bat777 #4645 ma kezdtem, nem kell kritizálni, inkább segíts. -
#4644 Igazán sokat jutottál előre a játékban, grat:) Leülhetsz! -
bat777 #4643 hali most kezdtem el játszani, még az elején vagyok, de elakadtam, mikor leszúrtak, utánna visszamegyek és meg kell keresni azt a masyaf's traitor-t a faluban, odamegyek ahová a térkép mutatja ott van két fickó, de nem tudom, hogy mit csináljak, segítség, kösz! -
#4642 Árusok bodéja. :D
davidka003: Oké nézem! -
#4641 Hozzá vágsz egy embert. -
Skar #4640 szétrombolni a miket ??? tudok segíteni den nem értem h miket -
#4639 Elakadtam! Valaki eltudná mondani hogy lehet szétrombolni a Kioskokat??
Egyet sikerült mákból de még 3 kéne hogy meglegyen a küldetés !