9242
  • attila117
    nincs vmi olyan megoldás mint az Hitman4nél hogy a minimumnál lejebveszem a gamet? hogy akinek kisseb gépe van annak is menyen?
  • ZsZso
    Höhö

• zakariás
    Még fennt van a játék. Nem töröltem. Kb. 5 éve nyomom pc-n. Nagyjából minden tiszta a gépen.
  • ZsZso
    Nem tudom ... ha leszedted a játékot, lehet véletlen lekaptad a mentéseket is ... ugye van oylan, hogy azt kérdi:
    "A mentett állásokat is töröljem?"
    és olyan, hogy
    "Hagyjam fent a mentett állásokat?" :)

Szóval ha csak pörgeted az uninstallt, lehet ott elrontottad. Munka után megnézem Vistán hol vannak a mentések egész pontosan.
  • zakariás
    Bocs. Nem amit kéne lennie, hanem ahol.
  • zakariás
    Tudom hogy hol kéne lennie. Amit lennie kéne ott full üres a mappa. Tulajdonságában nem rejtett a mappa, csak írásvédett.
    Elgépelni nem tudom keresésnél. Ubisoft az Ubisoft, Assassins meg assassins.
    Hát ebből lehet hogy ujrajátszás lesz Áprilisban. Mindenesetre kösz.
  • Dante73
    Rejtett fájlok közt is keress! Nemtudom rejtette-e a mappa, de ha a keresés nem találja csak ez lehet a gond, vagy elgépelés...
  • ZsZso
    Ugyanaz a fájlstruktúra létezik Vista alatt is, csak ott SymLinkekkel van megoldva ... tehát a "CD <FAQban szereplő link>" parancsnak Vista alatt is működni kellene.

(C:\Documents and Settings\ pl. egy a C:\Users\ könyvtárra mutat ... ahogy belépsz a Doc and Sett-be egyből a Usersbe visz. Total Commander 7es verziójával kipróbálhatod, intézőbe nem tudom hogy megy...)
  • zakariás
    Köszönöm. Ez valószínű hogy Xp rendszeren így is van.
    Vista 64-bit Ultimate alatt hiába keresem, nem találom.
    FAQ-ban is az Xp rendszer van leírva. Ugyhogy hiába olvasok ember, hiába olvasok.
    Keresés sem dob ki semmit. Se az Ubisoftra, se az Assassin-ra.
    Ez a gondom.
  • Shep
    Vistan is ugyanott van ahol XP-n Doc and Settings\ Felhasználói fiókod neve\ Applications Data\ Ubisoft
  • DarkSector
    C meghajtóra jobb klikk, majd a keresés opció, és ide gépeld be sz "assassin" szót és enter...majd kidobja a mentéseket.

Assem 2 mappa less majd.
  • ZsZso
    Olvass ember, olvass! - FAQban találod a megoldást.
  • zakariás
    Sziasztok. Tud valaki segíteni abban hogy hova rakja a játék a mentéseket? Vistán tolom 64 bit-ben. Ujratelepíteném a gépet, és nem találom sehol se.
  • ZsZso
    GameStar szerint: április eleje
    SG szerint: április vége
    Játékboltok szerint: március 28.

Dönts!
  • ZsZso
    Szia!

Tanubizonyságát tetted annak, hogy írni tudsz. Most játékos módszerekkel leteszteljük, hogy olvasni is tudsz -e. A kérdésedre a válasz az oldalon található. 1 kattintással is elérheted, de 2 kattintással is sikerrel járhatsz.

Az ajtót megmutattam, a kilincset neked kell megtalálnod!
  • DarkSector
  • DarkSector
    Ha valaki esetleg még nem látta a játékot, az megnézheti ezekben a kis videókban.

Assassin Creed movie 1
    Assassin Creed movie 2
  • DarkSector
    Bal egér gomb = 0-ás gomb
    Jobb egér gomb = 1-es gomb

Leesett???
  • Dante73
    Most tedd le a játékot, ez neked bonyolult...
    Annyit segítek; cin-cin...
  • Blob
    meik a 0 gomb mert semmire nem reagál ez a sz@r
  • DarkSector
    Ilyet kérdezni 2008-ban.....kb ennyi erővel kérdezhetnéd, hogy hol van isten?
  • IgH
    Most akkor pontosan mikor van a megjelenés?
  • berczely
    Egyet értek veled!Én is leszedtem a mostani verzsönt hallom jerunál kilép, eljutottam én is kilépett...ok akkor várjuk a rendes verzsönt kész ennyi!Kipróbáltam tetszik, oroszt tuti nem rakok fel később lehet letöltöm vagy megveszem!Nem kell itt nyavajogni hogy nem tudtok továbbjutni meg nem megy meg ilyenek!Örüljetek hogy 1 hónappal hamarabb kipróbálhatjátok!Szvsz!Vitázni nem szeretnék!
  • grebber
    Na már csak a 9. csávó van hátra.
  • csgj
    Srácok, várjátok már ki azt az április végét! Szerintetek vajon miért tolták el a megjelenést nemrég (szinte rögtön a warez verzió megjelenése után)? Esetleg azért, hogy optimalizálják, javítsák és kigyepálják azt a rengeteg bugot! Könnyen meglehet, hogy még a "szélesvásznú" megjelenítés is eltűnik majd. (reménykedem is benne) Sztem teljesen felesleges ilyen idióta orosz-angol verzió buherálással tolni, hogy ne lépjen ki Jeruzsálemnél... Inkább meg kéne várni a normális verziót, és azzal játszani (mindegy, hogy megveszed, vagy nem), nem ezzel a béta, újságírói vagy milyen változattal nyomulni!
  • Cat 02 #4653
    Meg nem lehet pontosan ugrani, bizonyos részekhez :S
  • ZsZso
    Ja, csak az a szopó, hogy újra meg kell hallgatni a dumákat ...
  • CroftManor
    Na rájöttem, hogy a vége után, ha visszafekszem az Animusra, akkor a kromoszómákba találhatók a replay levelek :)
  • ZsZso
    Tényleg mielőtt legközelebb kérdezel olvasd el a FAQt. Akár kezdő vagy akár nem tudhatnád, hogy nem poénból van ott.
  • Cat 02 #4649
    FAQ
  • Istencsászár
    Segítettem:) amugy még1szer leirom.. énse jöttem rá először, aztán rájöttem... ez hívják minimális logikának vagy megoldókésségnek, aztán lehet valaki egyből rájött valaki meg inkább jön a fórumra ahelyett h felfedezné a dolgokat... igy elvész a játék varázsa sztem...
  • Halfer
    ahogy Istencsászár is mondta, ülj le :D a padra, majd jelöld ki a célszemélyt, hallgasd ki és ha elvonul üsd meg :P
  • dante3
    Ülj le a padra a két ember közé, és halgassd ki az álló fickókat!
  • bat777
    ma kezdtem, nem kell kritizálni, inkább segíts.
  • Istencsászár
    Igazán sokat jutottál előre a játékban, grat:) Leülhetsz!
  • bat777
    hali most kezdtem el játszani, még az elején vagyok, de elakadtam, mikor leszúrtak, utánna visszamegyek és meg kell keresni azt a masyaf's traitor-t a faluban, odamegyek ahová a térkép mutatja ott van két fickó, de nem tudom, hogy mit csináljak, segítség, kösz!
  • grebber
    Árusok bodéja. :D

davidka003: Oké nézem!
  • davidka003
    Hozzá vágsz egy embert.
  • Skar
    szétrombolni a miket ??? tudok segíteni den nem értem h miket
  • grebber
    Elakadtam! Valaki eltudná mondani hogy lehet szétrombolni a Kioskokat??
    Egyet sikerült mákból de még 3 kéne hogy meglegyen a küldetés !