Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Allul az ajtó mellett jobbra és ballra 1-1 õr és legtetején egy ijjász van.
Nyírd ki és nézz szét.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Csak mert valaki írta még pár napja, hogy Ut3 és milyen jó stb.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Nem kell az "is", mert ez nem UT3 engines játék.
nálatok is az van, hogy ha az árnyék 2 vagy 3 on van, akkor egyszer sötétebb a világ, egyszer világosabb? Mert nálam folyton ez van. kb 3-4mp-ként világosabb, sötétebb. Mint amikor a Napot eltakarja egy felhõ.
Más játékban is volt ilyen, asszem a Rainbow Six Vegasban, az is UT3mas motort használ.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
amúgy közepes minõségben kellemesen játszható.
Kumiho #2179
Volt már valakinek olyan problémája hogy szétesik a kép majd lefagy az egész gép? ( Vista x64 8800GTS 512 )
SZAVAZZ HAZÁNKRA és KÜLDD TOVÁBB A CÍMET ISMERŐSEIDNEK IS: www.TheVoteNation.com
komoly😛 csak eza jeru városka is bejöhetne😛 mert nem kicsit vagyok már kíváncsi😊😄😄😄:
mMentme Jeru felé és ott egy kb.: 10 fõs bandát úgy leevrtem arról nyekkentek és a végén megfudamodtak 2-en._P_D
Erre elkezdtem szaladni utánok elõkaptam akis szuronyt majd amikor közel értem úgy ráugrott az ellenre és döfte nyakon , hogy a öröm volt nézni😛
futok a játékban (már ahogy nálam fut...)
és a falbol kiálo kis deszka vagy léc nem tudom hogy mondjam amin a free step-et csinálja ott az 1 ik ugrássánál 1 csövet fog meg felül és hogyan kéne tovább lendülnöm a másik pallora??
vagy azt még nem tudja meg kell tanulnii valahol? <#idiota>#idiota>
thx elörei is ^^
annál is angol a hang,csak a betûk oroszok😊
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Ne felejtsük, hogy ezen városok csak egy-egy részét deríthettük fel!
Sõtt magyarországra is belovagolhattunk volna.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
de én voltam olyan védõ (játékot védõ xd), h Masyafot is beleszámoltam ill bele számolhatták, ahol hallottam.
a városokban van olyan rész ahol nem enged tovább levan zárva ilyen füsttel vagy mivel mind 1 a lényeg hogy nem lehet arra menni. addig el lehet jutni benne hogy azok eltünjenek vagy nem?
acreban van 1 nagy templom azt meg lehet mászni ? vagy addig nem lehet elmenni
elöre is kösz ^^
Én meg azt gondoltam volna 9 góré, 9 város... sajnos nem így lett😞
Érdekes, Acreban jártam és kilépett hirtelen, mikor visszamentem, vhogy a lugas alatt találtam magam, annál a papíruszkészítõnél, vagy ki az.
:S
Nothing is True, Everything is Permitted
Nekem athlon 64 3000+ g7800gt 1 gb ram és Vista 32 alatt 1024-ben kicsit akadozva de játszhatóan ment...Errõl ennyit.