9242
-
nem, ha végeztél Jeruzsálemmel, akkor vissza lehet rakni az angol verzsönt. úgy áll eddig, hogy csak Jeru a bugos.
Én is így nyomom az attack-ot:)) meg is lepődök néha, hogy osztom a counter-killeket:))) nekem nagyon tetszik a harcrendszer, csak tényleg unalmas mindig ugyanazt csinálni. már csak azért hajtok, hogy lássam Én is a végkifejletet. -
Vagyis Jeruzsálemtől a végéig oroszul? -
neptum #4722 jaja nagyon keményen nyomja az atackot :D -
mint egy vadállat úgy nyomogattad az attack-ot :D:D -
Hát angol is meg orosz is ahol kellett ott oroszul! -
na feltettem, attól függetlenül, hogy szerintetek nem fog menni. hát a gépem rácáfolt, egy sima core duo, ati x1400 1 giga rammal 1024x768 minden graf szint 1esen, és tökéletesen fut a gamma. -
Oroszul? -
Én a game végére a járkálásaim során 31-et öltem meg belölük! -
neptum #4716 én se dom milyen extrát ad de viszont kicsit nehéz őket leverni -
Fraps a neve a programnak! -
Megmondaná vki melyik programmal lehet ilyen ingame videót csinálni?
Megmutatnám én is, hogy én hogy harcoltam :) -
ja tényleg, vannak ezek a különböző zászló-gyűjtések. azt már tudom, hogy ez nem ad semmi bónuszt vagy ha igen írjátok le mit:)
ami érdekel az az, hogy van 60 Templomos Lovag akiket ki kellene nyírni, de hol vannak? már az 5.ik főmuftit kell kinyírni, de még csak kettőt találtam meg. Ez mit ad egyébként, mert ha semmit akkor ez sem lényeg, csak furcsáltam, hogy keveset találtam meg. -
én is észrevettem már a múltkor:)) elég vicces, Pókemberezik a házfalakon meg a tetőkön, de úszni azt már nem tanult meg... -
Na végigvittem én is!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A legvégén megint megkellett ölni akiket likvidáltunk már korábban :D Azt nemtudom hogy miket jelzett az a földgömb ,meg hogy ki és miért irkálta azokat a dolgokat a padlóra falakra és pl miért pont ezeket a dolgokat.Gondolok itt pl a Nasca fensík képeire!
Még a végére egy video:
Harcos video -
Én csak azért említettem meg, hogy lehet kombózni a rejtett tőrrel is, mert vki azt írta erre, hogy az teljesen lehetetlen, meg azt, hogy az scak lopakodásra jó, semmi másra.
-
másik az h látja h ott hánykolódik a katona v mutogat összevissza... ilyenkor támadni lehetne ... :D -
ez sztem bárkinek, nemtudom mit májerkodik xD -
neptum #4707 ezek nekem is mennek -
késes kombó -
neptum #4705 nem tud úszni Altair :D -
fene, nem enged linket beszúrni rendesen, mert uj vagyok.. bocs
de télleg működik a rejtett tőrrel való kombózás! -
Nos mivel már végigvittem a játékot, így volt időm gyakorolni A REJTETT TŐRREL VALÓ KOMBÓT!
Aki nem akar nekem hinni, az nézze meg ezt: http://www.youtube.com/watch?v=GfR5aP_IkUo -
Hm erre nem is gondoltam megprobálom milyen vele! -
gamepad -
Ejha gondolom a végéhez értem hát nem egyszerű az tuti eddig 5-ből semmi :D
De csak azért mert miért ne baszodna el itt is az irányitás mint szokott támadásra védekezésre nem reagál :(
No nem baj megedzödök itt az tuti :D -
zakariás #4699 Ezer köszönet. Megvan. Valószínű mégiscsak rejtve van valamelyik mappa.
Az elérési ut beütéses módszerével sikerült megtalálni. -
Ahogy ígértem:
C:/Users/USERNÉV/AppData/Roaming/Ubisoft/Assassin's Creed/Saved Games
Kipróbáltam, működik úgy, ha rámész a Számítógép -re, majd felülre bemásolod. (persze a USERNÉV -et cseréld le)
(betettem a FAQba is) -
scimitar motorral -
És forge fájlok kibontásához valami tipp? -
Ahm... hát ezt sajna én is így láttam...
Akkor a magyarításnak nem sok szerepe lesz. :/ -
nem mert nincsenek benne feliratok -
Nem tudja valaki, hogy a játékban belehet e kapcsolni a feliratokat? -
attila117 #4692 C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed
itt van az assassins creed beálitásainak jegyzettömbje, levené vki a legminimumabra a grafot és bemásolná nekem azt ami benne van?
előre is köszi -
Lehet, hogy már volt erről szó, de egy sima demó verzió nincs valahol? Csak mert nem akarom letölteni az egész játékot, ráadásul úgyis hibás, viszont kíváncsi vagyok hogy fut a gépemen. -
ennek megvan mind2 ujja... altairnak 1 hiányzott -
asszem ha nekifutsz akkor átis tudsz ugrani a bódén keresztül, az se rossz játék :) -
Nemtudok angolul nagyon csak pár szót amit játékokból tanultam.Értettem hogy mit ír de én nem embert probáltam meg nekidobni hanem a bodénál görcsöltem :D Azthittem kikell dönteni egyik tartoját :D Végülis kikell ja de emberrel . -
Lol. -
te egyébként angolul nem tudsz v értelmezési bajok vannak? sztem elég szájbarágós a küldetéseknek a szövege, és akkor még a képekről nem is beszéltem amiket ott kiraknak :D -
Ez a kép jobb mint az egész játék :)