9242
-
#4765 Azért mert ilyet bárki be tud írni, inkább azt írd le, hogy lehet megcsinálni. -
#4764 Na most ezt mér kellett törölni? -.- -
#4763 Amúgy ebben a játékban miben nyilvánul meg az a négy nyomozási mód, ami a PC-ben +ként van? -
#4762 Igen, egy korosztály vagyunk, és én nemrég regeltem fel erre a fórumra, tehát nem tudhattam magamtól, hogy keressek rá a dolgokra.
De nem gond, lényeg, hogy te helyettem is elnézést kérsz.
Üdv
-
#4761 Hagyd rá, mindenki vágja szerintem hogy neked van igazad, ö meg rossz szavakat használt... ennyi! -
#4760 Drivert frissítettél esetleg ... vagy nincs hely ... igazán nincs más tippem :S -
#4759 Jajj Istenem :) Fiatalság bolondság (bár ahogy nézem egy korosztály vagyunk).
Alul van egy ilyen, hogy "KERESŐ". Oda írd be légyszives, hogy "rejtett tőr" szavakat egymás után, " nélkül, és a felbukkanó hozzászólások kezt szemezgess.
(amúgy szerintem erre gondoltál: "közelharcban szeretnéd használni a rejtett tőrt? Szemtől-szemben az ellenféllel? Höhö ... szerintem evidens, hogy nem erre találták ki. Amúgy counter-attackelni lehet vele, ha mázlid van, de kombózni ... nanemár" #4538
#3994ben pedig én írtam először, hogy lehet Counter Attack -elni a tőrrel.
Kérlek nézz utána a dolgoknak mielőtt vagdalódzol. Előre is köszönöm, és újból elnézést kérek helyetted is ... -
KOVU #4758 az én kérdésemre van valakinek valamilyen 5 lete?
az hogy 1 ik naprol a másikra nem indul el a játék.. -
#4757 Pontosan te voltál az, aki ezt cáfolta, mivel már van azóta 600 hozzászólás, így nem találom, de ezt írtad: Jól értem? Te a rejtett tőrt akarod használni szemtől szembe az ellenféllel? Az teljességel kizárt dolog!
-
#4756 Az elején úgy indít a pali, hogy 9 embert kell legyilkolásznunk. Ugye Jeruzsálemig 2 csókát nyírtál ki, tehát van még hátra 7 (fitogtatom itt, milyen jól számolok fejbe :). Ha csak a statisztikára bizzuk magunkat, akkor azt kéne mondanom, hogy kb 3szor annyi van még hátra ... (gondolom lesznek elég rövid gyilokküldik is).
Ha pontosabbat akarsz várj meg egy "oroszos" véleményt. -
Tomy Lee #4755 Jeruzsálem(ahol megáll az élet..:)mennyire van a játék elejétöl?Köszi. -
#4754 Aha, de annak amit most nagybetűkkel írtál senki se állította az ellenkezőjét :) SZÓVAL TÉLLEG NEM CSAK ARRA JÓ! :)
Én kérek elnézést :) -
#4753 jó, akkor nem kombó, de akárhonnan is nézzük, a REJTETT TŐR NEMCSAK AKKOR HASZNÁLHATÓ, AMIKOR HÁTULRÓL AKARSZ KINYÍRNI VKIT. FEL TUDOD FOGNI? -
#4752 Nem, persze ... Counter attackre is használható, csak elég rossz hatékonyság szempontjából (sok ütést benyelsz mire tudsz döfni egy ellent). Továbbá harc közben kifektett ürgéket gyors meg lehet vele ölni, miközben a földről próbálnak feltápászkodni :). -
#4751 "Nos mivel már végigvittem a játékot, így volt időm gyakorolni A REJTETT TŐRREL VALÓ KOMBÓT!
Aki nem akar nekem hinni, az nézze meg ezt:"
Idézet tőled. Gondoltam, a videóba bebizonyosodik, lehet túl felületesen néztem, de nem találtam benne ilyesmit.
"Adj MSN címet baszki és bebizonyítom!" - bárkié jó? :) Nekem sajna nincs :S
Oké, haggyad, Nálad van rejtett tőrös kombó, hiszek Neked ... :D -
#4750 De a rejtett tőr nemcsak akkor jó, mikor nyakon akarsz szúrni vkit hátulról.
Vegyél fel MSNre baszod. -
#4749 Adj MSN címet baszki és bebizonyítom!
Én nem állítottam, hogy a counter attack kombó lenne. -
KOVU #4748 az én gondomra nincs megoldás? hogy nem indul el egyszerűen rá kattintok kicsit tölt aztán semmi
fent van az orosz is de az is ezt csinálja '-.- -
KOVU #4747 őőő szerintem arra gondolsz amikor + kell verned.
elöször álj meg ott elötte de azért ne teljessen közel és lockolj rá (F -betű) aztán majd befejezi a beszédét és elindul akkor kövesd aztán ha be ér valami sikátorba (mert áltatlába oda megy vagy szük kis utca vagy mi) akkor verd meg ( de ne öld meg ) -
Ronnie17 #4746 nah oké. de tudsz segíteni? -
KOVU #4745 hali az miéert lehet hogy tegnap még játszottam vele ma meg nem akar elindulni?? elöre is köszi -
#4744 Te is oroszul. Gratula!
Kivéve ha vagy tudsz oroszul, vagy full nem tudsz angolul se és úgy ugye tökmindegy, hogy oroszul nem értessz egy büdös szót se az egészből, vagy angolul nem. -
Ronnie17 #4743 Hali,Jerusálem első küldetésén a templom előtt prédikáló emberrel mit kell csinálni? próbáltam azt h leülök a padra, de 10 perc után sem csinál mást a tag cska osztja a hülyeségét. Van vmi ötletetek? (orosz nyelven tolom) -
#4742 Na akkor mégegyszer.
Counter Attack:
Technika: Védekezés közben (jobb gomb), mikor támadnak, ütés gombot (bal gomb) lenyom. (tehát jobb + bal gomb egyszerre a kellő időben)
Látvány: Ellenség földre kerül (meghal vagy sem, az az ellenségtől függ)
Combo Attack:
Technika: Harc közben, pont akkor kell lenyomni a támadás gombot (bal gomb), amikor összeérnek a kardok az ellenféllel. Ezt 3szor kell egymás után megismételni.
Látvány: A jó időben eltalált kattintásunk utáni támadásnál a kardok nem elcsúsznak egymáson, hanem csattannak egy nagyot. A 3. jól sikerült támadás után ellenfelünket kivégezzük.
Ha valaki valami bődületes nagy hibát talált abban amit írtam kérem jelezze. Ha jó, akkor kiteszem majd a FAQba. -
#4740 nekem ez a combo kill nem megy, akkor mit csinál amúgy a heros -unk
Jeruzsálembe mentem volna, aztán kifongott a játék, mindjárt megprobálom megint... -
#4739 Jah ha fullos, akkor nincs benne időlimit, de ha freeware akkor 60mp után autómatikussan kikapcsol. -
#4738 Vazz Komolyan sírok ... a Counter Attack NEM Kombó! A kombó az amikor 3szor egymás után összecsattan a kardotok az elleféllel (tehát nem elcsúszik egymáson). Arról csinálj videót, és azt tedd föl ... megnézem amikor a rejtett tőrrel véghez viszed ... Ne beszéljünk már hülyeségeket. -
#4737 a nem regisztralt verzio nem idolimites? -
mikiking #4736 Ja és hagyod a jobb gombot lenyomba -
mikiking #4735 lenyomod a jobb gombot,és mikor támad,akkor a bal egérgombot lenyomod..... -
#4734 Gamepad-dal játszom, szóval csak így tudok segíteni, bár a lényeg, hogy védekezésben legyél. nekem ehhez a 6-os és 7-es gombokat kell lenyomnom egyszerre. ilyenkor kiírja a jobb felső részben - ahol az akciógombok vannak - az attack helyén, hogy Counter. amikor támad az ellenfél, akkor nyomod a támadás (azaz Counter) gombot és ekkor csinálja meg. az időzítés a lényeg, már amikor látod, hogy indul, akkor nyomhatod, kivédi az ütést és visszacsap, legtöbbször kinyírja:))
ha jól értem, akkor már megvan ez a képesség, mert tudod gyakorolni, szóval gyakorolj tovább:)) -
Counter kill -t hogy hozod elő, mert én a gyakorló pályán sem tudtem előhozni, mondjuk én most kezdtem el nyomni a gammát -
#4732 Letöltöttem a Fraps nevű programot, a 2.9.2es verziót.
De nem akar rendes videót csinálni. AZ angol leírás azt írja hogy ha megnyomom az F9et, akkor pirosra vált a számláló a bal sarokban és elvileg veszi fel a "moviet". Aztán ha megnyomom mégegyszer az F9et, akkor stop és elkészült a film. Na én ugyanígy csináltam és az eleje volt csak benne a filmemben kb :S -
#4731 gamepad 4eva ^^
csak ugrálni tetőkön szopás vele mikor nem oda megy ahova kéne :D
meg amikor vizen cölöpökön ugráltam... bahh... mentem inkább körbe és leöltem 15-20 templomost :D -
#4730 Én a Végső Fightot Gamepaddal csináltam be mert kurva játék mindig behalt irányitásilag.Azt a végén már nagyon szar volt de gamepaddal jó semmi gond vele. -
McCartman #4729 ti gamepaddal toljátok vagy egér+bill? -
#4728 sztem nézd meg :o -
#4727 A végére már majdnem azthittem hogy a Dinasty Warriorsal tolom annyian jöttek -
#4726 :OO
hidden bladdel is lehet counter killt?
vagy ez csak pc-n van..? -
#4725 nem is értem miért nem csinálja step aztán attack aztán puff^^