Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabo91
Dehogy, nem onét jön ki. Levan csonkitva az újja. Ha megnézed az újjad látod hogy 3dbból áll neki a középsõ és az utolsó (amin a köröm van) az hiányzik. a Penge pedig egy tokból csússzan ki ami a kezére van erõsítva látszik is a kezén az a vas szerkezet ami fogja a tokot. Felcsapja (hátra) a kézfejét mikor kinyilik a penge aztán ökölbe szorítja a kezét. Na itt hittem azt hogy a pengében egy lyuk van és abba beleteszi azt az úját ezért nem látszik és ezért nem csukódik be a penge mikor belemártja áldozatába.
Gondlom akadék volt neki az az egy új igy "levette". (amúgy ha lyuk lenne a pengében és abba tenné az újját akkor le is szaggatná neki.)

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Kandurex
jééé három csillagos lettem, most nézem, zsíír..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Voltan
Mert a "penge" a rejtett fegyvered, egy hosszú, vékony tõr. Nyilvánvaló, hogy ha szemtõl szemben állsz az ellenféllel, nem ez a legcélszerûbb eszköz. Meglepetésszerû támadásra szolgál. Más kérdés, hogy a "visszahárítós" animációknál miért nem használja néha 😄

De azért nem nehéz megérteni, hogy mikor egy templomos lovag áll elõtted, teljes fegyverzetben, akkor nem a kis rugós bökõdet kezded el használni.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

de hosszan mondják az olyasmi-t ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ZsZso
Nem az a baj, hanem az, hogy ebben a topikban nyomja :S

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Kandurex
Mózsna , kak ja panyimaju,kak tü sto atvicsájel maja na szprasivala!

Kandurex
olyasmi 😄

Mor3llo
ati x1650😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Utolsó mondat orosz ? 😄

"Ezt szeretném kijavítani!Holnapra ígértek egy javítást"

Kandurex
Apám, a huszárság nem ismer korlátokat <#idiota>

ja panyimájut Altair!!

De nekem még az orosz is szar....<#pardon1> ott is hibajelentés

én meg általában az eredeti játékaimhoz is felteszem a nocd-ket,ha van,nem szeretem szétpörgettetni a lemezeimet..hallottam már sokat használt,nehezen beolvasható lemezekrõl😊
NINCSnormálisan mûködõ verzió! Esetleg oroszul 😊
Mindegyik kilép Jeruzsálemnél! Ezt szeretném kijavítani!Holnapra ígértek egy javítást,ami ugyanolyan mint az orosz patch,csak nem lessz orosz tõle a játék!Ennyit szerettem volna közölni veletek!
CroftManor
Na feltettem az orosz verziót. Megy Jeruzsálem, de msot egy kicsit belassult tõle a játék. (legalábbis gondolom h ettõl)

Nothing is True, Everything is Permitted

Nekem fenn a DX frissités méga telepités végén direkt felraktam xD
DE igy is szar

Nem nagyon volt DX frissítés...

Balumann
A játék végén elméletileg fel kellett volna h tegye :S

ZsZso
A DVDn nincs rajta?
Support\DirectX\

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Jeee! az biztos hogy nincs fenn! Honnan tudom leszedni?( bocs,hogy nem én nézek utána, csak a bátyám gépére nem tölthetek le csak úgy mindenfélét...)

ZsZso
Amúgy én is ezt csinálnám, hogy a mikor megveszem az eredetit ne azzal kelljen napokat szarakodnom, hogy el tudjam indítani a játékot.

Nekem atim van,de a bátyám gépén játszanám ezt a gémet,ahol pedig 7300GT van.

ZsZso
Egyszerû ... ha észrevesznek nem olyan hülyék, hogy hagyják magukat ledöfni. Amúgy mókázhatsz úgy, hogy ellököd a katonákat, majd mielõtt feltápászkodna gyors választassz fegyvert és ledöföd a Neo fejébe való tüskéddel.

A játéknak szüksége van a 2007 novemberi DirectX frissitésre, az már feltetted...és úgy próbáld!!!

Ki kell jelölni F-el és csak akkor jó ha nem lát, pl szemtõl szembe engem mindig visszalöknek

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Soldiers
bazd hagyd már a francba nincs normális mûködõ warez mit agyalsz ha nem tudsz vele játszani

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Hát én is gondoltam erre,de nem tudom örülnék neki <#vigyor2>

ZsZso
Neked is ATI videókarid van? Konkrétan milyen?

Mor3llo:
neked meg Nvidia a kártyád van, igaz?

böröczk
Miért nem tudom a katonáknál használni a "pengét", csak azt a bóvli kardot? : D egyedül akkor tudom alkalmazni, amikor hátbatámadok, de ha többen támadnak rám, csak a kard mûködik..

Kumiho #2179

Az is lehet,hogy jön egy patch,vagy mint a Bioshocknál egy nem hivatalos fix😊

Hát én is remélem kösz hogy próbáltatok segiteni <#smile><#smile>

ZsZso
És mind2töké AGPs ... tudom tudom Mor3llo gépébe is az van, és mégis megy, de csak ennyi közöst találok bennetek. Bár õszintén remélem, hogy az eredeti gond nélkül fog majd szaladgálni a gépeiteken.

bodesz
játsz fülhalgatóval
HA meg valaki ennyire nemtud angolul majd megtanul vagy nem...(nemrádmondom csak úgy általában aki nemtud)
de aki más nyelven tud jól csak angol nem a legjobb annak tisztelet

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Gyuri12 nekem is pont ezt irja ki... nem értem mi a baj
pedig ugy akarnék vele játszani 😞 ezt várom már mióta

konzolon sincs ha jól tudom

Facek
most komolyan mi a rákért nincs felirat benne ? remélem boltiba lesz mert sokszor hang nélkül játszok és rettentõen idegesít ,hogy nem tudom mi van, és vissza kell rakni a hangot, hogy értsem is mi történik.
AppName: assassinscreed_dx9.exe AppVer: 1.0.0.1 ModName: assassinscreed_dx9.exe
ModVer: 1.0.0.1 Offset: 011d8850

ezt írja ki, hibaüzenet(az exe leállt blablabla)
tud valaki segíteni?

ZsZso
Hoppáré ... na erre nem tudok mitmondani.

Mor3llo
Nekem AGP-s van, és tökéletesen fut rajta.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ZsZso
A hivatalos követelmények szerint csak a PCI-E videókarikat támogatja. :S

VRSDM
am. ez hogy dx10-ben "biztos vagyok szebb látványt nyújt" marhaság. nézz meg pár képet és egybõl rájössz hogy. LÁTVÁNYBELI KÜLÖNBSÉG (légyszarnyitól eltekintve) NINCS. nemvolt nem is lesz...

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
mivel onna' gyû' kinöki a pönge. -_- (a vicc hogy tényleg)

u dont have to listen anybody else but me

atila4
Ezt én is észre vettem és ott jön ki az a szuró bigyoja😄

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

gabo91
érdekesség

hiányzik egy újja 😊

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

öööö....az enyém AGP..szal az nem jó hozzá? :S
Pedig a Detectionnál kivan pipálva hogy megfelel a Videókártyám

gabo91
ALt+ F4 egyel kevesebb billenytüt kell lenyomnod 😊

#3574: köszi.
#3568: köszi

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

ZsZso
Nekem jó volt, csak mikor pakolgattam az egyik sarokból a másikba, akkor ottmaradt a nyoma ... így ha screenshotot csináltam volna mind a 4 sarokba különbözõ FPS díszelgett volna 😊

Nekem is szarul mûködik a fraps a játékkal, de elég régi verzióm van már, lehet hogy újabb kéne?

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

ZsZso
A warez témában volt 2 emberke akinek hasonló problémájuk volt ... sajnos nem oldódott meg nekik sem.

Megfelel a géped az elvárásoknak?
Lehet nem PCI-E kártyád van?

Csak nekem nem írja ki rendesen az FPS számot a fraps ? Egyszerûen nem frissíti a fekete részt, hanem "föléírja" :S

1ébként kilépés ctrl+alt+del ^^