9242
-
#4807 Én nagykerbe rakattam össze a gépem. És én is olvasgattam fórumokat, sőt, nekem ajánlották ezt a videókártyát...de mind1
És én egy szóval se mondtam, hogy nekem rosszul menne a játék, mert tökéletesen fut, csak frapsnál egy kicsit beszaggat, de már megoldottam a problémát .) -
#4806 Sziasztok!
Amikor először feltettem a játékot és végignyomtam Jeruzsálemig, full grafon teljesen jól ment...aztán egyszer pár nap múlva betöltöttem a játékot kis gyilok céljából, és elkezdett szaggatni, nem esett le teljesen állandóra az fps, hanem olyan mintha swappolna, memória hiánya lenne, vagy mintha a vinyóm a háttérbe másolgatna vagy ilyesmi...látszik hogy még mindíg folyamatos lenne, de folyamatosan akad...
próbáltam min. detail-en is, akkor is ez van...volt driver csere, játék reinstall, de semmi se segített...volt valakinek ilyen?
dual 2.2 @ 3.3 ghz-en, 8800GT, 2 giga dual ram...proci-vidkari nem melegszik, vírusom valszeg nincs, minden más játék ugyanúgy jól fut (cod4, crysis), csak ez nem... -
#4805 Nézd már meg hány éves vagyok.
Én is a saját pénzemből vettem a gépem.
Kb ugyanannyiba került a te géped és az enyém, csak én olvasgattam fórumokat, mielőtt megvettem.
Neked is jobban menne a játék, ha DDR3-as RAM-ok lennének a videókártyádon. -
#4804 Ha majd neked is a saját fizetésedből kell kigazdálkodnod egy szgépet, olyan gépet fogsz venni, amilyenre futni fogja! -
#4803 pm or OFF... itt elég lesz ennyi -
#4802 Szar gép. Mit kell ezen csodálkozni. -
Ari18 #4801 Jah ezt neked írta.Mind1.
VGA-t vegyél.min 3850 vagy 9600GT 38k ért már van.
-
Ari18 #4800 Mivel 512MB-os a kari akkor biztosan ddr2-s ramok vannak rajta,tehát ne csodálkozzon semmin.Különben is a 8600GT nem egy jó kari.Procival nincs gond. -
#4799 Szted egy Intel Core 2 Duo, 2 GB RAMos, Nvidia Geforce 8600 GT (512 MB) szar gép lenne? -
Ari18 #4798 A Ram az biztosan kevés,a vga talán elég. -
#4797 alul látható 2 configom és minimumon szaggat a játék egy kicsit ez normális?a gépem gyenge?vagy ellehetne érni hogy ne szaggasson? -
#4796 Mi fagy ki?
Horesz: Igen full orosz lesz az egész tőle -
#4795 vagy kifagy és el se indul többet -
#4794 akkor orosz lesz a nyelv is
köszi -
#4793 Ez már kilett tárgyalva ezerszer.Angol verzió nem is fog bemenni Jeruzsálembe.Orosz patchet tedd fel és akkor bemehetesz! -
#4792 nekem sem, saitek P2500 -al nyomom
Más sem tud bemenni Jeruzyálembe, nekem megáll a játék, nem csinál semmit -
#4791 pont erről beszélgettem Én is kollegával, hogy nincs vibráció a játék alatt:))
nem tudom, hogy hol lehte, ha lehet bekapcsolni. -
#4790 Én is gamepaddal játszottam ,de a vibration nem működik ,játékon belül nem lehet kiválasztani, mi lehet a gond ? Vagy a vibration senkinél nem megy ? -
#4789 Ez lehet már volt ...
-
gstup #4788 Nagyon jó pofa! -
#4787 LOOOOL
-
#4784 Gamepad, na de milyen?:P
esetleg ha driver is kell hozzá pakold fel, majd a beállításoknál lehet billel s nálam pl.: logitech rumblepad 2-vel is nyomulni, szal alapból felisemri a "támogattott" gamepadokat a stuff -
#4783 na igen ez nekem is így van
én cod-4 vagy assasint fel sem tudtam így venni mert 15 fps-re leesetta frappsal:(
Noha eddig 1280*1024-be minden maxra rántva Dx9 alatt ami kb 5-10%-kal "csúnyább " ha egyáltalán csúnyább mint a dx10-es társa -
#4782 Rádugtam gépre és asszem beállításoknál áttettem gampadraaz irányitást.Nekem nem volt vele gond! -
#4781 Gyenge a géped. Felbontást kisebbre vetted = kisebbb a terhelés => jobban bírja a rögzítést. :) -
domez128 #4780 Hello Grebber !!!Elárulnád , hogy lehet gamepadot használni ? Nekem nem sikerül !!! -
#4779 Mivan a gépemmel?
Az vált be, amit ZsZso mondott, 30 alá vettem az fpst és a felbontást kisebbre vettem. -
#4778 szar a gaped hozza -
Cat 02 #4777 "Problémám van a hanggal: vagy egyáltalán nem szól, vagy csak néha (néha halk, néha hangos)
Ki kell kapcsolni a hardveres gyorsítást. Ezt következőképp teheted meg:
Startmenü > futtatás:
bírod: dxdiag
Hang -> A hangok hardveres gyorsítási szintje -> alapgyorsítás
Category: Technikai dolgok"
by FAQ -
EnigmaHarlequin #4776 HAli Kérdés nekem tuttin fut a játék egyetlen dolgot kivéve nincs effekt hang és npc k hangja csak immel ámmel ez miért van ?????? -
#4775 Gamecam-el vegyél fel, picit lesz rosszabb minőségű, de viszont épphogycsak egy hangyafasznyit lassítja -
domez128 #4774 Hali
Kis segítség kellene . Hogyan lehet kontrollerrel játszani ? Az xp felismeri lehet kalibrálni ,azonban a játékban nem.
Köszi
-
#4773 Nem vagyok egy nagy FRAPSos, de pár tipp:
- a felvétel méretét csökkentsd a felére
- 30 fps alá vedd vissza a framerate -et
Hátha ... -
#4772 Frapsal akartam videót felrakni a youtube-ra, de ha megnyomom a felvevő gombot, belassul az egész játék és így nem érdemes feltenni semmit, mert élvezhetetlen, késik a hang is. Vkinek vmi ötlet?
-
#4771 mármint ha észrevesznek, akkor nem lehet tőrrel leszúrni? persze, hogy nem, ezért kell ügyesen csinálni:)
ami nekem hiányzik az a lopakodás mód. vagy van benne? nekem még nem jött össze, bár legtöbbször sikerül megoldani a hátulról ledöfést anélkül is:) -
Cat 02 #4770 Ha már észreveszen akkor mindig visszalöknek -
#4769 kipróbáltam Én is ezt a rejtett tőrrel való harcot, de egy nagy lópicsa az egész több ellenféllel szemben, szerintem...
azt nem erre találták ki, még az előzetesekben sem láttam ilyet, kizárólag hátulról-felölről, meglepetésszerű támadásra használatos, közelharcra (counterkill-kombó-kombájn..hoppsz:) ), szóval utóbbira meg ott a kard, nekem abból is inkább a hosszú jön be, a görbe kard nem tetszik. ennyi:)
arra viszont rájöttem, hogy lehet messziről ráugorva kivégezni az ellent:) na arra kiváló a tőr:) -
#4768 Oké, semmi probléma. Bárkivel megesik :)
Más:
A keresett oldal a FAQn keresztül is elérhető. De télleg warez volt ... keményen :) -
#4767 Azt nem láttam, akkor meg biztos a warezolós téma miatt törölték. Tedd be az offtopicba. -
#4766 Miről beszélsz? A saját oldalamat linkeltem, ahol le van írva...