Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy értem, az elsõ sikeres küldetés után.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A harc ebben a játékban az idõzítésrõl szól. Ne csápolj, mert meghalsz. Védekezz, és az adott pillanatban támadj. A bal gombot nyomogatva meghalsz, mert nem errõl szól. Ez nem a Max Payne. Az elsõ sikeres gyilkosság után már tudsz "counter strike"-olni 😄
Védekezel, és a megfelelõ pillanatban támadsz. Fontos a bal gomb nyomkodás is, de azzal késõbb nem nyersz csatát. Ha sokan vannak, akkor lökd el a kijelölt ellent (asszem jobb egér, és SHIFT) és a visszavágás a hatékony módszer. Védekezés, és mikor az ellenfél támad, akkor bal gomb, védekezést nyomva tartva. Én így már (számoltam) 11 fickót nyírtam ki egyszerre.
Szóval rá kell érezni. Ez nem egy szokványos üsd-vágd játék.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
tipp?
Kandu, ha már úgyis benne vagy betolhatnád valahova ezt is: FAQ vagy GYIK, ahogy tetszik
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
A gyûrûsujj levágása káros az egészségre! 😊
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Lehet baleset, vagy az assassin-oknál valamiféle áldozat hozás stb.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
(hátha kiadják a folytatást is pc-re)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
msot nem azért, de ha egy bérgyilkos fõmufti büntetni, nem egy ujjat vág le (ami még akadály is lehet néha), hanem valami mást : D
Kumiho #2179
#3661: Bennem fel se merülnek e-fléle csúnya gondolatok... 😄
MSot töltöttem le a gamet 4 szerre mert eddig az összes CRC hibás volt kicsomagolsánál..az miért van?????
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
A kérdést megválaszoltad...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
(Újraélt múltban visszaemlékezik majd a múltra)<#wow3>#wow3>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
de ez nekem elég ködös, még a játék készítése alatt egy cikkben láttam talán...😊
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Bár kedvenc idõtöltésem a kilátok felkeresése.
2 in 1 -- gyönögyû táj látványa + ugrás a mélybe 😊
nagyon birom mikor ugrás közben megnyújtja a képet és olyan mintha 10x magasabbról ugranál... 😄
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Asszem D-en van egy jó kis hely, kifogyhatatlan katonával (egy mély gödör van (2 zászlóval a mélyén) a katona-kemping közepén)... ott gyakorolhatsz kedvedre 😊

Viszont ha pacival megyek, akkor nem állítanak meg, csak ha ledobnak kõvel. 😞

Assassin's huszárt is lehet játszani 😊
paco van, kard meg hasonló volt a huszároknak ugyis 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
mellesleg jó tudni,hogy a mentés egységesen kompatibilis lesz minden verzióval😊
huszárság😊
...lehetne mellékelni az orosz verzióhoz!!! 😊))
U