Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Ezt találtam... ...lehetne mellékelni az orosz verzióhoz!!! 😊))

Voltan
"Az elsõ sikeres gyilkosság után"
Úgy értem, az elsõ sikeres küldetés után.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Egyszerû. És ebbõl a szempontból tényleg reális a vívás. Felejtsd el a "left click"-et. Az csak arra jó, hogy teret nyerj. A korabeli harcosok sem védtek karddal csapást, mert az rongálta a pengét.
A harc ebben a játékban az idõzítésrõl szól. Ne csápolj, mert meghalsz. Védekezz, és az adott pillanatban támadj. A bal gombot nyomogatva meghalsz, mert nem errõl szól. Ez nem a Max Payne. Az elsõ sikeres gyilkosság után már tudsz "counter strike"-olni 😄
Védekezel, és a megfelelõ pillanatban támadsz. Fontos a bal gomb nyomkodás is, de azzal késõbb nem nyersz csatát. Ha sokan vannak, akkor lökd el a kijelölt ellent (asszem jobb egér, és SHIFT) és a visszavágás a hatékony módszer. Védekezés, és mikor az ellenfél támad, akkor bal gomb, védekezést nyomva tartva. Én így már (számoltam) 11 fickót nyírtam ki egyszerre.
Szóval rá kell érezni. Ez nem egy szokványos üsd-vágd játék.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Kandurex
Átalkítottam kicsit a bannert, már engem is idegesített a harsona :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

na,legújabb dájrekt iksz,legújabb videókártya drájver, legújabb Jade néni fotó,de még mindig nem jó. most már nincs hibaüzenet,vagy bármi,hanem elindítom, bejön az a kis assassins creed logó,majd eltûnik,és semmi.
tipp?

ZsZso
U

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Kandurex
betoljuk

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ZsZso
LOL Nagyon jó lett a header 😊))
Kandu, ha már úgyis benne vagy betolhatnád valahova ezt is: FAQ vagy GYIK, ahogy tetszik

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Minden jó assassinak 4 ujja van az egyik kezén, de ne feledjétek ... attól még hogy valakinek 4 ujja van egy kezén nem lesz jó assassin!

A gyûrûsujj levágása káros az egészségre! 😊

Elvileg úgy van h ez az ujj levágos dolog vmiféle beavatási szertartás, de nem biztos.

gabo91
Tesco-ban dolgozott hentesként, valakinek az újját is odaadta.
Lehet baleset, vagy az assassin-oknál valamiféle áldozat hozás stb.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

gabo91
😞 Akkor inkább megveszem ezt <#sir>
(hátha kiadják a folytatást is pc-re)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

böröczk
szóval ha büntetni akar..

Kumiho #2179

böröczk
Én szinte biztosra veszem, hogy egyszer csak rossz helyen volt a gyûrûsujja : D lehet, ezért nem is tartják a készítõk fontosnak, mert számukra evidens.
msot nem azért, de ha egy bérgyilkos fõmufti büntetni, nem egy ujjat vág le (ami még akadály is lehet néha), hanem valami mást : D

Kumiho #2179

gabo91
Elég profi cuccai vannak Altair barátunknak, tiszta Hitman 😊

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

ZsZso
Igen de a PCs verziónak szerintem búcsút inthetünk 😞

gabo91
2. rész? lessz folytatás?

#3661: Bennem fel se merülnek e-fléle csúnya gondolatok... 😄

Balazs15
hali

MSot töltöttem le a gamet 4 szerre mert eddig az összes CRC hibás volt kicsomagolsánál..az miért van?????

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

gabo91
Köszi! <#worship>
A kérdést megválaszoltad...

wedge31
Én az ilyen gondolatokat mindig gyorsan kiüzöm a fejemböl <#vigyor1>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

joshua
Sajnos nem fog kiderülni😄 Majd talán a 2. részben.

gabo91
Hát eddig nem mutatták, bár elképzelhetõ hogy majd késöbb lessz utalás rá.
(Újraélt múltban visszaemlékezik majd a múltra)<#wow3>

ZsZso
Köszönjük szépen!

Megfájdult a nyakam >.<

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

gabo91
Olyant még nem volt részem tapasztalni... ami késik nem múlik 😊

Dragooon
nagyon rég olvastam, hogy a történet szerint büntetésbõl csonkították meg altairt.
de ez nekem elég ködös, még a játék készítése alatt egy cikkben láttam talán...😊

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

gabo91
Ja ok. Csak nem vágtam hogy értetted az elméletet...

joshua
oh bocs h el van döntve:S

joshua
Itt a megoldás.(egy régebbi pc guru-ból fotóztam😊)

ZsZso
Az nekem is kedvenc 😊 A másik kedvenc amikor harc közben föladják az ellenek a küzdelmet, és elborult fejjel üldözöm õket ... majd az ugrás pillanata ... áááááhhhhhh 😊

De akkor még várni kéne kb 1 hónapot...

gabo91
Okés, ugyis D-be szedegetem a zászlókat.
Bár kedvenc idõtöltésem a kilátok felkeresése.
2 in 1 -- gyönögyû táj látványa + ugrás a mélybe 😊

nagyon birom mikor ugrás közben megnyújtja a képet és olyan mintha 10x magasabbról ugranál... 😄

ZsZso
<#worship>abszolút<#worship>

JuanG
Coast (sorry)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Viktor9202
Azon gondolkodok hogy ha ennyire tetszik a járék, akkor megkéne venni 😊

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

ZsZso
Láttam már a képet ma, de ecsetelgetted a mûködését is 😊 Az az elmélet 😊 A rajzon mûködés közben látható a Neo-dárda.

JuanG
East Cost vazzze 😊)))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

gabo91
A te képeden is látszik, hogy csak a pengés kezén van vas lemez, mivel az fogja oda a penge tokját.

Hiányzik az ujja😄

ZsZso
Én gyakoroltam 😉 Tudod az királyságban rohangálnak egész csapatok, 5-10 ember egyszerre. Na azokat is sikerült levadásznom ... a trükk a következõ. Üt-üt-üt-üt (majd mikor látod, hogy valaki más támad, ráfordulsz) -védekez+üt- majd folytatod ... -üt-üt-üt-üt ... 😊

Asszem D-en van egy jó kis hely, kifogyhatatlan katonával (egy mély gödör van (2 zászlóval a mélyén) a katona-kemping közepén)... ott gyakorolhatsz kedvedre 😊

gabo91
Nem elmélet figyeld csak meg. Most látom amugy, hogy a bannerban elég furi a kép. Ott olyan mintha az újjai közé fogná a késpengét (de ott is csak 4 újja van)

gabo91
Keresztes lovagokat, vagy keményebb ellent hogy vágtok le? Rámjön két török akkor már nem garantált a gyõzelem...
Viszont ha pacival megyek, akkor nem állítanak meg, csak ha ledobnak kõvel. 😞

hatalmaaaaaaas😊)))))
ZsZso
Íme egy jó kis rajz, ami alátámasztja az elméleted 😊

gabo91
Mi vagyunk a magyar huszárok, ti tatárok... 😄 (ez rímelt ide, de ha van jobb ötleted, mond)

Assassin's huszárt is lehet játszani 😊
paco van, kard meg hasonló volt a huszároknak ugyis 😊

ZsZso
Ha jól értelmeztem, akkor a kisebb kardot sok ember elleni harcokban célszerû használni. (különbséget eddig én se tapasztaltam)

megerõsítést...a duma is orosz,nemcsak az írások?
A rövid és sima kard között van különbség ? Mert én arra gondoltoam h röviddel nem lehet védekezni de gyorsabban támad meg ilyenek de nem vettem észre semmit

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ez a természetes kiváncsiság:-)
mellesleg jó tudni,hogy a mentés egységesen kompatibilis lesz minden verzióval😊

huszárság😊
ZsZso
Az jóóóó, akkor azt jelenti nem a videókarik miatt tojja össze magát a gamma.