Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama2
Meg akarom venni eredetibe majd, csak most leszedem, hogy megnézzem, egyátalán elfut-e. Mert gondolom nem akkor lép ki nektek se, amikor megkezdõdik a játék, hanem Jeruzsálemnél é gondolom, a játék nem Jerzsálemben kezdõdik. Amúgy ha végvittem, akkor bedj a készítõk listáját és vége a játéknak, vagy ha megcsináltam minden mellékküldit, fõ küldit, aztán is lehet bolyongni, mint a GTA-ban?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

bon
Miért nem várod meg a hibátlan verziót?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

mama2
Na néztem videót is. Csorog a nyálam. Hihetetlen😮.

mama2
Olvastam róla cikket, nézegettem képeket, és beleállt a lábamba az izgalom.😄 Be vagyok zsongva. Csak fusson(imádkozik).

tarti19
jöhetneka templomos lovagok is😊 contra támadásból mind meghal😄

ZsZso
Azért ha több ellenfeled van, és rossz ellenfél ellen védekezel, akkor kibillenthetnek a lelki egyensúlyodból 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

tarti19
Azért van benen GTA-s szabadság is , mondjuk ezt a védekezést szerintem elcseszték mert ha beállsz védekezõ pozícióba az istenért sem sezdnek ki onnan téged😄

ZsZso
Javítva!

Köszi szépen a segítséget!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

hykao
Masyafnak is van magyar megfelelõje: Maszjáf. Acre-nak pedig a magyarban többféle megfelelõje is van: pl: Akkra, Akko, Akkon.

Itt egy kis ismertetõ a helyszínekrõl:

Akkon: Jelenleg Izraelben található, egykor kulcsfontosságú kereskedõ- és kikötõváros. A keresztes háborúk során I. Balduin király 1104-ben elfoglalta és a johannita lovagok egyik központjává tette, majd Szaladin szultán 1187-ben visszafoglalta. 1191-ben Oroszlánszívû Richárd gondoskodott arról, hogy "Palesztina kulcsa" ismét keresztény kézre kerüljön – az Assassin's Credd sztorija ekkor játszódik, pár héttel az ostrom után, így a játékbeli Akkon kissé megviselt.

Damaszkusz: Szíria fõvárosa, egyike a Föld legrégebb óta lakott településeinek. A keresztes háborúk alatt többnyire muszlimok lakta város volt, Szaladin is ide tette székhelyét. A játékban szinte mindenben Akkon ellentéte: színes, meleg színekben pompázó, virágzó sivatagi metropolisz, ahol nem látják szívesen a keresztényeket.

Jeruzsálem: Nincs még egy szent hely, amiért annyi vért ontottak volna, mint Jeruzsálemért. A keresztes háborúkban 1099-ben hódították meg a keresztények, majd 1187-ben Szaladin visszafoglalta. A város mindig is kultúrák találkozásának adott helyet, és játékbeli arculatán is leginkább ezt érezni: olvasztótégely, ahol bármi, bármikor megtörténhet.

Maszjáf: Hegyi erõd, a hassassijjinok fõhadiszállása. A szekta legjelentõsebb központja a Szentföldön.

Arszúf: A harmadik keresztes háború egyik legjelentõsebb helyszíne, ahol Oroszlánszívû Richárd legyõzte Szaladin szultán seregét (a keresztények nagyjából száz embert veszítettek a csatában, a muszlimok körülbelül hetvenszer ennyit). A harc a város melletti, ritkás erdõvel benõtt területen folyt, a játékban is ez jelenik meg (tehát maga Arszúf nem).

forrás: http://index.hu/tech/szoftver/acrd071213/
ZsZso
Én 100-120eFt + ÁFAt mondanék.

ZsZso
Mégegyszer köszi...
Pluskat, neked is thx ... hogy ne zavarjak meg senkit, úgy gondolom célszerûbb az Akkra -t használni.

UPDATEeltem a FAQt.

Szasza20
bár ha 25-én jön akkor lehetséges

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Szasza20
Ez a hír nemtom mennyire igaz...

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Pluskast
Én úgy tudom Akkó a magyar neve legalább is a szentföldön járó magyar keresztesek így hívták.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Hmuda
Akkra ha jól emlékszem.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

mama2
Aúgy a mostani árakkal, mennyi pénzbe kerülne, úgy felfejleszteni a gépem, hogy fusson rajta maxon?

mama2
XP-m van, akkor elég az 1 giga ram neki nem? Most leszedem, megnézem fut-e, ha igen, akkor 28.-án: Buy to the original😄.

ZsZso
Sajna ennél jobban sose ...
A városneveket spec írhatnám magyarul is, Acre mi magyarul? És pls. nyugtass meg, hogy Masayafnak nincs magyar megfelelõje 😊

Ilyesmik alatt mi mást értessz?

hykao
Mikor lesz a FAQ teljesen magyar? 😊 (legalább a városnevek, ilyesmik...)
ZsZso
Vistához ír 2 GB memóriát.

ZsZso
Köszi Hmuda, úgy néz ki megint elnéztem valamit. Túl felületesen olvashattam s általánosítottam, azonnal javítom a FAQban is.

Nos az az oldal ami mutatja a minimum meg az ajánlott gépet és skálázza a te géped egy szar...NBekem a minimumban 2-3 egység is lejebb van a max ponttól az ajánlottban meg maxra rak mindent..😊
2 giga vista alá kekll...
Elméletileg elég lesz a géped de azért ennek nagyobb a gépkövetelménye mint az általad említett játékoknak,mivel jóval nagyobb a megjelentett tér és talán szebb is...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

mama2
Tudom hogy semmi köze, enm is úgy értettem, én a GTA-s szabadságra értettem hogy "olyan mint a GTA". Nagyon fasza lesz, csak azt mondjátok már meg: FUT-E A GÉPEMEN, mert addig nem nyugszok.

bon
Semmi köze a GTA-hoz

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

mama2
Olyan mint a GTA????? Akkor kell😄😄. Menni fog a gépemen?(alább láthatod a konfigom).

DarkSector
Kb. GTA jelleg.
Bármit csinálhatsz, de egy ideig zárva lesznek a területek, amíg nem haladsz elõre a storyban.
Szerintem nagyobb a terület bármely más játékban lévõnél.
És nagy szabadságot biztosít.
Bár azért nem tudod öltöztetgetni a karaktert, meg nem is lehet levágni a haját, vagy edzeni az izmait...

Pl. oblivionba nem nagyon lehet felmászni sehova és ugrálni az élületek tetején.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

mama2
Amúgy a játék mennyire lineáris(vagy micsoda)? Szabadon lehet mászkálni meg ugrálni meg ölni meg minden faság? Van olyan szabad mászkálás mint az Oblivionba?

szoval... baba valamit nagyonfelre ertelmeztel😊

formatuq
"The release date is March 26, 2008. Video game will be available for shipping within 30 days from the end date of the listing and ebay pre-sale rules."

olvasni nem nagyon tucc, mi?

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

mama2
Emberek: Ha minimum 2 giga ram kell neki, akkor nekem ez az oldal Mért úgy mutatja, hogy csak a CPU a kevés? Gépem: 1 giga ram, assus alaplap, Gforce 7600GT 256mb DDR2 videókari. Crysis 1024-en, mindent minimumra véve szépen futott, a cod4, NFS😛S,TimeShift, UT3, meg max grafikán szaggatás nélkül. Ez hogy fog menni?

Hmuda
Egy kis minimális utánajárást már emberek, könyörgöm.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ZsZso
Hülye UBIsoftosok írták, hogy PCI-E kártyákat támogatják csak ... a barmok 😊

ki mondta ezt a baromsagot hogy agps kartyaval nem megy a jatek😄
koze nincs a csatlakozonak a system reqhez
tokeletesen megy agps kartyaval is ha directx9-es sm3 .... ennyi
pl 7600GS el tokeletesen megy

ZsZso
A videókártya a szûk keresztmetszet. Elvileg az AGPs kártyákat nem támogatja, de már volt valaki akinek ment AGPvel is. Egy próbát megér.

SZIASZTOK!!!Egy kérdés.Az én gépemen elindul vagy ne is probálkozak vele.p4 3.0 mhz,2gb ram,2600xt(256mb agp).Ja és xp van.Elöre is köszi!!
1000 thx a korrekt válaszoktat
ZsZso
Megválaszoltam a FAQban! 😉

atila4
Üjl le a padra és akk néz rá az embere nyomd meg az F-t majd az E betüt😄

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

ZsZso
Mégis az Egyéb kategóriába tettem, köszi szépen!

üdv
elõre is elnézést a béna kérdésért
az elején vagyok ott ahol elvesztem mindenemet és elküldenek a városba de a GPS kordináta alapján 2 egymással beszélgetõ emberkét találok ott mi a tehendõ?
Voltan
Tényleg? Hú, akkor örülök 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

ZsZso
Ha megengeded betenném a FAQba, a játékmenet kategóriába. Meglátásom szerint nagyon jól összefoglaltad a dolgokat.

DarkSector
<#whatever>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ZsZso
Mit jelent az, hogy "Bevettem én is"? Ha nem látsz semmit, annak egy oka lehet: fogja az AdBlock Plus -od.

Mr Bishop
Naggyon jó a F.A.Q. <#vigyor1> ! Bevettem én is ! <#eplus2><#eplus2>

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

DarkSector
Telepítsed újra az XP-t.
Haveromnál is sok játékban okozott fura dolgokat az elszemetelõdött oprendszer.

jó a banner kandurex, fõleg a smájlim 😛😛

-tRs-Landor

Egyik hülye ismerõsöm elejtett vmit amit hallot,remélem nem igaz:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tényleg az a vége,h kiderül h a csávónak 3 ilyen múltbeli énje volt nemcsak Altair?
Remélem nem lõtte le nekem a poént a gyerek,bár õ is csak hallotta,vagy olvasta,nemtom,lehet köze sincs a valósághoz
Na lépek be nézem a bennert már azt hittem hogy mûködik a warez rákattintok és leesek a székrõl. Nekem egyépként a FAQ is tetszik.
Voltan
Hagyd a PC Gurus magyarázatot is. A helyzet az, hogy valóban létezett elvileg a keresztes hadjáratok idején (elõbb is késõbb is) egy titkos Aszaszin rend (elvileg innen ered az angol assassin - bérgyilkos szó.), akik fanatikus muszlimok voltak, és a Szent Földön mûködtek azokban a zûrös idõkben (elõbb is, késõbb is). És hasonló kémkedéssel-orgyilkosságokkal foglalkoztak.

A játék is ezt dolgozza fel. A rejtett tõr pedig egyszerû, annak idején is használtak hasonlókat. Egy rugós szerkezettel megtoldott penge volt ez, ami azonnal visszahúzható volt a tokjába. Ez persze az adott kor tükrében elképesztõ szaktudásról árulkodott. Igaz, ilyesmit a legjobb európai kovácsok is tudtak csinálni.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"