9242
-
#4893 szal 720? :D -
#4892 jaja 1080 de nem Hd hanem csak hd ready... -
#4891 hd 1080? -
#4890 szerinted én arra a HSz-re reagáltam amiben te a steelbook-ot linkelted? nem, arra céloztam h kit érdekel a többinek a megjelenése, ápr 11-e mostantól szent nap :D -
#4889 am nagyon jó ez a játék:) el lehet vele lenni:)
(ps3-on nyomom:) ) -
#4888 Ez nem a síma kiadás te butus :) Direkt a SteelBookot linkeltem :) -
#4887 kit érdekel a sima kiadás, fémdobozt ide :D remélem az sem lesz több 8990nél -
#4886 Már volt 1x, de azért jó... :) -
:DASDASDasdas -
#4884 Ezt a képet nagyban akarom látni
Ha valóban április 8. a megjelenés, addígra mindenki unni fogja az egészet, már sztem most unlamas, nemhogy április 8ig... -
(nem tetszett neki a kép linkje, mert volt benne zárójel ... grrr) -
#4882 Mellesleg, húúúú de fincsin néz ki a SteelBook Edition
-
#4881 Háááá gyeee! Figyejjjéé :)
Látod azt amit én?
A Gamespot aszondi, hogy ...
A normál AC április 8-án jön ki (USA)
A SteelBook AC április 11-én (EU)
A normál AC március 28-án (EU)
Most találtam, eddig erről fogalmam sem volt. Itt aztán van április 11, április 8, március 28 is. Én valahogy hiszek nekik ... nem lehet, hogy a többiek keverik? Tényleg március 28 és április 8 van mindenhol megjelölve ... lehet bekavartak a SteelBookkal. -
#4880 "...régesrég előrendeltem tehát warez version nállam off!Igaz hogy megvan de..." -
#4879 az a HSZ amolyan kárörvendés volt, mentségemre, jól esett :D -
felegyi #4878 Kah jobb is!De én már régesrég előrendeltem tehát warez version nállam off!Igaz hogy megvan de inkább élvezném az eredetit! -
#4877 de ha eu-ban 11-én jön ki USA-ban meg 8án, akko nem értem, nem usa-ban jön ki elöbb? :D -
#4876 De az eslo datum (pl. usa) utan nem tok mid1 mikor jon a masik (pl. eu)???
Elso utan jon a a tort, kb 1 nappal. Amig az kitart, megjelenik hivatalosan is, ki-ki szajize szerint megveheti.
Raadasul, EU-ban hamarabb jon ki mint USA, igy nektek meg jobb is. -
felegyi #4875 MIndenhol baromságokat irnak!Vhgol márc 28!Semmiben s elehet bizni!Vhol Április 8,amit több mint valoszínű máshol meg 11!Hülyék ezek! -
#4874 Biztos olvasgatják a fórumot és vásárlók kedvére akarnak tenni. :D -
#4873 Köszi szépen! Meglássuk mi lesz. Tényleg csak az a fura, hogy hírként sehol se hozták le.
#4870es fellángolásod nem értem, de remélem jobb kedvre derültél tőle! -
#4872 kérdezd meg tőlük -
Cyberdevil #4871 De mi a fenéért tolják el már megint? -
#4870 NA MIVAN, MI?! -
#4869 bizonyíték 1
bizonyíték 2 -
#4868 Jaja, mindenhol március 28at írnak Európára, csak a magyar média talált ki ilyen baromságot, hogy újra késik, hogy növeljék a látogatottságot, így a bevételeket is... -
#4867 Szerinted az IGN európa megjelenési dátumot nyom ki? -
#4866 jah, ez usa... Európánál már csak márciust írnak -
#4865 április 8 -
#4864 Légyolyszíves és adj egy linket, amivel alá tudod támasztani! (Haggyuk a GameStart és az SG.hu -t (bár az SG szerint április végén jön ...) -
#4863 ja, és mennyetek oroszul játszani! -
#4862 háhá, már európai megjelenés is április elejére tolódott
szal nem 2 hét, hanem 3-4 :D -
#4861 Kár oroszul nyomni, 2 hét múlva megjelenik a játék. -
#4860 ti hogy jutotatok jeruzsálemon át?? az orosz patchel?? mert én ilyen orosz petchet sajnos nem találtam adtok egy linket köszi -
felegyi #4859 Thx ZsoZso!Az a vezetéknevem is egyben! -
#4858 OFF: hehe ... látom hű vagy a nicknevedhez :) -
#4857 Tanuld meg használni a keresőt (alul)! Hidd el jobb neked is, nekünk is. Te egyből megkapod a választ, nekünk meg nem kell 5ször leírni ugyanazt.
(beírtam, hogy megjelenés, és csodák csodája kiírta...)
"Európai megjelenés: március 28.
Amerikai megjelenés: április 8." -
felegyi #4856 Akkor most mivan a megjelenéssel?Csak az USA-ban Április 8?Vagy Europában is? -
adamprof #4851 mármint április 9.én, mert megint csúszott :@ -
#4850 szivesen, de ne ugrálj sehova, csak 28án fog megjeleni :)
érdemes, csak egyszer érdemes végigjátszani, mert másodjára unalmas, ezért is lesz csak 7k szvsz