9242
  • tommyg
    hát igen igen
  • qwer2000
    Megoldodott a probelema Kifujattam a videokari ventijét komprival,nem tüdővel,és láss csodát 20 fokkal kevesebb lett a videó kari melege!!
    Köszi a segitséget!!
  • CroftManor
    Nem vagyok vájtfülü
    Fasza hangkártyám van.
  • lac111
    Nem számít sokat. Ami a játék minőségét befolyásolja az a videókártya/processzor, esetleg ha vájtfülü vagy, akkor egy fasza hangkártya. Egy gamer géphez manapság még elég 2 gb memória. A túl sok memória lassíthatja is a gépet.
  • CroftManor
    Most van 2 GB ram a gépemben, ha veszek még bele egyet vagy kettőt, akkor miben lessz jobb a game?
    Jól fut a game a gépemen, csak kérdezem.
    Ja és az én VGam támogatja a directx 10et, de xp van a gépemen, így azt scak akkor tudnám felrakni, ha Vistám lenne? mert vhol olvastam, hogy xp alatt is futhat a directx 10, csak vmit megkell buherálni rajta.

http://www.techmixer.com/download-directx-10-for-windows-xp/
  • Gunner
  • tommyg
    akkor, viszlát
  • CroftManor
    Nem.
  • Gunner
    Éjjen éjjen, csatlakozol EVM csoporthoz te is? :D
  • CroftManor
    Meg fogom venni!
  • Balumann
    Akkor várható mikor a teljes játék is kikerül.
  • Skar
    Nem tudja valaki h mikor jön ki a rendes verzió ???
  • Gunner
    első három gyilok után picit uncsi, ezért idő kell h ki ürüljön az elme xD
  • The Protector
    Külön kapod meg majd a dobálás képességet.De nem sokára kapod meg.Majd akkor körvonalzódnak és tudsz lopni de csak 5 db lehet nálad.De legalább akit megdobsz az azonnal meghal:)
  • nono55
    köszi!sejtettem, hogy ők azok, azaz vmi kovács félék, de nem körvonalazódik semmi és az f bötű lenyomására sem reagál semmit.igaz csak tegnap kaptam a górétól ilyen kést, lehet, hogy csak ezután tudok ilyet "szerezni" ?
  • The Protector
    Vannak testesebb emberek az uttcán akiken a lock-olás körvonalazódik.Rányomsz 1 f betű és kizsebeled(pick-pocket).Testesek,bőr ruha van rajtuk,kopaszak és hátul tarsolyopk vannak a derekán.Sok van belőlük és könnyű felismerni.
  • rotator
    Akkor minek toltad heteken át?
  • Dragooon #5042
    ha így van, legalább foglalkoznak vele, és nem azt mondják, hogy "hé srácok hát ez qrva uncsi lett, de mindegy mostmár, dobjuk a polcokra.."
    szerintem ez jó:)
    az persze nem, hogy tologatják...
  • nono55
    Morgen emberek!

Nem tudja vki, hogy a dobókést melyik karaktertől lehet szerezni és az pontosan, hogyan néz ki?
  • grebber
    Lehet rájöttek hogy mocskosmod unalmasra sikeredett.
  • IgH
    Hehh,úgylátszik az életben nem lesz vége ezeknek a pár napos/hetes/hónapos tologatásoknak. Sok kicsi sokra megy..
  • tommyg
    na akkor énis :)
  • Gunner
    Parancs? Mert enyhén jó ára miatt EVM-ben megfogom 2011ben
  • rotator
    A CD Galaxisnál április 11-re módosították a megjelenést...
  • tommyg
    te se fogod
  • Gunner
    Most akkor erre fogod h nem veszed meg? Gyenge érv :D
  • CroftManor
    Lefogadom h az eredetibe is megtalálhatók lesznek ezek a bugok...
  • Evin
    Mivel ez nem a végleges verzió, meg sem lepő.
  • CroftManor
    Sajnos ez a játék is bővelkedik bugokkal.
    -Múltkor az orosz verzióban két fickó, akiket ki kellett hallgatni Acreban, angolul szólaltak meg. (ez nem feltétlenül bug, de érdekes)
    -Aztán volt olyan, hogy a nyilas, akit megöltem a tetőn, esés közben gumiemberré válva, megnyúlt karral és lábbal forgott össze vissza.
    -Ma meg olyan volt, hogy a nyilas akit counterrel kinyírtam, fogta magát, újra feléledt és ott állt elöttem, mintha mi sem történt volna.
  • Gunner
    Neked is csak azt lehet mondani, hogy, a játék még mindig nincs kész, majd ha kijött és megvetted, és még mindig fennáll a probléma, akko mehetsz support-hoz ^^
  • qwer2000
    Hogy érted azt,hogy ( nem megfelelő hatásokkal műkődik.)takaritás talán segithet rajta,de venni nem szeretnék másikat ugyanis csak ennél a játéknál csinálja.
    Gunner!! Azért kell a 4x1024 memória,mert van.
    tarti19!! Miért csak ennél a játéknál csinálja,ez a játék ennyire enné a kártyát?

• tommyg
    ember vagy, ahelyett hogy most elkezdtél volna fröcsögni 6 sorban igazán leírhattad volna

am csak azért kérdeztem mert valahol azt olvastam hogy április végére tolódik
  • Gunner
    Még mindig nem végleges a verzió...
  • gabe70
    Már próbáltam mindenféle nvidia driverrel,valahogy nem akarja az igazat, ja és vista 32bit-re van telepítve.

Amd6400,Ginward 8800gt,4gb DDR2,lG SW222W

• DarkSector
    Nálam ilyen felbontáson fut, és semmi baja.
  • gabe70
    Sziasztiok!Nem tudom találkozott-e már valaki olyan hibával,hogy 1680x1050 felbontásban állandóan kilép vagy lefagy.Ha valaki tud valamit evvel kapcsolatban segíteni,előre is köszi.

• Gunner
    hagyd, könnyebb beirni ide 3 sort mint keresőbe 1 szót
  • tarti19
    egy gyári 1950 pro-nak nem szabadna túlmelegednie, ott vagy maszekoltála karival vagy megfőzted a kondikat, esetleg nem meyg rajta a ventillátor:D
  • ZsZso
    Még írogass be "?" -ket!!! Kérlek! Nehogy használd a keresőt az oldal alján, hogy AZONNAL választ kaphass a kérdésedre. NEEE! Várd meg míg valaki 55. alkalommal is bemásolja a megjelenési időpontokat.

Tipp kereséshez írd: "megjelenés". Találó mi? De ott van a FAQban is ... ne is foglalkozz vele!

A valász a
    "ha már ezt beírtad mért nem voltál képes bemásolni a megjelenési dátumot is?" kérdésedre pedig az, hogy "Mert ekkora paraszt vagyok".
  • Gunner
    Szedd le oldalát, fújd ki, aztán gondolkozz el minek neked 4x1024 memó aztán meg h kéne vmi jobb vga aztán tedd vissza oldalát (és kompival fújd ki, ne tüdővel!)