9242
-
#5059 hát igen igen -
qwer2000 #5058 Megoldodott a probelema Kifujattam a videokari ventijét komprival,nem tüdővel,és láss csodát 20 fokkal kevesebb lett a videó kari melege!!
Köszi a segitséget!! -
#5057 Nem vagyok vájtfülü
Fasza hangkártyám van. -
#5056 Nem számít sokat. Ami a játék minőségét befolyásolja az a videókártya/processzor, esetleg ha vájtfülü vagy, akkor egy fasza hangkártya. Egy gamer géphez manapság még elég 2 gb memória. A túl sok memória lassíthatja is a gépet. -
#5055 Most van 2 GB ram a gépemben, ha veszek még bele egyet vagy kettőt, akkor miben lessz jobb a game?
Jól fut a game a gépemen, csak kérdezem.
Ja és az én VGam támogatja a directx 10et, de xp van a gépemen, így azt scak akkor tudnám felrakni, ha Vistám lenne? mert vhol olvastam, hogy xp alatt is futhat a directx 10, csak vmit megkell buherálni rajta.
http://www.techmixer.com/download-directx-10-for-windows-xp/ -
#5054 -
#5053 akkor, viszlát -
#5052 Nem. -
#5051 Éjjen éjjen, csatlakozol EVM csoporthoz te is? :D -
#5050 Meg fogom venni! -
#5049 Akkor várható mikor a teljes játék is kikerül. -
Skar #5048 Nem tudja valaki h mikor jön ki a rendes verzió ??? -
#5047 első három gyilok után picit uncsi, ezért idő kell h ki ürüljön az elme xD -
#5046 Külön kapod meg majd a dobálás képességet.De nem sokára kapod meg.Majd akkor körvonalzódnak és tudsz lopni de csak 5 db lehet nálad.De legalább akit megdobsz az azonnal meghal:) -
nono55 #5045 köszi!sejtettem, hogy ők azok, azaz vmi kovács félék, de nem körvonalazódik semmi és az f bötű lenyomására sem reagál semmit.igaz csak tegnap kaptam a górétól ilyen kést, lehet, hogy csak ezután tudok ilyet "szerezni" ? -
#5044 Vannak testesebb emberek az uttcán akiken a lock-olás körvonalazódik.Rányomsz 1 f betű és kizsebeled(pick-pocket).Testesek,bőr ruha van rajtuk,kopaszak és hátul tarsolyopk vannak a derekán.Sok van belőlük és könnyű felismerni. -
#5043 Akkor minek toltad heteken át? -
#5042 ha így van, legalább foglalkoznak vele, és nem azt mondják, hogy "hé srácok hát ez qrva uncsi lett, de mindegy mostmár, dobjuk a polcokra.."
szerintem ez jó:)
az persze nem, hogy tologatják... -
nono55 #5041 Morgen emberek!
Nem tudja vki, hogy a dobókést melyik karaktertől lehet szerezni és az pontosan, hogyan néz ki? -
#5040 Lehet rájöttek hogy mocskosmod unalmasra sikeredett. -
IgH #5039 Hehh,úgylátszik az életben nem lesz vége ezeknek a pár napos/hetes/hónapos tologatásoknak. Sok kicsi sokra megy.. -
#5038 na akkor énis :) -
#5037 Parancs? Mert enyhén jó ára miatt EVM-ben megfogom 2011ben -
#5036 A CD Galaxisnál április 11-re módosították a megjelenést... -
#5035 te se fogod -
#5034 Most akkor erre fogod h nem veszed meg? Gyenge érv :D -
#5033 Lefogadom h az eredetibe is megtalálhatók lesznek ezek a bugok... -
#5032 Mivel ez nem a végleges verzió, meg sem lepő. -
#5031 Sajnos ez a játék is bővelkedik bugokkal.
-Múltkor az orosz verzióban két fickó, akiket ki kellett hallgatni Acreban, angolul szólaltak meg. (ez nem feltétlenül bug, de érdekes)
-Aztán volt olyan, hogy a nyilas, akit megöltem a tetőn, esés közben gumiemberré válva, megnyúlt karral és lábbal forgott össze vissza.
-Ma meg olyan volt, hogy a nyilas akit counterrel kinyírtam, fogta magát, újra feléledt és ott állt elöttem, mintha mi sem történt volna.
-
#5030 Neked is csak azt lehet mondani, hogy, a játék még mindig nincs kész, majd ha kijött és megvetted, és még mindig fennáll a probléma, akko mehetsz support-hoz ^^ -
qwer2000 #5029 Hogy érted azt,hogy ( nem megfelelő hatásokkal műkődik.)takaritás talán segithet rajta,de venni nem szeretnék másikat ugyanis csak ennél a játéknál csinálja.
Gunner!! Azért kell a 4x1024 memória,mert van.
tarti19!! Miért csak ennél a játéknál csinálja,ez a játék ennyire enné a kártyát?
-
#5028 ember vagy, ahelyett hogy most elkezdtél volna fröcsögni 6 sorban igazán leírhattad volna
am csak azért kérdeztem mert valahol azt olvastam hogy április végére tolódik -
#5027 Még mindig nem végleges a verzió... -
gabe70 #5026 Már próbáltam mindenféle nvidia driverrel,valahogy nem akarja az igazat, ja és vista 32bit-re van telepítve.
Amd6400,Ginward 8800gt,4gb DDR2,lG SW222W
-
#5025 Nálam ilyen felbontáson fut, és semmi baja. -
gabe70 #5024 Sziasztiok!Nem tudom találkozott-e már valaki olyan hibával,hogy 1680x1050 felbontásban állandóan kilép vagy lefagy.Ha valaki tud valamit evvel kapcsolatban segíteni,előre is köszi.
-
#5023 hagyd, könnyebb beirni ide 3 sort mint keresőbe 1 szót -
#5022 egy gyári 1950 pro-nak nem szabadna túlmelegednie, ott vagy maszekoltála karival vagy megfőzted a kondikat, esetleg nem meyg rajta a ventillátor:D
-
#5021 Még írogass be "?" -ket!!! Kérlek! Nehogy használd a keresőt az oldal alján, hogy AZONNAL választ kaphass a kérdésedre. NEEE! Várd meg míg valaki 55. alkalommal is bemásolja a megjelenési időpontokat.
Tipp kereséshez írd: "megjelenés". Találó mi? De ott van a FAQban is ... ne is foglalkozz vele!
A valász a
"ha már ezt beírtad mért nem voltál képes bemásolni a megjelenési dátumot is?" kérdésedre pedig az, hogy "Mert ekkora paraszt vagyok". -
#5020 Szedd le oldalát, fújd ki, aztán gondolkozz el minek neked 4x1024 memó aztán meg h kéne vmi jobb vga aztán tedd vissza oldalát (és kompival fújd ki, ne tüdővel!)