Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama2
Hát én megcsinálok minden küldit, meg ölök meg hülyülök, meg felmászok a legbagasabb épületre oszt leugrok mint a pókemberbe😄. Kemény lesz, már látom😄.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

ZsZso
Az azért illik hozzátenni, hogy nem kell megcsinálni az összes mellékküldit, anélkül is végig lehet vinni a játékot. Tehát nem vagy potenciális unatkozásra kárhoztatva.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

mama2
Hát akkor ennyi erõvel a Hitman is unalmas, nem? Ott is kapsz egy begbizást, hogy ölj meg valakit, oszt megölöd, majd megint kapsz egy megbízást, hogy megint ölj meg valakit. Akkor az is unalmas?(nekem mionjuk nem, én imádtam😄.) Ez a játék olyan: Hitman, meg pop turmix, akkor nem? Király😄.

Shep
Hát engem nem fogott meg ez a játék, vannak benne jó momentumok és jól megcsinált dolgok, de valahogy üres az egész. Mi értelme a bitang nagy területnek, ha igazából nem tudsz vele mit kezdeni. Jó lehet lovagolni, meg pókemberesdit játszani, de ez az elsõ fél óra után unalomba fullad, a harc megintcsak. Mindegy azért megnézem majd mi a vége, meg hátha még feljavul a dolog, de eddig ezt érzem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Egy szóval nemmondtam hogy szar csak azt hogy lehetett volna sokkal változatosabb a küldetéspaletta mert unalmas mindig ugyanaz.

Next PC upgrade: 2022

mama2
Akkor ezek szerint szarjáték?:/

grebber
Az elsõ egy óra is csak azért van ott mert akkor csinálod elõször ezeket a feladatokat de sok órán keresztül ugyanazt az már nem kóser!

ZsZso
Likvidálás:
Én Jeruzsálemig játszottam, eddig elégé meg volt kötve a kezem, hogy hogy gyilkolhatom meg a célpontot. Kiderítettem, hogy mikor alkalmas az idõpont, pifffff ugrik egyet a játék az idõben, s el kell találnom az optimális helyszínre. Ott pedig kb. fel alá járkál az arc ... szóval igen lineáris ... hozzátenném, hogy lehet a további missziókban már máshogy mennek a dolgok!

Billentyûzet kiosztás:
Át lehet állítani a billentyûzetkiosztást (én nem próbáltam, mert nekem jó volt az alap, de tuti, hogy volt olyan beállítási lehetõség)

grebber:
Régen rossz ha a játék 90%át csak átszenveded 😞 ... viszont ez azt jelenti, hogy az a 10% nagyon durván ott van 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

grebber
Felesleges védened a játékot mert full igaza van ki ameddig tolja vele ha 50 órát akkor abból 49 már unalom mert ugyanaok mindig.
Zsebtolvajlás,öld meg ezt, védd meg ezt,gyilkold meg az íjjászokat.Lovagolj a világvégére majd ugyanaez sokszor még.

Most komolyan mondom neked ha itt elkezdenénk agyalni a fórumon milyen küldik lehetnének még 2 óra alatt többet és jobbat összehoznák mint a mélyen tisztelt emberkék akik ezért még pénzt is kaptak.

Encore
Mielõtt még megrendelném kérdeznék tõletek kettõt:
A küldetéseket úgy oldom meg, ahogy nekem tetszik? Tehát megfigyelhetem és megtervezhetem, hogy hogyan likvidálom a célszemélyt, vagy csak két lehetõségem van: vagy bessuranok hozzá, vagy mindenkit kinyírok? Például a GTA szériában ha valakit ki kellett nyirni, akkor annyiféle módszer állt a rendelkezésemre, elütéstõl kezdve a mesterlövésszel való kilövésig, hogy ihaj. 😊 Ez itt is így van? (A módszerek sokszínûsége).
A másik kérdés: mintha azt olvastam volna, hogy warez verzióban nem lehet átállítani a billentyûzet kiosztást. Ez a fullban megváltozik, igaz?
Köszi a válaszokat.
rotator
Akkor neked találták ki az F8-at. 😛

ZsZso
Hát fura is lenne, ha kurvákat kellene megerõszakolni, vagy mondjuk egy idõgépet kellene építeni ... persze mindezt idõre 😊

rotator
Az az intró, te! 😊 Hallgasd meg, amit dumálnak közben, és majd rájössz, mit hivatott prezentálni.

DanielT
Ezek a plusz küldetések tökugyanazok mint amirõl szól a játék. Dögunalom.
bélanéni
X2 5000+ , 1950Pro 512MB , 3GB DDR400: ezen a gépen beállítom kb. Mediumra a grafikát + 1-esre a Multisamplinget, és amikor indulna a game, bejön egy fehér háttér meg valami ruhadarab látszik és olyan lassan mozog a kép + olyan darabos a hang, hogy gyakorlatilag le van fagyva az egész. A fõmenü még villámgyors volt. Mi lehet a gond? <#szomoru1>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Tudom, volt már sokszor, de hogy lehet "utánpótolni" a dobótõröket?
Nem a kövér embereket kell kizsebeleni?
grebber
Kaptam valami úk kiskést azzal nemtudok combozni hiába gyakoroltam az "arénában" egyszerûen nemtom mit kéne 😞

Nektek volt olyan hogy Save Citizen küldetésnél nem tudtatok beszélni a megmetett egyénnel?Mert nekem van 😞

grebber
Én is csak 2-öt most kéne Jeruzsálembe mennem.Tornyokból még kell 4.Templomost csak 3-at öltem eddig.

sikerült , köszi 😊
Prince23
Menj be a zsobába+fürdõ helyiségbe, és hallgasd ki õket

Sziasztok 😊
segítsetek lécci elakadtam az elején amikor a fa törzsekkel megkell ölni az ellenséget utána kinyírnak és a laborba ébred a csávó ott mit kell csinálni? csak a csajjal lehet beszélni de semmit sem csinál:S
elõre is köszi
Prince23
Egyet Damaszkuszban, egyet Acréban, tudtommal ennyi van a fagyásig. meg 14 templomost találtam és végeztem ki õket út közben. És feloldtam a Királyság összes tornyát... az uccsó nehéz volt. A többihez képpest.
és te?

grebber
Hány fõcsávót nyirtál ki?

Prince23
Eljuttottam addig, h legalább a memóriába tudtam érni jeruzsálemnél, ott dobott ki xd

Na bazz,tolták,tovább szop aki majd eredetivel akar játszani .. faszom..
ZsZso

Prince23
Március 26-án már fenn lesz valahol... vmilyen törésben a normális werzsó

formatuq
gamestar hiteles forras am 😛

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

grebber
Azzal még nem probáltam harclni csak a nyilas eliminálás küldiket csinálom amikor hátúlról leszúrom õket vele!

ZsZso
Próbáltatok már 2es (rejtett tõr) fegyverrel harcolni? Most láttam csak, hogy lehet vele counter attack -elni ... nagyon kemény 😊 - ha egyszer bejött, nincs menekvés (viszont hátulütõje, hogy nem túl sûrûn sikerül a CA)

Rage47
sztem a kiadó sem tudja😄
mama2
Na most akkor mi is lesz a tényleges megjelenés MO.-n? Április 4., vagy Márc. 28.?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

baze, véletlen olyan combot toltam 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

hykao
A Kandúr féle legördülõ okosságra gondoltam. 😊 Sõt lenne egy ötlet egy "orosz verzió elindítása" kattintós okosságra is. 😊
hykao
Köszi elõre is! 😊 (végre itt is laposabb banner lesssssz - by gabo91 😛PP)
ZsZso
format c: ? 😊

ZsZso
Még nem tudod mire 😊 Én még szkeptikus vagyok, és titkon remélem, hogy a GS sem tévedhetetlen 😊.

hykao: LOL 😊

Rage47
oks, most sajna nemtok hozzáérni, mert koliban nincs flash-em:S pénteken majd...
hykao
Beépíthetnéd a bannerba a FAQ-t, meg a warez verzió elindítása trükköt! 😊
hykao
Tanuld már meg, hogy LESZ az 1db SZ basszus! Már sokadszorra írod duplán...
Rage47
akkor most ki kell cserélnem a bannerben a dátumot?
ZsZso
A GameStaron megkérdeztem, azt mondták a csúszás az EU verzióra vonatkozik :S

gabo91
Hát nem valami friss hír. Ma már kb tízszer lett megvitatva nincs csúszás 4-ét írtak, anyi is lessz...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Na sikerült leölni öket kiszaladok a tetöre a faszi után követem, de egyszer megáll és vagy 10-en jönnek rám...ezt itt lehetetlen megcsinálni....az angolban jobb volt az irányitás, ez olyan mintha beragadna a gomb néha elkezd imádkozni a hülye a balegérre.....szar, idegesitö rész....

Rage47
sztem egész jól sikerült a witcherben a szinkron
Még jó, még a végén elrontanák ajátékot a hülye magyar szinkronnal mint a Witchert.

grebber
Hehe kezdek belejönni mostmár a komob killem kb 10bõl 7 sikeres.Csak mostmár egyre többször lépked ki.

hykao
Max. szinkron lenne kivitelezhetõ, de az Ubi nemigen erõlteti a hivatalos magyar megjelenéseket...
Gondolom ha nincs benne feliratozás,akkor a magyar lokalizációt el is lehet felejeteni😞Errõl van amugy valami hír?
hykao
Oké, zárjuk a témát. Van a témára külön topik...