9242
-
#5099 Kösz, nem kell! -
#5098 Hello!!!Úgy hallottam nem is olyan nagy a gépigénye mint hirdették:D (olvastam gs-ben)tehát reménykedem hogy egy ilyen gépen elfut:
Intel Pentium 3GHz
1GB ram
GeForce 7600GT 256 MB GDDR3
szerintetetk elfutna? -
#5097 Hát ez már nem újdonság -
kr1szmester #5096 Gyerekek!!Lehet van megoldás Jerzzsálemre :) Most telepítem...szólok a fejleményekről... -
#5095 FAQ-t végig olvastad már? Ha nem, pótold be! Ha utána sincs változás akkor töröld és várj 2 hetet még :) -
#5094 Jo beismerem láma voltam,telleg igy kezdödik a game.Viszont,beszédhang az tényleg nincs...csak a körülöttem levö világ hangja van..!Ez ellen nem lehet tenni valami?Integrált a hangkártya,lehet hogy régi a driver.Mondjuk nem hinném,hogy ez a baj!Az emberek némán tátognak..
Egy láma..:D -
#5093 De amúgyse fog száguldozni a gépeden, mert csak 1 magos a processzorod -
#5092 -
#5091 "Amikor betölt az egész egy nagy szellemképes izé,ami akad is,és a hang is rossz,viszhangzik minden,szétesik a kép,szoval egyszerüen játszhatatlan."
Ne legyünk már lámák. Én rögtön rájöttem, hogy DIREKT ilyen a játék eleje. -
#5090 Sziasztok!
Egy nem hivatalos warez verziot kaptam meg egy ismerösömtöl a játékról PC-re!Olvastam,hogy ez még nem a teljes game,emrt még nincs kiadva hivatalosan.Viszont reménykedem,hogy valaki tud megoldást a kinomra.
Elinditom,szépen bejon a menü,new game,az is megvan.Alapjáraton max grafra állitotta be magát a játék,elinditom.Amikor betölt az egész egy nagy szellemképes izé,ami akad is,és a hang is rossz,viszhangzik minden,szétesik a kép,szoval egyszerüen játszhatatlan.
Lejjebb vettem a grafot minimumra,ugyan az van,nem változik semmi.Xp-m vanm,nem vistám,lehet hogy ez a probléma?Vagy a minimuot sem üti meg a configom?
Zan -
#5089 tudom jól honnan lehet, de attól mert átírja xp-ben a verziószámot meg esetleg valami dx10es játékot elindít hibásan attól még nem lesz az xp-d dx10es -
#5088 Innen le lehet tölteni (saját felelőségre)
http://www.gamestar.hu/hazilag-barkacsolt-directx-10-windows-xp-ala.html -
#5087 Directx 10 Vista alapú lesz. Max ha lesznek kedvesek lenni azok az illetők akik warez munkával fogalkoznak, átszerkesztik XP-re is. Amúgy addig nem lesz XP-n 10 csak 9. -
#5086 akkor rajta, dőlj be te is ennek a hülyeségnek -
#5085 dehogynem -
#5084 várhtó ár 7990 LOL kb mindenhol 11990 -
#5083 Van egy rossz hírem: a játék tényleg csúszik Áőrilis 11.-éig:S. Cd galaxisnál ki van írva:S. Ha VOTMÁ akkor bocs:S.ja és itt a link
Várható Megjelenés:2008. Április 11.:S -
#5082 semmi mert nem tudsz olyat -
#5081 emberek, hamarosan kint a rendes verzió, féllábon is kibírjuk ;) -
#5080 ja a mail címem:[email protected] -
#5079 Valaki nem udna küldeni nekem egy mentést jeruzsálem után? (vagy jeruzsálemben)pls
-
nono55 #5078 ja nekem meg arra, hogy a jerusalamet hogyan lehet angollá tenni?
rus file töröl, eng másol, átnevez rusra, de mégis orosz?mit csesztem el?
-
nono55 #5077 ez már a működő dx10 xp-hez?
nem vágom annyira a témát... -
#5076 Hello! valaki nem tud megoldást arra hogy a játék jeruzsálemnél ne lépjen ki folyton? -
#5075 Megoldódni látszik a probléma, így a Windows XP tulajoknak nem lesz feltétlen kötelező átváltani az új operációs rendszerre csak és kizárólag az új, DirectX 10-es játékok miatt. A most kiadott ízelítő csomagnak hála a DirectX 10 alapú játékok más rendszeren is elindulnak, nem csak Vista alatt... -
#5074 Mégis sikerülhet?
Néhány hónapja nagy port kavart a hír, mely szerint egy alig 19 éves programozónak sikerült megoldást találnia DirectX 10 grafikák XP-n történő futtatására. Az Alky Project fejlesztője blogjában egyenesen kijelentette: semmi szükség DirectX 10-kompatibilis hardver beszerzésére, a programok a jelenlegi grafikus kártyákkal is használhatóvá válnak. Ez természetesen nem igaz, legalábbis nem teljesen. A programok ugyanis használhatók lesznek, de csak DirectX 9-es effektekkel, a DirectX 10 megjelenítésről mindenképpen le kell mondanunk.
De mit is csinál tulajdonképpen az Alky? Csodák sajnos nem léteznek, a módosított DLL-ek csupán az alkalmazások DirectX 10 API-hívásait OpenGL-re "lefordítva" továbbítják a telepített videodriver OpenGL-motorjának. A "wrapper" tulajdonképpen egy DX10-OpenGL fordító, melynek futtatásával nyilvánvalóan elveszítjük a natív DX10 kód által megjeleníthető új effektusokat, ezen felül teljesítménycsökkenésre is számítanunk kell - de legalább elindulnak programjaink. (Ehhez hasonló fordítót egyébként annak idején a Microsoft egyik szakembere is készített a Quake grafikus motorjához, akkor viszont pont fordított volt a helyzet, a natív OpenGL utasítások a Direct3D motorhoz lettek "idomítva".)
forrás: http://winportal.net -
#5073 Hát így: http://www.techmixer.com/download-directx-10-for-windows-xp/
(mivel újnak számítok még, nem enged linket beszúrni, de ebben a cikkben levan írva)
-
nono55 #5072 hogyan telepítesz xp-hez dx10-et? -
#5071 xp-d lesz dx10el -
#5070 Mi történik ha xphez telepítek directx 10et? -
nono55 #5069 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ez nagyon beszarás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
#5068 van aki nem érti a régi magyar nyelvet :))) -
#5067 na jó na jó :) -
#5066 shift elött még egy F betü se árt :P -
#5065 ha vistát raksz fel akkor már lassan kelleni fog a 3 gb, ott már a 2gb a minimum -
#5064 zsebtolvajkodni kell mögé mész és megnyomod a shiftet -
Dave0092 #5063 valaki modnja már em hogy micsináljak amikor odakell menni az emberhez és valami pocket. mert ami a faw ba van azegy rakt szar, oda megyke hozzá mint kan a szukához és hiába nyomkodom a shiftet, csak buziskodik, valaki help. -
#5062 Hogy legyen vége azé! -
#5061 Jól van na, mindenki tévedhet...
Nekem jó a hallásom is, meg a hangkártyám is
Viszont a VGAm egy Geforce 8600 GT, az nem a legjobb, de nem is rossz.
Lehet,hogy VGA csere lessz a vége, nem ram bővítés. -
#5060 Félreérted...
Vájtfülü azt jelenti, hogy jó a hallásod, és tudod értékelni a szép hangzást. Annak való a jó hangkártya!!
Az előbb azt mondtad, hogy nincs hallásom, de azért jó a hangkártyám!