Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
Én Jeruzsálemig játszottam, eddig elégé meg volt kötve a kezem, hogy hogy gyilkolhatom meg a célpontot. Kiderítettem, hogy mikor alkalmas az idõpont, pifffff ugrik egyet a játék az idõben, s el kell találnom az optimális helyszínre. Ott pedig kb. fel alá járkál az arc ... szóval igen lineáris ... hozzátenném, hogy lehet a további missziókban már máshogy mennek a dolgok!
Billentyûzet kiosztás:
Át lehet állítani a billentyûzetkiosztást (én nem próbáltam, mert nekem jó volt az alap, de tuti, hogy volt olyan beállítási lehetõség)
grebber:
Régen rossz ha a játék 90%át csak átszenveded 😞 ... viszont ez azt jelenti, hogy az a 10% nagyon durván ott van 😊
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Zsebtolvajlás,öld meg ezt, védd meg ezt,gyilkold meg az íjjászokat.Lovagolj a világvégére majd ugyanaez sokszor még.
Most komolyan mondom neked ha itt elkezdenénk agyalni a fórumon milyen küldik lehetnének még 2 óra alatt többet és jobbat összehoznák mint a mélyen tisztelt emberkék akik ezért még pénzt is kaptak.
A küldetéseket úgy oldom meg, ahogy nekem tetszik? Tehát megfigyelhetem és megtervezhetem, hogy hogyan likvidálom a célszemélyt, vagy csak két lehetõségem van: vagy bessuranok hozzá, vagy mindenkit kinyírok? Például a GTA szériában ha valakit ki kellett nyirni, akkor annyiféle módszer állt a rendelkezésemre, elütéstõl kezdve a mesterlövésszel való kilövésig, hogy ihaj. 😊 Ez itt is így van? (A módszerek sokszínûsége).
A másik kérdés: mintha azt olvastam volna, hogy warez verzióban nem lehet átállítani a billentyûzet kiosztást. Ez a fullban megváltozik, igaz?
Köszi a válaszokat.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Nem a kövér embereket kell kizsebeleni?
Nektek volt olyan hogy Save Citizen küldetésnél nem tudtatok beszélni a megmetett egyénnel?Mert nekem van 😞
segítsetek lécci elakadtam az elején amikor a fa törzsekkel megkell ölni az ellenséget utána kinyírnak és a laborba ébred a csávó ott mit kell csinálni? csak a csajjal lehet beszélni de semmit sem csinál:S
elõre is köszi
és te?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
hykao: LOL 😊
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”