195
  • el bruja
    köszi még próbálkozom... ha nem megy megjavítom a kocsit:) pont ezen gondolkodtam hogy kár hogy itt nincs olyan cheat amit beírsz és megjavul a kocsid mint a GTAban... ezek szrint mégis van
    kössz a tippeket!
  • ReaL KiLLeR
    egyet értek veled, a vice kingeket sokkal könnyebben levertem ugyanis nem volt rakétavetös emberkéjük szinte soha, meg a kékeknek sem, rengetegszer felhuzta az agyam h átalában a strongholdoknak az utolso fázisában jöttek a boomeresek pedig addig is örültem ha maradt annyi életem h lépni tudok belöle legalább.
    nekem az utolso piros bandás küldetés ugy sikerült h mivel julius vezeti a kocsit és ö ügyes (nem rongálja), plussz ahogy lehet épp elkerüli a rakétavetök lövedékének durva hatásszféráját, igy a kocsisokat / gépfegyvereseket lötem ki gyorsan mivel ök nagyobb kárt tudnak okozni a kocsiban mert találnak jo sokszor. öket könnyebb egytöl egyig likvidálni mint a pár rakétavetöst, és ha hamar sikerül is akkor az a kár amit a raksisok okoznak már nem vezet robbanáshoz azért. inkább a gépfegyosokra figyelj és arra h ne ütközzenek nektek, valamint a kilöt kocsijuk ne tul közel robbanjon fel a tietekhez. Angelo gépét meg már könnyü kilöni ha nem lövöd a fele golyot mellé. :)

aztán ha nem menne, bár sztem fog ha eddig eljutottál, akkor IGNen pl. van egy nem tul nagy csalás, teloba dial menüpontban beütöd a #778at és call, aztán ha ideje akkor a cheats menüben a teloban megtalálod és aktiválod aztán megjavul a kocsid! :D kiprobáltam mert már a második befejzéshez is eljutottam, v is az igazihoz.
  • el bruja
    belrobbant helyett felrobbant..:)
  • el bruja
    te hogy csináltad meg a piros banda utolsó küldetését? Én 1szerűen azt nemtom megcsinálni...:( ha rakétavetős emberkék nem lennének még menne... lövöm őket de vagy túl későn szedtem le vagy 1általán nem sikerül 1szer majdnem sikerült de persze belrobbant a kocsi. Ha nem kéne ugy a legelejéről kezdeni és odavezetni, még talán meg is próbálnám de igy "nincs kedvem" az elejétől kezdeni
  • ReaL KiLLeR
    már megcsináltam az ending missiont is hát nem volt valami nehéz. :)
    érdekes h a kék bandát hagyták utoljára mivel nekem 1 - 2 piros bandás stronghold misszio nehezebben ment mint az utolso kék bandás küldetés.
    külömben jóó volt! alaposan lekötött, sokkal kevesebbet mentem MSNre miota meg van a játék söt volt h egyátalán nem! :D

lehet nem lehet. :) viszont a cheateknél olvastam h van jo pár kod ami szöveg és nem szám, de attol még aztis a teloban kell beütni a dial pontban. végülis mindegy nem cheateltem csak 1 - 2t kiprobáltam volna. :)
  • el bruja
    lehet 1általán?
  • ReaL KiLLeR
    hogyan kell a telóba szöveget beirni? ugy mintha SMSt irnánk.
  • ReaL KiLLeR
    na, hülye voltam, eddig activitiket csináltam sorra! de most tudok missziót, eddig is tetszett de most nem tudom abbahagyni a játékot! :D
    már egy csomomindent elértem. :)
  • ReaL KiLLeR
    köszi a válaszokat, végre valaki. :)
    de ezt amire most "válaszolok" mire értetted? arra h h kell kurvázni v mire válaszoltad azon kivül amire "gyakorlatilag"? :)
  • DJ YAYO
    jah.... jól van!!
  • DJ YAYO
    Töltsd fel a tisztelet szintet mint mindig is kellet, vagy szerezd meg az idáigi területeket amiket még nem szereztél meg csinálj ezt azt, várd a csodát!
    nekem segített :D
  • DJ YAYO
    A "Freckle Bitch's" olyan mint a MC Donalds!!!
    Van hambi meg ezek, magyarul ha eszel lessz életed!!!
  • Röfikapitány
    Hi!48% fele vagyok szinte minden terület az enyém a mission-be egy feladat sincs ahová menni lehetne ilyenkor mi van már csak az autolopás meg az aljátlkok vannak?Lehetséges ez?Köszi!
  • ReaL KiLLeR
    nah fel lehet szedni a kurvákat? vki aki már végig vitte és probálta v tutira tudja más forrásbol h nem, az mondja! v ha igen akkor hogyan és mi kell hozzá mert h kocsi nem elég az látszik!

elég izé lenne ha nem lehetne kurvázni mert már a gta vice cityben is lehetett, meg ha már bele rakták a drogozást és lehet hivni a bandatagokat akkor nem hiszem h nagy cucc lett volna szex téren is vmit alkotni legaább ugy mint a gta-ban!
  • ReaL KiLLeR
    hát... ez nem egy unalmas játék. :) de azért sok szerencsét a cseréhez! :)
    de biztos rá lehet unni, csak nem egyetlen sablonos utvonalon végig vihetö cucc. :)
  • ReaL KiLLeR
    jah áááh de hülye vagyok az a gyorskaja bolt, a frackle bitch's! :D megtévesztett a neve... meg nem elég dagadt a kurva az utszéli hirdetöplakátokon / hirdetötáblákon kaja bolt reklámozásához... :) :D
  • Attila8805
    Valaki aki megunta eredeti Saint row-ját elcserélném egy bontatlan Most Wanted-re.
  • ReaL KiLLeR
    nekem is bejön tényleg ász, jobban mint a GTA4, még gametrailers.com-on tetszett meg videok alapján aztán kiirtam, alig vártam h vehessek DL DVDt. :D de mi a tököm az a freckle bitch's??? azt vágom h vmi jó... :D de azt nem h h részesedek a jóban... :D
  • ReaL KiLLeR
    Örm: nemtom, ha tudnám leirnám de azért nézd meg itt: phone -> homies. itt lesznek nevek ezeket tudod hivni hátha.

lehet olyat mint a vice cityben, h küldetésen kivül felszedni egy kurvát és szexelni vele? csak mert nekem csak a lesi fotos gyikolos és a gazdag bundás nigger gyilkolos - kurva szállitos küldetésekben megy! feladaton kivül csak a lila ruhás bandatagokat tudom társitani magamhoz! bár eddig csak lila haju dagadt ribit találtam de az nem jött velem!
  • Örm
    Kösz a választ! A térképen nincs semmi. A telefonban hol találom a számot?
  • DJ YAYO
    Általában kapsz 1 számot, vagy a térképen megjelenik hogy hova kell menni, és kövesd!!!
  • DJ YAYO
    Használd a mobilt!!!
  • Örm
    Hello!
    Az autó lopáspos és a Hitman-es küldetéseknél, hogy lehet megtudni, hogy hol található az aktuális autó vagy célszemély?
  • bazs1

a második videó odab.sz:D
  • DJ YAYO
    Loál!
    Pár napja vettem x360-at + saints row-t!!!
    kúúúúúúrva jó!!!!
    Nagyon bírom a freckle bitch'S-t!!!!!!
    meg mikor beszív mint állat!!!!!!

sasszem ezt a videót!!!
    Let's see bitch! és ezt ohhh yeah the MotheFucker !!!!P.I.M.P.
  • Röfikapitány
    Mi SAints Row?Persze az elsők között volt meg!NAgyon jó ksi game!CSAk ajánlani tudom!
  • DJ YAYO
    Röfikapitány neked már van (O.o)?
  • DJ YAYO
    Röfikapitány neked már van O.o?
  • Röfikapitány
    Hi!Amikor kiirja hogy nem csinálhatod a missziót akkor hepalyozni kell a meg nem szerzett területeken?Vagy mi a répa:)?
  • DJ YAYO
    nincen "Xbox360"-om!!!
  • Nyilas
    azért mert mindenki ezzel játszik
  • DJ YAYO
    a játék tarol, de nem akarnak beszélni róla, hogy van ez???
  • DJ YAYO
    Én erre a karira ezt!!!!!!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.mp3center.hu/index.php?scn=122&pc_id=3&pi_id=305&ppt=0
  • kill3r21
    ÉN meg Pc hive voltam! Vettem x360at! Bejött aztán jövöre ps3!! PC meg elfelejtem! miek költsek videokártyákra töb ezreket!!
  • kill3r21
    ott a monitor!!! ha nem akarod tv- nyomni! sztem ez a game közál jár egy GTA játékhoz
  • Fido4life
    én azt hiszem gépfejlesztést. azt jövő karácsonyra jöhet egy PS3 :D vagy elöbb :D
  • DJ YAYO
    Én a PS2 híve vagyok!ÚÚÚÚÚtálom az Xbox 360-at!!!!!
    Ti mit kértek karácsonyra?
  • Fido4life
    akkor még komolytalan a mai X360 társadalom...xD
  • bazs1
    nem az lenne
  • Fido4life
    ez spam topik ?