195
-
el bruja #155 volt olyan, hogy vagy 20.000 nyertem 1 ilyen eséssel. Főként, ha ott heversz még a földön, és átmegy rajtad még1 autó...azért rengeteget ad. -
#154 hat az csak par ezret hoz a konyhara :)
de az is jo moka -
el bruja #153 én mindig a száguldó kocsik elé vetem magam... ha jó magasra repülök, extra lóvé, ha jó messzire, megintcsak extra lóvé. -
#152 arra amikor penzert kell osszetorni magunkat, van valami jo tipp hogy lehet gyorsan sokat? csak mert en a kocsival valo frontalis utkozest atrepulest masik kocsiba tipusu superman -es akciot szoktam csinalni amiert ha jol jon ki akkor 20.000-80.000 szokott sikerulni. de ugye ehhez szerencse is kell, mert valamikor csak par ezer jon ossze. es a 155.000 -res kuldetest nemtom megcsinalni. jo csak ketszer haromszor probaltam, viszont kivancsisagbol kerdeztem (van -e bevett ugyes szokas).
mondjuk meg az is jo amikor elgazoltatod magad es jon sok gyorshajto es elgazolnak viszont egy ido utan mar az eletem veszi le es megpunnyadok az aszfalton :D -
#151 bocs hogy most csak ennyi: tegnap jott meg -> kibaszott jo jatek :DDDD -
el bruja #150 nekem bejött mikor próbáltam. -
#149 Így nem lehet, csak a számokat üti be szöveget nem tudok.
szedtem le egy két chat-et és ott szöveget kellene beírnom
pl:#ammo
na itt csak számokat tudok beütni ebből nem lesz csalás
csak bosszant mert ha van hozzá akkor valahogy be is lehetne írni -
el bruja #148 ugyanúgy-.-pl azt akarod beirni, h saints, megnyomod azokat a gombokat amelyiken vanabetű...--> 724687 -
#147 hogyan kell betűket beírni a telefonba?
csak a számokat tudom, úgy mint az sms-t nem, nem lehet átváltani betű írásra? -
Bully1993 #146 Nekem nagyon tettszett a game bár sok mindent kihagytak belőle! Pl: nics se motor se csónak se repülő se helikopter,nem lehet gyúrni(bár anélkül is lehetsz izmos) nincs valami sok fegyver, és ami nagyon szúrta a szemem a robbanás! Szinte olyan mint a San andreasban egy nagy roncs marad a felrobbant auto helyén viszont a tűz az nagyon élethűre sikeredett! Öszesítve nagyon jó game csak vannak hiányosságai remélem a Saints row 2-ben ezeket kijavítják! -
Bully1993 #145 Hol lehet megnézi s Saints row 2 infóit magyarul? -
el bruja #144 huhh... asse tudtam h lesz 2. része:) -
Suffering #143 szerintem igen. mert a történetet ott folytatják ahol vége lett az első rész hogy felrobbant a hajó. -
Bully1993 #142 Valaki tudja azt hogy a Saints row 2 ugyanott játszódik e mint az elődje? -
#141 szerintem igen -
Így jó?:) -
#139 pl: egy fehér 2px-es -
#138 milyen keretre gondoltál?
-
#137 szerintem rakj rá egy keretet és tökéletes lesz -
Ha tetszik belehetne rakatni bannernek:) -
el bruja #135 sztem san andreas nehezebb. -
Suffering #134 háát. elég nehéz egy játék. amugy az Imdb-n fenn vannak a Saints row 2 szinkron szinészei és sok szinkron szinészt megtartottak pl. a Lila banda fönökének a szinkron hagját. Szoval a történet onnan folytatodik valoszinüleg ahonnan abbamaradt.
Ha én irnám a játék történetét az elnne:
Főszereplő akit meghallni láttunk a 1-rész végén, kiderül hogy tulélte és simét őt kell irányitani. Elhatározza hogy bosszut áll a Lila bandát ezért saját bandát alapit. És akkor elkezdödik a területfoglalosdi stb... . nagyovnalakba ennyi lenne. -
Bully1993 #133 Szerintetek menyire nehéz végigvini a főküldiket? Nehezebb mint a San Andreast? -
Suffering #132 köszi. a kis szemét ládák remélem az lesz a Saints row 2-en hogy a tesoját kell irányitani és bosszut kell állni! -
el bruja #131 én asszem vmi olyasmit fogtam fel, hogy azért robbantottak fel a saját spanok, mert csak kihasználták karakterünket, eltűntettük az összes rivális "csapatot" a városból, most meg minket kéne eltüntetni... kihasználtak, legalábbis az én teóráiám/angoltudásom szerint:) -
Suffering #130 Valaki értette a játék végét? nem vagyok egy profi angolbol én nem értettem azt a párbeszédet. Miért robbantották fel a Hajót amikor mi is rajta voltunk a végén a saját bandatagjaink? Valaki irja le létszi -
#129 hi! nekem a videoknál meg néhol ingame a játékban mikor mozog a kamera igy fehér csikos lesz szóval ien darabosan mozog vagy nemis tudom hogymondjam.. PCn is voltmár ien. de most nemtom ez miért van? mindenkinél igyvan esetleg? -
Bully1993 #128 Pontosabban a dial menübe kell beírni! -
el bruja #127 asszem van 1 olyan menüpont a telon belül, hogy duel vagy vmi ilyesmi... -
#126 állítólag a PS3 verzsön canelled lett :S -
doggstyle #125 Üdv mindenkinek!!!A saint row gaméhez szedtem le egykét cheat-et:),csak a problem az, hogy a telefonba nem vágom hogy hogyan kell betüket irni!HA valaki tudja akkor irj meg!A válaszotokat elöre is köszönöm!PEACE -
el bruja #124 vmikor szol a srác melletted h hagyd elmenni őket. -
#123 Követni kell őket.És félrekanyarodnak és belemennek egy házba.
Na ott én is elakadtam.Menj tovább és mission completed!! -
#122 Hello!
Mikor a csaj megszökteti a fickót, mennek verdával mint részeg, mi utánna zöld nyil jelzi, nem szabad kinyirni öket, nálam elakadtak. Mit kell csinálni olyankor? Visszaolvastam de sehol semmi.
Köszi! -
#121 Na mivan mindenki talált jobb játékot???Vagy mindenki a játékot nyomja???? -
Nyilas #120 a www.youtube.com van egy csomó jó videó róla -
#119 Basszus régebben láttam egy videót a gameről aztán sokáig semmit nem néztem utánna.De most hogy hamarossan lessz Xbox 360-om visszatértem hozzá és nem tok lekattani a játékról!!!!!!!!ez a legjobb game istenem ilyen jó játékot h gyárthattak?? -
el bruja #118 sztem jo... -
Nyilas #117 full gizda egy játék az alkohol efekt a legjobb -
Nyilas #116 most nézem a képeket tiszta gta4