195
  • bazs1
    van amikor igen
  • DJ YAYO
    Tucc Angolul?
  • DJ YAYO
  • bazs1
    nyugi
  • DJ YAYO
    miiiiiiiiiiih???
  • bazs1
    majd, most más projectem van:D
  • DJ YAYO
    meg szerezzél nicket!
  • DJ YAYO
    bazsom rakjál bannert dumáljá többet, priviben monnyad vkinek tolja a topikájba a hátsóját, ok?
  • bazs1
    nám tom
  • DJ YAYO
    na mi a nagy büdös helyzet már???????
  • DJ YAYO
    HM.....
  • Fido4life
    Ha lesz pénzem, talán veszek egy X360-at, és ha veszek, EZ lesz az első játék rá amit megveszek..:D Miondjuk 50 hz-es tv-n érdekes lesz játszani vele :D
  • DJ YAYO
    ej-ej........
  • DJ YAYO
  • bazs1
    nem:D
  • DJ YAYO
    Hm.....
    Nem megy a forgalom "bazs1"???
  • dinomano
    videokat lattam, de tenyleg nagyon szep a graf... :-P
  • Derapo
    Én is próbáltam télleg tiszta Gétéja de nembaj a grafja sokkal kutyább.Nekem nem akadt annyira egy kicsikét de az belefér.
  • Agreal
    otthon:)
    van x360-am:)
  • bazs1
    mer amúgy te hol próbálhattad ki?
  • Agreal
    azért akad mivel a demóban még optimalizálatlan volt a játék de a fejlesztők megesküdtek hogy a teljes játék meg sem fog röccenni
  • bazs1
    augusztus 29
    a honlapon számláló is van a megjelenésig:D
  • Arms
    Mikor is fog megjeleni és csak xbox 360-ra lesz? © Agreal és neked miért akad?
  • Agreal
    lehetfehér/néger/arab/kínai ha jól emlékszem:)
    amit akarsz:)
  • dinomano
    Négeres GTA a game? Most nezek videjokat; meg szoktam nezni, h. milyen X360 game-ek jönnek ki mostansag...
  • bazs1
    yee, ez tetszik! köszi
  • Agreal
    én most próbáltam ki a demóját x360-on
    a demo alapján egy szimpla gta klónnak tűnik felturbózott graffal de azért van pár jó 5let benne
    pl az összes boltot ki lehet rabooni ráfogod a stukit az eladóra az felteszi a kezét és hátraviszed a széfhez ahol kinyitja és utána vagy kinyírod vagy nem
    a játék elején elég észletesen alkothatod meg akaraktered sőt ezt még a plasztikai műtét boltban:) meg is változtathatod ha már túl forró lett a talaj

számomra az is jó 5let hogy a nagytérképen kijelölhetsz egy pontot ahová menni karasz akkor a kis térképen fogyamatosan mutatja egy vonallal hogy merre kelll menni de ha eltérsz az útvonaltól akkor is úgy módodítja hogy neked jó legyen

az autók fizikája elég fura meg még a kóddal sincs minden rendben mivel akad az x360-on:)

a bunyózási része is elég jó és a küldetések videói (meg gondolom később az is hogy melyik küldetést csinálhatod meg)függ attól hogy a jelenlegi küldetés miként végződik(pl első küldetésnél más a videó akkor ha megvernek és akkor ha te vered meg őket)
    egy másik küldetésben meg ha dagadt vagy akor dagadt kurvákat jkell felszedni a kocsival ha meg nyurga kisfiú vagy akkor meg anorexiás picsákat

elég érdekes játék kellemes kis gta klón szvsz

• bazs1
    még nem tudni
  • JaSoN HuNTeR #47
    Ez megfogg jelenni pcre???
  • joe1980
    láttam róla videót,és arra gondoltam,hogy adok nekik egy esélyt.De azt elmondom,hogy a GTA-t ,a TRUE CRIME2-ŐT ÉS AZ OVERDOSET NEM FOGJA NÁLAM VERNI AZ BIZTOS.De viszont A just cause-t se.DE LEGYEN változatos,ha már a megtorló játék nem volt az.
  • bazs1
    attól még lehet jó
  • joe1980
    Figyu a THQ a punisherrel nálam elásta magát a sárga földig sajnos.inkább az Activision vagy az Electronic Arts akkor tán igen érdekelt volna,de igy.
  • DJ Skyline
    bazz az ajtót ugyanúgy nyitja ki mint a GTA-ban,ugyanúgy kitépi!
  • bazs1
    tuning
  • BIZ0906
    Mikor is jelennik meg ez a game?
  • bazs1
    :P
  • BIZ0906
    Legalább lesz benne index.P
  • DJ YAYO
    TEENKSZ!!
  • bazs1
    boldog szülinapot!
  • DJ YAYO
    Ohhh a FASZOMBA A KURVA ANNYUKBA Láttam amikor kinyitja a térképet a gombok alapján hogy ezek Xbox JOY-hoz való gombok!!!!!!!
    OOHH BÁZZEG azé remélem ps2-re is lessz ''Saint's Row''!!!!